מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור מוקדםשרון27/02/2012
שלום,
לארח הסרת 2 פוליפים קטנים מהרחם, מנסים להרות. בחודשיים האחרונים, המחזור הקדים בשלושה ימים. לפי בדיקה בערכת הביוץ, המחזור הופיע פחות משבועיים לאחר מועד הביוץ. האם זה עלול להצביע על בעייה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מוקדם - תגובה
ד''ר אריק כהנא27/02/2012במקרה כזה מומלץ לשלב מעקב של בדיקת אולטרהסאונד ובדיקת הורמון הפרוגסטרון לאחר הביוץ המשוער.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר היקרלחוצה26/02/2012
שלום, לאחר שאיבה+החזרה בתאריך 19.2, בדיקת דם להריון ביום שישי 2.3. היום 26.2 ויש לי דימום קל. לוקחת 3 אנדומטרין ביום.
1.האם זה אומר שהטיפול לא הצליח?
2. האם צריך לפנות לבדיקה של רופא?
3. מאתמול אני לא מרגישה טוב ומשתעלת די חזק - האם יתכן קשר?
בברכה ותודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר היקר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/02/2012יש הריון כימי וצריך להמשיך לבדוק בטא עד שתהיה שלילית.
אם הבדיקה בעליה מתמדת יש להיבדק על ידי רופא.
ההריון לא תקין ולשעול אין קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות= צ'יסטות בשחלותאתי26/02/2012
האם שחלות פוליציסטיות= צ'יסטות בשחלות?
מה מומלץלנשים פוליציסטיות לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אתי27/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
ד''ר אריק כהנא28/02/2012מדובבר במבנה של הזקיקים בשחלות אשר רק בחלק מהמקרים גורמים לתופעות שהזכרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות= צ'יסטות בשחלות - תגובה
ד''ר אריק כהנא28/02/2012שחלות פוליציסטיות יכולות להיות ממצא אקראי אצל נשים בבדיקה גינקולוגית
אך יכולות להיות חלק מתסמונת הכוללת : מחזורים לא סדירים, בחלקם הגדול ללא ביוץ, לעיתים הופעת שיעור ופצעים ונטיה להשמנה
יש לבצע ברור הורמונלי ומעקב אולטרהסאונד
אם אין ביוץ ויש ענין בהריון, כדאי לשקול טיפול הורמונלי לגרימת ביוץ
כאשר הריון אינו על הפרק כדאי לשקול גלולות למניעת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה לא אומר שיש צ'יסטות בשחלות?
אתי28/02/2012אז מה בעצם יש לשחלות(משהו פיזי שניתן לראות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה בבקשהאנה26/02/2012
בטא שווה ל 24 , 13 ימים אחרי החזרהת 2 עוברים .
יש טעם להמשיך לקוות ?
מה הערך המינימלי שנותן תקווה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני התחלתי עם בטא 8 ויש הריון
גל26/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
אנה26/02/2012תודה רבה.
זה קרה ביום ה 13 להחזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנה
גלית26/02/2012אני עשיתי בדיקה ביום ה- 12 יצא לי 8 ,וביום ה- 14 יצא לי- 25 , תנסי להיות אופטימית למרות שזה קשה, גם אני לא האמנתי שלי זה קורה..
מחזיקה לך אצבעות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..עודדת אותי מאד
אנה26/02/2012..בהצלחה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עצובהברי26/02/2012
אני לא יודעת כבר מה לעשות .......... אחרי שנה ושמונה ואחרי הזרעה עשיתי בדיקת דם ויאה מתחת ל2 !!!!!!! זה אומר שאני לא בהריון?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עצובה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/02/2012את לא בהריון אך אל תתעצבי כי יש לנו טיפוים טובים להציע לך על מנת שתהרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרלירון26/02/2012
פרופ' בידר שלום
אמורה להזריק בהריונות קלקסן עקב קרישיות יתר (פקטור 5 ) משקלי 51.40 קילו הרופא המטפל אמר לי שאצטרך 40 מ"ג האם זה מספיק? כי הבנתי שזה לפי משקל ואין זריקה של 50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/02/201240 זה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב ביוץ - תזמון הזרעהנט26/02/2012
היי,
תוצאות להבוקר:
זקיק ימין 21 מ"מ + עוד קטנים בשתי השחלות
ESTRADIOL (E-2)
666 pmol/L
PROGESTERONE
2.0 nmol/L
אמרו לי לקבוע הזרעה למחר + מחרתיים.
השאלה שלי האם הזקיקים הקטנים יספיקו לגדול, ואם לא - האם האחד של 21 מ"מ מספיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב ביוץ - תזמון הזרעה - תגובה
ד''ר אריק כהנא28/02/2012בדרך כלל הכוונה להגיע לזקיק אחד בשל, מקסימום שניים, על מנת למנוע הריון מרובה עוברים
ההנחיות שקיבלת נכונות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמלה לשמירת הריוןסיון26/02/2012
שלום, אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא:
אני בשבוע 17 נמצאו לי אבנים בכיס מרה + בעיות בתפקודי כבד אני לאחר ארוחה מקבלת כאבים נוראיים שנימשכים כמעט רבע שעה. אני עובדת במשרד פירסום בתור מפיקה במחלקת הגרפיקה העבודה מול קהל לקוחות נסיעות וישיבה ממושכת ליד מחשב. בחודש האחרון כמעט ולא יכולתי לעבוד בגלל הכאבים, רופא כירורג המליץ על שמירת הריון לרופא נשים, רופא תעסוקתי המליץ על שמירת הריון לרופא נשים, איך רופא הנשים לא רואה לנכון להוציא אותי לשמירת הריון, רציתי לציין שבשבועיים האחרונים אני כמעט ולא אוכלת כי זה הפתרון היחידי שנימצא כאשר אני בעבודה, אני מגיעהלמצבים בסוף יום עבודה של תשישות עד עילפון (בבית התעלפתי פעמיים) אין לי בררה כי כאשר אני לא אוכלת אני לא מקבלת כאבים ואז אני יכולה לתפקד ליד הלקוחות ובמרוץ של העבודה.
