מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות קרישיות יתרגלית29/05/2012
בוקר טוב,
לאחר הפלה טבעית קיבלתי הפניה לעשות בדיקת קרישיות יתר
אני לוקחת חומצה פולית האם אפשר לקחת חומצה פולית ולעשות בדיקת קרישיות יתר?
לאחר כמה זמן משהבטא מתאפסת אפשר לעשות בדיקת קרישיות יתר?
תודה רבה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות קרישיות יתר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2012אפשר לקחת חומצה פולית.
מיד אפשר לעשות בדיקת קרישיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זירוז הוסתלילך28/05/2012
אני מטופלת תIVF לפני למעלה מחודשים לפני שאיבת עוברים קיבלתי פרטוקול ארוך של דקאפפטיל (אנדומטריוזיס). לאחר מכן החל טיפול IVF שהתבטא בהריון כימי, שהסתיים די מהר עם דימום עז ו כאבים. מאז חודש 3.12 ועד היום אני ללא וסת. לפני חודש פניתי לרופא שלי שנתן לי פוברה 2 ביום למשך 5 ימים. אני כבר יותר משלשה שבועות אחרי הפרוברה ועדיין ללא וסת? איך אפשר לזרז את הוסת אני רוצה להמשיך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זירוז הוסת - תגובה
ד''ר אריק כהנא29/05/2012בכל מקרה תעשי גם בדיקת דם להורמונים ואולטרהסאונד
במידה והריבית דקה תתבקשו לקחת טיפול המבוסס על אסטרוגן ופרוק סרטון ולא רק פרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן28/05/2012
פרופ' בידר שלום
הריון שבוע 14+4 בבדיקת אולטרסאונד הכל תקין , צוואר רחם 3.2 הרופא המטפל אמר אמר שזה בסדר האם לדעתך זה תקין בשבוע כה צעיר כי בדרך כלל זה 4 , 4.5 או שאני טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/05/2012זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןגלית28/05/2012
שלום, רציתי לדעת בבקשה מתי אפשר לבצע בדיקת הריון לאחר שאיבה שניתן לפניה דקא' 01 וביום השאיבה ניתנה חמישית מכמות האוביטרל (+תמיכה של פרוגסטרון)? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר אריק כהנא29/05/2012שבועיים אחרי ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת ICSIדנה27/05/2012
שלום רב
בת 36 עם FSH גבוה סביב 12.
לאחר 3 הזרעות כושלות, עשיתי IVF- פרוטוקול ארוך , ב-22/5 ביצעתי שאיבה - 3 ביציות וכולם הופרו.
ב- 25/5 הוחזרו לי 2 עוברים יפים מאוד עם שמונה תאים.
לאחר שחזרתי הביתה ראיתי בטופס שחרור שהעוברים הופרו בשיטת ICSI.
לבעלי הזרע תקין, כל הנתונים מעל הממוצע , חוץ ממרפולוגיה - 2%
שאלותיי הם:
1. קודם כל מה אחוזי ההצלחה עם עוברים יפים ושמונה תאים?
2. למה בעצם ביצעו לי את ההפריה בשיטה הזאת (IVF ראשון שלי) ? מה החסרונות בשיטה זאת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא קיבלתי את תשובתכם
דנה29/05/2012אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיטת ICSI - תגובה
ד''ר אריק כהנא29/05/2012יש סיכוי טוב להריון עם עוברים כפי שציינת
לגבי המחקר ומניפולציה, תשאלי את הרופא המטפ
אני בטוח שהיה שיקול רפואי מתאים
בכל מקרה השיטה אינה גורמת נזק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קול בדחיפותנופר27/05/2012
שמי נופר בתאריך ה16.5.2012 עברתי החזרת עוברים מוקפאים 2 עוברים.היום ה28.5 עשיתי בדיקת הריון בתית והראה לי פס ככה ופס בהיר נראה הריון לפי התוצאות שמראים בדף.מתי עליי לגשת לאסף הרופא לבטא?יש אפשרות מחר?או רק ביום ג" תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר שחר קול
נופר28/05/2012בתאריך 16.5 החזרתי 2 עוברים מוקפאים. ב28.5 בטא 85. האם הבטא נמוכה מדי ויש אפשרות להריון מחוץ לרחם?מתי וכמה צריכה הבטא להשתנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH וביוץדינה25/05/2012
שלום
בת 39
החודש FSH גבוה מד 28
LH 6
ערכת ביוץ הראתה ביוץ.
האם יתכן הריון עם נתונים כאלו?
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH וביוץ - תגובה
ד''ר ישראל וגמן26/05/2012לא.
על מנת לוודא הריון יש בדיקה אמינה וזמינה אם היית מבצעת אותה לא היית חושבת על הריון. הריון קיים רק שהבדיקה מראה על נוכחותו בדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH וביוץ - המשך
דינה26/05/2012שאלתי לא נוסחה טוב.
האם יתכן שאכנס להריון עם נתונים כאלו.. FSH גבוה
וביוץ שהוא לפי הערכה חיובי.
