מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תשובה של בטאנטלי21/01/2013
ביום ה 12 לאחר החזרת 2 עוברים הבטא עמדה על 90 .האם ניתן לדעת לפי התשובה האם מדובר בעובר אחד או בשניים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה של בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013התשובה היא בגבול העליון של עובר יחיד,אולם אין לשלול גם אפשרות של הריון תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםממ..21/01/2013
חודש שעבר עשיתי שאיבה והקפאתי ועכשיו אני אמורה להחזיר, הערב קיבלתי מחזור, מחר אני אתקשר למרפאה להגיד להם, מה אמור להיות התהליך עכשיו? כמה ימים אחרי המחזור אמורה להיות ההחזרה?
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013החזרת עוברים מוקפאים אפשרית במחזור טבעי או באמצעות טיפול הורמונלי תחליפי להכנת רירית הרחם לקליטת העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור לאחר החזרת עובריםנ.21/01/2013
שלום רב, ביום רביעי האחרון החזירו לי שני עוברים. מאתמול (יום ראשון) בשעות הערב החלו סמני מחזור הכוללים כאבי בטן חזקים, עייפות, מעט כאבי רגליים. אציין כי במקרה שלי תמיד, לאחר החזרת עוברים וגם כאשר אני לא בטיפול שבוע לפני מחזור מופיעים הסימנים האלו כמו במקרה המצוין בדיוק.
האם עדיין יש אפשרות להצלחת הטיפול? אני ממש מרגישה כאילו אני הולכת לקבל את המחזור בימים הקרובים. וחוששת מאוד להתאכזב שוב.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי מחזור לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013שלום,לא הייתי סומך על התסמינים שאת מתארת כמדד להריון או לא,בכל מקרה אין צורך להוסיף דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםנטלי21/01/2013
היי אני ביום ה 12 לאחר ההחזרה וזה כבר כמה ימים שיש לי כאבי בטן...בטא מראה 95 . מה אומרים כאבי הבטן ? ומה אומרת הבטא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013שלום,בראש וראשונה מזלנטוב את בהריון,לעיתים בעקבות הכניסה להריון נוצרת תגובה שחלתית הגורמת לכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאנטלי21/01/2013
איך ניתן לדעת לפי הבטא אם מדובר בתאומים ? באיזה טווח אמור לעמוד הבטא ביום ה14 שלאחר ההחזרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/2013לא ניתן לקבוע האם יש תאומים לפי רמת הבטא.
רק לפי בדיקת א.ס. בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבת ביציותבמ21/01/2013
שלום,
ייתכן שאני שואלת שאלה טיפשית, אבל יש לי שאיבה (טיפול IVF) של ביציות. הביציות שהתפתחו נמצאות בשחלה שקשה מאד לטכנאית אולטראסאונד לראותה. היום הסבירה לי שהיא ממוקמת מאחורי הרחם. למעשה, רואים אותה טוב יותר באולטראסאונד עילי (על הבטן).
האם זה עשוי להפריע לשאיבה של הביציות מהשחלה לאור הנתונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון- שאיבת זקיקים.....
במ21/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שאיבת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2013תלוי במיומנות של הרופא המבצע את השאיבה.
כדאי שיבדוק אותך טרם השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
במ21/01/2013תודה על התשובה המהירה. וכן תודה על המכתב שנתת לי היום בבוקר. אדבר עם ד"ר מכטינגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחצים בתחתית הבטן ובטן נפוחה אחרי ש
במ28/01/2013שלום לכם,
עברתי בשעה טובה שאיבה ראשונה אתמול בשעות הבוקר המאוחרות / צהרים מוקדמות (מי יודע אולי אשבור את הסטטיסטיקה וזו תהיה גם האחרונה). אני יום אחרי. עדיין יש לי תחושה של לחצים בתחתית הרחם והבטן נפוחה מאד. הבנתי מהרופאה שהיה לא פשוט להוציא לי ביציות מהשחלה שיושבת אי שם גבוה מאחורי הרחם. מכל מקום, אני פשוט מקווה שהכל בסדר אצלי, לקראת יום רביעי והחזרת "הראשנים" שלי (בלסטוצסטים קטנים).
