מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רזרבה נמוכה ופרוגילוטןיעל18/12/2022
הי, קצת ארוך אשתדל למקד- החודש הייתי לקראת סבב ואחרי מונופור, צטרוטייד והורמון גדילה היו 2 זקיקים שנעלמו לגמרי ולכן הרופא רשם לי פרוגילטון על מנת לקבל ווסת. כחמישה ימים אחרי שסיימתי את הפוגילטון קיבלתי ווסת והיום (יום 3 לווסת) עשיתי בדיקת דם: פרוג 2.2 ואסטרדיול 1140. בUS נראו 2 זקיקים אחד בגודל 18 והשני 15.
איך זה ייתכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרוג ואכות עובריםאורנית18/12/2022
פרופסור שלום, האם עוברים בדרוג b10 ו a10 שהוחזרו ביום 3 הם פחות טובים מעוברים בני 8 תאים או דווקא הם יותר טובים? ביום 2 הם היו 4a 4b ויום למחרת התפתחו ל 10. זו לא עלייה גדולה מידי ומדאיגה? ההחזרה התבצעה לאחר כ- 3 וחצי ימים . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין לא מדאיג,אדרבא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם lh גבוה יומיים לפני השאיבה עלול לפגוע באיכות הביציות?טלי18/12/2022
אשמח לתשובה על השאלה הנל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל עוד הפרוגסטרון לא חצה את הגבול הרצוי אין בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לביוץ החודשיגלי18/12/2022
שלום רב!
רציתי לדעת בבקשה:
1. האם יתכנו כמה ביוצים במחזור אחד? אם כן, אז זה מייד לאחר גדילת זקיק נוסף או בפער של כמה ימים?
2. האם האוביטרל בהרכח גורם לביוץ ואם יש 2 זקיקים אז הוא גורם לביוץ שלהם? שואלת כדי לדעת אם כמה ימים אחרי הביוץ החודש כבר מתפספס מבחינת ניסיונות כניסה להריון.
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האירוע הביוצי הוא אחד,הבשלת הביציות מבחינה מורפולוגית היא הפקטור המשתנה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת עוברים ושרידותיערה17/12/2022
האם בהקפאת עוברים עדיף להקפיא ביום 3 או ביום חמש? האם לעובר ביום 5 יש פחות סיכויי שרידות של הקפאה והפשרה?
יום 5,שרידות של בחסטוציסט הנה טובה יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והזרעותמיכל17/12/2022
היי,
לקחתי אוביטרל 250 מ'ל ב7.12 בשעה 17 בערב ,יום למחרת ב8.12 עשיתי הזרעה גם בשעה 17,
ביום שישי ה16.12 בצהריים עשיתי בדיקת הריון ביתית, אחרי 5 דקות הופיע פס שנראה מדומיין, אבל אחרי שעה שחזרתי הפס התחזק ונראה ממש פס, האם זה יכול להיות עוד מהאוביטרל או שסביר שיש הריון ?
מצורפת הבדיקה
תודה :)
לא סביר שרידות הביטה אינה משתרעת עד 9 ימים מהאוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה בפעם הראשונהאולגה17/12/2022
היי לכולם,
מחר אמורה לעבור בפעם הראשונה שאיבה,מאוד חוששת בעיקר מהעירוי עצמו מכיוון שיש לי ורידים בעייתים, האם ניתן לבצע את ההרדמה בדרך אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לשקול בהתאם לנסיבות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בצוואר הרחםשרה17/12/2022
היי אני מטופלת בטיפולי פוריות כשנה בערך
עשו לי את כל הבדיקות כולל פאפ שהרופא נשים הקודם שלי טען ואמר שהכל הבדיקות תקינות
אני אחרי 4 החזרות שלא צלחו ולפני סבב נוסף של טיפול חוזר כולל שאיבה
התגלה לי ציסטה בשחלה שגרם לי להתעכב עם הטיפול
הלכתי לביקורת אצל רופא נשים שלא מכיר אותי וברוך השם אחרי האולטרסאונד התגלה כי עבר לי הציסטה ולאחר שהוא הציץ שנייה בבדיקת פאפ שעשו לי לפני כשנה התברר כי יש לי דלקת בצוואר הרחם בשם טריכומונס.
השאלה שלי היא האם בכלל הסבבים של הטיפולי פוריות שלא נקלטו נבעו גם בגלל החיידק הנוכחי שקיים כבר שנה והרופא נשים לא עידכן אותי לגביו ?
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בצוואר הרחםשרה17/12/2022
אני נמצאת בטיפולי פוריות במשך שנה
עשיתי בדיקות לפני תחילת הטיפולים והרופא נשים הקודם שלי אמר שכל התשובות של הבדיקות יצאו תקינות
בדיעבד אחרי שנה שלא ניקלטתי להיריון לפני טיפול נוסף של ivf התגלה לי ציסטה בשחלה ולאחר כשבועיים הלכתי לעשות אולטראסאונד אצל רופא אחר שלא מכיר אותי בכלל שראה שברוך השם עבר לי הציסטה והסתכל על הבדיקת פאפ שעשיתי לפני כשנה ואמר לי שככל הנראה יש לי גם חיידק בצוואר הרחם הוא לקח ממני בדיקה ולאחר כמה ימים הגיע התשובה שאכן יש לי את הדלקת בשם טריכומונס
השאלה שלי האם זה מה שיכול היה לגרום לי לא להיקלט אחרי 4 סבבים של החזרות ?
