מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא אחרי תמיכת אוביטרלאחינעם10/05/2012
שלום,
אני לאחר החזרת שני עוברים. קיבלתי תמיכת אוביטרל כל שלושה ימים, מיום ההחזרה (27/4). את זריקת האוביטרל האחרונה לקחתי ב- 3/5, וב- 9/5 עשיתי בדיקת בטא שיצאה 21.
האם יש צורך לעשות עוד בדיקת בטא? או שזה ברור שזה שאריות אוביטרל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא אחרי תמיכת אוביטרל - תגובה
ד''ר אריק כהנא11/05/2012כדאי לחזור על הבדיקה
אם הבטא ממשיך לעלות, כראה שמדובר בהריון
אם הוא יורד או לו משתנה, זה בעקבות האוביטרל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא 870גלי10/05/2012
שלום
אני לאחר החזרה של 4 עוברים ביום ה15 עשיתי בדיקת דם
התוצאה של הבדיקה הייתה 870 ביטא
היום {22 יום לאחר ההחזרה}
אני בצעת בדיקת אולטרה סאונד והיה רק שק אחד
האם התוצאה של הביטא לא גבוה מידי בשביל שק אחד?
נ.ב לפני כשנה היה לי הריון מחוץ לרחם של תאומים בחצוצרה
ונאלצתי לעבור ניתוח להסרת החצוצרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא 870 - תגובה
ד''ר אריק כהנא11/05/2012ברגע שנצפה שק באולטרהסאונד, יש להמשיך מעקב אולטרהסאונד
לפעמים ביטא ראשון גבוה מרמז על השרשת יותר מעובר אחד, אך בהמשך רק אחד ממשיך והשאר נספג או נספגים
לא תמיד יש קשר בין רמת הביטא למספא העוברים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני? רק שאלה...לא ממש חשוב10/05/2012
שלום לכולן,
אני רווקה ללא ילדים, בת 43.
עשיתי פרופיל הורמונלי ביום הרביעי למחזור על מנת לבדוק את האפשרות להיכנס להיריון וה - FSH שלי יצא 19.6.
בנוסף יש לי 5 מיומות ברחם, שלטענת הרופא לא אמורות להפריע להיריון (שכן הן נמצאות על דופן הרחם ומחוצה לו)
השאלות שלי הן:
1. האם באמת ניתן להוריד את רמת ה - FSH בעזרת דיקור? האם השינוי הוא לא רק קוסמטי?
2. האם כדאי להיעזר ב - DHEA? האם יעיל / מומלץ? מהן תופעות הלוואי / הסיכונים?
3. האם דיקור יכול להועיל להקטנת / העלמת המיומות?
אשמח לכל תשובה / הארה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני? רק שאלה... - תגובה
פרופ' שחר קול10/05/20121. לא מבין בדיקור. מטרת הטיפול חייבת להיות לידת חי ולא הורדת רמת ה - FSH. FSH אינו יציב, ומשתנה באופן טבעי מיום ליום, לכן אין טעם במעקב. אם רוצים מושג אמין יותר על הרזרבה השחלתית יש לבדוק AMH.
2. אפשר לנסות. תופעות לוואי די מינוריות.
3. לא מבין בדיקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעמיקי09/05/2012
הי שלום
אנחנו לפני טיפול אי וי אף, האם יש איזה תכשיר שיכול לעזור לזרע תקין?
האם יש סכוי במחזור טיפול אי וי אף יותר מהחזרה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2012לא צריך ל״עזור״ לזרע תקין.
את השאלה השניה לא הבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאודדדדדדדדדרומית 2709/05/2012
תגידו עם העוברים יומיים אחריי השאיבה התחלקו רק ל 2 תאים והוחזרו ככה לרחם שלי למה גם מהם מצפים שיראו הריון תוך 13-14 יום מההחזרה הריי הם לא היו 6 ומעלה תאים כמו רוב העוברים שמוחזרים? מין הסתם אמור לכחת להם יותר זמן להישתרש ולהראות בטא בדם לא? אני מפחדת שמחר הבטא בדם יראה שלילי יגידו לי להפסיק תמיכה ובעצם עדיין כן הייתה תקווה ואני יפגע בהם עם הפסקת התמיכה..דחוףףףף מישהו תענו לי מחר הבטא בדם.. אהה ואגב בבדיקה הבייתית לא רואים כלום יעני שלילי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
רחל10/05/2012בשלב כזה, 12 יום לאחר ההחזרה, אם יש הריון, בדיקת הבטא צריכה להראות זאת ולכן אין זה משנה שבעת ההחזרה העוברים התחלקו רק לשניים.
