מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופיל הורמונלירונית04/05/2012
שלום,
בשנה האחרונה חוויתי שתי הפלות בשבוע 8 (לא נצפה דופק) ובחודש האחרון הריון ביוכימי (איחור של שבוע וחצי בקבלת המחזור, עם בטא חיובית נמוכה)...יש לציין שאני בת 41.5 + 2 ילדים מקסימים.
כל ההריונות ספונטניים!!!
בפרופיל הורמונלי ביום ה-4 למחזור (-דימום סוף ההריון הביוכימי)
FSH 28.2
LH 9.6
פרולקטין 156
שאלותי: 1. האם רמת ה- FSH אומרת גיל בלות
2. מבינה שקיימים הבדלים בין המחזורים השונים, האם כדאי לחזור על הבדיקה במחזור הבא?
3. האם יתכן שבזמן המחזור מתרחש הביוץ (הערכים מתאימים למידסייקל), או בגלל שמדובר במחזור "מאחר" לאחר הריון כימי הערכים יצאו כפי שיצאו
4. האם העובדה שמדובר בהריונות ספונטניים, מעודדת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
ד''ר אריק כהנא04/05/2012ערך חד פעמי אינו גזר דין סופי, מה עוד שהוא נעשה בנוכחות שרידי הריון (לפי דבריך-הריון ביוכימי)
כדאי לחזור על הבדיקה בוסת הבאה ואז לקבל החלטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקויות סביב חצוצרהאלה04/05/2012
שלום,
במהלך צילום רחם נראתה חסימה קריבנית שנפתחה במהלך הצילום בחצוצרה שמאלית.
החצוצרה הימנית מסובבת, יש מעבר אבל יש גם הידבקויות מסביב לחצוצרה (הנוזל יוצא ומתרכז במוקד אחד, ללא פיזור באגן). הומלץ לבצע לפרוסקופיה על מנת לפתוח הידבקויות או ללכת ישר ל IVF. ברקע - הריון חוץ רחמי דו"צ.
שאלה: האם לפרוסקופיה לפני ביצוע IVF יכולה להוריד את הסיכוי להריון חוץ רחמי או שמדובר במהלך מיותר?
אודה אם תחלקו בניסיונכם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקויות סביב חצוצרה - תגובה
ד''ר אריק כהנא04/05/2012לפי תאורך קרוב לוודאי מדובר בחצוצרות שאינן בתקינות מלאה
מה שמקטין את הסיכוי להריון ספונטני ואם כן מגדיל את הסיכון להריון חוץ רחמי
במידה ואת מבצעת לפרוסקופיה והחצוצרות אינן "בריאות" כדאי לשקול לכרות אותן על מנת למנוע הפרעה שלהן בתהליכי IVF
לחילופין ניתן לעבור ישירות לטיפול IVF ולבצע דיון חוזר במידה ואין הריון לאחר 2 ו 3 נסיונות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני03/05/2012
עשיתי בדיקות דם:
LH 9.3
ESTRADIOL 139
PROGESTERONE 2.7
הרופא אמר לי להתחיל היום להזריק 2 מנופור.
למה הPROGESTERONE גבוה מטווח הנורמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה
אני03/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה
אא04/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר אריק כהנא04/05/2012אין תשובה לשאלה
צריך לבדוק גם את מצב רירית הרחם והזקיקים
בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא שמטפל בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דקקפטילממי03/05/2012
אני בטיפול הפריה.אמורה להזריק זריקת דקקפטיל מינון 3.75.רציתי לשאול אם אקבל מחזור בתאריך רגיל ? או שיכול להקדים או שיש סיכוי לאיחור במחזור וכמה ימים יכול להיות איחור?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת דקקפטיל - תגובה
פרופ' שחר קול03/05/2012כל האפשרויות שציינת ייתכנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהעודדה03/05/2012
שלום רב רופאים יקרים:-
אני בת 28 נשואה מזה 7 שנים ,נעשו הרבה נסיונות של הפריות חוץ גופניות ללא הצלחה חוץ מההפרייה הראשונה לפני 3,5 שנים נכנסתי להריון עד חודש שמיני והעובר נפטר מתברר שהיה פוטר סנדרום.
