מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוזל בדוגלס באופן מועטנויה עמר30/11/2022
היי,
קיבלתי ווסת ב06/11 הרופא הביא לי כדורי איקקלומין לקחת מסיום קבלת הווסת 5 ימים. מאז עברתי מעקבי זקיקים ( המון זקיקים אך קטנים ) בתאריך 24/11 היה לי זקיק 11 , ובתאריך 28/11 היה לי זקיק 13 ואסטרדיול גבוה 650 רירית של 9 . היום הלכתי שנית למעקב זקיקים - רירית 10, נוזל בדוגלס באופן מועט, וזקיק של 13 כבר נראה שהיה בביוץ. משהו לא מסתדר לי איך אחריי יומיים אני בביוץ ? והזקיק כזה קטן. שום דבר לא מובן. מחכה לבדיקות דם. מישהי אולי קרה לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לך ביוץ על זקיק קטן
פרופ` דוד בידר30/11/2022היה לך ביוץ על זקיק קטן וזה חלק מסיבוכי הטיפול בתרופה.
על הרופא שלך לדעת לתקן הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ופענוח התוצאהמעיין29/11/2022
אשמח לעזרה בפענוח הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר30/11/2022שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההכפלות תקינותתנועה29/11/2022
היי
עברתי החזרה ב 15/11 של עובר מוקפא בן 5 ( בלסטו )
ההחזרה הייתה על בסיס אסטרופם
ב 24/11 - בטא 33 פרוגסטרון 15
ב 27/11 - בטא 87 פרוגסטרון 16.7
ב 29/11 - בטא 207 פרוגסטרון 23.7
האם ההכפלות תקינות ?
יש תקווה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלות
פרופ` דוד בידר29/11/2022מהשניה לשלישית בסדר.
הערך הראשוני נמוך כך שצריך לחכות לאולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בטא לאחר 13 יום מההחזרהאור29/11/2022
הוחזר עובר אחד בן 6 ימים, בטא ראשונה 1164
יש מצב להתפצלות העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה לי
פרופ` דוד בידר29/11/2022לא נראה לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטריודול נמוך פוריותדוש28/11/2022
פרוסטרגון 0.32
אסטריודול 91.87
Lh3.6
Fsh.5.4 בת32 חודש שעבר הזרקתי אסטריודול היה 1900 החודש91 הבנתי שאין זקיקים אם הוא נמוך אני ביום 10 למחזור האם יכול להשתנות מחר או שאין תקווה החודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם הפרופיל ההורמונלי שלך
פרופ` דוד בידר28/11/2022מה עם הפרופיל ההורמונלי שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי
דוש28/11/2022הי לא עשיתי פרופיל הורמונלי אני פוליציסטית אם עוזר אבל עברו 9ימים מהמחזור היום ה9היום בת 32 מזריקה מהיום ה3 וזה התוצאה חודש שעבר הזרקתי במינון נמוך ואז גבוהה יותר וביום ה7היה זקיק מס8 עכשיו אין זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מדובר בבעיות ביוץ אז זקיקים לא גדלים
פרופ` דוד בידר29/11/2022אם מדובר בבעיות ביוץ אזי זקיקים לא גדלים בגלל המצב של שחלות פוליציסטיות ולמצב זה יש טיפולים לגרימת ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות ביוץ
דוש29/11/2022אבל רשמתי שהזרקתי החודש ואין זקיקים אני מטופלת בגונאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שהמינון קטן או יש בעיה בתרופה שאת מזריקה
פרופ` דוד בידר29/11/2022או שהמינון קטן או יש בעיה בתרופה שאת מזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ממש חזקים ברחםספיר28/11/2022
היי אני אחרי טיפול של החזרת עוברים שלא צלחה לצערי
אני מרגישה כאבים ממש חזקים ברחם שאני מגיעה למצב שאני לא יכולה לשבת כמה דקות וגם שהולכת לשירותים ממש סובלת במתן שתן או צואה (סליחה על המילים אבל כבר התייאשתי)
הלכתי לרופא הנשים שלי ומתברר שיש לי ציסטה גדולה שיכול להיות מזה הכאבים
אני כבר כמה ימים סובלת ממש ועוד לא קיבלתי מחזור
יש מצב שציסטה ממש גדולה ואני צריכה לפנות למיון לפני התמונה ששלחתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היית אצל רופא הנשים
פרופ` דוד בידר28/11/2022היית אצל רופא הנשים אז הוא אולטרה סאונד וזהו?
למה לא בדק אותך ואמר מה לעשות?
