מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איקאקלומיןpearl14/05/2012
שלום רב,בחודש אפריל אחרי הווסת נטלתי לראשונה איקאקלומין למשך 5 ימים....יש אפשרות שהמחזור מאחר בגלל נטילת התרופה בלי קשר להריון?
אשמח לתשובתכם המהירה....ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקאקלומין - תגובה
ד''ר ישראל וגמן14/05/2012קרוב לודאי שהסיבה העיקרית לאי קבלת וסת זה הריון. הטיפול באיקלומין עצמו אינו גורם לאיחור בוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת amhבאני14/05/2012
אני בת 34 וחצי. בבדיקת פרופיל הורמונלי יצא ש ih 6/10 fsh 7/20 ונאמר לי שהם תקינים. ה אסטרדיול e2 יצא 464, נאמר לי שזה גבוה מידיי ולכן עשיתי בדיקת amh שיצאה 1.90, האם זו תוצאה תקינה והאם בהתייחס לכל התוצאות יש מקום לדאגה לעניין מצב הפוריות שלי? לחשוב על שאיבת ביציות, כי אין אפשרות (סיבות אישיות) להכנס להיריון בעתיד הקרוב?
תודה רבה רבה מראש
שמש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת amh - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2012בשלב זה הכל בסדר אלא שאת מעלה בעיה קשה של שימור הפוריות.
הקפאת ביציות זה עדיין ניסיוני והסיכויים קטנים.
ממליץ להקפיא עוברים עם זרע תורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחםורד14/05/2012
בוקר טוב
אתמול ביצעתי אולטראסאונד ביום השביעי למחזור {הטכנאית אמרה שלרירית יש צורה מוזרה שהיא לא מתמשכת }וכן בדיקת דם נאמר לי שאי אפשר להתחיל טיפול IVF מכיוון שרירית הרחם אינה תואמת את תוצאות ההורמונים בבדיקת הדם
וביקשו שאבוא בעוד שבוע ואם זה ישאר אותו דבר שאגש להיסטרוסקופיה
אני מבקשת אם אפשר להסביר לי את נושא עובי רירית הרחם ומה זה לא מתמשכת כדי לא להיות מודאגת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי
ורד15/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכועסת
ורד20/05/2012למרות שאני יודעת שאתם עונים לשאלות בהתנדבות לא ברור לי למה יש שאלות שנענות ויש שלא
אני ממתינה כמעט שבוע לתשובה לא פייר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכר
דנה20/05/2012לי היה את זה,
עשו לי ביופסיה והסטרוסקופיה בסופו של דבר הכל היה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית רחם - תגובה
ד''ר ישראל וגמן20/05/2012ורד ראשית אל לך להיות מודאגת, רירית הרחם ייא בעלת תמונה המשכית לכל אורך הרחם אם אינה רציפה יתכן ויש משהו שקוטע את מהלכה ואז צריך לברר זאת. אין מספיק פרטים על הממצא ורק הטכנאית היא זו שאמרה מה שאמרה ועל פי זאת קשה לבנות תשובה אמינה. את כמטופלת יודעת שחלקחשוב מהצלחת הטיפול הוא חלל הרחם שאילו אנו מחזירים את העוברים. הרירית מתפתחת תוך כדי הטיפול ועוביה גדל.
על מנת להגיע להתוצאה הטובה רצוי מאד שחלל הרחם יהיה תקין. לדעתי עדיף לברר זאת בטרם ימשך הטיפול.
חוזר ואומר שאין מספיק פרטים במה שכתבת
הצעתי פני לרופאך והציגי לו את הבעיה ואולי יש מקום לביצוע היסטרוסקופיה בטרם תמשיכי בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםרוי14/05/2012
אתמול שאבו לי 6 ביציות, וביקשו שהתקשר היום לבדוק אם יש עוברים,
עדיין אין עד מתי יכולים להתפתח עוברים?
ולמה שאבו לי רק 6 ביציות?
