מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפרופ' בידרקרן10/02/2012
פרופ' בידר שלום רב
יש לי 3 שאלות חשובות אודה לך עם תענה לי
1. החודש הזרעה ראשונה , הפרוטוקול ביום ה-2 לווסת בדיקות הורמונליות
ביום ה-3 מתחילה הזרקת פיוריגון כל יום 50 למשך 6 ימים בלבד סה"כ 300
שאלתי היא האם את כל החומר צריך לשים בעט שאיתה מזריקים וכל יום שאני מזריקה להחזיר את העט למקרר? נאמר לי שצריך להיות בקירור
2. האם הגיוני שאוביטרל מזריקים לאחר ההזרעה?
3. עם הזריקות מתחילות ביום ה-3 לווסת במשך 6 ימים כמה ימים בערך מהיום הראשון לווסת צריך לחכות להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2012את האוביטרל מזריקים כשיש זקיקים טוביפ וזה בערך 10 ימי זריקות.
את העט צריך להחזיר למקרר.
בדרך כלל אחרי 5 ימי זריקות עושים בדיקות ורואים מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםבר09/02/2012
שלום רב,
היום נערכו לי בדיקות דם אחרי יום איחור במחזור ואלו התוצאות, רציתי לדעת האם התוצאות תקינות לשלב זה של ההיריון?
תודה מראש
ESTRADIOL (E-2)
5115 pmol/L
PROGESTERONE
261.8 nmol/L
BETA-HCG
190 IU/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שוב- לא עניתם לי
בר10/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרקרן09/02/2012
פרופ' בידר שלום
מזריקה קלקסן יומיים לפני ביוץ בהמלצת רופא
זיהוי ביוץ 27.1
בדיקת הריון ביתית 9.2
האם אפשר להפסיק את הקלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2012קלקסן צריך לקחת מהבטא החיובית ולא לפני הביוץ אלא אם המטולוג המליץ לך על כך.
אפשר להפסיק לאור הנתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר דוד שלום רבדנית09/02/2012
בטיפול הקודם הוחזר עובר אחד וכעבור 12 יום כמו שאמרו לי עשיתי בדיקת דם ויצא לי שלילי קטן מ3 וגם כמה ימים לפני שעשיתי את הבדיקה קיבלתי מחזור כך שגם תוצאות בדיקת הדם וגם המחזור הראו שזה בטוח שלילי. הלכתי למרפאה שלי היכן שאני מטופלת התחלתי פרוטוקול חדש (יום ה21 למחזור) אני כ10 ימים עם משאף סופרפאקט בלבד ואני צריכה לבוא לבדיקות כשיתחיל לי המחזור והנה פלא המחזור לא מגיע!
הייתי אמורה לקבל ביום ראשון והנה כבר חמישי ועוד לא קיבלתי התקשרתי ליחידה שבה אני מטופלת (שאגב זה בשיבא:))אמרו לי שהסופרפאקט מעכב קצת את המחזור ולחכות שהמחזור יגיע ולבוא..האם זה נכון ד"ר ?הסופרפאקט מעכב את המחזור? אם כן אחרי כמה ימים זה כבר מצריך בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר דוד שלום רב - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2012הסופרפאקט לא מעכב מחזור ואת צריכה או לחכות עוד קצת או לבצע בדיקות דם לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה פרופ ,בסוף קיבלתי
דנית13/02/2012אך זהו שבוע איחור אם הסופרפאקט לא עיכב את המחזור אז מה הסיבה שהתעכב כולכך?המחזור אצלי תמיד סדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה פרופ ,בסוף קיבלתי - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2012הסיבה זה טיפולים קודמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתרחל09/02/2012
אני בת 36 מנסה להיכנס להריון ראשון מעל שנה, בשלושת החודשים האחרונים לקחתי חומצה פולית במינון של 5 מ"ג ליום. האם יש צורך לקחת מרשם נוסף ולהמשיך ליטול את התרופה עד לכניסה להריון או שמספיק שלושת החודשים שבהם לקחתי את התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
פרופ' שחר קול11/02/2012בהיעדר הוריה אחרת, משרד הבריאות ממליץ ליטול ח פולית במינון של 0.4 מ״ג.
