מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ מחר אולי יהיהדוש07/11/2022
הי אמרת שהביוץ יהיה ב3ימים הקרובים הוא יכול להיות מחר גם ? Estiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדי לדעת מדויק צריך מעקב המחזור
פרופ` דוד בידר08/11/2022כדי לדעת מדוייק צריך מעק המחזור, בדיקת דם קודמת ואולטרה סאונד.
על סמך מה ששלחת יתכן היום מחר וגם מחרתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שהביוץ אמור להתרחש למחרת הבדיקה הזו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות בדיקת דם?אנונומית07/11/2022
שלום רב. ביצעתי החזרת עוברים מוקפאים (בני שלושה ימים) ביום ראשון ה-30.10. מתי אני צריכה לעשות בדיקת בטא? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר07/11/2022ב 11.11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווווווף ביוץדוש07/11/2022
Estiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5 מתי אמור להיוץ הביוץ אפשרי לדעת? זה כמה ימים או יותר מתי אמור להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ בשלושת הימים הקרובים
פרופ` דוד בידר07/11/2022בשלושה הימים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרהשאלה07/11/2022
שלום רב,
קבלתי 3 זריקות של דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרה של עובר בן 5 ימים. זה משהו שמקובל להביא דקפפטיל כתמיכה? מה תפקידו?
עוד שאלה- האם בשלב זה (אחרי החזרה) דקפפטיל עדיין יכול למנוע גירוי יתר? (כבר בהחזרה ראו שיש לי שחלות מאוד מוגדלות ואני סובלת מכאבים)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר07/11/2022לא כולם משתמשים הדקפפטיל כתמיכה.
דקפפטיל גורם להפרשת הורמון הביוץ-LH, וזה גורם להפרשת פרוגסטרון מהזקיקים שהשחלות.1.
כאשר נותנים תמיכה של פרוגסטרון הרגה חושבים שזה מיותר אך לא מזיק.
אני לא מכיר סוג של לתת שלוש פעמים אך כל רופא ממציא משהוא שהוא יחודי בשבילו, ככה הוא שונה מכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התייחסת לחלק השני של השאלה
שאלה07/11/2022פרופ' תודה רבה על המענה.
לא התייחסת לחלק השני של השאלה- האם בשלב זה (אחרי החזרה) דקפפטיל עדיין יכול למנוע גירוי יתר? (כבר בהחזרה ראו שיש לי שחלות מאוד מוגדלות ואני סובלת מכאבים)
או שאין כלל קשר בין הדברים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר07/11/2022אחרי השאיבה הוא לא מונע.
אם קיבלת רק דקפפטיל לביוץ זה ימנע גירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטריודול גבוהה מדידוש07/11/2022
Estiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5 רופאת משפחה אמרה שזה אסטריודול גבוהה מדי ואולי זה יותר מדי זקירים בגלל הגונאל אפשר תשובה זה גבוהה מדי יום 14למחזור ישתמשתי בגןנאל מינון 75ובשלוש ימים 150 אמרו לי זה לפני ביוץ מתי בדיוק הביוץ יהיה זה עם יחסים לא ivf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול
פרופ` דוד בידר07/11/2022הוא לא גבוה ותקין לגירוי שחלתי על ידי זריקות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ היה או שלאדוש07/11/2022
Estiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5 מה זה אומר היה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר07/11/2022עוד לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מתי יהיה
דוש07/11/2022מתי יהיה הביוץ.בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת הפרייה טרייהאנה06/11/2022
שלום.
לאחר שאיבת 2 ביציות.
אחת הופרתה ללא מיקרומניפולציה.
השאיבה היתה ביום שישי ב 12.
בשבת ב 12 עודכנתי על הפריה, וההחזרה היתה ביום ראשון ב 8:30.
יש לציין שההפרייה לא התחלקה לתאים.
הרופא אמר שזה עוד מוקדם ורק עברו יום וחצי וזה יכול להתרחש ברחם, ואף עדיף מהמעבדה.
האם להחזרה כזו יש באמת סיכוי?
לאחר ההפרייה מה חלון הזמן שבו החד תאי מתחיל להתחלק?
תודה.
