מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון ביתיתטל25/01/2013
הי רציתי לדעת משהו כללי מאיז ערכים בדוקת שתן ביתית מראה הריון כלןמר אילן ערכי hcg?כי אמרו לי פעם שבדיקת שתן מגלה מערכ מסוים שלהחלבון בעודבדם ניתן לגלות לפני כן ואני לא זוכרץ מאיז ערכ אמרו לי שזה מראה ,אנא תשובתם.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2013רגישות מרבית הבדיקות היא ל-50 יחידות HCG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפולרינת24/01/2013
שלום,
היום זה היום ה 14 מיום ההחזרה
(טיפול ivf ראשון),קיבלתי תשובה שלילית(בטא מתחת ל 7
)
אני מבקשת לדעת מתי ניתן לעשות החזרה נוספת? מתי אני אמורה לקבל ווסת?והאם יש צורך שוב בזריקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המשך טיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2013שלום,אם יש חך עוברים מוקפאים ניתן לתכנן אותך כבר במחזור הקרוב להחזרה,אם לא ההמלצה היא לטווח של 45 יום בין טיפול לטיפול,הוסת אמורה להופיע תוך יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שניאדווה24/01/2013
שלום,
אני מבקשת לדעת מתי ניתן להתחיל טיפול ivf נוסף?
ביום השאיבה הוקפאו 5 עוברים והחזירו שניים, לאחר שבועיים בבדיקת הדם הבטא היה נמוך מ 7(כלומר אין הריון)נשאר עובר אחד בהקפאה,
מה השלב הבא? כמה זמן יש להמתין עד הטיפול הבא? האם צריך שוב את סדרת הזריקות?
אשמח לקבל תשובה מקצועית...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול שני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013שלום אדווה ,זוהי פיגמנטציה שיכותה להופיע בעקבות ההורמונים ואינה בהכרח מעידה על הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס חום בבטןאינגה24/01/2013
אני כשבוע אחרי ביוץ והופיע לי פס חום בהיר מהטבור ומטה, זה סימן של הריון או שינוי הורמונלי אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פס חום בבטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013שלום אינגה ,זהו סימן של השפעת ההורמונים על תאים הקרויים מלנוציטים האחראים לפיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס חום
אינגה24/01/2013זה ממש דומה לפס שהיה לי בהריון הקודם.... אבל אם זה לא זה, אין מה לעשות...תודה בכל זאת על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהמאיר24/01/2013
מבקש לדעת המלצות על רופאי פורויות מומלצים באזור מרכז שעובדים עם הכללית.
המלצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013ניתן להעזר בכל אחד מרופאי הפורום כיועצים שעלות הייעוץ שלהם מתוגמלת באמצעות ביטוח הכללית מושלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת אסטרדיול בהריון לאחר מוקפאיםילדה24/01/2013
שלום,
עברתי החזרה של 2 עוברים מוקפאים ב-9.1., על בסיס ביוץ טבעי. בטא 224, פרוג' 80 והאסטרדיול- 400. לאחר יומיים- הכפלה של הבטא, אך האסטרדיול ירד ל-388 וגם הפרוג' ירד מעט. מקבלת תמיכה של אוטרוגסטן.
האם ערכי האסטרדיול תקינים?
תודה רבה,
ילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת אסטרדיול בהריון לאחר מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ילדה25/01/2013החשש שלי היה מכך שמדובר על החזרה במחזור טבעי ולכן ההורמונים לא אמורים לרדת, כי אני הרי לא אמורה להיות תלויה בתמיכה.
תודה על ההרגעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פריון משני-אני24/01/2013
שלום.אני בת 25 יש לי ילד אחד.
ואחריו עברתי המון המון הפלות בזמנים שונים.
וכרגע-מזה כשנה וחצי אני מנסה להרות שוב אך ניתקלת בקשיים.\
בעוד שבעבר נכנסתי להריון בתוך מחזור אחד ועוד פחות.
רציתי לשאול-אם יש קשר בין ההפלות והגרידות בעבר לבעיה להרות שוב.
עשיתי בדיקות היסטרסקופיה וצילום רחם, אך הבדיקות תקינות.
אז-מה עלי לעשות?מה עלול למנוע ממני להרות שוב?
ואיזה בדיקות עלי לעשות?
עשיתי כבר שתי הזרעות אבל הם נכשלו.
וכרגע אני מיואשת-גם לא נמצא סיבה ברורה להפלות שלי גם כרגע אני לא מצליחה להרות!!
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי פריון משני- - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013להמשיך בטיפולים ובהמשך להעזר בהפריה חוץ גופית שיכולה לשפוך אור על הליך ההפריה איכות הביציות ,איכות העוברים,קצב חלוקת העוברים וכו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-אולטרסאונד אשכיםטליה24/01/2013
ערב טוב, אני בת 36 +1 , לאחר שנתיים של נסיונות להביא ילד נוסף התחלנו שוב בירור הכולל בין היתר אולטרסאונד אשכים שתשובתו היתה:האשכים מוקטנים יחסית
*17*21*26 מ"מ X 16 X 22 29 - מ"מ משמאל האפידידימיס בעל גודל ומרקם תקין מ2 הצדדים, אין עדות להידרוצלה, אין לראות סימני ווריקוצלה, לסיכום:האשכים מוקטנים. שאלתי מה משמעות התוצאה בבירור אי פוריות? תודה מראש והמשך ערב טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה-אולטרסאונד אשכים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013יעל ,ההתיחסות לגודל האשכים משליך במידה רבה על תפקודם,כדאי להשלים את תמונת המצב עם בדיקת הזרע וביצוע פרופיל הורמונלי ואז יתכן הסבר לאשכים הקטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות..
