מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח מאוד לדעתכםLinoy07/12/2022
היי שלום 🙏 שאלה , האם בחורה בת 43 אבל עם פרופיל הורמונלי שמצביע על פוריות תקינה ! וכן אולטראסאונד מעקב זקיקים עם זקיק בשחלה 22 מ"מ היא יכולה להקפיא ביציות ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החוק מאפשר עד גיל 41 בכל מקרה מעבר לגיל זה ההחיך לא מומלץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה מדי לשבוע הריוןכככ06/12/2022
שלום
אני בשבוע 5+5 אחרי הריון ivf
וסת אחרונה 30/10 עובר יום שלוש
לא נצפה קוטב עוברי
מתחילת ההריון אני עם כאבי מחזור חזקים
לפני יומיים דימום קל מאוד שהפסיק
מניחה שזה הריון לא תקין
השאלה שלי היא לגבי הבטא
יש לי נכון להיום בטא 50000 מאוד גבוהה
האם זה יכול להיות הריון מולארי?
אף אחד לא בדק את זה עד עכשיו
אני עדיין עם כאבי מחזור חזקים ורק אומרים לי להמתין לשבוע 7 לוודא לפני שאקבל כדורים להפלה
בינתיים אם זה הריון מולארי זה לא מסוכן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש בהחלט לשלול אפשרות כזו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להמשיך בivfירין06/12/2022
היי, בת 35 התחלתי בפרוטוקול נמצאת ביום ה7 למחזור אחרי שימוש בגונאל ובאלוטרסאונד ראו בשחלה iהימנית 3 זקיקים בגודל 13, 13, 16 ממ עובי רירית 8.3 בשחלה השמאלית זקיקים קטנים ונמצאה ציסטה בגודל 33x 35 שהייתה לפני כחודש לפני הטיפול בגודל 32 ממ
הamh שנבדק 1.87
המליצו לנו להפסיק ולהמתין למחזור הבא לראות תוצאות יותר טובות,מה לעשות?לחכות או לנסות בכל מקרה עם השלוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בסיכומו של דבר גם מעובר אחד אפשר להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים של בטא ופרוגסטרוןנועהה06/12/2022
ב 24/11 - בטא ראשונה 33 פרוגסטרון 15
ב 27/11 - בטא 87 פרוגסטרון 16.7
ב 29/11 - בטא 207 פרוג 23.7
ב 1/12 - בטא 524 פרוג 36.1
ב 4/12 - בטא 1553 פרוג 24.4
למה הפרוג יורד ?
יש לי רק עוד שבועיים אולטרסאונד ראשון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי חא נראה כהיריון תקין,בכל מקרה בצעי בדיקת אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק חלמון-לא נצפהענת05/12/2022
שלום לרופאים.
בטא אתמול 3333. היום בבוקר נעשה אולטסאונד ונצפה שק הריון בגודל 6 ממ ללא תוכן התואם לשבוע 5+2.
האם זה תקין? הרופאה אמרה שאני צריכה לעשות אולטרסאונד חוזר רק בעוד שבועיים.
האם ההריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין יש סיכוי שההיריון התפתח חיזרי על הבדיקה עוד מספר ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר בטא חיוביתדניאל05/12/2022
שלום פרופ' בידר ופרופ' אשכנזי
עשיתי החזרה על ביוץ מתוכנן, ביום- 23/11
ביום- 4/12 קיבלתי בטא חיובית- 250.0
ולמחרת התחילה לי הפרשה חומה שהפכה לדימום.
התמיכה שאני נוטלת היא-
אסטרופם 3 פעמים ביום
דופסטון 3 פעמים ביום
אוטרוגסטן 1 בבוקר 1 בערב
האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות או לקחת כדי לא לאבד את ההריון???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לשקול זריקות פרונטוגסט לתמיכה נוספת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי בטא חיובית- דחוףףףדניאל05/12/2022
שלום
עשיתי החזרה על בסיס ביוץ מתוכנן ביום- 23/11
אתמול יצאה בבדיקת דם בטא חיובית- 250.0
היום החלו הפרשות חומות שהפכו לדימום.
