מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול IVF חוזר, FSHדניה24/05/2012
שלום רב,
אני בת 43 ואת בני הראשון והיחיד הבאתי לפני כ4 שנים בטיפול IVF . טיפולי הוהורמונים לא עזרו לי ולאחר 3 ניסיונות ביקשתי לנסות ללא טיפול הורמונולי אלא עם הביצית הטבעית שלי וכך נולד בני. כבר אז אמרו לי שהFSH שלי גבולי, סביב ה12. היום ה FSH שלי בבדיקות דם שעשיתי ביום השלישי למחזור עומד על 43.6, אני מניחה שזה אומר שהשחלות שלי אינן מתפקדות טוב אבל האם זה ימנע ממני לעשות טיפול IVF שוב כדי להביא עוד צאצא לעולם?
שאלה נוספת- בהנחה שהתשובה היא כן, האם יוכלו לבוא לקראתי להקפאת עובר/עוברים והכנסתם לרחם רק במועד מאוחר יותר (כשנה אחרי?).
אודה לתשובה...
תודה דניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IVF חוזר, FSH - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012לפי הנחיות הגוף המקצועי (האיגוד הישראלי לגינקולוגיה) , בערכי FSH כאלה אין מקום לטיפול ב - IVF, יש להמליץ על תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמך FSH
דניה27/05/2012תודה על תשובתך! מאיזה ערכי FSH מפסיקים לעשות טיפולי IVF?
האם ידוע לך על טיפולים קונבנציונאליים או של רפואה משלימה אשר יכולה לשפר את המצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הצלחתי להוריד רמות FSH בדיקור ס
ravit31/05/2012היה לי FSH די גבוה, 16 , התחלתי דיקור סיני וכעת עומד על 6.3 . ממליצה בחום למרות שהרופאים אמרו לי שאין דרך להוריד ערכים של הורמון זה. כנראה שמיליארד סינים לא טועים...בהצלחה בכל מקרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומנם יכול להוריד את הערך
מודאגת31/05/2012אבל לצערי לפעמים זה קוסמטי בלבד
ממליצה לעשות בדיקת AMH* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אומנם יכול להוריד את הערך - תגובה
פרופ' שחר קול01/06/2012נכון.
אין טעם לרדוף אחר הרוח בניסיונות שווא להוריד FSH
FSH הוא השליח, הראי, לא הסיבה.
קל מאוד להוריד FSH, אין צורך בדיקור. מחכים שאסטרדיול יעלה קצת, והופ - FSH ירד....
לכן עדיף למדוד AMH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דיון FSH
דניה06/06/2012תודה על ההבהרה!
אם כך נשאלת השאלה מדוע בוחנים לטיפולי פריון את גובה ה FSH דווקא? מהתשובה הראשונה הבנתי שלא יטפלו בי בגלל גובה הFSH.
מה שמצאתי בבדיקות זה את 2 הנתונים הנוספים הבאים:
Estradiol (E2) 138
LH - Luteinizing Hormone -17.5
מה זה אומר? יכולה ללכת עם זה לטיפולי פריון שניים או לא?
האם זה אומר שאת המחזור אני עלולה ל"אבד" בעוד מספר שנים ספורות (בהנחה שמגמתיות הערכים בשנים האחרונות היא בעלייה).
אודה לתשובה!
דניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דיון FSH - תגובה
פרופ' שחר קול08/06/2012כיוון שבדיקת AMH עדיין לא בסל הבריאות. כמובן שעדיף לכלול אותה, אך זה לוקח הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל לפני שאיבהגלית23/05/2012
שלום, רציתי לדעת האם מחזור טיפול שבו לקראת השאיבה אני אקבל דקפפטיל (ES גבוה) מצריך גם את ביטול ההחזרה או שלא תמיד? איך קובעים מתי לבטל ומתי להחזיר? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל לפני שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012אפשר לבצע החזרה טרייה, אך יש לתכנן היטב התמיכה הלוטאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לביוץאור23/05/2012
שלום רב ,
אחותי הקטנה (בת 22) היתה אצל רופאת נשים שלה אשר עשתה לה אולטראסאונד ואמרה לה שבכל ביוץ היא מבייצת הרבה ביציות (משהו כמו 30 ) ושבגלל זה היא עלולה לאבדת את הפוריות שלה בגיל צעיר ולכן כדאי לה להביא ילדים עד גיל 25 מקס' .
