מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון 6.7 ביום 3 למחזור...הילה16/01/2013
שלום רב,
היום עשיתי בדיקת דם (יום 3 למחזור) על מנת להתחיל להזריק גונאל לקראת ההזרעה.
יצא לי פרוגסטרון - 6.7 ו- E2 - 219.
האם הערכים האלה בסדר?
כי בחודש שעבר ביום ה- 3 יצא לי פרג' 2.2 ו- E2 314.
תודה מראש על התגבוה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוגסטרון 6.7 ביום 3 למחזור... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013הילה שלום ,מדובר בשרידי הפעילות של הגופיף הצהוב,אשר התאפסו בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה אומר שהערכים בסדר?
הילה16/01/2013אז זה אומר שהערכים בסדר?
יותר טובים מחודש שעבר, כי אז הפרוג' היה יותר נמוך ואילו E2 היה יותר גבוה.
שוב תודה עמוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןלהיות אמא16/01/2013
צהריים טובים!! מותר לקיים יחסי מין בתחילת ההריון? אני מציינת שייש לי עבר של 2 הפלות עקב עובר שלא התפתח, ואם השאיבה הייתה בתאריך 19-12-2012 זה אומר שאני בשבוע שביעי כי סופרים שבועיים לפני השאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013שלום ,עד נמצאת בתחילת השבוע השמיני,ניתן לבצע בדיקת אולטרסאונד לזהות דופק עוברי,אינני רואה הוראת נגד לקיום יחסים ,ההפלה שהתרחשה בעבר מקורה לא מקיום יחסים בזמן ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתודה פרופסור אשכנזי יעקב ברשותך עוד שאלה
להיות אמא16/01/2013גם אם עברתי הפריה סופרים שבועיים אחורה? כי הפרופסור שמטפל בי אמר לי להגיע אליו לבדיקה בעוד כשבועיים? מזכירה שאת השאיבה עברתי ב19 לדתמבר את ההחזרה ב21 ואת האוביטרל לקחתי ב17 לחודש, לדרוש מהרופא בכל זאת לבדוק אותי בשבוע הקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תתודה פרופסור אשכנזי יעקב ברשותך עוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2013כן ,לבקש להיבדק בשבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי כמה זמן אפשר לדעת תוצאות בדיקהאילנה א16/01/2013
שלום ,
בתאריך 06/01 עברתי החזרת עוברים , מתי יהיה אפשר לדעת האם אני בהריון (בבדיקה ביתית) תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי כמה זמן אפשר לדעת תוצאות בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013אילנה שלום
בצעי בדיקה ביום ו ה-18/01* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות נוספותלולי16/01/2013
היי האם הבדיקות האלה תקינות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות נוספות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
לולי16/01/2013יופי ברוך השם תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללולי
מיכל16/01/2013היי לולי.
אמנם הפרופסור כתב שהבדיקות תקינות אך רמת הלאוקוציטים גבוהה מאוד מאוד מאוד. שימי לב, הנורמה היא בין 0-10 ויצאה לך תוצאה של 100 וגם ציינו עבורך את המילה HIGH עם שני סימני קריאה. תדברי עם הרופא, זה כנראה מעיד על תהליך דלקתי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי שלום
לולי17/01/2013קלי שלום לך..
את תוצאות הבדיקות כבר בדקתי אצל הרופא שלי והוא אמר שהכל תקין...
ואז לעוד חוות דעת בדקתי פה בפורום..
את ממליצה לחזור אליו שוב?
תודה לך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות הורמונליותלולי16/01/2013
היי רציתי לדעת אם הבדיקה ההורמונלית תקינה???
תוצאות בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013מה שמוצג זאת בדיקת ה-HIV שהינה שלילית-תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת פיוריגוןעדי15/01/2013
ערב טוב
אני בת 30 נמצאת במחזור IVF ראשון (מקווה שגם אחרון :-) .
מזריקה פיוריגון 100,היום הוא היום השני .( יום 4 לווסת).
שאלתי- האם זה נורמלי להרגיש כאב קל באזור הזריקה (בבטן) כמעט יממה אחרי ?
הזריקה של היום בערב היתה קצת יותר כואבת מאתמול.