בפעם הקודמת בהפריה הראשונה התקבל הריון מוצלח וטוב ושאבו לי 12 ביציות עם אותם כמויות של הורמונים ודקפפטיל,
למה בפעם הזו הכל שונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח הרגת אותי..כנסי
בניסיונות 2814/05/2012אני קוראת את מה שכתבת וכאילו את מספרת את הסיפור שלי, בטיפול הראשון והמוצלח (יש לי ילדה בת שנתיים וחצי כבר ממנו) נשאבו לי 12 ביציות ובטיפול השני נשאבו רק 5..תגידי עשו לך אולטר' צפוף בימים שלפני השאיבה? כי לא לא עשו אמרו לי שבוע מראש להזריק גונאל 150 וביום x להזריק אוביטרל ולאחר יומיים לבוא לשאיבה בלי אולטר' ובלי כלום..ולמה? כי היה חגים באותו זמן..והפעם עשו לי אולטר' ממש צמוד 3 ימים כול יום הייתי מגיעה ושראו שיש מה לשאוב אמרו לי להגיע לשאיבה..ואכן נשאבו לי 16 ביציות אך לצערי גם הטיפול הזה נכשל כי מתוכן רק 10 היו בשלות ומכול ה10 רק 2 התפתחו לי ל 2 תאים ולא השתרשו..בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
רוי14/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVMסמדר14/05/2012
שלום,
לאחר 8 מחזורי IVF , במהלכם 2 הריונות כימיים והריון אחד שק ללא תוכן,
ולאחר כל הבירורים והבדיקות אליהם נשלחנו שיצאו תקינים הרופאים הגיעו למסקנה
שאין בעיה מוסברת אולם מה שנראה להם זה שיש משהו ש"דופק" את הביציות
כאשר הן מבשילות, דבר שמביא לרוב לעוברים לא יפים ולכן לאי השרשה והריון,
(למרות שבהפריה האחרונה היה עובר אחד של 10 תאים לאחר 3 ימים),
לכן הפנו אותנו לנסות IVM דבר שאולי יגרום לביציות להישאר טובות...
האם הרעיון הגיוני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM - תגובה
פרופ' שחר קול14/05/2012ניסיוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאעמליה13/05/2012
מדובר בהזרעה ללא הורמונים וללא אוביטרל (בתיזמון טבעי)
מקובל לבדוק בטא 14 יום מיום ביוץ\ההזרעה
1.האם יכול להיות מצב שהבטא של ההריון יכולה להיות בערכים של 0 ביום ה-11 מיום ההזרעה ופתאום ביום ה- 12 להופיע למשל בערכים של 20 או יותר?
2. מדוע הבטא מופיעה בדם רק ביום ה- 14 , אם ההשרשה מתקיימת לפי מאמרים שקראתי , ביום ה-7,8 לאחר הביוץ? והרי ברגע ההשרשה מתחיל הורמון הבטא כבר להיות מופרש (לפי מה שהבנתי)
3.האם ייתכן שתהיה השרשה ביום ה- 7,8 ואת הבטא נראה רק ביום ה 14?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה לשאלתי
עמליה15/05/2012אני מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
ד''ר אריק כהנא16/05/2012נכון להיום ניתן לבדוק את הבטא רק שבוע מהשרשה, כלומר שבועיים מההפרייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריהSi13/05/2012
היי שלום רב רציתי לדעת כיצ ד הפרייה ' מתבצעת
cgh* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה - תגובה
ד''ר אריק כהנא13/05/2012השאלה הזאת היא נושא לשיחה לא קצרה
תשובה חלקית יכולה ליצור רושם מוטעה
כדאי לשאול את הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטיםדנה12/05/2012
אני לפני החזרת בלסטוציסטים מופשרים,
מנסיוני המר אני לא מצפה להרבה ובכל זאת:
מה הסיכוי לבלסטוציסט מופשר טוב לשרוד הפשרה ולהשאר באותו מצב לפני ההקפאה?
האם פיפל מעלה את שיעורי ההשרשה(בצעתי 2 פיפלים)במוקפאים?
מדוע המעבדה מגדלת עוברים לבלסטוציסטים ומקפיאה אותם,למה זה טוב?
ובכלל עם רירית טובה ובלסטוציסט טוב מה הסיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסטים - תגובה
ד''ר אריק כהנא13/05/2012הסיכוי להריון טוב
פיפל לא מהווה פעולה הכרחית לפני החזרה, עובדה !!!
מעדיפים לגדל בלסטציסטים מתוך מחשבה שאם עובר שרד בתנאי מעבדה 5 ימין ,אולי יש לו יותר סיכוי לשרוד הקפאה והפשרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- gonal fאתי12/05/2012
התחלתי להשתמש בגונאל אף אמרו לי שצריך לפני ההזרקה לעבור על הבטן עם צמר גפן ואלכוהול לא עשיתי זאת האם זה יהרוס את כל הטיפול?
שאלה נוספת: שתיתי אלכוהול בזמן הטיפול רק יום אחד מתקופת הטיפול האם זה הרס את הטיפול?
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר gonal f - תגובה
ד''ר אריק כהנא13/05/2012התשובה לשתי השאלות היא לא
לא קלקלת כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מכל הלב
אתי13/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל11/05/2012
שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות. עברתי כבר 2 סבבים של IVF עם טריים ללא הצלחה (הריון כימי, 2 סבבים לא מוצלחים עם מוקפאים). בפעם האחרונה נשארו לי עוד 17 עוברים בהקפאה.