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר06/11/2022אין סיכויי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הרופא עשה החזרה כזו ואמר שיש סיכוי
אנה07/11/2022יש רעיון למה הרופא עשה החזרה כזו ואמר שיש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון
פרופ` דוד בידר07/11/2022יש לי רעיון רק לא נעים לי לכתוב אותו בפורום.
הריון לא יצא מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם שאלה על פרוגסטורוןגלי06/11/2022
ביי היום עשיתי בדיקות דם בפעם השניה
בפעם הראשונה ב2/11 רק בטא היה 1117
והיום מצרפת תמונה
האם הפרוגסטרון נמוך וזה אומר שההריון לא תקין ?
יש לי בדיקה גם בעוד יומיים ואני בלחץ אסטרונומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון לא יודעת אם חשוב
גלי06/11/2022זה החזרת מוקפא ב18.10
היו בני 7,5,3 ימים
לא יודעת מי מהם הוחזר
כתוב רק הוחזרו 1 בלסטוטיצטים
מאז עם תמיכה מלאה של אסטרופם ואנדומטרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרוגסטרון בסדר ובכלל לא צריך למדוד אותו
פרופ` דוד בידר06/11/2022הפרוגסטרון בסדר ובכלל לא צריך למדוד אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון לא תקין חוץ רחמי או תוך רחמימישהי05/11/2022
שלום פרופסור
אני בת 38 ללא ילדים ועם רזרבה תקינה. נמצאת מספר שנים בטיפולי פריון ללא הצלחה. לאחר החזרת העוברים האחרונה שכשלה, התגלתה בבדיקת דם אקראית בטא 14 ביום ה3 לווסת. הבטא עלתה באופן לא תקין, מלווה בדימומים והגיעה נכון לכרגע ל461. חשד גבוה לחוץ רחמי בחצוצרה שמאל לפי ממצאי us בבית חולים. הרופא מציע להמתין עוד על מנת לאשש סופית את הממצא. מאיזו בטא יהיה ניתן לאתר בוודאות שק היריון?? רק מבטא 1000,? במידה וההיריון הוא בחצוצרה, האם אתה ממליץ על מטוטרקסט או הסרת החצוצרה? קראתי שכריתה עלולה לפגוע באספקת הדם לשחלה ובעקבות כך לירידה ברזרבה?? מאוד חוששת כיוון שהרזרבה תקינה. במידה וההיריון בתוך הרחם מתי ניתן לאתר שהוא תקין?? במידה ואינו תקין האם אתה ממליץ על ציטוטק או גרידה? קראתי שגרידה עלולה לפגוע ברירית הרחם
אודה מאוד לתשובותיך לאור נסיונך העשיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההיריון לא תקין ואם הבטא תמשיך לעלות
פרופ` דוד בידר06/11/2022ההריון לא תקין.
אם הבטא תמשיך לעלות ולא יראו באולטרה סאונד , בין השבועות 6-7 להריון, שק ברחם אז הטיפול הוא
במטוטרקסט או ניתוח , ועקב גילך לא הייתי משתמש במטוטרקסט.
בדלב זה יש להמשיל לעקוב אחרי הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת בייציות מוקפאותאור05/11/2022
האם אפשר להעביר בייציות מוקפאות מביה"ח אחד לאחר, וכיצד זה יכול להעשות באופן בטוח כך שאיכותן לא תפגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הביציות מוקפאות בחנקן נוזלי
פרופ` דוד בידר06/11/2022אפשר.
הביציות מוקפאות בחנקן נוזלי ויש מיכל מיוחד להעברה.
העברה לא פוגעת בכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מאוד לגביי יום הביוץ ובדיקות דםאור04/11/2022
לא מצליחה חהבין אם עברתי את יום הביוץ או עדיין לא?