מוזר לי שאני מבייצת עם FSH כ"כ גבוה.
האם יש סיכוי שאכנס להריון עם נתונים כאלו?
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארחל24/05/2012
עברתי סבב שני של IVF, נשאבו לי 18 ביציות בתאריך 2/5/12, מתוכם הופרו 12 ביציות והוחזרו שתי ביציות מופרות בתאריך 4/5/12,
בתאריך 16/5/12 עשיתי בדיקת בטא שיצאה ערך של 290,
בתאריך 18/5/12 עשיתי בטא נוספת שיצאה 419.
היום 24/5/12 בטא נוספת שיצאה 3,321.
נקבע לי בסוף החודש לעשות אולטרסאונד, האם לאור התוצאות של הבטא אני יכולה להקדים את מועד הבדיקה, הבנתי שמערך 1,500 ניתן לראות שק הריון.
האם אני יכולה להיות יותר בטוחה שההריון תקין ואינו מחוץ לרחם או הריון כימי ?
איך אני מחשבת את גיל ההריון, מחזור אחרון בתאריך 19/4/12 ?
האם התוצאה של הבטא יכולה לרמז על כך ששני העוברים נקלטו ?
חג שבועות שמח וסוף שבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
ד''ר אריק כהנא26/05/2012כדאי לעשות אולטרהסאונד חודש מההחזרה
רק אז תוכלי לדעת כמה עוברים נקלטו
לצורך חישוב גיל הריון מוסיפים בין שבועיים לשלושה מיום ההחזרה (בהתאם ליום ההחזרה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVFיעל24/05/2012
שלום,
עשיתי טיפול IVF ואתמול עשיתי בדיקת בטא ולצערי תשובה שלילית,השאלה שלי כמה זמן צריך לחכות עד הטיפול הבא אני צריכה לעשות הכל מהתחלה מכיוון שאין לי עוברים מוקפאים כי לבעלי יש צהבת C. אתמול קיבלתי מחזור האם אפשר להתחיל את הטיפול כבר אחרי המחזור הזה או שצריך לחכות עד המחזור הבא?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IVF - תגובה
ד''ר אריק כהנא26/05/2012אם את בדיכוי ללא שאריות של השפעה הורמונלית מטיפול קודם, ניתן להתחיל , למרות שברוה המקרים ממולץ להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVF חוזר, FSHדניה24/05/2012
שלום רב,
אני בת 43 ואת בני הראשון והיחיד הבאתי לפני כ4 שנים בטיפול IVF . טיפולי הוהורמונים לא עזרו לי ולאחר 3 ניסיונות ביקשתי לנסות ללא טיפול הורמונולי אלא עם הביצית הטבעית שלי וכך נולד בני. כבר אז אמרו לי שהFSH שלי גבולי, סביב ה12. היום ה FSH שלי בבדיקות דם שעשיתי ביום השלישי למחזור עומד על 43.6, אני מניחה שזה אומר שהשחלות שלי אינן מתפקדות טוב אבל האם זה ימנע ממני לעשות טיפול IVF שוב כדי להביא עוד צאצא לעולם?
שאלה נוספת- בהנחה שהתשובה היא כן, האם יוכלו לבוא לקראתי להקפאת עובר/עוברים והכנסתם לרחם רק במועד מאוחר יותר (כשנה אחרי?).
אודה לתשובה...
תודה דניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IVF חוזר, FSH - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012לפי הנחיות הגוף המקצועי (האיגוד הישראלי לגינקולוגיה) , בערכי FSH כאלה אין מקום לטיפול ב - IVF, יש להמליץ על תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמך FSH
דניה27/05/2012תודה על תשובתך! מאיזה ערכי FSH מפסיקים לעשות טיפולי IVF?
האם ידוע לך על טיפולים קונבנציונאליים או של רפואה משלימה אשר יכולה לשפר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הצלחתי להוריד רמות FSH בדיקור ס
ravit31/05/2012היה לי FSH די גבוה, 16 , התחלתי דיקור סיני וכעת עומד על 6.3 . ממליצה בחום למרות שהרופאים אמרו לי שאין דרך להוריד ערכים של הורמון זה. כנראה שמיליארד סינים לא טועים...בהצלחה בכל מקרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומנם יכול להוריד את הערך
מודאגת31/05/2012אבל לצערי לפעמים זה קוסמטי בלבד
ממליצה לעשות בדיקת AMH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומנם יכול להוריד את הערך - תגובה
פרופ' שחר קול01/06/2012נכון.
אין טעם לרדוף אחר הרוח בניסיונות שווא להוריד FSH
FSH הוא השליח, הראי, לא הסיבה.
קל מאוד להוריד FSH, אין צורך בדיקור. מחכים שאסטרדיול יעלה קצת, והופ - FSH ירד....
לכן עדיף למדוד AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דיון FSH
דניה06/06/2012תודה על ההבהרה!
אם כך נשאלת השאלה מדוע בוחנים לטיפולי פריון את גובה ה FSH דווקא? מהתשובה הראשונה הבנתי שלא יטפלו בי בגלל גובה הFSH.