במיון גם יש רופא נשים אז למה יצאת מהרופא שלך בלי פיתרון.?
הציסטה הזו דומה לגופיף צהוב והיה צריך לעשות בדיקות דם לאסטרוגן פרוגסטרון ובטא בדחיפות כדי להבין מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
ספיר28/11/2022הוא אמר לי שזה נורמלי שיכול לקרות מביוץ ואמר לי לחכת למחזור שיגיע ולהגיע לביקורת
אבל הכאבים ממש חזקים
אז אתה מציע לי לעשות בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי להיבדק במיון כי הרופא המטפל
פרופ` דוד בידר28/11/2022כאבים כאלה ,עם ממצא כזה, יכולים להיות סיבה לשיזור של הטפולה.
כדאי להיבדק במיון כי הרופא המטפל לא הצליח להגיע לאבחנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ או לא לא מבינהדוש28/11/2022
פרוסטרגון 0.32
אסטריודול 91.87
Lh3.6
Fsh.5.4 האם זה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלחי פרופיל הורמונלי
פרופ` דוד בידר28/11/2022תשלחי פרופיל הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לא מתעבה למרות נטילת הורמוניםיעל28/11/2022
בת 47, תרומת ביצית. מחזור סדיר
עברתי 2 הפלות - אחת בגיל 42, השניה לפני 10 חודשים שלאחריה עשיתי ניתוח להסרת הדבקויות ברחם.
נוטלת 2-3 אסטרופם בשילוב עם סינארל (הוסיפו סינארל היות ופעמיים הופסק טיפול כי הזקיקים הגיעו ל 28 והרירית 5)
יום 10 למחזור -
רירית 5.3
Fsh 1.3
E2 972
Pro קטן מ 0.8
Lh 3.7
יום 14 למחזור
רירית אותו דבר 5.3
Fsh קטן מ 0.8
E2 11598
Pro קטן מ 0.8
Lh 2.6
מה הסיבה שהרירית לא מתעברה מעבר ל 5.3 למרות נטילת ההורמונים?
האם התוצאות מראות על משהו לא תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרירית נפגעה על ידי הגרידות
פרופ` דוד בידר28/11/2022הרירית נפגעה על ידי הגרידות ו הדבקויות הן סימן לכך.
אם יש ביוץ תקין כדאי לנסות להחזיר לא על ידי תרופות ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הפתרון במצב כזה?
יעל29/11/2022פרופ' בידר תודה על המענה
שלושה חודשים לאחר הסרת ההידבקויות ניסינו לעשות החזרה.
בפרוטוקול נטלתי אסטרופם מיום שני של המחזור.
הטיפול הופסק לאחר שבועיים. רירית 5, זזקיקים גדולים.
נסיון נוסף - אותו דבר.
נסיון שלישי - דיכוי בעזרת סינארל שבועיים לפני מחזור. ביום שני למחזור אסטרופם. אחרי 14 יום רירית 5.3, אין זקיקים.
לא יודעת אם הביוץ תקין.
יש טעם לדעתך לנסות שוב? מה הפתרון במצב כזה?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי אסטרופם לא יעלו על הרירית
פרופ` דוד בידר30/11/2022טיפולי אסטרופם לא יעלו את הרירית ובשלב ראשון יש לבדוק איך הולך המחזור החודשי , אם קיים.
בשלב אחר יש לנסות לעשות ערוגות בהיסטרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אחרי החזרת עובראמה28/11/2022
היי
החזרה על בסיס ביוץ טבעי, לאחר ההחזרה רק ג׳ל קרינון לתמיכה, האם זה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מוסיף בטיפול הייעודי גם אסטרופם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה לא מוצלחת - סיבותגלית28/11/2022
שלום פרופסור בידר ,
עברתי שאיבה בה זקיק אחד היה עם ביצית ואחרים ריקים.
באולטרסאונד לפני שהרדימו אותי ראו זקיקים צלולים . האם יתכן מצב שזקיקים ריקים בגלל שבייצו ?
או שבוודאות אם היה ביוץ אז היו רואים באולטרסאונד שזקיקים אחרי ביוץ ?
( שלושה ימים לפני שאיבה Lh עלה ל 22 פרוגסטרון 1.1 . הזרקתי באותו יום 2 צטרוטייד ויום אחרי זה אוביטרל ו דקפפטיל ) .