כרגע אני ללא טיפולי פוריות טיפול אחרון לפני שנה בדיוק.
שאלתי היא קיבלתי מחזור אחרון בתאריך21/3/2012,ומאז לא קיבלתי מחזור .
הייתכן שאני בהריון ,האם כדאי לעשות בדיקות.
במידה וזה שלילי ממה יכול להיות האיחור הזה במחזור??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ' שחר קול03/05/2012כדאי לבצע בדיקת הריון.
אם שלילי יתכן על רקע שיבוש בביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטאלי קצרדנית03/05/2012
שלום,
בת 34, מחזור סדיר מאוד כל השנים - 24 יום לכל מחזור. 5 ימי דימום + ביוץ כעבור 7 ימים - ביוץ קבוע ביום ה 12 ,
ביום ה 24 מגיע דימום המחזור. מה שאומר שהשלב הלוטאלי הוא קצר יחסית כ 11-12 ימים.
כיצד אוכל לוודא שלא קיים אצלי מצב של אי ספיקת הגופיף הצהוב? שאלתי היא בעקבות מצב של ככל הנראה אי השתרשות (בדיקת אולטרסאונד לפני המחזור הראתה עובי רירית תקינה וסדירה 8 מ"מ וביוץ שהיה מזקיק 20 מ"מ, פרופיל הורמונאלי שבוצע בעבר תקין ביום ה 4 למחזור)
האם ביוץ שמתקיים ביום ה 12 למחזור וקבלת מחזור ביום ה 24 יכולים לאפשר הריון טבעי - זאת אומרת שהאם 11-12 יום מספיקים להשתרשות תקינה? האם ייתכן שלאחר השתרשות תקינה הגופיף יפסיק לעבוד פתאום (בידיעה שהתקיימה הפריית הביצית)? למרות שהתקיימה השתרשות? או שמא הוא מפסיק לעבוד ומתנוון כי לא הייתה השתרשות? סליחה על כל השאלות הארוכות אך בשום מקום ובשום מאמר לא מצאתי תשובה המתקרבת לתשובה ברורה, אשמח לקבל תשובה ברורה ומסבירה.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב לוטאלי קצר - תגובה
פרופ' שחר קול03/05/2012המשתנה החשוב ביותר בנושא הסיכוי להריון הוא תמיד איכות הביציות.
אי ספיקה של הגופיף הצהוב - מצב שיש הסבורים שהוא כלל לא קיים. בשיגרה אורך השלב הלוטאלי הוא 14 יום. כך שאם המחזור מגיע כל 24 יום, הביוץ קורה ביום 10. כמובן אם הכל עובד תקין.
ואולם: אם איכות הביצית ירודה, הדבר משתקף גם באיכות ירודה של שאר מרכיבי הזקיק, וכן באיכות ירודה של הגופיף הצהוב שנוצר מאותו זקיק. במקרה זה בהחלט יתכן דימום מוקדם יותר.
מכיוון שאין לנו שליטה על איכות הביציות, נהוג להציע שליטה הורמונלית על אורך השלב הלוטאלי, שכן את זה אנחנו יודעים לעשות היטב. פשוט נותנים תמיכה כזו או אחרת, ומקוים לטוב...
יש לזכור שאם מתרחשת השתרשות אך העובר שנוצר אינו תקין, הגוף מסלק אותו ע"י התנוונות מהירה של הגופיף הצהוב, ודימום עקב כך. ניסיונות "לתמוך" בהריון כזה יביאו לדחיה של ההפלה הטבעית, אך לא "יתקנו" את העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםלילי03/05/2012
שלום אני חדשה כאן
הייתי רוצה לדעת האם בגיל מבוגר יש פחות סיכויים להצלחת הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' שחר קול03/05/2012נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת יעוץ מפרופסור בידרקרן02/05/2012
הסיפור שלי כזה לפי שתיים התחתתי וגילו אצל בעלי זרע נמוך ישר התחלתי בהפריות אני בת 28 ילדה מנשואים ראשוים לידה רגילה...