לאמור, האם זה נורמלי עדיין להיות נפוחה וקצת כואבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לחצים בתחתית הבטן ובטן נפוחה אחרי ש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/01/2013שלום,נפיחות מסויימת וכאב סביר יכולים להיות חלק מתמונת המצב לאחר שאיבה,אולם אם הם מתגברים כדאי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר חדש, קמתי כמו חדשה! המון תודה
במ29/01/2013תודה רבה, היום קמתי כמו חדשה. כאילו לא קרה דבר. מצטערת, פשוט רוצה שמחר יעבור בשלום ולא מזלזלת בשום מיחוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בוקר חדש, קמתי כמו חדשה! המון תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/01/2013בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלמת הזיגוטה - זוגית בהכרח?
במ30/01/2013שלום,
היום החזירו לי שני עוברים (מורולות בשלב זה). הלבורנטית אמרה בהחזרה שהעוברים "יפים" (חשוב, כי אני בת 43 וזו פעם ראשונה שמסתכלים לביציות שלי בעיניים) ושאחד התחלק כבר לחמש והשני לשבע. אבל בכל מקום שאני קוראת על התהליך מדברים על התחלקות בסדרה חשבונאית זוגית: 2,4,8,...64. האם זה נורמלי שאצלי זה אי זוגי?
(כן, אני מודה שאני אובססיבית בשלב זה).
תודה
במ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלמת הזיגוטה - זוגית בהכרח? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/01/2013שלום,ראוי לציין שעוברים ביום 3לאחר שאיבה בני5ו-7בלסטומרים אינם עוברים הקרויים מורולות,בכל מקרה לפחות לפי מספר הבלסטמרים ומספרם האי זוגי העוברים אינם זוכים בציון מקסימלי,בכל מקרה גם לעוברים באיכות תת אופטימלית יש סיכוי להשתרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצוב אבל תודה
במ31/01/2013עצוב. אבל תודה שהסברת לי. זה מאזן גם את רמת הציפיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמה שבוע אחרי החזרה - האם מחזור?
במ07/02/2013שלום,
ב-30/1 החזירו לי שני עוברים. ב- 48 האחרונות היו לי קצת לחצים של מחזור. היום בצהרים ראיתי שיש לי הכתמה בפד (חום ורוד- וסליחה על התיאורים הדוחים). עכשיו (20:00) אני רואה טיפה של דם (לא הכתמה אלא טיפת דם). האם ייתכן שקיבלתי מחזור שבוע אחרי החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מידע
במ07/02/2013מהלחץ נכנעתי ועשיתי בדיקת הריון היום ( שמונה ימים מההחזרה). הבדיקה טוענת שמגלה הריון 8 ימים לפני האיחור. יצא שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד מידע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013מחזור לא אמור להגיע 8 ימים לאחר החזרה ,ובאותה מידה בדיקת הביטה ביום 8 לאחר ההחזרה אינה אינדיקטיבית כאשר היא שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמה התפתחה לדימום כמו מחזור
במ08/02/2013בלילה ההכתמה הפכה לדימום כמו מחזור לכל דבר. יש טעם להמשיך לקחת תמיכה של אנדומטרין? נראה לי די אבוד העיניין.