במידה ובבדיקה הביתית התקבלה תשובה שלילית, הסבירות היא שאינך בהריון, אך בכל זאת חשוב לאשש זאת עם בדיקת הבטא.
מאחלת לך שהתוצאה תהיה חיובית בבדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטוסטרון נמוךענת09/05/2012
שלום רב,
מצ"ב בדיקות דם של בעלי האם כדאי לחשוב על IVF או שעדיין יש סיכוי להרות בדרך טבעית? מה מומלץ לעשות במקרים אלו? תודה רבה!
testosterone total - 6.5
SHBG - 17
free androgen index - 41
tsh - 2.66
t4-free - 15
LH - 1.5
FSH - 6
prolactin - 350* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטוסטרון נמוך - תגובה
פרופ' שחר קול10/05/2012בדיקת זרע?
אפשר לשקול טיפול תרופתי עפ פרגניל/ אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זריקת קלקסןסמדר09/05/2012
יכולה לטפל באי הצלחה בIVF ללא מוסברים לאחר הרבה כשלונות...
ללא בעיית קרישיות מוכחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זריקת קלקסן - תגובה
פרופ' שחר קול10/05/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן09/05/2012
פרופ' בידר שלום
בשבוע 6 להריון עוד לפני שעשיתי בדיקת דופק החל דימום רב כמו ווסת פניתי למיון וראו דופק . הדימום נמשך 3 ימים לפי הבנתי כנראה מאיזור השילייה וכנראה היתה היפרדות קרומים. הבנתי אז כי דימום זה לא טוב. קיבלתי תמיכה של פרוגסטרון
שהפסקתי היום שבוע 12 וכי ברוך השם הכל נראה בסדר באולטרסאונד
האם לפי דעתך הסכנה להפלה מאיימת חלילה בשלב זה חלפה?
האם אני יכולה להיות רגועה עם הפסקת ההתמיכה כאשר נכנסתי להריון עם רירית 6?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/05/2012התמיכה מעל שבוע 9 מיותרת.
אם יש דמם אפשר להזריק פרוגסטרון.
בשלב זה אין כבר הפלה מאיימת אך צריך לב למעקב הריון קפדני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן10/05/2012פרופ' בידר שלום
לפי מה שהבנתי מימך עם יש דמם אז צריך פרוגסטרון אז גם בשבוע 12 עם יש דמם צריך פרוגסטרון ? לפי מה שראו באולטרסאונד בינתיים הכל בסדר ברוך השם מהאיזור שדימם.
מה הסיכוי שיכול להיות שוב דימום בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2012סיכוייםנקטנים וכעת לא צריך פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ריריות לאחר IUIעינב08/05/2012
שלום רב,
עברתי היום IUI לאחר שאתמול הזרקתי אוביטרל והייתי במעקב זקיקים. ביום השביעי שמיני ותשיעי למחזור לקחתי כל יום כדור וחצי של כלומיד. כמה שעות לאחר ההזרעה היתה לי הפרשה רירית חומה-דמית. בחודש שעבר גם עברתי הזרעה ללא הכלומיד. גם כן היו הפרשות ריריות עם דם.
אציין שלפני כשנתיים נכנסתי להריון לאחר נסיון ראשון של הזרעה וההריון היה תקין.
מה זה אומר ההפרשות האלה? מדוע זה קורה? אין לי הפרשות כאלה, אלא רק ב- 4 חודשים האחרונים ורק לאחר קיום יחסים או ההזרעה.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ריריות לאחר IUI - תגובה
ד''ר אריק כהנא11/05/2012תעשי בדיקת צוואר הרחם
אם הבדיקה תקינה, קרוב לוודאי אין משמעות להפרשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דקפפטיל דחוף בבקשהגל08/05/2012
שלום רב,
אני מתחילה מחר להזריק דקפפטיל - השאלה שלי האם אני צריכה להוציא בועת אויר או שלא צריך בזריקה הזו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת דקפפטיל דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול10/05/2012בכל זריקה יש להוציא אויר לפני הזרקת החומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה דחוף.מרים08/05/2012
שלום,
אתמול (7.5.12) עברתי שאיבה. שאבו לי 9 ביציות. הבוקר אמרו לי שרק שלוש הופרו.
