מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת פרופיל הורמונליmib20/05/2012
שלום, התחלתי לעשות רצף בדיקות על מנת להתחיל טיפול ביחידה לפריון. עשיתי את כל הבדיקות מלבד 2 מהן שאני צריכה עזרה לדעת איך ומתי לבצע אותן:
1. בדיקת פרופיל הורמונלי- זו בדיקה שצריכה להיעשות ביום 2-3 לווסת, אני מדממת כבר 3 חודשים ללא הפסקה ולכן אין ביכולתי לדעת מתי לעשות את הבדיקה.. האם ניתן לעשות אותה במצב שלי?
2. משטח צוואר הרחם- שוב, במצב שלי האם ניתן לעשות בדיקה זו?
תודה רבה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2012בדימום קשה לבצע פאפ תקין.
לגבי הדימום, בהחלט את יכולה לעשות את הפרופיל ואז גם נדע מהו הדמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום יומיים לפני בדיקת בטאיעל20/05/2012
שלום,
מחר אני אמורה לעשות בדיקת בטא אך כבר אתמול התחיל לי דימום שלדעתי הוא מחזור. האם יש אפשרות להתחיל להזריק הורמונים רק מהיום השלישי למחזור? אני לא רוצה לפספס חודש שלם בגלל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה דחופה
יעל20/05/2012המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום יומיים לפני בדיקת בטא - תגובה
ד''ר ישראל וגמן20/05/2012לדעתי רצוי לחכות תשובת ההריון ובאם שלילית ואין ממצא של ציסטות שחלתיות גדולות ב US ,אפשר להתחיל טיפול ביום 3-5 לוסת כאשר היום הראשון הוא דימום וסתי אמיתי (חזק) ולא אי אלו דימומים .אנו מחשעבים את היום הראשון כיום של וסת אמיתית !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגובריס במינון של 2 אמפולותפרופ` דוד בידר19/05/2012
שלום לכל הרופאים
אני מזריקה פרגובריס במינון של 2 אמפולות, ואני מזריקה מזה 3 ימים.
שאלותיי:
א. האם ניתן להמיס 2 אמפולות אבקה באמפולת ממס אחת, וכך לחסוך זריקה אחת לבטן?
ב. יש מה לעשות עם כך שהחומר שורף מאוד בזמן ההזרקה?
ג. מיד לאחר ההזרקה הראשונה חשתי שהשחלות מתחילות לעבוד וגם רמת העצבנות אצלי עלתה. האם זה הגיוני (או שסביר יותר שאלו תופעות פסיכולוגיות?)
תודה לכם
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרגובריס - תגובה
ד''ר אריק כהנא21/05/20121- ניתן להמיס
2- לנסות להזריק במקומות שונים
3- גם וגם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש התוויות חדשות לקלקסאן?גל19/05/2012
שלום,
ברצוני לדעת האם בתקופה האחרונה השתנו ההנחיות לגבי התחלת הקלקסאן למי שיש בעיית קרישיות יתר.
כלומר, שבמקום להתחיל ביום ההחזרה, מתחילים עוד קודם לכן?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש. שלא נענתה
גל20/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש התוויות חדשות לקלקסאן? - תגובה
ד''ר ישראל וגמן20/05/2012בשלב זה לא השתנו ההנחיותץ לא ציינת איזה בעית קרשיות יש לך האם היא בעלת משמעות. אנו נותנים קלקסן לאחר השאיבה למחרת היום .הלו הקלקסן מטרתו היא להגביר את ההשרשה במקרים של קרישיות יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידריעל19/05/2012
שלום פרופ' בידר
כהכנה לתרומת ביצית (עדיין יש לי ביוץ טבעי), הרופא ממליץ על דקפפטיל 3.75 מ"ג. בעבר לקחתי דקפפטיל במינון נמוך יותר וזה שיבש לי את כל האיזון ההורמונלי לחודשיים. שאלותי:
1) האם דקפפטיל מקנה שליטה טובה יותר על הכנת הרחם ותזמונו, או שמא יש אפשרות אחרת טובה באותה מידה?
2) במקרה שחלילה אין הריון האם השפעת הדקפפטיל הפיכה? כעבור כמה זמן?
3) האם אתה ממליץ על פיפל כהכנה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2012אני חושב שהדקפפטיל מיותר.
אני לא חסיד של הפיפל.
השפעת הגרהפפטיל פגה אחרי כחודשיים וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות נוספות
יעל20/05/2012שלום פרופ' בידר
תודה על תשובותיך.
1) מה היית ממליץ במקום הדקפפטיל (הבנתי שבאסטופרם יתכן ביוץ)?
2) לפני כשנתיים עשיתי עברתי ניתוח לכריתת שרירנים. לא היתה חדירה לחלל הרחם. גם היום ידוע על שרירן קטן. ב-U.S. שעשיתי בעבר לא נראתה דחיקה של הרירית. האם יש מקום להיסטרוסקופיה, לדעתך?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות נוספות - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2012לא צריך היסטריסקופיה.