הפרייה ראשונה מוקפאים 2 עוברים נקלטו לצערי הפלה בשבוע 13
הפרייה שניה שלילי מוקפאים
הפריה שלישית שלילי מוקפאים הפרייה 4 שליליי טריים
הפרייה 5 שלילי מוקפאים
הפרייה 6 הריון טרייים ושוב לצערי הפלה אין דופק לעובר בשבוע 11
בהפלה הראשוה גילו לי פקטור 5
בהפלה השנייה הזרקתי קלקסן 40 מ"ל ומשקלי 65 ושוב פעם הפלה אין לעובר דופק בשבוע 11 לאחר ההפלה!לאחר ההפלה השיה עברתי עוד 3 הפריות כולם שלילי בהפרייה האחרונה 3 עובריים טריים שכולם יפים לא נקלט
השאלות שלי:
1 מה יכול להיות הסיבה שלא נקלט תמיד אם יפים הרירית טובה הגיל שלי צעיר?
מה אני יכולה לעשות עוד?
2 האם המינון של הקלקסן היה נמוך בגלל זה קרה לי ההפלה השניה?
3 האם הריון הבאה יש סיכוי לילד בריאה?ומה האחוזים?
תודה פרופסור בידר היקר !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת יעוץ מפרופסור בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/05/2012זה לא בגלל המינון של הקלקסן ויש לברר מדוע ההפלות.
קודם כל על בעלך לבצע קריוטיפ.
באופן עקרוני בגלל שיש לך ילד אז את צריכה להצליח.
את צריכה להמשיך לנסות ובמקביל לחכות לבדיקת הקריטיים של הבעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבידר
קרן03/05/2012עשינו את הקרטיופ לשנינו ויצא תקין
מה עוד אפשר לעשות?
ולמה לא נקלט לי העוברים שתמיד אם יפים?
תודה אין עלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/05/2012אם הבדיקה תקינה יש לבצע גם היסטרוסקוםיה ואם עשית אז צריך להמשיך בהפריה ולקחת קלקסן יחד עם הגירוי השחלתי.
בשלב זה כך אנחנו עושים ונקווה לטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסחיף ריאתיש102/05/2012
היתי מאושפזת יומיים עקב OHSS אחרי IUI, אחרי שהשתחררתי קיבלתי מחזור וכאבי בטן חלפו, אך נשארתי מתוחה מאוד, הרגשתי דפיקות לב וחוסר אוויר, התחושות היו באות וחלפות לבד, אני משייכת את זה למתח ואכזבה מזה שטיפול לא הצליח, אבל רופא משפחה שלי נתן הפנייה למיפוי ריאות לשלילת תסחיף ריאתי. האם זה אבחנה אפשרית במקרה שלי? האם מותר לעשות בדיקה כזו כשרוצים להכנס להריון? האם זה מסכן את העובר? תודה מראוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסחיף ריאתי - תגובה
פרופ` דוד בידר03/05/2012אני חושב שלא.
הברור לא מזיק לכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתגל02/05/2012
שלום רב,
ב-17/4/2012 קיבלתי מחזור - אתמול 1/5 הייתי אצל הרופא (לאחר שביום א' עשיתי בדיקת דם) הוא אמר לי שאני יתחיל להזריק דקפפטיל מיום ראשון 6/5/2012 עד ה- 16 לחודש ואז אני יעשה בדיקת דם ואבוא אליו.
השאלה שלי האם אני צריך עוד זריקות להזריק או שמספיק הדקפפטיל לפני השאיבה? האם הדקפפטיל מעכב את המחזור או שבזמן שאני אגיע אליו אני אהיה במחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ` דוד בידר03/05/2012לא מבין את ההתנהלות.
אם קיבלת ב 17 לאפריל וסת יש להתחיל דקפפטיל, אם זו זריקה יומית, יום יום עד השאיבה ו בוסת להתחיל במקביל זריקות הורמונליות.
לא ברור לי מדוע צריך להגיע כל הזמן לרופא שלך.
את הדקפפטיל מתחילים בדרך כלל 21 יום מתחילת הוסת.
לפי מה שאת כותבת זה טרטור מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ואיכות ביציותשירי01/05/2012
האם זה שהגבתי טוב למינון יחסית נמוך של גונל (75)
וייצרתי 4 זקיקים בשלים בגדלים 16,16,17,21 לפני אוביטרל והזרעה,
יכול להעיד משהו על כך שיש בהם ביציות או על איכותן?