יש לציין שבכל סבב טריים נוצרו לי הרבה מאוד ביציות (29,34), אי לכך לקראת השאיבה נאמר לי להזריק דקקופפטיל.
שני רופאים שהתיעצנו איתם אמרו שדקופפטיל פוגע בביצית ומוריד סיכוים להכנס להריון.
שאלות:
1. האם הרופאים צדקו?
2. האם עוברים המוקפאים שנשארו לי מטיפול האחרון בהכרח מראש עם סיכוים נמוכים יותר להכנס להריון?
3. האם יש סיכוי להכנס להריון במצב הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעתי האישית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2012לאחרונה את עונה בפורום כאחת מהצוות.
לא זכור לי שמינו אותך לכך.
את צריכה לפנות למנהלי הפורום באופן מסודר שיקבלו אותך.
לגבי הערה הנוכחית , אני לא מסכים איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאילנה
דניאל12/05/2012לא נראה לי ששאלתי אותך בכלל, תתעסקי בדברים שלך ואל תתערבי בעניינים שלא קשורים אליך. קצת תרבות לא יזיק.
זכותי לשאול את מי שאני רוצה וכמה פעמים שאני רוצה.
רופאים הם אלו שיחליטו לענות לי או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/05/2012אני חושב כמו דר. וגמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות
דנה13/05/2012אבל:
פעם ראשונה שאני שומעת שדקפפטיל יכול לפגוע בביצית אם כן:
מה ההבדל בין צטרוטייד לדקפפטיל?
מדוע ממשיכים לתת דקפפטיל ורוב הרופאים מעדיפים אותו על צטרוטייד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות - תגובה
ד''ר אריק כהנא13/05/2012לא נאמר שדקהפפטיל פוגע בביצית
תרופה זאת נמצאת בשימוש שנים רבות עם תוצאות מצוינות
השיקול לגבי סוג התרופה נעשה על ידי הרופא המטפל בהתאם להיסטוריה הרפואית ולאופי התגובה לטיפולים קודמים
2 התרופות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההתערבות - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2012דקפפטיל לא פוגע בכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ערכי ההורמונים אחרי הביוץעמליה11/05/2012
של אישה שנקלטה להריון (הריון טבעי ללא הורמונים וללא אוביטרל שהושג על ידי הזרעה)
הייתי רוצה לדעת מה קורה אחרי הזרעה על בסיס טבעי מבחינת ההורמונים :
אסטרדיול
פרוגסטרון
LH
בטא
הייתי שמחה לדעת אם יש גרך שמתאר זאת
ואני מדגישה שמדובר בגרף שיתאר יומיומית את שעורי ההורמונים הללו החל מיום הביץ - למשל גרף שיתאר מהיום ה 21,22,23,24,25,26,2,27,28 וכן הלאה
(צירפתי גרף שמתאר מה קורה מבחינת ההורמונים - כאשר אישה לא נכנסת להריון
אשמח לגרף שיתאר מה קורה להורמונים בשבועיים של ההמתנה לבטא כאשר אישה כן נכנסת להריון
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ערכי ההורמונים אחרי הביוץ - תגובה
ד''ר ישראל וגמן12/05/2012הגרף של אישה שנכנסה להריון באופן טבעי, הוא אותו גרף כשר אישה אינה נכנסת להריון (הגרף ששלחת בתמונה) השינויים בהורמונים מתרחשים לאחר הגעת הורמון ההריון (ביתא) לדם האישה.
הביטוי הבולט ביותר להריון הוא רמה גבוהה של פרוגסטרון אשר עולה לאחר הביוץ ונשאר גבוהה כאשר ההאישה בהריון .( הורמון ההריון שומר על תפקודו של הגופיף הצהוב שמפריש פרוגסטרון)ץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתי מתחיל הורמון הבטא "לעזור"
עמליה12/05/2012ממתי מתחיל (לאחר הביוץ),הורמון הבטא "לעזור" בשמירה על רמות פרוגסטרון ואסטרדיול גבוהות?
אני ביום ה- 23 למחזור - אחרי הזרעה טבעית-
הפרוגסטרון שלי- 66 (ללא תמיכה חיצונית)
האסטרדיול- 1200
LH 4
הבטא - 0.3
יש לי עוד חמש ימים עד לבדיקת הבטא "הרשמית" -
בדם עוד לא רואים נוכחות של בטא, אני יודעת שבהתחלה הגופיף הצהוב הוא שאחראי על הפרשת הפרוגסטרון והאסטרדיול , אך האם הערכים של הפרוגסטרון (66) ושל האסטרדיול (1200) מצביעים על כך שאולי יש הורמון בטא בדם אך עדיין לא ניתן לראות אותו בבדיקת הדם?