בתמונה מקלוני ביוץ מיום ה12 בדקתי והאחרון הוא ביום ה20
בדיקת דם נעשתה ביום ה16
אציין מחזור סדיר כל 16 לחודש
אשמח לעזרה 🙏☺️
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברת את יום הביוץ
פרופ` דוד בידר05/11/2022עברת את יום הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לפענוח בדיקה הורמונלית! תודה לכל העוזריםנערה דואגת04/11/2022
אני בת 17 ולא יודעת מה לעשות, אני לא מקבלת מחזור כבר שבעה חודשים ולא מוצאת פתרון. אני לא רןצה לקחת גלולות כי הבנתי שלא מחזיר את המחזור באופן לא טבעי. אני לא מבינה מה לא בסדר (יש לי כולסטרול גבוה אבל אני לא יודעת עם זה קשור) אשמח אם אתם רואים משהו לא תקין:)
Prolactin- 55mlu/l
LH luteinzing hormone- 4.6 ul/l
FSH- 10.1 iu/i
Estradiol- 139 pmol/l
Hydro y progesterone-17 - 2.06nmol/l
DHEA-S- 7.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליכי הביוץ שלך לא תקינים
פרופ` דוד בידר05/11/2022תהליכי הביוץ שלך לא תקינים ומעשה בשעת הבדיקה עדיין התהליכים לא החלו.
יש טיפולים שונים לדבר ולכן יש לפנות לרופא מטפל שיתן לך מה שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים מרובים והריוןדוש04/11/2022
אם היה לי ריבוי זקיקים בשתי שחלות גודל 15ו18איזה 20זקיקים אני פוליציסטית וקיימתי יחסים כשהייתי לוקחת איקוקלמין הייתי מבייצת בלי אביטרל יכול להיות מזה הריון בלי אביטרל מה עושים במצב וכן נכנסתי להריון מרובה של 20 זה לא 4או5 לא הסכימו לי לבצע בדיקת דם אמרו רק ביום השני של המחזור אבל אני מפחדת שיצא הריון מרובה עוברים מה עושים במצב הזה יש מצב שעם גונאל לא מבייצים בלי אביטרל כי אני רואה בנות שמזריקות ימים ארוכים ולא בייצו בלי אביטרל אני בת 32פוליציסטית הזאקתי מינון 150כי75לא עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוב המקרים כשמזריקים זריקות פריון אין ביוץ
פרופ` דוד בידר05/11/2022ברוב המקרים כשמזריקים זריקות פריון אין ביוץ ללא אוביטרל אך יכול להיות שכן במעט המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרונטוגסט וכאבים באגןשיר04/11/2022
שלום. ביוני, הטיפול האחרון שלי, הזרקתי פרונטוגסט כתמיכה אחת ליומיים. מאז האזור היה רדום, ועכשיו כבר כמה חודשים אני עם כאבים נוראיים באגן. דקירות וכאבים באופן כללי. לא קראתי על עוד מישהי עם תופעות כאלו חמורות
תוהה אם אולי זה בכלל לא מהזריקה?
חוץ מזה צריכה לחזור לקחת אותן שוב בעוד שבועיים אז אני בהתלבטות
אשמח לחוות דעת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נראה שיש קשר לזריקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין הפריות מתוך 14 ביציותאלינה04/11/2022
שלום רב,
בת 28, שחלות פוליציסטיות
ביום רביעי הייתה לי שאיבה שבה נשאבו 14 ביציות.
יום למחרת הודיעו לי שהייתה רק הפריה אחת ולהגיע להחזרה ביום ראשון ולהתחיל תמיכה עם אנדומטרין.
היום התקשרו אלי ואמרו שבסוף אין הפריה ולא תהיה החזרה.
השאלות שלי
1) להפסיק עם אנדומטרין בגלל שאין החזרה?
2) יומיים לפני השאיבה בבדיקת דם האסטרדיול התחיל לרדת, בנוסף דחו לי ביום נוסף את השאיבה (בגלל הבחירות) והשאיבה עצמה התעכבה במקום 9:30 בבוקר ל12 בצהריים. האם כל זה יכול להיות הסבר לכך שלא היו הפריות מתוך 14 ביציות? או הסיבה היא בכך שהביציות שלי פשוט לא איכותיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל להפסיק אנדומטרין
פרופ` דוד בידר04/11/2022קודם כל להפסיק אנדומטרין.
קשה לדעת למה לא נוצרו עוברים וצריך לשאול במעבדה.
כמובן שאסטרוגן לא צריך לרדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז על מה בעצם נפילת האסטרדיול
אלינה04/11/2022אז על מה בעצם נפילת האסטרדיול לפני השאיבה יכולה להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן שהיו ביציות צעירות או לא בשלות
פרופ` דוד בידר04/11/2022יתכן שהיו ביציות צעירות או לא בשלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)