רציתי לדעת אם אני מועמדת בכלל, לשמירת הריון ולמי אני יכולה לפנות עם רופא הנשים שלי לא נותן לי מענה.... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סיון27/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרלירון26/02/2012
פרופ' בידר שלום
האם 24 שעות לפני הזרעה אפשר לבוא במגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר27/02/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל26/02/2012
בוקר טוב
שבוע 16, רציתי לדעת עפ"י השבועות באיזה חודש אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף חודש רביעי...בהצלחה
אתי26/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה
גל28/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' דב פלדברג28/02/2012לגלית שלומות,
את נמצאת באמצע חודש 4 להריונך.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קול בבקשהרוית25/02/2012
שבת שלום
אני לקחתי תרומה כפולה , מקייב דרך מסלול אלישע, וזרע גם כן דרך אלישע, אחרי שהייתי אצלך בפגישה.
כעת אני בשבוע 15 , הייתי אמורה לקבל מבחנה של התורמת מקייב לבדיקות גנטיות, אבל עפ"י המחלקה וד"ר לברון לא מצליחים "לתפוס" את התורמת.
אני מאוד מחרדות, מבקשת לדעת איזה בדיקות גנטיות התורמות עוברות.?
ולקחתי תורם זרע פרימיום, איזה בדיקות גנטיות הוא עבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר שחר קול בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול27/02/2012התורמות עוברות קריוטיפ, CF, X שביר.
התורמים - לפי המוצא. אפשר לקבל פירוט אצל דיאנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיזמון צטרוטיידנולי24/02/2012
האם איחור של שעתיים וחצי בהזרקת צטרוטייד מהיום שלפני הוא קריטי?
כלומר ביום אחד בשעה 19:30 ולמחרת ב 21:345?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון צטרוטייד - תגובה
פרופ` דוד בידר25/02/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת...חסוייה24/02/2012
שלום רב,
לאחר 6 מחזורי הפרייה חוץ גופית, הפסקת הריון בשבוע 24 לאחר תוצאה במי שפיר של טרנסלוקציה בכרומוזום 6 ו18 ושתיי הפלות בשבוע 6.
צילום רחם תקין ואין קרישיות יתר.
מאוכזבת מהרפואה הפרטית ועכשיו עברתי לרפואה הציבורית ולצערי הפלתי לפני ימים מספר.
לא יודעת מה הסיבות לכשלון וחשה תסכול רב... שוב חושבת לחזור לרופא פרטי אך לא יודעת למי... אולי לייעוץ?
האם תמיכה בזריקות טובה יותר מאשר תמיכה בטבליות לנרתיק?
האם נטילה של קרטיה מרגע קבלת בטא חיובית יכולה לעזור?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת... - תגובה
פרופ' שחר קול24/02/2012תמיכה כזו או אחרת לא תמנע הפלות. זו רק תפאורה.
קרטיה לא תמנע הפלה.
קריוטיפ של שני בני הזוג?
זקוקה ליעוץ מסודר ע"י רופא פריון.
אפשר גם במרכז בריאות האישה של הקופה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן24/02/2012
פרופ' בידר שלום
בהתאם לתשובתך כי אתה לא חושב שצריך לעשות הזרעות כאשר הזרע תקין זה נשמע הגיוני ונכון לחלוטין.
הבעיה שלי בהפלות היתה קשורה לקרישיות בלבד פשוט לא הזרקתי קלקסן כי לא ידעתי. אך בדיקות הורמונליות שעשיתי לפני שבוע יצאו תקינות , קריוטיפ וצילום רחם גם תקין.
הרופא המליץ לעבור לזריקות הורמונליות ולנסות בהזרעות האם אתה חושב שצריך ישר לעבור להפריות למעשה כאשר הבעיה היא כרגע קלקסן בלבד אך לא הצלחתי להרות חצי שנה לאחר הפלה אחרונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/02/2012אפשר לבצע זריקות עם הזרעות או בלי הזרעות כ 3 טיפולים ואם לא הולך אז להפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ICSIרונית24/02/2012
שלום רב,
אני בשבוע 13 להריון,
ההריון הושג בIVF בשיטת ICSI- מחדירים את הזרע לביצית באופן יזום
שאלתי היא האם זה מגדיל סיכון למומים או משהו אחר?
האם כדאי לבצע סיסי שיליה/מי שפיר בגלל סיבה זו?
או שצריך להתייחס לזה כהריון רגיל לכל דבר ולבצע את הסדיקות השגרתיות בלבד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ICSI - תגובה
פרופ' שחר קול24/02/2012להתייחס כלהריון רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)