טליה24/01/2013אוסיף ואציין פרופיל הורמונלי תקין, ספירת הזרע גבולית +אשכים קטנים באולטרסואונד איזה אופציות מבחינת טיפולי פריון יוצעו לנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפולי פוריות.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/01/2013בנסיבות אלו ניתן להעזר בכל האופציות הקיימות במסגרת טכנולוגיות העזר לפריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?טל24/01/2013
שלום בת 32 עשיתי שאיבה ב11/1 ואביטרל קיבלתי ב10 לינואר..הוחזרו ב14 שני עוברים יפה תודה לאל.היום 13 יום אחרי שאיבה( אני מדגישה אחרי שאיבה ולא אחרי החזרה) לא התאפקתי ליןם ראשןן ועשיתי בדיקת שתן ביתית ויצא קו חזק וקו חלש שנראה חלש יותר מקו הביקורת..במקרה רגיל אני יןדעת שזה הריון ,אבל מה שמקרה של ivf?כלומר זה לא בהשפעת האוביטרל כבר 13 יום אחר שאיבה ו14 יום אחרי אוביטרל?ואם בשתן כבר מגלים אזי התוצאה בדם תהיה טובה?תודה אני ככ מאושרת אם כן
הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013לילך עושה רושם שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה של בטאנטלי24/01/2013
היי...בתאריך 10/01 עברתי החזרת שני עוברים....בתאריך 21/01 בטא היתה 90.4 והיום בתאריך 24/01 בטא 247 . מניסיונכם..מה אומרים ערכי הבטא לגבי מספר העוברים שנקלטו? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא
נטלי24/01/2013באיזה שבוע אני אמורה להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר לדעת כ"כ על סמך בטא
רות24/01/2013תוצאת בטא לא מעידה כמה עוברים יש. רק אולטרסאונד.
מנסיון - הבטא הראשונה שלי היתה 175 וזה עובר אחד בסוף...חחח. זו השאיפה לא?
ועוד משהו אני חושבת שבד"כ ההכפלות בתאומים הן גבוהות.
אש ראשית שיהיה לך בהצלחה ורק אולטרסאונד יגיד לך בוודאות כמה נקלטו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה של בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013אור שלום ערכי הביטה תקינים לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןטל24/01/2013
הי רציתי לברר באיזה רמות בטא בדיקת שתן מגלה?פעם אמרו לי שמ200 משנו כזה של ערכי hcg??זה חשוב לי לדעת.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר25/01/2013לא נכון.
זה מגלה כל הריון כמו בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לביוץמיכל24/01/2013
היי ,
בדיקות דם מהבוקר - ביוץ טבעי ללא הורמונים
LH - 18.2
E2 - 1150
פרוגסטרון <1.7
מתי ביוץ ? .... מפחדת לפספס ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם ביוץ
מיכל24/01/2013תוספת -
זקיק 19 מ"מ ....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות דם לביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013טווח הביוץ להערכתי תוך 24-48 שעות,ניתן להעזר בזריקת אוביטרל להכוונת הביוץ לטווח של ה24-36 השעות הקרובות(כמובן בתנאי שניצפה זקיק בשל 18-22 מ"מ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנית24/01/2013
היי אני בהריון וחטפתי כרגע מכה בבטן.. האם יש מקום לדאגה????
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013אם את בהריון מתקדם אני ממליץ לך לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיירות מרפאnatalia24/01/2013
למה בתיירות מרפא לא נותנים שירותים גם לישראלים? כלומר למה שגם ישראלים לא יטוסו לחול כדי לקבל טיפולים רפואיים ?
תיירות מרפא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013אין כל בעיה לקבל טיפול ייעודי במרבית המדינות כמובן בתנאי שהעלות על חשבונך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיירות מרפא - תגובה
פרופ` דוד בידר25/01/2013תיירות מרפא זה שם שהכוונה בו זה לאנשים שמחפשים טיפול בארץ אחרת כי בארץ המוצא אין טיפולים מתקדמים, אז לא ברור לי איזה טיפול את מחפשת.
הכוונה לא באמת לצאת לתיירות ןבדרך אגב לקבל טיפול בזמן השהות בחן"ל.
היות ובארצנו יש רפואה מתקדמת אני מציע שתצאי לתייר ותקבלי הטיפול בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שיניים בזמן ivfקרן24/01/2013
שלום רב. אני עומדת להתחיל מחר טיפול ivf+pgd,ואני נמצאת באמצע טיפול שיניים שגם מצריך הרדמה מקומית. רציתי לדעת האם אני יכולה להמשיך בטיפול או להפסיק אותו.תודה מראש קרן
טיפולי שיניים בזמן ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/01/2013קרן שלום את יכולה להמשיך את טיפול השיניים ללא כל בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)