מעולם לא היו ערכי הפרוגסטרון הטבעיים שלי מעל 50
מדוע בודקים את ערכי הבטא 14 יום מהביוץ?
האם יש אפשרות שתהיה בטא עוד ביום העשירי , או שעליית הבטא הראשונית יכולה להיות למשל קפיצה מ בטא 0 לבטא 20 ביום שלמחרת?מאיזה יום באופן תיאורטי יכולה הבטא להופיע בבדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה ללא החזרה מבחירהמיכל11/05/2012
שלום,
אשמח לדעת מה קורה אם לאחר השאיבה ויצירת עוברים האשה לא מעוניינת בהחזרה? מה עושים עם העוברים? שומרים אותם בכל זאת?האם בכלל מצב כזה אפשרי?לעשות רק חלק מהתהליך?
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה ללא החזרה מבחירה - תגובה
ד''ר אריק כהנא12/05/2012בכל מקרה בשלב ראשון מקפיאים את העוברים ולא משמידים אותם
כדי להשאיר אפשרות להחלטה ושיקול חוזר בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהנטלי11/05/2012
שלום,
ביום שני שעבר 4/5החלו להופיע הפרשות חומות ומדי פעם גם אדומות שמופיעות עד היום. עברתי בדיקת הריון במוקד ואולטרסאונד אין הריון והכל נראה תקין. ביום שני האחרון עברתי בדיקת דם והנה התוצאות, יש לציין שהם לא נעשו ביום ה 3-5 של המחזור כי לא נאמר לי כך:
| mIU/l | *
90
|
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
11.5
|
FSH | IU/l | *
6.6
|
Estradiol (E2) | pmol/l | *
320
|
Progesterone | nmol/L | *
1.6
|
HCG-B Qualitative (B) | | שלילי
|
Testosterone Total | | קטן מ 1.5
|
DHEA-S | micmol/l | (
5.35 )
האם הכל בסדר ומה פ]שר תופעות ההפרשות שנמשכת שבועיים .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד''ר אריק כהנא12/05/2012הבדיקות בגבולות הנורמה
שיש חשיבות ליום במחזור ולבדיקת צוואר הרחם ואולטרהסאונד חוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לקבלת וסתאתי11/05/2012
לקחתי כדורי דופסטון לקבל וסת אחרי שלא קיבלתי
מתאריך 10/2 ...
המחזור מאוד קשה....
אני מדממת כמו בהפלה ממש כבדים של דם...
האם זה נורמלי????? או שעליי להתייעץ עם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה דחוף
אתי12/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים לקבלת וסת - תגובה
ד''ר אריק כהנא12/05/2012וסת לאחר תקופה ארוכה יכולה להיות יותר קשה
בכל מקרה כדאי להתייעץ עם הרופא לאבחון מדוייק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים לקבלת וסת - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2012בשלב זה הכל בסדר אלא שאת מעלה שאלה קשה איך לשמר פוריות.
בהקפאת ביציות, שזה עדיין ניסיוני, הסיכויים קטנים כך שהסיכויים הכי טובים זה להקפיא עוברים עם זרע תורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ופעריםשלי11/05/2012
שלום רב
מבקשת לדעת- אם יש הרבה זקיקים לפני שאיבה,אך יש ביניהם פערי גודל-
אצלי הגדולים 19,18 והקטנים 14,12 (10 זקיקים מכל הגדלים)
ונניח שהרופא מחליט לוותר על הגדולים ולחכות לקטנים- מה בעצם קורה לגדולים?
האם זה שהם מתנוונים או הולכים לעולמם בדרך זו או אחרת- לא מפריע לקטנים להם אנו מחכים? (כמבון שאני תחת דיכוי)
סקרנית מאד לגבי התהליך שקורה בגוף אז.
המון תודה.
אתם נהדרים כאן בפורום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ופערים - תגובה
ד''ר אריק כהנא11/05/2012בילי שלום
בדרך כלל תזמון הטיפול נקבע לפי הזקיקים הגדולים המובילים
לא נהוג "לחכות" לקטנים מפני שאז הזקיק המוביל עלול לבייץ, למרות הדיכוי, ובעקבות כך ל"קלקל" את שאר הזקיקים
עדיף לשאוב בהתאם לזקיקים המובילים, נשאבים גם הזקיקים הקטנים ובדרך כלל חלקם ממשיך בהבשלה במעבדה
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)