הכתמה התפתחה לדימום כמו מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/02/2013אין טעם להמשיך את התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום כבד מיום 7 לאחר החזרה - כאבים
במ10/02/2013שלום,
כאמור אני מדממת ממש חזק מאז יום חמישי בערב. הדימום מלווה בלחצים בבטן התחתונה (כמו היום השני של המחזור) רק בלי הפוגה כבר ארבעה ימים. אני כבר בטוחה שאין הריון (לא מבינה מאיפה כל הדם הזה - בטוח כבר אין רירית רחם להחזיק עובר). האם צריך לעשות משהו או שזה יתנקה לבד באיזשהו שלב? יש לי לחצים ברחם לא נעימים בכלל (כמו מחזור של גיל ההתבגרות) וכאבי ראש כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום כבד מיום 7 לאחר החזרה - כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2013דמם כזה לאחר שבעה ימים לאחר ההחזרה מחייב בדיקה והתייחסות על מנת שבעתיד לא יקרה שנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לגביי האנדומטריןדנית21/01/2013
שאלתי לפני אם אני יכולה להגדיל את המינון ל4 כתמיכה מכיוון דיש ימים שאני טועה ובטעות שמה 4 או לפעמים שמה במתכוון כשיש לי כאבי מחזור האם זה לא מזיק יום אחרי פתאום דוב להוריד את הכמות ל3? נאם זה לא נורא לגוף שאחרי שקיבל 4 נרות אני מורידה למחרת את הכמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף נר נוסף כי
דנית21/01/2013יש לי כאבי מחזור וזה מלחיץ אותי ועד שזכיתי לבטא חיובית לאחר 3 שנים אז האם אפשר להעלות ל4 שיתמוך טוב יותר? מצטערת על שאני חוזרת על עצמי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגביי האנדומטרין - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/01/2013זה חא נורא אבל אני מציע להתמיד עם 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםנטלי21/01/2013
היי..אני עברתי החזרת שני עוברים טריים לאחר שאיבה ביום חמישי שעבר 10/01/13 . היום יום שני עשיתי בדיקת בטא והבטא הראה 90 . האם זה הריון ?
ואם כן אז איך ניתן לדעת כמה עוברים נקלטו ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/01/2013מזל טוב זה בהחלט הריון. אין לגעת בודאות אם זה הריון תאומים. לפי גובה הבטא זה קרוב לודאי אחד. תדעי סופית עם הא. ס. בעוד כשבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור אשכנזישירה21/01/2013
איפה אתה מקבל? איפה המרפאה שלך?
יש החזרים? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפולי פוריותנטלי21/01/2013
היי רציתי לדעת לאחר כמה ימים מיום החזרת העוברים ניתן לדעת האם יש תאומים כלומר...לי החזירו עובר אחד ורציתי לדעת מתי קורה ואיך קורה שאותו עובר מתחלק לשתיים בשק אחד ונוצרים תאומים? ואיך יודעים שיש תאומים לפי הבטא ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/01/2013זה מאד נדיר שבהחזרת אחד יהיו שניים זהים. אין דרך לקבוע אלא לפי הא. ס. שלושה שבועות אחרי ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאסיוון21/01/2013
בדיקת בטא יצאה 10 ופרוגסטרון 4.5 האם זה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
סיוון21/01/2013יש לציין שאני ללא תמיכה בכלל. היות וקרינון גרם לעצירות. האם עדיין ניתן להציל את המצב?
האם בIVF טבעי לא צריך תמיכה חוץ מאוביטרל ביום השאיבה, ביום ההחזרה ו-3 ימים אחרי וזהו?
האם אנדומטרין גורם לעצירות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013כל תכשירי הפרוגסטרון,כולל האנדומטרין עלולים לגרום לעצירות
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013התשובה גבולית,יש לבצע עוד בדיקה בעוד יומיים,ואם את לוקחת טיפול פרוגסטטיבי תןמך תמשיכי אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
סיוון21/01/2013אני לא לוקחת שום דבר, לקחתי קרינון פעם אחת שגרם לעצירות והפסקתי. אם אני בכל זאת אקח קרינון זה יכול להציל את המצב? או שזה מאוחר מדי.
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013לטעמי זה כבר מאוחר מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעהל21/01/2013
היי
החלטנו ללכת על הזרעה טבעית החודש מאחר וחודש שעבר הביוץ הגיע טבעי (ביום 24).
אבל כמעט 30 יום מהיום הראשון של הדימום ולא היה ביוץ רק התעבות של הרירית.
בשבת שעברה התחיל לי טיפטוף קל של דם ובמעקב ניראה שהרירית שלי קטנה.
התחלתי טיפול בפיורוגן מיום ראשון עד יום ראשון (אתמול).