האם הביצית שכן הצליחו לשאוב יש לה סיכוי ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי היה צריך חהזריק ביום עליית ה-LH ולבצע שאיבה תוך 36 שעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה לא מוצלחת
גלית28/11/2022תודה על המענה
אי אפשר היה להזריק באותו יום כי זה היה בחמישי ובשבת אין שאיבות .
אני מנסה להבין אם יכול להיות זקיק שנראה בסדר רגע לפני שאיבה אבל הוא ריק בגלל שבייץ . או שאם הוא ריק זה אומר שלא היה ביצית או לא הצליחו להוציא ביצית . ואם זקיק בייץ הוא בודאות נראה שונה מזקיק שבייץ .
תודה רבה !ֶ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגע שהוציאו ביצית
פרופ` דוד בידר28/11/2022לא ציינת גיל ופרוטוקול. ברגע שהוציאו ביצית אז לא יתכן שהיה ביוץ אחרת לא היו מוציאים בכלל ביציות.
הזקיקים האחרים היו ציסטות. לא רשמת מה ערך האסטרוגן והפרוגסטרון כך שלתת תשובה טובה אי אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה לא מוצלחת
גלית28/11/2022תודה רבה על המענה
ערכים : e2 2300
פרוגסטרון 1.1
Lh 22
בת 43
קיבלתי פרגובריס 300
אז בעצם אם כן הצליחו לשאוב ביצית אחת ( בסוף הפריה לא תקינה ואין החזרה ) אז אין שום סיכוי שביציות אחרות השתחררו ולכן הצליחו לשאוב רק ביצית אחת , נכון ?
קתודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה ביוץ לפני השאיבה
פרופ` דוד בידר28/11/2022לא היה ביוץ לפני השאיבה אלא שבגלל גילך, הביציות הן מהוות את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפית ותרומת ביציתSharona28/11/2022
היי,
אני צריכה לעבור שקיפות עורפית בשבוע הבא . אני בהריון מתרומת ביצית .
קראתי שלחישוב תוצאות הבדיקה צריך להכניס את הגיל.
האם אני צריכה להגיד לרופא הבודק את גיל התורמת (30) או את הגיל שלי (43)?
הרופא שמבצע את מעקב ההריון מעודכן שזו תרומת ביצית , שאלתי היא האם אני צריכה לחשוף זאת גם לרופא שמבצע את השקיפות והסקירה הראשונה בהמשך ? האם יש משמעות לגיל התורמת בבדיקות האלה ?
תודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הרופא המטפל יודע אז בהפניה היה צריך
פרופ` דוד בידר28/11/2022אם הרופא המטפל יודע אז בהפניה היה צריך לכתוב למבצע את גיל התורמת.
אין פה עניים של לגלות אלא צריך לעשות בדיקות לפי הפרקטיקה הרפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה פרטית בעקבות מחלה גנטיתמורן יצחקוב27/11/2022
שלום
במידה וקופת החולים אינה מאשרת טופס 17 להפריה בעקבות גן שקיים לאם למחלה גנטית תורשתית. מה העלות לביצוע ההפריה במסגרת פרטית ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקופה צריכה לאשר אחרת העלות גבוהה
פרופ` דוד בידר28/11/2022הקופה צריכה לאשר אחרת העלות גבוהה
כי יש שאיבה שעלותה סביב 16 אלף שקל וגם גנטיקה יקרה בבדיקות שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטרופלסטיה לרחם צרדני27/11/2022
שלום לרופאים היקרים:
עברתי היסטו' אבחנתית אצל הרופא שלי (מנסה להרות מזה כ9 חודשים). לפי הרופא יש לי רחם צר (בעפ השתמש במונח גליל) ומילות הסיכום בכתב:
"תעלת צוואר- תקינה
איסטמוס- תקין
חלל הרחם- חלל טובולרי, בכניסה לרחם פוליפ
פתחי חצוצרות: הודגמו בו צדדית
המלצה: היסטו ניתוית לכריתת פוליפ ומטרופלסטיה לפתיחת הדפנות הלטרליים"
האם באמת נחוץ מטרופלסטיה, אינני מבינה אם מדובר בחלל T? האם אין סיכון לרירית ולהידבקויות ?
בבדיקת אולטרסאונד סונוגרפיה עם חומר שיקוף לא נראה מבנה לא תקין.
מאד אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטרו פלסטיקה
פרופ` דוד בידר28/11/2022לדעתי ניתוח יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה-
דני28/11/2022אוסיף שהנתונים שלי הכללים לא טובים ולכן המטרופלסטיה הומלצה כדי להגדיל את הסיכוי:
בת 39, רזרבה נמוכה על סף אי ספיקה (ביוצים רק פעם בכמה חודשים) ויש כמות קטנה של ביציות מוקפאות מגיל צעיר יותר שבכוונתי להפרות עם הזרע (תקין, בן 37) של בנזוגי.
