מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחילת סבב קצר לא במחזורורד09/12/2022
היי, האם יש דבר כזה להתחיל סבב קצר אנטגוניסט לא עם קבלת המחזור? בזמן אחר בחודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022התחלת הטיפול הקלסי באנטגוניסטים הנו במהלך הטיפול בהתאם לתגובה השחלתית,כל התחלה אחרת כרוכה בטיפול נסיבתי הכרוך בהחלטת הרופא המטפל ועם סיבות השמורות עמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות וכיווץ הרחם אחרי החזרהדניאל09/12/2022
האם מותר אוננות יומיים אחרי החזרה?
לפעמים מהלך באוננות מכווץ בטן/רחם? האם זה פוגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין מניעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת סבב בכל זמן בחודשורד09/12/2022
היי, הבנתי שיש רופאים שיתחילו סבב שאיבה בכל זמן בחודש ולא רק בימים הראשונים לקבלת המחזור. למשל אם המטופלת היתה בחו"ל ורוצה להתחיל מאוחר יותר. מה החסרונות של השיטה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעיתים ניתן טיפול מכוון בחפיפה להתפתחות הזקיק/זקיקים במחזור טבעי-modified natural cycle
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בטא.חנה08/12/2022
שלום פרופ
החזרה של עובר מוקפא בן 3 ימים עם הורמונים בתאריך 29.11
אתמול בתאריך 7.12 בטא שלילית
לא הפסקתי תמיכה כמובן
יש עוד סיכוי ?
האם הבטא עולה בהדרגה החל מאפס או שפשוט קופצת בקפיצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקדם בצעי עוד בדיקה בעוד 3 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ורוד בשבוע 6אור08/12/2022
אחרי החזרה עובר, ואחרי u.s שראו שק הריון
לאחרונה כמעט שבוע יש בניגוב כתמים ורודים
יש סיבה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בכל דימום בתחילת היריון יש לאשש שההליך ממשיך להיות תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים ברחם ובגב יומיים לאחר הזרעהעדי08/12/2022
עברתי הזרעה יום ג 6.12 לאחר שימוש בפרגובריס מינון 75 מדי יום נראו 4 זקיקים גדולים אחד מעל גודל 19 במעקב זקיקים אחרון
היום יום ה 8.12 החלתי להרגיש בחילות וכאבים ברחם חדים ובגב האם זה יכול להיות השתרשות ?
והאם יש צורך באמת שאקח בוקר ולילה דופסטון לתמיכה?
התחלתי מאתמול בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה סביר בעקבות הטיפול,המלצתי שתפעלי בהמלצת הרופא לגבי התמיכה,בכל מקרה של התגברות הכאבים תידרש ביקורת רפואית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה והריון מולאריcc08/12/2022
שלום
אני בשבוע 5.6 עם בטא מאוד גבוהה. לפני יומיים היה 50000, היום לא בדקתי אבל יכול להיות כבר 100000. עד היום לא ראו עובר, היום היה נראה שרואים משהו.
קודם כל מה הסיכוי שיהיה הריון תקין?