או שעד שלא עושים IVF לא באמת יודעים מה קורה שם בגוף?
האם בסופו של דבר הריון הוא מזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו כן
שירי01/05/2012אני כמעט בת 39, ללא ילדים.
לאחר הזרעה ראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ואיכות ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2012התגובה שלך טובה וזה מעיד שהכל בסדר.
איכות הביציות תלויה בגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לפי הגיל שלי
שירי02/05/2012יש מצב שהביציות טובות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לפי הגיל שלי - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2012יש מצב, רק שהסיכוי של ביציות טובות בגילך הן פחות מהסיכויים בגילים צעירים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכוליהיות
שירי02/05/2012למרות שבבית החולים שאני מטופלת אני רואה גם המון זוגות צעירים ממני בעשר שנים עם בעיות :-)
מקווה לטובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן01/05/2012
פרופ' בידר שלום
שבוע 10+5 להריון בשבוע 6 היה דימום חזק במשל 3 ימים עקב היפרדות קרומים והרופא נתן לי קרינון . לפי בדיקת אולטרסאונד הרופא החליט עוד שבוע להפסיק את התמיכה כי לא צריך
מה הסיבה שמפסיקים בשבוע 11-12 את התמיכה כאשר היה דימום ולא ממשיכים האם זה קשור לגופיף הצהוב שסיים את תפקידו או הגוף מייצר את הפרוגסטרון לבד בשלב זה ללא תמיכה
אודה לך עם תסביר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2012לאחר שרואים דופק עוברי זה מראה שהשחלה מפרישה היטב את הורמונים ולא צריך להוסיף מבחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן02/05/2012פרופ' בידר שלום
תודה על תשובתך אודה לך עם תענה לי על 2 שאלות
כלומר אני יכולה להיות רגועה שהשחלה תמשיך בשבוע 12 להפריש היטב את ההורמונים ללא תמיכה ?
עד איזה שבוע יש תפקיד לגופיף הצהוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/05/2012השליה הנוצרת תוך זמן קצר עושה את העבודה במקום הגופיף הצהוב וזה כבר משבוע 6-7.
בדרך כלל צריך להיות רגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות עובריםדנה01/05/2012
האם יש סיכוי שבעיה של כשלונות חוזרים בהפרייה חוץ גופית נובעת מאכות העוברים,למרות שאכות העוברים נראית מצויינת(דרגה 1),כמות יפה של ביציות(בין 12 ל21)וגם תמיד יש מוקפאים (שהופכים לבלסטוציסטים)?
איך אני יכולה לבדוק זאת?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתוספת
דנה01/05/2012לצערי הפלתי פעמיים(3 עוברים)וילדתי ילד בריא 1 ,האם יכול להיות שאכות העוברים השתנתה מאז ההריון של בני""?(ההפלות היו אחרי)
אני מוכרחה לברר עניין זה ואיני יודעת היכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות עוברים - תגובה
ד''ר אריק כהנא01/05/2012אין בדיקה כמותית לאיכות העוברים
איכותם נקבעת בהתאם לפרמטרים ומועכים על ידי האמבריולוגים
בתנאים שהצגת יש סיכוי מצויין שתהיי בהריון כעת או בהמשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים מתרומת ביציתענתי30/04/2012
שלום, יום 7 אחרי החזרת 3 עוברים, מרגישה סחרחורות, האם קשור להורמונים הנלקחים? אוטוגסטן 100 מ"ג 9 ביום?
אשמח לתשובה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים מתרומת ביצית - תגובה
ד''ר אריק כהנא01/05/2012לא בטוח שיש קשר
תשתי הרבה ותקוותי לטוב
אולי זה סימן טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה בהריוןקרן30/04/2012
ד"ר שלום
הריון שבוע 10 2 פרוגינובה ביום אמורה לרדת ל-1 ביום ולהפסיק עוד שבוע
האם לקחת את הכדור בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה בהריון - תגובה
פרופ` דוד בידר30/04/2012בשבועות כאלה אין צורך בפרוגינובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)