מה שמצאתי בבדיקות זה את 2 הנתונים הנוספים הבאים:
Estradiol (E2) 138
LH - Luteinizing Hormone -17.5
מה זה אומר? יכולה ללכת עם זה לטיפולי פריון שניים או לא?
האם זה אומר שאת המחזור אני עלולה ל"אבד" בעוד מספר שנים ספורות (בהנחה שמגמתיות הערכים בשנים האחרונות היא בעלייה).
אודה לתשובה!
דניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דיון FSH - תגובה
פרופ' שחר קול08/06/2012כיוון שבדיקת AMH עדיין לא בסל הבריאות. כמובן שעדיף לכלול אותה, אך זה לוקח הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל לפני שאיבהגלית23/05/2012
שלום, רציתי לדעת האם מחזור טיפול שבו לקראת השאיבה אני אקבל דקפפטיל (ES גבוה) מצריך גם את ביטול ההחזרה או שלא תמיד? איך קובעים מתי לבטל ומתי להחזיר? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל לפני שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012אפשר לבצע החזרה טרייה, אך יש לתכנן היטב התמיכה הלוטאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לביוץאור23/05/2012
שלום רב ,
אחותי הקטנה (בת 22) היתה אצל רופאת נשים שלה אשר עשתה לה אולטראסאונד ואמרה לה שבכל ביוץ היא מבייצת הרבה ביציות (משהו כמו 30 ) ושבגלל זה היא עלולה לאבדת את הפוריות שלה בגיל צעיר ולכן כדאי לה להביא ילדים עד גיל 25 מקס' .
זה נשמע לי ממש הזוי ? יש מצב כזה ? וגם אם כן אפשר לאבחן את זה באולטראסאונד פשוט ? אחד? ללא כלל בדיקות נוספות ?
תודה רבה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012משהו הלך לאיבוד בדרך.
בכל חודש אישה מבייצת ביצית אחת בלבד. לעיתים רחוקות שתי ביציות - הסיבה להריון תאומים לא זהים המושג באופן טבעי.
לא סביר שניתן על בסיס התמונה בא.ס. לנבא "איבוד פוריות בגיל 25".
לסיכום - ממליץ לחזור ולשוחח עם הרופאה. יתכן והדברים שנאמרו לא הובנו כהלכה, לכן יש מקום להסבר נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפולי IVFיעל23/05/2012
שלום רב,
אנו עושים טיפולי IVF כיוון שידוע שלבעלי יש בעיה עם הזרע. לא ידוע אף בעיה שיש אצלי.
אך ניסינו כבר 3 פעמים IIVF ולמרות שבפעם האחורנה היו לנו "עוברים יפים" זה לא נקלט. מה יכולה להיות הסיבה? האם יש בדיקות כלשהן שגם אני צריכה לעשות? בנוסף, אני לוקחת פרילק מכיוון שרמת הפרולקטין אצלי מעט גבוהה.
אודה לתשובה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה
יעל28/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טיפולי IVF - תגובה
ד''ר אריק כהנא29/05/2012חסרים פרטים נוספים כמו יל,הריונות קודמים וכו
בכל מקרה אין שום סיבה להרים ידיים
תמשיכי הטיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מותר ומה אסור לאחר החזרהרינת23/05/2012
שלום,
אני עובדת בעבודה משרדית שמדי פעם עלי להרים קלסרים ולתייק בהם מסמכים ולעלות ולרדת במדרגות כדי להביא חומר.
להלן השאלות:
1. האם לאחר ההחזרה מומלץ לנוח 3 ימים ולא להרים
קלסרים או לרדת ולעלות במדרגות?.
2. והאם לאחר המנוחה ניתן לחזור לתפקוד רגיל,דהיינו
הרמת קלסרים ועליה וירידה במדרגות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מותר ומה אסור לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שהתחממוטלי22/05/2012
שלום רב,
קיבלתי חבילה של תכופות שכללה גונאל,פיורוגן להזרקה ופרגניל והבנתי שכל אלה אמורים להיות בקרור.קניתי כמה חפיסות של כל אחד מהתרופות הללו והרוקחת נתנה לי איזה קרחון קטן ומיקמה אותו בתחתית השקית. כשהגעתי לרכב בחום היום הרכב להט ונגעתי בקופסאות הן היו חמות. נהגתי במצב כזה עימן כרבע שעה. ורק לאחר מכן שמתי אותן בקרור. האם מותר להשתמש בהן כרגיל או שמוטב להימנע? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
טלי22/05/2012במהלך הנהיגה לא היה מזגן כך שהאוטו היה חם מאוד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לך
בניסיונות 2823/05/2012על גב הקופסאות אמור להיות לך מס' טל' של המעבדה שם הם מיוצרים תבררי איתם עדיף..אני בכלל נסעתי לבאר שבע לקנות את התרופות ואין לי רכב אז נסעתי איתם ככה בשקית עם קרחון קטן באמצע איזה שעה וחצי עד שהגעתי לעיר שלי..והן היו בסדר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)