דבר שני, הבנתי שיש דבר כזה הריון מולארי. והסממן שלו היא בטא מעל 100000. לא כתוב בשום מקום באיזה שלב. האם זה יכול להיות? מתי מזהים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ללא ספק יש לשלול התפתחות היריון לא תקין ובכלל זה היריון מולרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל , על המזרק כתוב 6,500 יחידות וברגע ההזרקה בכמות נכנס רק 200 האם זה מיידי?Nitzan08/12/2022
הי קיבלתי אוביטרל בתאריך -ב4.12
ובדיקת דם בטא ב8.12 -64
האם זהו סימן המעיד על הריון או שבשלב זה הבטא גבוה יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחלט יתכן שזה בהשפעת האוביטרל שקיבלת,חזרי על הבדיקה לחא אוביטרל כדי להדגים עליה שתעיד על היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם ורוד בהיר בניגוב שבוע 6יעל08/12/2022
אני אחרי u.s שראו שק הריון
ולפני שמיעת דופק
פתאום היום התחיל לי דימום ורוד בהיר ממש רק בניגוב
יש סיבה לדאגה
הגיוני שיהיה דימום גם אחרי החזרת עוברים בשלב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נדרשת ביקורת בכל אירוע דימומי כדי לאשש התפתחות היריון תקינה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לאחר גונאל fשני08/12/2022
שלום לך,
אני אחרי 3 הזרעות שלא צלחו. 2 הזרעות תהליך טבעי ואחת עם התערבות של גונאל 75. ערכתי לאחר 2 הזרעות צילום רחם ויצא תקין. הזרעה רביעית בקרוב לאחר שבוע עם גונאל 62.5. יש לי זקיק 17 ו- 2 זקיקים 15. כמה הזרעות מומלץ לערוך לפני ivf שאני מאוד חוששת? ואם בדיקות הדם בנורמה - תקינות והיו זקיקים גם לפני התעקבות של הגונאל .. האם ניתן לחזור ולנסות הזרעה טבעית ללא התערבות של זריקות?
בנוסף, בשעבוע האחרון אני חווה כאבי ראש חזקים מידי יום. האם זה מתקשר לתהליך פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
את בדרך הנכונה,המלצתי היא שלאחר שלושה מחזורי טיפול בגונדוטרופינים(זריקות) לפנות לטיפול הפריה חוץ גופית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור וגב יומיים אחרי הזרעהעדי08/12/2022
בוצעה הזרעה שלישית יום ג 6.12 עם 4 זקיקים גדולים מעל גודל 18 התחלתי דופסטון לתמיכה כדור ראשון אתמול לפני השינה אמרו לי לקחת פעמיים ביום
היום יום ה 8.12 כאבים חזקים ברחם כאילו כאבי מחזור וכאבי גב תחתון האם יש סיכוי שזה כאבי השתרשות ?
והאם באמת אני צריכה לקחת דופסטון פעמיים ביום לתמיכה לא מספיק פעם ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכול בטווח הסבירות לאחר הטיפול הייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות ותרומת ביציתררר07/12/2022
שלום. בת 41 מטופלת ivf מזה שנתיים וחצי
הריון כימי. ושתי הפלות בתוך ארבעה חודשים.
אני מעוניינת בתרומת ביציות. השאלה אם זה גם יפתור את עניין ההפלות. האם רוב הסיכויים שמקור ההפלות הוא קשור לאיכות הביציות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האפשרות קיימת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפא וקיום הריוןאנונימית07/12/2022
שלום, בתאריך 29.12 הוחזר לי מוקפא בן 4 ימים.
מה התאריך הכי מוקדם שאני יכולה לבדוק בו הריון בבדיקה ביתית?
אציין כי אני לוקחת 4 נרות אנדומטרין 2 בבוקר 2 בערב וכדור אסטרופם 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר 11 יום מההיזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בטא.אני07/12/2022
שלום פרופ
החזרה של עובר מוקפא בן 3 ימים בתאריך 29.11
בטא היום שלילית, קטן מ2
כמובן שנבדקתי מוקדם מדי ובכל זאת שואלת
יש עוד סיכוי ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המתיני לפחות 12 יום מההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר לידה: פרוגילוטון וקבלת מחזור.מעיין07/12/2022
שלום, אני חודשיים אחרי לידה, מאז הלידה עם דימום קל בלתי פוסק. שלשום רכשתי פרוגילוטון בהמלצת רופא הנשים . אם כי בדיוק קיבלתי מחזור, הבוקר התחלתי לקחת את הכדור הראשון של פרוגילוטון. האם להפסיק לקחת או להמשיך?
לא יזיק אם תקחי זה עשוי לאפס את התגובה שלך בטווח אופטימלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)