זה נשמע לי ממש הזוי ? יש מצב כזה ? וגם אם כן אפשר לאבחן את זה באולטראסאונד פשוט ? אחד? ללא כלל בדיקות נוספות ?
תודה רבה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012משהו הלך לאיבוד בדרך.
בכל חודש אישה מבייצת ביצית אחת בלבד. לעיתים רחוקות שתי ביציות - הסיבה להריון תאומים לא זהים המושג באופן טבעי.
לא סביר שניתן על בסיס התמונה בא.ס. לנבא "איבוד פוריות בגיל 25".
לסיכום - ממליץ לחזור ולשוחח עם הרופאה. יתכן והדברים שנאמרו לא הובנו כהלכה, לכן יש מקום להסבר נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפולי IVFיעל23/05/2012
שלום רב,
אנו עושים טיפולי IVF כיוון שידוע שלבעלי יש בעיה עם הזרע. לא ידוע אף בעיה שיש אצלי.
אך ניסינו כבר 3 פעמים IIVF ולמרות שבפעם האחורנה היו לנו "עוברים יפים" זה לא נקלט. מה יכולה להיות הסיבה? האם יש בדיקות כלשהן שגם אני צריכה לעשות? בנוסף, אני לוקחת פרילק מכיוון שרמת הפרולקטין אצלי מעט גבוהה.
אודה לתשובה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה
יעל28/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי טיפולי IVF - תגובה
ד''ר אריק כהנא29/05/2012חסרים פרטים נוספים כמו יל,הריונות קודמים וכו
בכל מקרה אין שום סיבה להרים ידיים
תמשיכי הטיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מותר ומה אסור לאחר החזרהרינת23/05/2012
שלום,
אני עובדת בעבודה משרדית שמדי פעם עלי להרים קלסרים ולתייק בהם מסמכים ולעלות ולרדת במדרגות כדי להביא חומר.
להלן השאלות:
1. האם לאחר ההחזרה מומלץ לנוח 3 ימים ולא להרים
קלסרים או לרדת ולעלות במדרגות?.
2. והאם לאחר המנוחה ניתן לחזור לתפקוד רגיל,דהיינו
הרמת קלסרים ועליה וירידה במדרגות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מותר ומה אסור לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שהתחממוטלי22/05/2012
שלום רב,
קיבלתי חבילה של תכופות שכללה גונאל,פיורוגן להזרקה ופרגניל והבנתי שכל אלה אמורים להיות בקרור.קניתי כמה חפיסות של כל אחד מהתרופות הללו והרוקחת נתנה לי איזה קרחון קטן ומיקמה אותו בתחתית השקית. כשהגעתי לרכב בחום היום הרכב להט ונגעתי בקופסאות הן היו חמות. נהגתי במצב כזה עימן כרבע שעה. ורק לאחר מכן שמתי אותן בקרור. האם מותר להשתמש בהן כרגיל או שמוטב להימנע? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
טלי22/05/2012במהלך הנהיגה לא היה מזגן כך שהאוטו היה חם מאוד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעונה לך
בניסיונות 2823/05/2012על גב הקופסאות אמור להיות לך מס' טל' של המעבדה שם הם מיוצרים תבררי איתם עדיף..אני בכלל נסעתי לבאר שבע לקנות את התרופות ואין לי רכב אז נסעתי איתם ככה בשקית עם קרחון קטן באמצע איזה שעה וחצי עד שהגעתי לעיר שלי..והן היו בסדר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהסקרנותדנה22/05/2012
מה הסיכוי להריון IVF בגיל 42-45 ?(ראיתי ושוחחתי ביחידה עם בנות בגילאים אלו)
גם אנכי כבר לא ממש צעירה(כמעט 34)יש לי ילד אחד בן שלוש וחצי,מה הסיכויים בגילאים שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהסקרנות - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012אחוזים בודדים (הגדרת הצלחה - לידת חי, לא השגת הריון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ניתוחיתסוניה22/05/2012
בת 42.5 ללא ילדים ועם טיפולי הפרייה ויש לי רחם שרירני .
