מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נטילת כדורי יוטירוקס ובדיקת amhאור25/11/2022
שלום,
אני בת 35 ומטופלת ביוטירוקס להשימוטו בכל יום
מינון של 50 מק״ג שלושה ימים בשבוע, ובשאר השבוע 100 מק״ג
אני לפני בדיקת amh ותהיתי אם עליי להוריד או לא לקחת טרם הבדיקה את התרופה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין הצרופה לבדיקת AMH
פרופ` דוד בידר25/11/2022אין קשר בין הצרופה לבדיקת AMH.
ולמה בגילך את בודקת רמות AMH?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעוניינת בבדיקת AMH
אור30/11/2022תודה רבה דוקטור, אמשיך לקחת יוטירוקס כרגיל לפני הבדיקה
אני מעונינת בבדיקת amh בגיל 35 כי הופניתי ע״י הגינקולוגית לבדיקה לפני טיפולי הקפאת ביציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הפרופיל ההורמונלי תקין הבדיקה מיותרת
פרופ` דוד בידר30/11/2022לפני הקפאת ביציות, אם הפרופיל ההורמונלי תקין הבדיקה מיותרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לגבי הריוןשירן25/11/2022
שלום רב, אני נשואה
גיליתי שאני בהריון ביום רביעי (23.11) אני נמצאת כרגע בשבוע 4 בערך ווסת אחרון ככל הנראה ב18.10 אך אני לא בטוחה . (אין עוד שק הריון אלא רק רירית מאוד מעובה ובטא של 460)
בנוסף, קימתי מגע מיני עם אדם אחר שאינו בעלי בתאריך ה17.11
מציינת שאני היתי עם תחתון והוא ללא והיה מגע בין האיברים, בנוסף לא היתה שפיכה שלו.
האם ייתכן שההריון מאותו בחור ולא מבעלי? מבקשת עזרה נמצאת במצוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא הייתה שפיכה שלו אז איך יהיה היריון
פרופ` דוד בידר25/11/2022אם לא הייתה שפיכה שלו אז איך יהיה הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לגבי הריון
שירן26/11/2022תודה על המענה
מכיוון שהיה חיכוך של איברי המין (למרות שהיתי עם תחתון) הבנתי שאפשר להיכנס גם כך להריון בגלל נוזל טרום שפיכה.
אבל כנראה שכבר היתי בהריון בתאריך ה17.11 מבעלי? אם גיליתי על ההריון ב23.11
בבדיקה ביתית ובטא של 460 יום למחרת. הווסת שלי היתה אמורה להגיע ב18.11* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל טרום שפיכה על תחתון לא יתן היריון
פרופ` דוד בידר26/11/2022נוזל ״טרום שפיכה״ על תחתון לא יתן הריון בתנאי שהתחתון איכותי.
באופן כללי אני לא יודע מה טרום שפיכה שגורם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה להריון
שירן26/11/2022מה הכוונה תחתון איכותי? ואני גם בספק שהיה נוזל טרום שפיכה
לדעתך לפי התאריכים היתי כבר בהריון ב17.11?
הגיוני שחלילה התעברתי ממנו ב17.11 וכבר ב23.11 היה לי סטיק הריון חיובי ובטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא בהיריון מ"השפיכה המוקדמת"
פרופ` דוד בידר27/11/2022את לא בהריון מה״שפיכה המוקדמת״.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שיורדת ועולהחנית24/11/2022
שלום פרופ הוחזרו לי 2 עוברים ,
ביום 3 וביום 5
יום 14 להחזרה בטא 75
יום 16 ירד ל65
יום 19 29
ומאז המשיך לרדת באיטיות- מצרפת תמונה
וכבר קיבלתי ווסת לפני שבועיים אך המשכתי לעקוב לראות שמתאפס,
היום להפתעתי עלה מ17 ל55 אני מבינה שזה הריון לא תקין וכבר השלמתי עם העובדה שזה כימי (חודשיים לפני גם היה כימי)
חוששת מאוד מחוץ רחמי,בערכים כאלו נמוכים אפשר לזהות חוץ רחמי?
אמור להיות שבוע 7+5 הייתי אמורה כבר להרגיש כאבים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההיריון לא תקין ויש לדאוג שהבטא תתאפס
פרופ` דוד בידר25/11/2022בשלב זה יש לעקוב בחב״ד.
ההריון לא תקין ויש לדאוג שהבטא תתאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שיורדת ועולה
חנית26/11/2022היי ותדה על המענה פרופ. מה זאת אומרת חב״ד?
בגלל שהבטא עלתה אני מפחדת מחוץ רחמי זה יכול להיות בערכים כאלה נמוכים? שאלה נוספת-לא יהיה ביוץ עד שלא יתאפס הבטא?
