מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתי לבצע בדיקת דםשילה28/12/2022
אם בוצעה החזרה ב-25.12 יום ראשון עובר מוקפא יום 6
ורשום לי לבצע 10 ימים לאחר ההחזרה בדיקת דם
באיזה תאריך עליי לבצע?
אמרו לי לספור מה-26.12 10 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
04.01.2023
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתכשירי בנזואיל פראוקסידשיר28/12/2022
שלום,
האם בזמן הזרקת גונאל אף אפשר להשתמש בתכשירי בנזואיל פראוקסיד לטיפול בפצעונים שמופיעים כתוצאה מהטיפולים ההורמונליים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עד לביוץ ולא אחריו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה עובר קטן שיצא?חגית27/12/2022
שלום רב אני יום 6 להחזרת עובר יום 3. היום מצאתי על התחתונית הפרשה קטנה בצבע קצת כהה יותר משאר ההפרשות עם עיגול קטן שחור בגודל גרגר פרג באמצע. יתן שהעובר נפלט?
התמונה מצורפת. מצולמת מקרוב. במציאות כל זה 1-2 מ"מ והנקודה השחורה ממש קטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,הפרשה נרתיקית סבירה לאחר היזרהו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עוברים מותר להקפיא במחזורי שימור פריון?מורן27/12/2022
שלום,
לקראת שימור פריון - הקפאת עוברים, מרצון.
אשמח לדעת מה הכמות המקסימלית של הטיפולים או מספר העוברים המקסימלי שמותר להקפיא במקרה זה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הליך שימור הפוריות מיועד להקפאת ביציות(עד 30 ביציות)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים בני 6 מתי לבצע בדיקת דםשילה27/12/2022
שלום
עברתי החזרת עובר מוקפא יום 6 ,ביום 6 לאחר הביוץ .
ביום ראשון ה-25.12.
אמרו לי לבצע בדיקת היריון 10 ימים מיום שני ה-26.12
אז מתי לבצע את הבדיקה? ביום רביעי ב-4.1 או חמישי 5.1
דבר נוסף ממתי מחשבים היריון בע"ה אם תאריך קבלת הוסת היה ב-09.12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
04.01.2023
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דרוג העובר יאפשר השרשה?חגית27/12/2022
האם עובר 8 תאים דרגה 3 יום 3 יכול להשתרש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם העובר יצא אני מודאגת מאודחגית27/12/2022
שלום רב
אני יום 6 להחזרת עובר יום 3. היום מצאתי על התחתונית הפרשה קטנה בצבע קצת כהה יותר משאר ההפרשות עם עיגול קטן שחור בגודל גרגר פרג באמצע. יתן שהעובר נפלט?
סליחה על הפרוט ועל התמונה.
לא בהיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקורת לפני הזרעהדקלה26/12/2022
ערב טוב,
אני ביום ה 13 למחזור (לרוב מקבלת כל 26 יום) בביקורת היום נצפו באולטרסאונד: רירת תלת שכבתית 7.6 , שחלה שמאל ככל הנראה ציסטה 17 מ"מ (נצפתה באותם מימדים גם ביום ה 6 למחזור), שחלה ימין זקיק 14 מ"מ. לא לוקחת הסבב הזה הורמונים. תוצאות בדיקות דם היום: אסטרדיול 562, פרוגסטרון 0.7, גופיף צהוב 13.1.
בת 41. התבקשתי לחזור מחר לבדיקה נוספת. השאלה שלי איך יודעים אם הציסטה זו ציסטה ולא זקיק ? הרי זה נראה אותו הדבר באולטרסאונד. שאלה נוספת הם בדיקות הדם שלי משקפות את מה שראו באולטרסאונד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אאי תשובתי להלן בפנייתך הראשונה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון חיובית אחרי אוביטרלמאיה26/12/2022
שלום
בתאריך 21/12 הזרקתי אוביטרל
אחרי הביוץ ביום היו הפרשות דם חד פעמי ונעלמו,
היום 26/12 בדיקת הריון ביתית (של תשובה כנה)
השתן לא של הבוקר אבל קוו שני חלש מאוד
האם זה שאריות של אוביטרל? או יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שארית אוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים יום 3הילה שינוולד26/12/2022
שלום,
אני ביום ה24 למחזור לאחר שבסבב המחזור הקודם ניתנה תמיכה של אסטרופם בעקבות אי תגובה לאסטרופם הוחלט להפסיק ולעשות סבב על בסיס טבעי. המחזור לאחר נטילת האסטרופם היה לא שגרתי הייתה החתמה קלה בלבד במשך יומיים. לפני כן מחזורים סדירים ותקינים.