בהסטרוסקופיה אבחנתית שעשתי גלו שיש שרירן 2 ס"מ לחלל
הופנתי להיסטרוסקופיה ניתוחית רצתי מכם לדעת מה יהיה ומה הסכוי אחר כך לטפולים שלי כי מאוד מפחדת שחס וחלילה יהיה בעיות אחר כך ואם זה מסוכן ואני מתה להיות אמא אנא עזרו לי כי הרופה שלי אמר לי שז הטפול האחרון לך להפריהה בגלל ההגיל שלי .
ואיפה כדאיי לעשות את הנתוח
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסטרוסקופיה נתוחית
סוניה25/05/2012למה לא עונים לי בבקשההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטרוסקופיה נתוחית - תגובה
ד''ר אריק כהנא26/05/2012לפי מה שמסרת, הסרת השרירן עשויה להגדיל את סיכויי קליטת ההריון
צריך לקחת בחשבון שככל שעולים בגיל מעל 40 איכות וכמות הביציות יורדת, כן לא כדאי לדחות החלטות
לגבי המקום, כדאי להתייעץ עם הרופא שלך, על מי הוא סומך או שהוא עצמו מבצע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר החזרת בלוסטוציסטים דחוףלי22/05/2012
שלום לפני שבועים הוחזרו לאחר שישה ימי גידול שני עוברים בדיקת דם לאחר שבועים 5600 האם זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר החזרת בלוסטוציסטים דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דם - דחוף בבקשהגל22/05/2012
שלום רב,
אני לפני הפריה -
קיבלתי מחזור בתאריך ב 14/5/2012 - התחלתי לקחת דקפפטיל מתאריך 6/5/2012 0.1 - מתאריך 17/5 אני לוקחת דקפפטיל 0.5 + גונל 187+מנוגון 1 אמפולה.
היום עשיתי בדיקת דם והתוצאה יצאה -
ESTRADIOL - 287
3 - PROGESTERONE
1.1- LH URGENT
מה זה אומר?
והם לפי הבדיקה אפשר לדעת מתי פחות או יותר ההפריה תתקיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת דם - דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר אריק כהנא26/05/2012צריל לשלב אולטרהסאונד עם בדיקות הדם עד לקבלת תגובה שחלתית וזקיקים המתאימים לשאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרדנה22/05/2012
הבוקר ניצפתה רירית לבנה בגודל 17 מ"מ הרירית סדירה
נלקח פיפל להיסטולוגיה.
יש לציין שהייתי לקראת החזרת מוקפאים,3 פרוגינובה ביום
הטיפול הופסק.
יש לציין שלפני שנה וחצי נצפתה רירית באותו הגודל אך אז היא היתה לא סדירה האבחנה הראשונית היתה: HIPERPLASIA WITH FOCI SASPICIUS OF ATIPIA
לאחר מכן בהסתכלות חוזרת ובהסטרוסקופיה הממצא נשלל וחזרתי לטיפולים כרגיל.(הרירית נראיתה כך בעקבות חשיפה לאסטרוגן)
עכשיו:
מה ז"א רירית לבנה?האם רירית לבנה לא אמורה להיות לפני ביוץ?
האם יש סיכוי שזה מקרה חוזר של היפרפלזיה?
יש לציין שאתמול הרירית היתה 11.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דנה22/05/2012בררתי גם את בדיקות הדם
הפרוגסטרון נמוך ,וגם האסטרוגן לא גבוה במיוחד(בסביבות ה550)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר22/05/2012רירית 11 זב הסדר ו 17 זה לא כך שבשלב זה צריך להמשיך הכנה ואם בעתיד שוב רירית מאוד גדולה יש לבדוק שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר בבקשה..
דנה22/05/2012אם הבנתי נכון אתה ממליץ להמשיך בטיפול?