ואם לא יהיה ביוץ לא יהיה מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לעקוב אחרי בטא בלבד
פרופ` דוד בידר27/11/2022יש לעקוב אחרי בטא בלבד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שיורדת ועולה
חנית29/11/2022שלום פרופסור בטא נוספת לאחר 5 ימים
ערך 75
זה ממשיך ועולה , עפ מעט הפרשות חומות (לא אמורה לקבח ווסת בשבוע הקרוב) וכאבי בטן כמו במחזור
האם לדעתך יש צורך לבדוק באולטרסאונד או פשוט לעקוב ולחכות שירד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שיורדת ועולה
חנית05/12/2022שלום פרופסור הבטא עדיין בעליה כרגע ערך 75,יש לי כבר 5 ימים דימום שבא הולך לפעמים יותר לפעמים פחות, יש צורך לדעתך לבצע אולטרסאונד?
או לעקוב אחרי בטא בלבד ולחכות שירד
(זה כבר חודש ושבועיים אחרי הבטא הראשונה שהתחילה לרדת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נראה כהיריון תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה חב"ד?
ורד09/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, אני ובעלי מנסים להכנס להריון מזה 8 חודשים ללא הצלחה. הבדיקות של בעלי תקינות. נשלחתי לבדיקות דם ואשמח לדעת את משמעותן (בזמן שאני מחכה לתור בעוד חודשיים): נמדד ביום השני או השלישי לדימום המחזור:יעל24/11/2022
שלום,
אני (29) ובעלי (34) מנסים להכנס להריון מזה 8 חודשים ללא הצלחה. הבדיקות של בעלי תקינות.
נשלחתי לבדיקות דם ואשמח לדעת את משמעותן (בזמן שאני מחכה לתור בעוד חודשיים).
מצורף כאן, נמדד ביום השני או השלישי לדימום המחזור
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר25/11/2022הבדיקות בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע תוצאות ואבחוןדוד23/11/2022
היי,
אשמח לאבחון בדיקת הזרע,והאם ניתן לשפר או להיכנס להריון טבעי במצב זה
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיים סיכוי סביר חהיריון ספונטני בתנאי הזרע,אם כי השבחת הזרע והזרעה תוך רחמית במועד הביוץ עשויים לשפר את הסיכויים במידה רבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורפולוגיה אפסיתנגה23/11/2022
שלום פרופ׳
אני מספר שנים בטיפולי פוריות ללא הצלחה. בת 38 לאחר צילום רחם והיסטרו תקינים. עברתי עד כה 4 הזרעות והחזרות של 6 עוברי בלסטו (דירוג bc ועוד אחד של bb( והתקבלה בטא שלילית. חודש קודם היריון ספונטני וניתוח להסרת חצוצרה. לבעלי מורפולוגיה 0 אחוז ולפני שנה עבר ניתוח לוריקוצלה ששיפר את הספירה אך לא את המורפולוגיה. רציתי לשאול האם הסיבה שאינני מצליחה להרות היא בגלל המורפולוגיה? מבינה שגם גיל הביצית הוא פקטור אבל אני מנסה מגיל 34. כל הרופאים שהיינו אצלם טוענים שאין צורך במיון זרע ואף מדובר בשרלטנות! מה עוד ניתן לעשות?? מרגישה מיואשת ואובדת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוצאת החצוצרה וגידול עוברים לבלסטוציסטים להחזרה עשוי להיטיב עם סיכוייך,הייתי משלים ביצוע היסטרוסקופיה ובירור קרישיות מקיף
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא גדולהסיגל23/11/2022
שלום ד"ר
הוחזרו לי 2 עוברים יום 3
בדיקת בטא ביום 12- 200
בדיקת בטא ביום 14- 720
בדיקת בטא ביום 16- 2125 (עדכני מאתמול)
האם לאור עליית הבטא יש סיכוי לתאומים?
בנוסף נקבע לי עוד 3 שבועות בדיקת דופק
האם לא צריך בדיקה לפני? לראות שיש שק
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליה תקינה ובכלל זה ישנו גם סיכוי לתאומים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק ללא עובר******אלן22/11/2022
היום שבוע חמש פלוס שתיים. בטא 9200.הודגם שק הריון קטן ללא חלמון ועובר. מה הסיכוי שההריון תקין והאם כבר היה צריך לראות חלמון ועובר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינת איך הושג ההיריון
פרופ` דוד בידר22/11/2022לא ציינת איך הושג ההריון אך בכלנאופן, רק בבדיקה החוזרת נוכל לומר מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוחזר בלסטוציסט קפוא ב1.11
אלן23/11/2022הוחזר בלסטוציסט קפוא ב 1.11. אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי הזרעהדנה22/11/2022
ריון ראשון טבעי, הריון שני בהזרעה (שניה) אחרי שלא צלחו נסיונות במשך שנה. בשתי ההזרעות יצאה ספירת זרע נמוכה (בין 6-8 מיליון) למרות שבבדיקת זרע הראשונה יצאה ספירה תקינה ושאר הפרמטרים תקינים. כעת רוצים להתחיל לנסות לשלישי. האם כדאי לנסות טבעי ואם כן כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם פחות מ40 לפחות 3 חודשים
פרופ` דוד בידר22/11/2022לא ציינת גיל.
