מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ שהיה אתמולדוש08/11/2022
יתייעצתי עם עוד רופא והוא אמר שכנראה הביוץ היה אתמול האם פספסתי אתמול אסטריודול 19008
פוסטרגון2.06
Lh14.03
Fsh9.5
היום זה
אסטריודול 1308
פוסטרגון1.63
Lh2.1
Fsh5.8
במעקב זקיקים היום היה זקיק 16ו15
ועוד 2גודל13 האם אני אחרי ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי ירידת האסטרוגן היה תהליך אך בדיקת הפרוגסטרון עדיין נמוכה
פרופ` דוד בידר08/11/2022לפי ירידת האסטרוגן היה תהליך אך בדיקת הפרוגסטרון עדיין נמוכה
אם מחר או מחרתיים תעלה רמת הפרוגסטרון סימן שהיה ביוץ היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ שהשתנה ביום אחדדוש08/11/2022
הי אתמול הבדיקות דם היוEstiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5
היום זה ישתנה estriodol1308.24
Prostregon1.63
Lh2.1
Fsh5.8
היה אמור להיוץ ביוץ מה קרה שזה ישתנה ככה ביום1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכתי היא שאת כבר בהליך ביוצי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4זקיקים לא גדוליםדוש08/11/2022
היום הייתי במעקב היו 4זקיקים שתיים מהם גודל 15 ו16 אתמול הייתי קרובה לביוץEstiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5 האם להזריק גונאל שוב היום ואביטרל אפשרי ביחד מתי יהיה הביוץ היום או מחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
להערכתי אפשר להמשיך עם הגונל יום נוסף כדי חהבשיל את הזקיקים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרת עוברגלי08/11/2022
שלום,
אני מתוכננת לעבור שאיבה ביום רביעי, מה שאומר שלא אוכל להחזיר עובר טרי יום 3 כי הרופא לא עובד ביום שבת. האם ניתן להחזיר עובר יום 2 או יום 4? האם החזרת עובר יום 2 לעומת החזרת עובר יום 3 פוגעת בסיכוייו להשתרש?
מה עדיף להחזיר עובר יום 2 או יום 4?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף שתעשי זאת ביום 2 ,הדבר לא יפגע בסיכוייו להשתרש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עןברים טרים יום 5אמור08/11/2022
היי , עשיתי החזרה של 2 עוברים טריים יום 5 ב31.10 אתמול עשיתי בדיקת בטא אחרי 7 ימים מההחזרה .. בטא 25 פרוגסטרון 190.80 ( אני ללא תמיכה ) וe2-3400…. האם זה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עושים בטא 7 ימים אחרי החזרה
פרופ` דוד בידר08/11/2022לא עודים בטא 7 ימים אחרי החזרה כי היא אפשר לדעת אם הערך תקין ומה קובע היא התוצאה 10 ימים אחרי.
יתכן שמתפתח הריון תקין אך גם יתכן שלא…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר יום 5
אמור08/11/2022הרופא ביקש ממני לא עשיתי על דעת עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר
פרופ` דוד בידר08/11/2022אז מה יוצא מזה שכעת יבקש לחזור על הבדיקה ביום המתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים יום 5
אמור08/11/2022אתה צודק גם אני לא הבנתי למה … בגלל זה שאלתי בפרום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח מאוד לתשובתיכםכנרת08/11/2022
1. האם העובדה שכל המנשים המבוגרות במשפחתי סיימו מחזור בגיל 51 גם אני אסיים בגיל הזה?
2. בת 43, פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין בזמן המחזור, יש הפרעות קצב בליווי גל חום הזעה קלה
האם עצם העובדה שהפרופיל הורמונלי תקין לגמרי עדיין ישנה אפשרות תיאורטית שאני בכניסה לטרום גיל מעבר?
בדיקות מקיפות ללב תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שעדין הסטטוס ההורמונלי שלך תקין לגילך,ניתן לבצע הערכה נוספת על ידי ביצוע בדיקת דם ל-AMH שעשויה לספק מידע אמין לגבי מצב הרזרבה השחלתית שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קטן ודופק איטיM.f07/11/2022
היי
אני בטיפולי i.v.f
בתאריך 20.09 קיבלתי ווסת
ב06.10 בוצעה לי שאיבה וב09.10 החזרה
היום 07.11 ביצעתי אולטרסאונד הריון צעיר שבו נצפה שק הריון תוך רחמי התואם בגודלו ל6.5 שב', נצפה שק חלמון בקוטר 5 מ"מ, הודגם הד עוברי התואם ל5+6 ולא ל6+6
אורך העובר 3 מ"מ
ונצפה דופק עוברי איטי
האם יש לי ממה לחשוש
ממש מפוחדת
לפני שנה בדיוק גילית בבדיקה כזו הריון חוץ ריחמי ועברתי ניתוח ומאז ממש מפוחדת
נאמר לי לחזור על הבדיקה ביום ראשון 13.11
האם יש לי תקווה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגלל הדופק האיטי הייתי חוזר על בדיקת האולטרסאונד עוד 4-5 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מחר אולי יהיהדוש07/11/2022
הי אמרת שהביוץ יהיה ב3ימים הקרובים הוא יכול להיות מחר גם ? Estiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדי לדעת מדויק צריך מעקב המחזור
פרופ` דוד בידר08/11/2022כדי לדעת מדוייק צריך מעק המחזור, בדיקת דם קודמת ואולטרה סאונד.