רירית תקינה ותלת שכבתית.
ברור שיש מקום לחשוב על הרחבת הרחם, השאלה עד כמה המבנה (גליל) חריג ומהווה מכשול להשרשה והיריון תקין. לעומת הסיכון של פגיעה ברירית או יצירת הידבקויות . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי ניתוח יגרום יותר נזק מתועלת
פרופ` דוד בידר28/11/2022לדעתי ניתוח יגרום יותר נזק מתועלת.
הייתי מנסה הפריה משאיבת ביציות אצלך ולשמור ביציות צעירות לפונדקאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה פונדקאות?
דני28/11/2022סליחה אבל לא הבנתי איפה נכנס הפונדקאות?
האם רחם צר גלילי אינו בר תיקון ומצריך פונדקאות?
הבעיה העיקרית שלי היא מיעוט ביציות.
כמובן שאם לא יצליח עם ביציותי שלי, אעבור לתרומה. אך גם עוברים מתרומה יוחזרו לרחם שלי .
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים שצריך לנסות תרומת ביציות ברחם שלך
פרופ` דוד בידר28/11/2022אני מסכים שצריך לנסות תרומת ביציות ברחם שלך. רחם טובולרי לא תמיד מצליח לקלוט עוברים. לדעתי ניתוח יזיק לרחם מנסיוני.
לכן אני מציע לשמור הביציות הצעירות שלך לפונדקאות , כי יש סיכויים שתזדקקי לכך ,במידה ולא תהרי מתרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז קודם לעשות תרומה זה הגיוני?
דני29/11/2022עכשיו הבנתי. אבל מה אם כן אצליח להרות מתרומה. זה יהיה מצב בלתי אפשרי שאצטרך להחליט אם לשמור את ההיריון ושהתינוק לא יהיה שלי או לעשות הפלה יזומה. נשמע לי רעיון לא טוב. האם הסיכון של ניתוח הרחבה הרבה כל כך הרבה יותר גדול מאשר רחם טובולרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשר הולכים לתרומה הולכים על מנת ללדת
פרופ` דוד בידר30/11/2022כאשר הולכים לתרומה הולכים על מנת ללדת ילד שלך.
היות ואני חושב שתהיה בעיה להרות עם הרחם , וחשבתי רחוק יותר, את צריכה להחליט האם את מחזירה לרחם שלך מהביציות שפעם הקפאת או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fsh 15 - האם יש סיכוי להריון עם מספר כזה?אור27/11/2022
שלום רב
אני בת 37 עם fsh 15 שאר הבדיקות שלי תקינות והזרע תקין. בחודש מרץ הריתי פעם ראשונה בטבעיות ובשבוע 9 לא נשמע דופק ועברתי הפלה. מנסה מאז ללא הצלחה. אני בודקת ביוץ ביתי שמראה שיש לי ביוץ.
האם יש לי סיכוי להריון עם טיפולי מבחנה? האם יש מקרים של הריונות עם מספר כזה? מה אתם מיעצים לי לעשות?
תודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Fsh
פרופ` דוד בידר28/11/2022ערך זה בפני עצמו לא אומר כלום ויש לראות את כל הפרופיל ההורמונלי.
ואז לאחר מכן לקבל החלטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון שגוי של קיום יחסים?לי27/11/2022
שלום, בת 38+2 ילדים כעת במעקב זקיקים.
24.11 גודל זקיק 22 עובי רירית 6. בדיקה ביתית שלילית.
25.11 בדיקת דם: E2 770, pro 3.4, Lh 34
בדיקת ביוץ ביתית לראשונה יצאה חיובית .
26.11 בדיקת ביוץ יצאה שלילית. + קיום יחסים.
27.11- בדיקת דם על הבוקר היום: 8 E2 394, pro 13 ,Lh
גופיף צהוב בקוטר 17 מעט נוזל עובי רירית 7 .
שאלתי היא:
1. קיימתי יחסים רק ב26.11 בלילה, למעשה 24 שעות לאחר הבדיקה הביתית החיובית. זה היה בדיעבד מאוחר מידי אתמול בלילה ? האם היום בערב עדיין אני בחלון פוריות ?
2.האם יום הביוץ שלי היה ב 26.11 או היום ב: 27.11 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן הביוץ שלך היה ב-26,קיום יחסים נוסף הוא לתועלת המטרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)