מה זה אומר? למה כל כך מעט הופרו. הם זה בגלל איכות הביציות? או הזרע?
תודה
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על שאלות. אשמח לתשובה
מרים16/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה דחוף. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2012חסר הרבה נתונים ואי אפשר לענות על שאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאני07/05/2012
בתאריך 3/5
ESTRADIOL 139
PROGESTERONE 2.7
LH 9.3
קבלתי 2 מנופור.
היום דם + US
נראו זקיקי רבים = לא נרשם גודל...
ESTRADIOL 650
PROGESTERONE 2.7
LH 3.7
אמרו לי להמשיך 2 מנופור עד יום רביעי ולחזור לדם + US
1] למה הLH יורד?
2] למה הפרוגסטרון לא נע?
3] מה זה אומר לגבי ביוץ?
4] למה נראו זקיקים רבים ולא נרשמו גדלים? האם אין ביוץ באופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אני10/05/2012הבוקר היה לי דם + US
עדיין אין תוצאות דם אבל נצפו 2 זקיקים בגדלים 14 + 13.
מה זה אומר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה, מעדכנת ומחכה לתגובה
אני10/05/2012האחות התקשה ואמרה לי להזריק גם היום 2 מנופור, מחר להזריק אוביטרל ובשבת וראשון לקיים יחסים. וב28/5 לבוא לבצע בדיקת דם.
אם הזקיק המוביל היה 15 היום.
מה הסיכויים להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים = עדיין מחכה
אני12/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון - תגובה
ד''ר אריק כהנא13/05/2012הפרוגסטרון לא צריך לעלות בשלב זה
רמת ה LH תקינה
הזקיקים יופיו תוך מספר ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרגל07/05/2012
ערב טוב,
יודעת שלא אמורה לשאול את השאלה הזאת בפורום הזה, אבל בגלל שליוויתי אותי בתרומת ביצית ועד ההריון. מרגישה הכי בטוחה איתך.
עשיתי סקירה מאוחרת בשבוע 24 רופא לא ראה כיס מרה..
כעת אני בחרדות, אמר לי להגיע שוב לסקירה נוספת עוד שבועיים.
במידה וחלילה וחס לא יראה את כיס המרה, מה ההשלכות? מה עושים? מה התופעות? וכו'..
לציין שזו תרומה כפולה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2012לא יודע עד כה על מצב שלא ראו כיס מרה בלבד.
לפעמים קשה לראות את כיס המרה ויש לחכות לסקירה הבאה ואז נדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- דחוףףף
גל10/05/2012הייתי בסקירה נוספת שבוע 26, רופא אמר שרואה כיס מרה פס וקטן יחסית לגיל ההריון
שלח אותי ליעוץ גנטי בשאלה של מי שפיר למלחי מרה.
להזכירך אני מתרומה כפולה.
מה עושים? כולי בחרדות בפחדים.. וכבר לא יודעת למה לצפות.
מה עושים? ואיך מתקדמים מפה..?
מה ההשלכות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- דחוףףף - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2012לא התארחתי בבעיה כזאת , תראי מה אומר היועץ הגנטי ואחר כך נדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- דחוףףף - תגובה
פרופ` דוד בידר11/05/2012לא נתקלתינבבעיה דומה.
תכתבי לאחר היעוץ הגנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך כיס מרה
גל16/05/2012הופנתי לגנטקאי בעקבות כיס מרה פסי וקטן ולשקול על מי שפיר למלחי מרה.
הייתי אצל גנטקאי שגם עשה לי סקירה, באופן פרטי לטענתו הודגם ממצא המתאים לכיס המרה אף ממוקם משמאל לוריד הטבורי. ..
המליץ לסקירה שלישית בשבוע 31-32 לרופא אחר.
כעת לחוצה ומודאגת מאוד מה הכוונה כיס מרה ממקום משמאל לוריד הטבורי ? מה הכוונה ? מה ההשלכות.? אנא הסבר לי במילים פשוטות..