על סמך מה ששלחת יתכן היום מחר וגם מחרתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שהביוץ אמור להתרחש למחרת הבדיקה הזו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/11/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות בדיקת דם?אנונומית07/11/2022
שלום רב. ביצעתי החזרת עוברים מוקפאים (בני שלושה ימים) ביום ראשון ה-30.10. מתי אני צריכה לעשות בדיקת בטא? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
פרופ` דוד בידר07/11/2022ב 11.11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווווווווף ביוץדוש07/11/2022
Estiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5 מתי אמור להיוץ הביוץ אפשרי לדעת? זה כמה ימים או יותר מתי אמור להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ בשלושת הימים הקרובים
פרופ` דוד בידר07/11/2022בשלושה הימים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרהשאלה07/11/2022
שלום רב,
קבלתי 3 זריקות של דקפפטיל כתמיכה לאחר החזרה של עובר בן 5 ימים. זה משהו שמקובל להביא דקפפטיל כתמיכה? מה תפקידו?
עוד שאלה- האם בשלב זה (אחרי החזרה) דקפפטיל עדיין יכול למנוע גירוי יתר? (כבר בהחזרה ראו שיש לי שחלות מאוד מוגדלות ואני סובלת מכאבים)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר07/11/2022לא כולם משתמשים הדקפפטיל כתמיכה.
דקפפטיל גורם להפרשת הורמון הביוץ-LH, וזה גורם להפרשת פרוגסטרון מהזקיקים שהשחלות.1.
כאשר נותנים תמיכה של פרוגסטרון הרגה חושבים שזה מיותר אך לא מזיק.
אני לא מכיר סוג של לתת שלוש פעמים אך כל רופא ממציא משהוא שהוא יחודי בשבילו, ככה הוא שונה מכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התייחסת לחלק השני של השאלה
שאלה07/11/2022פרופ' תודה רבה על המענה.
לא התייחסת לחלק השני של השאלה- האם בשלב זה (אחרי החזרה) דקפפטיל עדיין יכול למנוע גירוי יתר? (כבר בהחזרה ראו שיש לי שחלות מאוד מוגדלות ואני סובלת מכאבים)
או שאין כלל קשר בין הדברים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר07/11/2022אחרי השאיבה הוא לא מונע.
אם קיבלת רק דקפפטיל לביוץ זה ימנע גירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטריודול גבוהה מדידוש07/11/2022
Estiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5 רופאת משפחה אמרה שזה אסטריודול גבוהה מדי ואולי זה יותר מדי זקירים בגלל הגונאל אפשר תשובה זה גבוהה מדי יום 14למחזור ישתמשתי בגןנאל מינון 75ובשלוש ימים 150 אמרו לי זה לפני ביוץ מתי בדיוק הביוץ יהיה זה עם יחסים לא ivf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול
פרופ` דוד בידר07/11/2022הוא לא גבוה ותקין לגירוי שחלתי על ידי זריקות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ היה או שלאדוש07/11/2022
Estiodiol 1908.20
prostregon 2.06
Lh 14.3
Fsh 9.5 מה זה אומר היה ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר07/11/2022עוד לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ מתי יהיה
דוש07/11/2022מתי יהיה הביוץ.בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת הפרייה טרייהאנה06/11/2022
שלום.
לאחר שאיבת 2 ביציות.
אחת הופרתה ללא מיקרומניפולציה.
השאיבה היתה ביום שישי ב 12.
בשבת ב 12 עודכנתי על הפריה, וההחזרה היתה ביום ראשון ב 8:30.
יש לציין שההפרייה לא התחלקה לתאים.
הרופא אמר שזה עוד מוקדם ורק עברו יום וחצי וזה יכול להתרחש ברחם, ואף עדיף מהמעבדה.
האם להחזרה כזו יש באמת סיכוי?
לאחר ההפרייה מה חלון הזמן שבו החד תאי מתחיל להתחלק?
תודה.
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר06/11/2022אין סיכויי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הרופא עשה החזרה כזו ואמר שיש סיכוי
אנה07/11/2022יש רעיון למה הרופא עשה החזרה כזו ואמר שיש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון
פרופ` דוד בידר07/11/2022יש לי רעיון רק לא נעים לי לכתוב אותו בפורום.
הריון לא יצא מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם שאלה על פרוגסטורוןגלי06/11/2022
ביי היום עשיתי בדיקות דם בפעם השניה
בפעם הראשונה ב2/11 רק בטא היה 1117
והיום מצרפת תמונה
האם הפרוגסטרון נמוך וזה אומר שההריון לא תקין ?
יש לי בדיקה גם בעוד יומיים ואני בלחץ אסטרונומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון לא יודעת אם חשוב
גלי06/11/2022זה החזרת מוקפא ב18.10
היו בני 7,5,3 ימים
לא יודעת מי מהם הוחזר
כתוב רק הוחזרו 1 בלסטוטיצטים
מאז עם תמיכה מלאה של אסטרופם ואנדומטרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרוגסטרון בסדר ובכלל לא צריך למדוד אותו
פרופ` דוד בידר06/11/2022הפרוגסטרון בסדר ובכלל לא צריך למדוד אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)