תודה רבה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת פיוריגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013עדי רגישות וכאב מסויים באזור הזריקה אפשריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףשני15/01/2013
שוב קורה לי שאני מזריקה אוביטרל ויוצא דם הפעם יצא המון דם ממש ראיתי את זה בתחתית המזרק...כל הזריקות חוץ מהאוביטרל מצוינות בלי בעיה ורק תמיד אוביטרל עושה לי בעיות....החדרתי את כל החומר לחצתי וחיכיתי כמה שניות ואז הוצאתי בעדינות...למה יש דם ממש רואים אפשר להגיד המון דם....אבל בבטן לא היה אפילו טיפת דם רק במזרק.אני מפחדת שעשיתי משו לא נכוןןןן
דחוףףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013שני שלום ,לא לדאוג כנראה חדרת לנים קטן בשכבה התת עורית ,אין לזה משמעות מבחינת ההשפעה הביולוגית של הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופסור אשכנזיnoa15/01/2013
שלום פרופסור, אני מטופלת בבלינסון מזה חצי שנה. התחלתי ביום ראשון טיפול לאחר שיחה עם רופאה. חשוב לי לומר לך שממש התאכזבתי מד"ר בירן, היא הייתה מאוד מתנשאת(!) בקושי הסבירה, בעצם לא הסבירה כלל על התהליך שאותו אני צריכה לעבור. היא לא דאגה לומר לי האם היא נתנה פרוטוקול ארוך או קצר ובכלל לא סבירה על התהליך, אלא רק נתנה לי תרופות ושלחה אותי לדרכי. עברתי ל-IVF לאחר 4 הזרעות שבוצעו במרפאה בבלינסון. חשוב לי לציין שעד עכשיו הייתי מאוד מרוצה מהצוות המקסים שיש לכם בבלינסון, גם הרופאים וגם האחיות, אבל הפעם ממש התאזכבתי ואני מאוד מקווה שלא אצטרך לפגוש בה שוב, בעיקר כי אני מקווה שזה יהייה הטיפול האחרון (וגם אם לא).
ועכשיו לשאלה - יש אפשרות לבקש בביקורת הבאה שוב שיחה עם רופא? שיסביר לי ויענה על השאלות? זו פעם ראשונה שאני עשה IVF ואני מבולבלת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2013נועה שלום,אמנם באיחור מסויים,אשמח לעזור לך אם תפני אלי בבילינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעותמיכל15/01/2013
שלום לרופאים הנכבדים,
ב 6.1 עברתי שאיבה ראשונה, נשאבו 8 ביציות והופרו 6 , ב 9.1 הוחזרו שני עוברים בני 9 תאים דרגה 1 , לפני השאיבה האסטרדיול הגיע ל-12000, היו לי תופעות לוואי של ההורמונים (מנופור וגונאל) של בחילות, גודש וכאבים בשדיים, יציאות רבות במהלך היום, עייפות גדולה, קיוויתי כי לאחר הפסקת ההורמונים והחזרת העוברים זה יירגע , אך שבוע אחרי ההחזרה ועדיין התופעות קיימות באותה עוצמה. לא היו כאבי בטן וגם כעת אין כך שלא מדובר כנראה על גירוי יתר, הבנתי שגם לפי גילי , 36, וכמות הזקיקים הלא גדולה לא מדובר בגירוי יתר, אך מדוע מהתופעות לא מפסיקות או מתמתנות לאחר הפסקתן ולאחר ההחזרה?
תודה רבה, נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2013ישנן סיבות רבות לרגישיות האגנית לאחר שאיבה ,בינהן התפתחות גופיפים מהובים ,נוזל אגני פרי של דימום בזמן השאיבה,רגישות יתר אגנית,אנטומיה של האגן-רחם אחורי,אנדומטריוזיס,היתוחים קודמים, לעיתיםבעקבות פעילות הריונית ראשונית הפרשת ההומון ההריוני HCG ישנה התלקחות נוספת של התופעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מהיוםקרן15/01/2013
יום חמישי למחזור, אחרי 4 ימי מנופור 75.
להלן תוצאות מהיום. 6 זקיקים 12,8,7,13,8,5
רירית 7.5
E2 496
PRO 0.64
LH 1.7
מהיחידה לא חזרו אלי, האם תקין להמשיך היום עם עוד אמפולה של 75? לפחות עד שיחזרו אלי מחר? האם הממצאים תקינים ליום מחזור?