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריב/בכי יכולים לפגוע בהריוןאנונימית17/12/2022
היי,
אני שבוע 10. היום רבתי עם בעלי וזה גרם לי להתפרצות של בכי. הרגשתי מעט דקירות מתוך הנרתיק. האם יש סיכון כלשהו לעובר במצב כזה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורה לכולם שרבים וכל עוד זה ויכוח
מתערבת17/12/2022קורה לכולם שרבים ...כל עוד זה ויכוח וכמובן לא משולב במכות וכו קורה
אני לצערי מכירה מקרים של הפלות בגלל מכות- בבטן וכד...
כמובן שאם הגיע למצב של מכות כדאי לפנות למשטרה או לכל הפחות ליעוץ מקצועי ואחראי
אני התאשפזתי עם צירים בשבוע 32 לדעתי בגלל מריבה, לא הרביץ אז אבל לא נתן לישון עד שנאלצתי לישון על רצפה כשנרדם..
הצליחו לעצור את הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית ביום החזרת מוקפאהחזרת מוקפא16/12/2022
שלום ד״ר
עברתי החזרה לא על בסיס ביוץ אלא על אסטרופם ואחר כך תוספת פרוגסטרון. ביום של התחלת הפרוגסטרון הרירית היתה 7 וביום ההחזרה (לאחר 5 ימים) ירדה ל5.5ֶ. האם זה בסדר? הרירית מתכווצת בשלב של ההחזרה? לא ברור לי מדוע בכל זאת החזירו מוקפא כשהרירית ירדה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עלייך לדון עם הרופא שלך בנושא רירית הרחם שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה והשפעותיה על טיפוליםריקי16/12/2022
שלום, ביום שלשי החזרתי עובר אחד ואני משתדלת לאכול בריא אך מוצאת עצמי שכ-70% מהתזונה אמנם מבוססת על חלבונים/פירות/ירקות ו- 2 ליטרים מים ומנגד ״נופלת״ בכ -30% קשקושים כשוקולדים/חטיפים מטוגנים. הכל במסגרת הקלורית היומית המותרת. האם המתוקים/טוגנים פוגעים גם אם בעשירית האחוז בסיכויי קליטת העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פוגעים בסיכויי הקליטה
פרופ` דוד בידר16/12/2022לא פוגעים בסיכויי הקליטה.
בכל אופן רצוי לאכול נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופלר בשבוע מוקדםאנונימית16/12/2022
היי , אני מאוד בלחץ. הייתי במיון בשבוע 9+4 והרופא ראה שברוך השם הכל תקין אבל הדגים את האיברים לכמה שניות בכחול ואדום. אני יודעת שזה לא מומלץ לפחות עד שבוע 11 ואני מאוד פוחדת שזה חלילה עשה נזק. ידוע לכם על משהו כזה? צריך לבדוק שהכל בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופלר
פרופ` דוד בידר16/12/2022אין שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה והריון לא תקיןשרון16/12/2022
שלום
אני בשבוע 7
בשבוע 5.6 כבר היתה בטא 125000
נכון לשבוע 6.4 יש דופק ועובר תואם שבוע
מתי ניתן לזהות הריון מולארי? ואם לא מתי ניתן לזהות הריון לא תקין ומומים? קוראת בלי סוף, כגון על תסמונת שונות (לא זוכרת בדיוק את השם,בקוויט משהו...)
האם יכול להיות שמומים לא יזוהו כלל בהריון?
והאם יכול להיות בכלל הריון תקין עם כזו בטא?
מנסה להבין מה הסיכוי להריון תקין ועד מתי לחכות עד להפסקת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם ראו שק ודופק לשבוע תואם אז זה בסדר
פרופ` דוד בידר16/12/2022אם ראו שק ודופק לשבוע תואם אז זה בסדר.
מאיפוה הבאת הריון מולרי שבכלל נראה איחרת?
מעקב הריון נעשה כדי לגלות מומים או תסמונות גנטיות וזה לא כרגע אלא במעקב והכל יכול להיות תלוי בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
שרון16/12/2022מאיפה הבאתי הריון מולארי? מכל מקום ששאלתי מה המשמעות של בטא כזו גבוהה וענו לי שזה מה שזה יכול להיות.
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר16/12/2022מי שאמר לך הוא חוכמולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל 3.75, כמה זמן משפיע ?אהבה16/12/2022
שלום וברכה
קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75 ב30.10 , בגלל אנדומטריוזיס לפני Ivf
תוך כמה זמן הזריקה מפסיקה להשפיע ואני אמורה לקבל מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר16/12/2022לפחות 3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)