אני בתמיכה של-
אסטרופם 3 פעמים ביום
דופסטון 3 פעמים ביום
ואוטרוגסטן 1 בבוקר 1 בערב
זו ההחזרה הרביעית שלי ואני ממש לחוצה (עובר אחרון)
יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי לחזק את התמיכה?
כדי לדעת שעשינו כל מה שאפשר???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אפשר לחזור לivf אחרי כריתת חצוצורהשארה04/12/2022
לפני כמה ימים התברר שההריון מחוץ לרחם בחצוצורה עשו ניתוח כריתת חצוצורה ההריון מחזרת עובר יום 6 .
מתי אפשר לחזור לטיפול ivf ומה עדיף להחזיר מוקפא או לעשות שאיבה ואחר כך החזרה (אני בטיפול ivf בגלל רזרבה שחלתית נמוכה מאוד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוך חודש ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל ורוד בניגובאור04/12/2022
לאחר שבוע של בטא מוצלחת, פתאום בזמן בניגוב
אפשר לראות כתם ורוד בהיר ממש שמופיע על הנייר
לא תמיד בזמן בניגוב הכתב מופיע.
האם יש צורך להילחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להיבדק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרוןנועהה04/12/2022
ב24/11 - בטא ראשונה 33 פרוגסטרון 15
ב 27/11 - בטא 87 פרוגסטרון 16.7
ב 29/11 - בטא 204 פרוגסטרון 23.7
ב 1/12 - בטא 524 פרוגסטרון 36.7
ב 4/12 - בטא 1553 פרוגסטרון 24.4
מה המשמעות של הפרוגסטרון שיורד ?
יש לי אולטרסאונד ראשון רק עוד שבועיים
תמיכה שלוקחת
אסטרופם 4 כדורים
קרינון 2
דופסטון 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא תקין,בצעי אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון תקינים ?נועה04/12/2022
24/11 - בטא ראשונה 33 פרוגסטרון15
27/11 בטא 87 פרוג 16.5
ב29/11. בטא 204 פרוג 23.7
ב 1/12 בטא 524 פרוג 36.1
ב 4/12 ֶבטא 1553 פרוג 24.4
למה הפרוגסטרון יורד פתאום ? מה אפשר לעשות ? התמיכה שאני לוקחת זה 4 כדורי אסטרופם 2 קרינון 3 דופסטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה תקין שהפרוגסטרון יורד ככה ? לפי מה שהבנתי ההכפלות תקינותנועהה04/12/2022
24/11 - בטא ראשונה 33 פרוגסטרון 15
ב27/11 בטא 87 פרוג 16.5
ב29/11. בטא 204 פרוג 36.1
ב 4/12 ֶבטא 1553 פרוג 24.4
למה הפרוגסטרון יורד פתאום ? מה אפשר לעשות ? התמיכה שאני לוקחת זה 4 כדורי אסטרופם 2 קרינון 3 דופסטון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי אולטרסאונד לאשש היריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בניגוב אחרי בטא ועם תמיכהאור04/12/2022
הבוקר בניגוב היה דם בהיר לכיוון הורוד
האם יש לחשוש? אני שבוע אחרי בטא מוצלחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש להמשיך במעקב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בניגוב עם תמיכהאור04/12/2022
שבוע אחרי בטא מוצלחת 1164 (הוחזר עובר אחד)
הבוקר בניגוב היה דם בהיר לכיוון הורוד
יש סיבה להלחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בניגוב לאחר בטא ועם תמיכהאור04/12/2022
אני שבוע אחרי בטא מוצלחת
הבוקר בניגוב היה לי כתם בהיר
האם יש סיבה להלחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי נדרשת ביקורת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)