אודה לתשובתכם!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות מהיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2013שלום ,אם מדובר בטיפול להשראת ביוץ,כדאי להפחית את המינון ל-37.5 יחדות לעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינתי-
קרן15/01/2013זה לקראת שאיבה.האם עדיין להוריד מינון? (שאיבה מספר 9)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ציינתי- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מהיום
קרן17/01/2013זקיקים 15,13,10
דם- E2-1061
PRO-0.64
LH-1.6
יום 8 למחזור, 7 ימי הזרקה 75 מנופור.
לקראת שאיבה.
האם תקין?
האם הגיוני אולראסאונד נוסף ודם ביום א?
אני מאוד לחוצה הפעם, מעט זקיקים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
קרן17/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך מהיום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2013כן הגיוני בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזיאני15/01/2013
אתמול התייעצתי איך לגבי המחזור
אמרת לי להמתין למחזור ואז להתחיל טיפול
הרופא נתן לי פרוגיליטון להביא את המחזור
האם זה בסדר?
לא יגרום לדיכוי לפני הטיפול?
זאת השאלה מאתמול
החודש היה לי שיבוש בביוץ
ביום מחזור 12
E2 827
פרגסטרון 2.44
LH 6.6
ביום 13 למחזור
E2 640
פרגסטרון 2.2
LH 3.2
כאן הרופא אמר לי להפסיק שכנראה יש שיבוש משתי הציסטות שהיו לי ביום 2 למחזור למרות שבאותו היום היה אסטרדיול קטן מ-200
ביום מחזור 27
E2 153
פרגסטרון 2.4
LH 5.4
מאחר ולא עשיתי מעקבים בין יום ה-13-27 לא ידוע אם היה ביוץ
היום יום מחזור 31 טרם הגיע הוסת
1. מאחר ויש לי רזרבה שחלתית נמוכה האם כדורים להבאת הביוץ יוצרים גם דיכוי?
מנסיון שלי עם פרוטוקולים עם גלולות היו הסבים הכי גרועים ובלי הו הכי טובים והניבו כמות יפה של ביציות בשאיבה.
2. מה מומלץ לקחת? או שעדיף להמתין למחזור לבד? זאת פעם ראשונה שיש שבוש בחיים לא היה לי המחזור שלי מאוד סדיר (28/30 יום כמו שעון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2013שלום ,נסי להמתין למחזור הספונטני ואם לא יופיע לאחר מספר ימים נסי לקחת תכשיר פרוגסטטיבי בנרות או בכדורים לקבלת המחזור,זה לא ידכא את התגובה שלך בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' אשכנזי
אני15/01/2013היום יום 34 למחזור
הבדיקות של היום
E2 191
פרגסטרון 1.44
LH 8.2
האם עדיין להמתין למחזור?
האם כשאחליט לקחת פוריגיליטון זה תכשיר מתאים ממ שציינת?
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - ביוץמיכל15/01/2013
שלום ,
נמצאת החוד שבמחזור טבעי ללא הורמונים .
אני היום ביום ה- 12 .
בדיקות דם -
E2 - 188
LH - 6.3
PROG-< 1.7
מה זה אומר ?
הרופא אומר שנראה שעוד לא התחיל בכלל התהליך .... וצריך לעשות שוב בדיקות ביום ראשון ..
למה ה- LH כבר 6.3 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות דם - ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2013מיכל,הרופא שלך צודק,נראה שאת בתחילת ההליך ההורמונלי שלך,LH בגובה 6.3 תקין ול מבשר ביוץ קרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם - ביוץ
מיכל15/01/2013תודה רבה על התשובה .
השאלה שלי היא האם ביוץ שמתארך הוא אפקטיבי ?
אם אני אבייץ ביום ה- 20 אז זה תקין ? משפיע על איכות הביצית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות-נטלי15/01/2013
אני בת 25 ובעלתי 27 אנחנו עושים הזרעות על בסיס טבעי.
שאלותי עשינו השבחה לפני הזרעה האם הזרע תקין?