אם פחות מ40 לפחות3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מורפולוגית בזרע?מבקשת עזרה21/11/2022
שלום רב,
אשמח לעזרה. לי יש 2 ילדים מנישואין קודמים. מנסים להכנס להריון כשנה עם בן זוגי החדש. ב2 הריונות נקלטתי מהר ואין לי בעיה (ביוץ תקין מחזור תקין) אנחנו בני 34.
הוא עשה בדיקת זרע (אין לו ילדים)
PH 7.8
נפח 5.5
ריכוז 89 מליון
תנועה 57%
פרוגרסיבית 48%
מקומית 9%
ללא תנועה 43%
לויקוציטים 4 מליון (נורמה 1 מליון) - לא תקין
אגלוטינציה שלילית
Total motile 281 מליון
מורפולוגיה: - ככל הנראה אינה תקינה
תאים תקנים 4%
פתולוגית ראש 86%
פתולוגית זנב 10%
האם המורפולוגיה/לויקוציטים מהווים סיכון להריון לא תקין?
מה הסיכויים להכנס בכלל להריון / מה ניתן לעשות בנדון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרע תקין וזו לא הסיבה שאת לא מצליחה להרות
פרופ` דוד בידר22/11/2022הזרע תקין וזו לא הסיבה שאת לא מצליחה להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי החזרת עובר יום 6שארה21/11/2022
הי אני אחרי החזרת עובר יום 6 קפוא
בטא אחרי ההחזרה 13 ימים 18
בטא אחרי 15 ימים 25
בטא אחרי 19 ימים 103
הופיע דימום מאתמול בבוקר מה זה אומר ? ויש סיכוי להריון תקין או לא ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההיריון לא תקין
פרופ` דוד בידר22/11/2022ההריון לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי משהו דומה והתגלה חוץ רחמי
נגה23/11/2022מציעה לך לא להיות שאננה ותשללי חוץ רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור שזה הריון לא תקין או חוץ רחמי
שארה28/11/2022בבדיקת אולטראסונד לא ראו כלום ברחם ולא בחוץ לרחם הבטא עולה ולא מכפילה את עצמה לא עושים לי כלום למרות כאבי הבטן החזקים רק מעקב לבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ניתן לדעת אם הביוצים תקינים או לאדנה21/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

1.במעקב אולטרסאונד 2.בבדיקת דם לפרוגסטרון 3.בהערכת מספר הימים לאחר הביוץ( 12-14)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליבת3221/11/2022
שלום ד״ר,
מנסים להרות כ7 חודשים ,הריון ראשון ,שנינו בריאים,אך אני סובלת מחרדות(ללא טיפול תרופתי, הפסקתי אחרי כשנה בהמלצת הפסכיאטרית) .לפני שפונה לרופא פוריות להמשך בירור. האם התוצאות תקינות?
פרופיל הורמונלי בוצע ביום ה5 למחזור.המחזור שלי נע בין 27-31 ימים( היה פעם 1 שהגיע ביום ה39ֿ באותו החודש הפסקתי טיפול תרופתי), מזהה ביוץ לפי מקלוני ביוץ.(נקבעה בדיקת זרע לבעל).
כל הבדיקות דם תקינות כימיה ושתן.
2.67- FSH
Prolactin-354
LH-3.2
FSH-5.5
E2-225
Progesterone-1.6
Testosterone total- 1
איזה עוד בדיקות ניתן לעשות? צילום רחם? מעקב זקיקים?או שלחכות בשלב הזה עוד לא לפנות לרופא פוריות לבירור?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופיל הורמונלי תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביצית לאחר כריתת רחםא21/11/2022
שלום
לפני 4 חודשים עברתי כריתת רחם בגלל מיומה, שחלות הושארו.
א. האם עדיין אפשרי לשאוב ביצית (יכולתי לעשות לפני הניתוח אבל לא הייתי בטוחה ולכן לא עשינו). איך מתבצע התהליך?
ב. האם אני אצטרך לקחת הורמונים בשביל שאיבה? חייבת לציין שיש לנו בת מהריון ספונטני ומאוחר יותר נכנסתי שוב להריון ספונטני ועשיתי סלטות באוויר כדי לבצע הפלה כי לא רציתי להיות שוב בהריון, ככה שלא נראה לי שהיו בעיות בביציות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1.אפשרי לבצע שאיבת ביציות גם במצב כזה וכהכנה חהליך פונדקאות2.בהחלט ההליך מצריך טיפול הורמונלי הולם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נקרא מחזור לא סדיר?דנה20/11/2022
שלום אנחנן מנסים להרות 8 חודשים והמחזור שלי נע בין 26-36 ימים... האם זה נקרא לא סדיר ומעיד על בעיה? האם כשמנסים להרות המחזור יכול להשתבש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשמנסים להרות המחזור לא משתבש
פרופ` דוד בידר21/11/2022כשמנסים להרות המחזור לא משתבש.
המחזורים שלך הם בטווח התקין אך אם הזרע תקין כ ראה הביוצים פחות טובים ויש לטפל על ידי גירוי נכון של השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)