ואתמול במעקב ניראה זקיק אחד מוביל של 19 ועוד כמה קצת יותר קטנים ורירית 8.
נאמר לי היום לקחת אורביטרל וברביעי להגיע להזרעה.
אתמול חשתי בערב עייפות וכאבי בטן כמו לפני מחזור וזה קצת הלחיץ אותי שמע הביוץ כבר הגיע.
אני קצת חוששת שאולי התזמון של האורביטרל וההזרעה נקבע לי בגלל שבשלישי לא עובדים (בחירות) ושאולי בגלל זה אפספס את התיזמון.
האם זה לגיטימי שהרגשתי ככה אתמול? ומה אמור לעשות לי האורביטרל היום אם במידה ועכשיו אני כבר מבייצת?
במהלך השבוע שהזרקתי לא הרגשתי כמו אתמול ואם כן אז ממש לזמן קצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013שלום,לנוכח הזקיק של 19 מ״מ אתמול אני תומך בהחלטתו של הרופא שלך לתת לך אוביטרל היום כדי לבצע הזרעה מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםגל21/01/2013
שלום רב,
עברתי החזרת עוברים מוקפאים ביום חמישי שעבר (ביוץ עצמוני) יש לי 2 שאלות:
1. מתי מתרחש השתרשות בעוברים מוקפאים?
2. האם מותר לקיים יחסי מין או שאני צריכה להמתין ? אני לוקחת נרות אנדומטרין האם עם נרות מותר לקיים יחסי מין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013סיגל שלום
במידה והעוברים הוקפאו ביום 3,אני מעריך שההשתרשות התרחשה היום,באשר לקיום יחסים הייתי ממליץ להימנע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים מוקפאים
גל21/01/2013תודה על התשובה.
כמה זמן אני צריכה להמנע מקיום יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013סיגל,כדאי להימנע מיחסים עד לאחר ביצוע בדיקת ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרויטל21/01/2013
שלום ביום רביעי 16.1 עשיתי בדיקות דם לאחר טיפול איקולקלומין
והתוצאות פרוגסטרון 2.92
אסטרוגן 900
נאמר לי שאני ממש לפני ביוץ
קיימנו יחסים 17.1
18.1
19.1
ב 20.1 עעיתי בדיקת דם שוב
והתוצאות
פרו-13
אסט-400
הבנתי שאני כבר אחרי ביוץ .. השאלה שלי האם הערכים תקינים ??
האם יכולים להעיד על הריון שיתפתח כתואה מזה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2013לא עשית גם אולטרה-סאונד.
לי לא ברור איך עשית את המעקב.
בכל אופן היה ביוץ ונראה מה יצא מזה.
לטיפולי איקכלומין יש פרוטוקול טיפולי מסודר ותמיד אפשר לדעת בדיוק מתי הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים וכאבי בטןמורן21/01/2013
בוקר טוב,
אני כותבת גם פה מאחר ואני לא יודעת מה לעשות.
אני בהריון שבוע 5-6 עם כאבי בטן ומדממת. אתמול הייתי במיון וראו שק חלמון.
אני לא מפסיקה לדמם.
אני אחרי 4 שנים של הפריות וההריון הזה נקלט האופן טבעי.
מה עושים???
כשביקשתי מהרופא פרוגסטרון אמר לי לא להגיד לו מה לעשות.
אני מפחדת מהפלה מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימומים וכאבי בטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/01/2013מורן שלום
כמובן שיש לעשות כל מאמץ להציל את ההריון הנוכחי,בהחלט יש מקום לטיפול בתכשירי פרוגסטרון בנרות ,כדורים או זריקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"א אבל איך עושים את זה
מורן21/01/2013אם הרופא שלי שלח אותי למיון אתמול והיום הוא לא עובד.
ואתמול במיון נשים התשובה שקיבלתי
"או שתהיה הפלה או שיהיה תקין" היתה לא מקצועית.
או ש"לא אגיד לו מה לעשות" לגבי הפרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לכתוב תודה ד"ר
מורן21/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)