לפני-נפח-1.1 ריכוז- 42 מליון. אחוז זרעונים בתנועה- 35% אחוז זרעונים בתנועה מתקדמת- 25%
אחרי- נפח- 0.8 ריכוז זרעונים בתנועה מתקדמת-25 מליון סה"כ זרעונים בתנועה – 20%.
רציתי לשאול האם הנתונים שלו אכן תקינים?יש לציין שבבדיקה נכתב שהזרע צמיג.
ההזרעה נכשלה ופנינו לעבר הזרעה נוספת.
מהם הסיכויים בהזרעה על בסיס טבעי?
והאם לאחר 3 פעמים של הזרעות כאלה ניתן לפנות ל-ivf?
הרופא לא רוצה לתת לי הורמונים כדי לא להסבך עם הריון מרובה עוברים
בעקבות ההיסטוריה שלי (גרידות והפלות מוקדמות ומאחרת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעות- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2013נתוני הזרע בהזרעות ולאחר השבחה תקינים,יש להתחיל טיפול להשראת ביוץ +הזרעות תוך רחמיות המגדיל את הסיכוי להרות פי 3 לעומת מחזורים טבעיים וזאת לפני הליכה ל-IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
אני15/01/2013אבל -יש סיכון להריון מרובה עוברים עם מתן הורמונים לא?
כי לפני למעלה משנה עברתי הפלה מאוחרת לאחר הריון מסובך
שהצוואר החל להתקצר משבוע 11 וצירים והתקשיות לאורך כל ההריון ובסוף הסתיים בשבוע 23 לאחר ירידת מים.למרות שנטלתי תמיכה ופרסולט.
אז-האם ניתן לדלג על השלב הזה ולעשות הזרעה ללא הורמונים?
אני מפחדת לאבד הריון נוסף.(בעברי הפלות וגרידות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה כאן תגובה?השאלה-האם אפשר
אני15/01/2013לדלג על הזרעות עם הורומנים ולדג מייד ל-ivf?
אפשר בבקשה כאן תגובה?השאלה-האם אפשר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/01/2013נטלי ,אין צורך בפנייה לטיפול חודרני בטרם בוצעו כל האפשרויות המקדימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי עובי הרירית בקוסטינגמיכל15/01/2013
שלום,
אני בתהליך ivf לפני שאיבה טופלתי בדקאפפטיל ופיורגון אבל בגלל שה-estradiol שלי היה מעל 23,000 הרופא החליף לי ואני מזריקה רק צטרוטייד כבר יומיים היום הייתי בבדיקות דם ו-us והרירית שלי קטנה ביחס ליום ראשון השבוע באופן די משמעותי
האם זה הגיוני שהצטרוטייד משפיע גם על עובי הרירית לרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שינוי עובי הרירית בקוסטינג - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2013מיכל שלום מה שכנראה משפיע הינה הירידה בערכי האסטרדיול המשפיע על רירית הרחם בנסיבות של תגובת היתר,והטיפול בקוסטינג הינה ברירת המחדל היחידה בנסיבות האמורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההבחנה Teratozoosאינגה15/01/2013
ממצאים של בדיקת זרע:
תאים נורמליים % - 7
תאים מתאים % - 6
תנועתיות % - 7
ריכוז מיליון/סמ"ק - 28
PH - 8.7
נפח סמ"ק 3.0
ההבחנה Teratozoospermia
האם זרע באיכות הזאת יכול להביא הריון ללא התערבות רפואית?
הבדיקות שלי תקינות לגמרי כולל צילום רחל ואולטרסאונד, ביצעתי גם ניתוח להוצאת פוליפים ושרירן מהרחם לפני כחודש. השאלה : אם למרות מצב התקין שלי, אני אנסה לקחת איקקלומין ואבייץ חזק יותר עם יותר ביציות, הזרע באיכות כזאת יכול להפרות אותן?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההבחנה Teratozoos - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2013שלום אינגה
ממצאי בדיקת הזרע גבוליים ביותר במיוחד בתנועתיות,לכן המלצתי לבצע בירור של הגורם הזיכרי ולהתחיל טיפול משולב בגרימת ביוץ עם הזרעות תוך רחמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אינגה15/01/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות
אינגה15/01/2013בלי הזרעות עם נתונים כאלה של איכות זרע לא ניתן להשיג הריון?
הזרעות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/01/2013הסיכוי קטן במידה משמעותית
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)