(בנוסף יפנה לצרפת לבדוק האם יש מצב למי שפירלמלחי מרה בשבוע שלי , כעת אני בשבוע 27)
אנא אשמח להבנה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר- המשך כיס מרה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/05/2012בשלב זה אין מה לעשות וגם אני בררתי וכל העניין של כיס מרה הוא עוד בספק ככה שצריך לחכות לעוד סקירה ולפי מה שאת כותבת אז ראו כיס מרה והמיקום כרגע לא אומר כלום, ככה שאין ברירה וצריך לחכות, אין כן שברים חד משמעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ואיקקלומיןדנה07/05/2012
שלום לכולם, סבב טיפול ראשון, שחלות פוליציסטיות. לקחתי איקקלומין כדור ליום למשך 5 ימים והתחלתי מעקב זקיקים. נצפה זקיק מוביל 15 מ"מ ביום 16 למחזור הוא נעלם ביום 18 למחזור. הרופאה שלי טוענת שייתכן שהזקיק בייץ או נעלם ושלחה אותי לבדיקות דם. בגלל שהכל נפל על סופשבוע הבדיקות בוצעו היום,4 ימים לאחר ביוץ אפשרי. אלה התוצאות- אסטרדיול 264 , lh-24.5 פרוגסטרון-3.1 לאחר מעקב הזקיקים היום נראה מעט נוזל בשחלה בה נצפה קודם לכן הזקיק המוביל. רציתי לדעת מהן הסיבות שבגללן זקיק יכול להיעלם בהנחה ולא היה ביוץ. האם זה אומר שהאיקקלומין לא משפיע עליי? ייתכן שבסבב הבא כן יהיה ביוץ? אשמח לתשובות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ ואיקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2012בדרך כלל זה מצב שנקרא ביוץ מוקדם.
יש צורך לבדוק בדיקות דם כל פעם שעושים גם אולטרה- סאונד.
אם זה חוזר על עצמו יש לזה פיתרון.
בשלב זה היה ביוץ ויש לחכות לוסת ואם קיימת יחסים בתקופה זו להיות גם הריון.
בגלל שלא עשית בדיקות דם בזמן זקיק 15 קשה להגיד מה היה בדיוק וטיב המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלונות חוזריםדנה07/05/2012
יש מספר דברים שאיני מבינה:
את בני הריתי וילדתי לאחר הפריה אחת ,הריון תקין לידה קיסרית חירום בעקבות CPD בשבוע 41+5 .
מאז כבר שנתיים בטיפולים ללא הצלחה ללדת,:נכנסתי להריון ספונטני לפני שנתיים שנפל אחרי שנצפה דופק בריקרדי שפסק לבד.
הריון תאומים ממוקפאים לפני שנה BLITHED OVUM שנהם,לאחר קפיצות בטא תקינות.
שאר הטיפולים נכשלו,בהם נכשלתי בשני החזרות טריים לאחרונה.
האם IVF הפסיק להשפיע עלי?למה אני נכשלת כל הזמן?
כל הברורים תקינים ומגיבה מצויין לטיפולים.(הסטרוסקופיות,טרומבופיליה,)
מה עוד אפשר לעשות?יש עוד בדיקה שיכולה לשפוך אור על מה שקורה לי?
אין לי כבר כוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלונות חוזרים - תגובה
ד''ר ישראל וגמן07/05/2012דנה ראשית אינני חושב שההגדרה של כשלונות חוזרים מתאימה, אנו מתיסים לזאת לאחר 4 נסיונות IVF טריים.לא נקבת בגילך ויתכן שגם לו יש מעורבות בקבלת ילד חי. הריון עם B.U. אינו כשלון טיפול ההפריה אלא של תוצאת ההפריה
נראה לי שהדבר היחידשלא בצעת זה קריוטייפ (כרומוזומים שלך של בן זוגך)אולי כן אך לא ציינת זאת
ה IVF לא הפסיק להשפיע, קצת פסק זמן מטיפולים קצת סבלנות אולי ירד המטח ותהרי ספונטנית. בעל אופן בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר וגמן
דנה07/05/2012אני בת כמעט 34 ,אבל התחלתי טיפולים לילד שני בגיל 32,
לא בצעתי קריוטיפ,אני מעוניינת לבצע,מהיחידה טרם שלחו אותי.
הבעיה שלי היא בעיית ביוץ קשה וביוץ ספונטני נדיר+בעית זרע של בעלי
אך מאחר והריתי כבר ספונטנית זה אפשרי.
אתה ממליץ לצאת לתקופה מהמרוץ האינסופי הזה ופשוט להשתחרר?
כמו כן אני עדיין לא מבינה מדוע עוברים ברמה טובה ,רירית טובה,כמות ביציות יפה מוקפאים תמיד(שמגיעים גם לבלסטוציסטים)ועדיין שלילי......!?
אולי משהו אצלי בגוף לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)