מספיק אסטרוגן והסיכוי לביוץ קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילותשירי19/05/2012
תחילת שבוע חמישי והבוקר החלו הבחילות ואיתן הקאות.
מה עושים? איני רוצה לסבול 3 חודשים, ואיך קמים לעבודה במצב כזה?
אשמח לעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות - תגובה
ד''ר אריק כהנא21/05/2012הבחילות מתארות תגובה גופנית להורמונים שהשליה מייצרת
בדרך כלל זה נמשך עד שבוע 13-15 להריון
חשוב לשתות הרבה ולנסות להשתמש בתכשירים המכילים גינגר וויטמין B6
לפעמים זה עוזר
דרך אגב מבחינת ההריון זה סימן שהוא מתםתח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריוטיפ - שאלה לכל הרופאיםדניאל19/05/2012
שלום,
אם בבדיקת קריוטיפ מתגלה בעיה כלשהיא ,מה זה אומר לגבי המשך טיפול ב-IVF.
האם יש שיטה אחרת שמתאימה למקרה?
האם יש בחירה של כל זרע וביצית?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריוטיפ - שאלה לכל הרופאים - תגובה
ד''ר אריק כהנא21/05/2012תלוי מה הבעייה שנמצאה
האם נגרמו הפלות חוזרות או כשלונות מרובים ?
בכל מקרה אם יש בעייה כדאי להתתייעץ עם גנטיקאי לגבי המשמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר-בלסטודנה18/05/2012
אני לפני החזרת בלסטוציסטים שנותרו מהפרייה חוץ גופית(כושלת,אלא מה?)
יש בכלל סיכוי לבלסט' לשרוד הפשרה כמו שצריך?
יש מצב שמשהו אצלי בעוברים לא בסדר כאשר העוברים הטריים נראים יפים מאוד?
ברשותי 3 בלסטוציסטים האם אני יכולה לבקש להחזיר את כולם למרות ש1 במבחנה נפרדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר-בלסטו - תגובה
ד''ר ישראל וגמן19/05/2012יש סיכוי לבלסטו מהפשרה,אם לא היה סיכוי לא היו מוקפאים
קרו מקרים שבטיפול הטרי לא הרתה האישה ובקפוא כן
את יכולה לבקש שיפשירו את כולם אך יתכן וזה הבודד הוא הטוב ביותר ואם יוחזר ויקלט הרווח שלך משום שנותרו לך עוד עוברים קפואים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר-בלסטו - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2012אני מסכים עם דר. וגמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
דנה20/05/2012אכן אני עצמי הריתי מקפואים אחרי שבטרי לא הצלחתי(ההריון נפל בסופו של דבר אבל היה הריון ),ואני מכירה סיפורים נוספים,אני מאמינה בקפואים,אך בבלסטוציסטים פחות,ספציפית לבלסטו' מופשרים הסיכוי הוא טוב?
דבר נוסף,האם אוכל לבקש שיחיזו לי את כל 3 הבלסט' בהחזרה אחת?(הבלסט' היחיד הוא הפחות טוב מבנהם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2012אפשר להחזיר את כל 3 הבלסטוציסים
בדרך כלל , לפי דעתי , בלסטוציסטים קפואים אינם לרוחי ואני לא אוהב להחזיר בלסטוציסטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בתכנית התרופותשמחה18/05/2012
שלום
היום עברתי החזרת עובר וקיבלתי הוראות להמשך טיפול.
ביום של השאיבה שהיה לפני יומיים גם קיבלתי הוראות לשבועים .
ההוראות שקיבלתי היום שונות מאלה שקיבלתי לאחר השאיבה. פתאום אני לא אמורה לקחת דוקסילין ומדרול אלא רק קרינון.
זה נשמע לי מאוד מוזר מה לדעתכם אני צריכה לעשות? להפסיק עם הדוקסילין והמדרול או להמשיך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בתכנית התרופות - תגובה
ד''ר אריק כהנא19/05/2012אך ורק להתייעץ עם הרופא המטפל !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקנול 150 וכניסה להריוןא18/05/2012
שלום
בעוד 9 ימים מקבלת מחזור ומיד אחריו מתחילה לקחת הורמונים לקראת IVF ראשון. יש לי פטרת בנרתיק ורופא הנשים רשם לי 2 כדורי פלוקנול 150 לטיפול.האם זה בסדר להתחיל עכשיו לקחת את הכדור היום (2 כדורים בהבדל של 3 ימים). לא מסוכן ולא פוגם בזקיקים שיתפתחו עקב ההומרונים לקראת טיפול IVF? כדאי קודם לגמור את הטיפול בפטרת ובחודש הבא להתחיל טיפול IVF או אפשר כבר במחזור הקרוב עוד 9 יום? השפעת הכדורים לא מסוכנת במידה ותהיה הריון עקב ה IVF.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוקנול 150 וכניסה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2012אין שום בעיה לקחת עכשיו את הפלוקנולס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים לא משהושלי18/05/2012
שלום
היום גיליתי בטא חיובית.