אם כך,הפסקתי אותו בהמלצת רופאי היחידה,בתכנון להפיל את הרירית ע"י מחזור שיבוא בעקבות לקיחת דופסטון ולהתחיל מחדש.(ולראות תוצאות ביופסיה)
האם זה הפתרון?
יש סיכוי(אף עם הוא קלוש)להכנס באופן טבעי כרגע:
רירית 17 מ"מ חד שיכבתית ולבנה,אסטרוגן 580 פרוגסטרון 0.8?
(היה בעבר כבר הריון ספונטני,אבל אני יודעת שהמצב לא מזהיר והסיכויים קטנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ'בידר בנושא
דנה23/05/2012בצעתי על קול מיוזמתי כדי לראות את מצב הרירית
היא חזרה לנורמה,8 מ"מ סדירה
כיצד אפשר להסביר מקרה כזה?
בכל מקרה הבנתי שהחודש אבוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ'בידר בנושא - תגובה
פרופ` דוד בידר24/05/2012זה לא משנה כרגע.
מטרת בדופסטון זה למנוע היפרפלזיה.
בכל אופן כרגע צריך לחכות לוסת ואז להתחיל.
רירית תחת דופסטון אין לה שום משמעות.
בדרך כלל כשלוקחים דופסטון קשה להרות ספונטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטמורפיןשלי22/05/2012
ד"ר שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות ואני רוצה להרות. הגניקולוגית רשמה לי מטמורפין 850 מ"ג, אבל הרוקח אמר שתרופה זו לא משמשת לניסיון להרות, ושהרופאה טעתה. האם זה נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטמורפין - תגובה
ד''ר אריק כהנא22/05/2012יש מקרים שבהם המטפורמין כן עוזר לקבל מחזור סדיר
יחד עם זאת בחלק מהמקרים זה לא מספיק וצריך להוסיף תרופות נוספות
אני לא יודע מה מצב המשקל שלך או אורח החים
בכל מקרה כדאי לשמור על משקל תקין, פעילות גופנית סדירה ולא לעשן (אם את כן מעשנת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר טיפוליםשואלת21/05/2012
לד"ר שלום רב:
ב20/4/12 ווסת אחרונה השתלת 2 עוברים טריים ב7/5/12
תוצאה בדיקת דם ב20/5/12 בטא 537 האם יש סיכוי לתאומים ואיזה שבוע אני נמצאת,תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה
שואלת22/05/2012תענו בבקשה צריכה לדעת דחוףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב את השאלה
שואלת23/05/2012למה לא עונים מבקשת התייחסות לשאלתי
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר טיפולים - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012יש סיכוי לתאומים.
לגבי חישוב השבוע - ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריית ICSI לעומת IVFגלית21/05/2012
שלום
אני בת 29. בעית הפוריות שלנו היא אנדומטריוזיס.עשיתי מחזור IVF ושאבו 2 ביציות טובות, החליטו להפרות אותן בICSI כי לדברי המעבדה הזרע לא היה מספיק טוב ביום השאיבה (הזרע טוב בדר"כ).התקבלו 2 עוברים יפים אך לא נקלטו. שאלתי: האם הפריה בICSI במקרה שלנו שהבעיה היא אנדו', מפחיתה מסיכויי ההשרשה לעומת עוברים שיופרו בIVF רגיל? הרי לא מדובר בבעית זרע שמחייבת ICSI. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריית ICSI לעומת IVF - תגובה
ד''ר אריק כהנא22/05/2012ברגע שנוצר עוברים באיכות טובה, לא משנה מה היה הליך ההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Clomipheneאני21/05/2012
שלום
האם Clomiphene = איקוקלמין ?
והאם אפשרי לאישה בגילי (45 ) להרות באמצעות שימוש בכדור זה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדובה בבקשה
אפרת22/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ???
אפרת23/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהClomiphene - תגובה
פרופ' שחר קול24/05/2012כן. קלומיפן=איקקלומין.
הסיכוי להריון עם כדור זה בגיל 45 הוא קטן מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהClomiphene - תגובה
ד''ר אריק כהנא26/05/2012מדובר באותו כדור
הסיכול להרות וללדת ילד בריא בגיל 45 נמוך מאד ללא קשר לסוג הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)