ב2 המעקבים האחרונים 21.12 E2 308 LH 8.4, פרוגסטרון 1.3 במעקב היום 26/12 E2 326, LH 9.6 , פרוגסטרון 2.5.
במעקב זקיקים 21/12 נצפה זקיק אחד של 10 ואחד של 13. במעקב היום זקיק אחד של 20. עובי רירית 7.8 תלת שכבתית.
ההנחיות שקיבלתי היום הן בימיים הקרובים לקחת גונל 75 ואורגלטרן ולחזור למעקב ברביעי.
מתלבטת האם גם לוותר על הסבב הזה גם או שעל אף הנתונים עדיין יש סיכויים.
אשמח למענה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהתגובה שלך אינה חופפת את תגובתך הקודמת ולכן עליך לדון עם הרופא שלך לגבי ההמשך אם התוצאה היום רביעי לא תשתנה מהותית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי החזרת עובריםהילה שינוולד26/12/2022
היי
אני בסבב לקראת החזרה טבעית, לאחר שבסבב הקודם רירית הרחם לא התעבתה ולא הגיבה לתמיכה, על כן הופסק אסטרופם. המחזור לאחריו היה לא שגרתי החתמה קלה.
נמצאת כבר ביום ה24 למחזור, המדדים בבדיקות ב21/12 E2 308, LH 8.4, פרוגסטרון 1.3. בבדיקות הדם היום E2 326, LH 9.6, פרוגסטרון 2.5 במעקב זקיקים 21/12 היה זקיק אחד של 10 ואחד של 13. במעקב היום זקיק אחד של 20. קיבלתי הנחיות לקחת יומיים אורגלוטרן וגונל 75 למחזור למעקב ביום רביעי (עוד יומיים). מתלבטת האם לוותר גם על הסבב על מנת לא ל"לבזבז" עובר ולחכות למחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהעדר שינוי ברביעי יתכן ויהיה מקום לשקול מחזור טיפול חילופי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר החזרת עובר מוקפא יום 6שילה26/12/2022
שלום
אתמול 25.12.22 הוחזר לי עובר מוקפא יום 6 על בסיס מחזור טבעי
אמרו לי לבצע 10 ימים מהיום 26.12.22 בדיקת דם, זה אומר שיום רביעי הבא 4.1.22 לעשות בדיקה?
דבר נוסף בע"ה אם ייקלט העובר, תאריך וסת 09.12.22 ממתי סופרים שבועות היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
04.01.2023
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר מוקפאשילה26/12/2022
שלום
אתמול 25.12.22 הוחזר לי עובר מוקפא יום 6 על בסיס מחזור טבעי
אמרו לי לבצע 10 ימים מהיום 26.12.22 בדיקת דם, זה אומר שיום רביעי הבא 4.1.22 לעשות בדיקה?
דבר נוסף בע"ה אם ייקלט העובר, תאריך וסת 09.12.22 ממתי סופרים שבועות היריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממועד ההיזרה+19 יום
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם מתי לבצעשילה26/12/2022
אתמול 25.12 ביצעתי החזרת מוקפא יום 6
הוחזר ביום חמישי.
אמרו לי לבצע בדיקת היריון 10 ימים מהיום
מתי יש לבצע בדיקת היריון יום רביעי הבא?
דבר נוסף תאריך הוסת האחרון היה 09.12.22 בע"ה אם ההריון נקלט ממתי מתחילים לספור את שבועות ההיריון מאיזה תאריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
04.01.2023
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
שילה04/01/2023שלום
עשיתי היום בדיקת דם ויצא מתחת ל3, זה אומר שאין היריון? אציין שעשיתי 10 ימים לאחר החזרת עובר מוקפא יום 6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/01/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה מידי?מיכל25/12/2022
היי,בת 45,שתי לידות בעבר וגרידה עקב הריון צעיר שלא מתפתח (שק ריק) לפני שלוש שנים.כהכנה להחזרת מוקפאים על סמך מעקב ביוץ,ללא תרופות בכלל הרירית נבדקה יומיים לאחר סיום המחזור 6 מ"מ ,חמישה ימים אחר כך ומייד לאחר הביוץ כך נמסר לי כי הזקיק נעלם,פרוגסטרון 3.3 הרירית סדירה 7 מ"מ,אסטרדיול 440,קו הד ברור לאורך (תלת שכבתית?) מה הסיבה שהרירית לא עולה,לפני שלוש שנים הערכים עמדו על 9-11 מ"מ במעקבים.בכל אופן העוברים המוקפאים שלי לא שרדו את ההפשרה,שוקלת מעבר לתרומת ביצית אבל חוששת שהרירית אולי דקה מידי ותוריד את סיכויי ההשרשה.יש מצב לשפר את הנתונים למקסימום הצלחה מנסיונכם
בצעי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני הליל תרומת הביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)