יחד עם האושר הרב התגנבו ללבי חששות כבדים:
הוחזרו לי 2 עוברים ביום 3:
1 בעל 9 תאים דרגה 2-3
1 בעל 5 תאים דרגה 2
10% פרגמנטציה וקצת אי סימטריות.
האם הריון מעוברים שכאלו הוא מסוכן? כלומר- האם עצם זה שהעובר/ים התחילו את דרכם כ"פגומים" עשויה להביא ללידת תינוק פגום?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים לא משהו - תגובה
ד''ר אריק כהנא18/05/2012במידה ויהיה הריון, גורלו כמו כל הריון אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן18/05/2012
פרופ' בידר שלום
עקב 3 הפלות שהסתיימו בשבוע 5 לא נצפה שק הופנתי לבירור יצא בעיית קרישיות שאר הבדיקות כולל זרע תקין .
כל ההריונות היו ספונטנים תוך 8 חודשים ולא הצלחתי להרות לאחר 5 נסיונות עברתי להזרעה גם שהזרע תקין ובראשונה נקלטתי . הפרוטוקול היה 50 מ"ג פיוריגון ללא אוביטרל לפני ההזרעה והתחלתי להזריק קלקסן 5 ימים לפני ההזרעה .
בעוד מס' ימים מתחילה שליש שני.
האם יתכן מצב שעם באתי במגע לפני ההזרעה אז נקלטתי באופן טבעי ההזרעה הייתה יום למחרת כי גם לא הזרקתי אוביטרל?
האם אתה חושב שבהריון הבא יש לי סיכוי להיקלט ללא עזרה הורמונלית כאשר הזרע תקין ובכל זאת הצלחתי להרות לפני 3 פעמים כל 3 חודשים בהתחשב שגילי יהיה כמעט 37?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/05/2012תמיד יכול להיות מצב כזה שתיארת אך איך אפשר להוכיח זאת? ומה זה משנה, העיקר שיש הריון.
יש לך סיכוי טוב גם להרות לבד אך הגיל מתחיל לשחק תפקיד ורצוי לעשות כמה שיותר מהר את תכנון המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהs.18/05/2012
שלום,
אני אחרי החזרת 3 עוברים מוקפאים אתמול ב-17.5.
יש לי בן בבית ששוקל בערך 12 קילו, מאז ההחזרה חזרתי לחיים רגילים הלכתי קצת בקניון באותו יום להחזרה, עושה עבודות בית כרגיל כמו שטיפת כלים וכו'.... נאלצת גם לפעמים להרים הבן שלי אך לא למשך זמן רק להעביר אותו ממקום למקום אם יש צורך אני גם חוזרת לעבודה יום א שזאת עבודה משרדית
את האמת אני מאוד מודאגת שזה ישפיע על ההחזרה
האם מנוחה זה תנאי או העבודות שאני עושה לא משפיעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
ד''ר אריק כהנא18/05/2012את יכולה לחזור לחיים נורמלים
אל תגזימי במאמצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום - דחוףאורית18/05/2012
שלום
אני ביום ה- 14 למחזור צריכה לעבור הזרעה ביום ראשון , מחזור טבעי
עכשיו ביום ה- 14 למחזור התחיל לי דימום , מה זה אומר ? האם זה יפריע לי לעשות
הזרעה ? שלשום עשיתי זקיקים והכל היה בסדר עד אתמול בערב שהתחיל לי דימום, לפני 3 שבועות עברתי היסטרוסקופה להסרת פוליפ זה יכול להיו קשור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - דחוף - תגובה
ד''ר אריק כהנא18/05/2012אם יש דימום טרי, כדאי לבצע אולטרהסאונד לבדיקת רירית הרחם
אם לא מדובר בהכתמה חד פעמית כדאי לשקול ביטול ההזרעה
קימום פעיל עלול להקטין את סיכויי השרשה
תדברי עם הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלאני17/05/2012
האם חלק מתופעות הלוואי [לאחר שבוע מההזרקה] יכולים להיות בחילות בבקרים, נפיחות במזה ועייפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
ד''ר אריק כהנא18/05/2012התופעות הן תגובה לסך ההורמונים ולא לאוביטרל
אולי זה סימן טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך...
אני24/05/2012בתאריך 11/5 הזרקתי.
במשך שבועיים כמעט אני מרגישה נפיחות בחזה, בחילות בבקרים ועייפות יתר.
הבוקר היה כתם של דם. והתחילו לי כאבי מחזור.
אני יודעת שזה עדיין יכול להיות הריון = אבל איך יודעים בוודאות [מהבית]?
ביום שני יש לי בדיקות דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אני24/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)