יש ליטול עד השגת ההריון ובמהלכו.
אין צורך המרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר בדיקת שתןגל09/02/2012
שבוע 13 אחרי תרומת ביצית
התחלתי לקחת פרנטאל, מאז התחיל לי צבע שתן מאוד מוזר
עשיתי בדיקת שתן יצא תקין.
הפסקתי ליומיים את הפנטאל הצבע כעת "נורמלי".
האם ניתן להמשיך את הפרנטאל כרגיל בלי חשש?
מה לעשות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך להקפיץ את השאלה ע"מ לקבל מענה?
גלית16/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת שתן - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012ניתן להמשיך ללא חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבהרוני09/02/2012
בת 39 ,
לקראת שאיבה ,
אחרי 11 ימים של גונל 300 + 2 מונוגון ( עם צטרוטייד) , נצפו 7 זקיקים בגדלים של 10-21 ,
שאיבה ביום ה- 13 .
סה"כ נראית תגובה יפה...
אך ה- E2 נמוך ( כ- 1000 )
מה זה אומר?
שהביציות לא תקינות?
שיש זקיקים ריקים?
שרק חלק מהביציות תקינות?
הרופא אומר שעלי להיות שמחה שאני מגיבה להורמונים , צריך לשאוב את מה שיש ועם זה נסתדר...
אודה מאוד לתגובתכם.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות - 7 זקיקים בגדלים של 19-21
רוני09/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ שעשוי להקדים הזרעהעינת08/02/2012
שלום,
אני בטיפולי הזרעה, נכון לעכשיו ללא התערבות הורמונלית.
היום זה היום ה -10למחזור.
בבדיקת דם התקבלו הערכים הבאים:
285.5 pg/ml - אסטרדיול
0.3 > פרוגסטרון
באולטרסאונד נמדד זקיק בקוטר 18 מ"מ
הרופא הציע שאקח אוביטרל ביום שישי בערב (יום 12 למחזור) ושנערוך הזרעה בראשון בצהריים (יום 14 למחזור).
יש לי חשש שהביוץ יקדים את האוביטרל מאחר ולרוב הוא מגיע ביום ה 12 או 13 למחזור.
יש לי שתי שאלות:
הראשונה - במידה והביוץ אמור להגיע באופן טבעי ביום שבת. האם כאשר אני מזריקה אוביטרל ביום שישי זה דוחה את הביוץ עד לראשון, או שהוא יגיע בכל מקרה ביום שבת.
השניה - האם יש טעם לבדוק עם בדיקת שתן ביתית את הביוץ? וכן אם לדוגמא אקבל תשובה חיובית ביום שישי האם כדאי לקיים יחסי מין בשישי ושבת ולוותר על ההזרעה? או גם יחסי מין וגם הזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה שלא נענתה
עינת09/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה שאלה רק עם גונל F
כרמל2910/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - אשמח לתשובה דחופה
עינת09/02/2012ערכתי כעת בדיקת ביוץ ויצא חיובי (כלומר שהביוץ יהיה ב 24 - 48 שעות הקרובות?)
לפי התכנון של הרופא אני צריכה לקחת אוביטרל מחר בערב והזרעה ביום ראשון בבוקר (הנתונים של הפרוגסטרון והאולטרסאונד מופיעים בהודעה הראשונה)
האם יש טעם לקחת אוביטרל אם הביוץ כנראה כבר מקדים אותו?
האם יש טעם לערוך הזרעה ביום ראשון בבוקר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרלירז08/02/2012
פרופ' בידר יש לי עוד שאלה אודה לך עם תענה לי
ב-2011 3 הפלות טבעיות עקב קרישיות יתר שאר הבדיקות תקינות
ידוע לי כי אצטרך קלקסן.
לאחר 5 נסיונות להרות לאחר ההפלה האחרונה אין הריון. החודש הזרעה ראשונה עקב הגיל 35 . אמורה להזריק פיוריגון 6 ימים .
האם הינך חושב שיש לי סיכוי טוב בהזרעות וכי לא יהיה צורך ב-IVF לאור העובדה שהריתי בשנה שעברה 3 פעמים באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2012צריך לבצע צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן09/02/2012פרופ' בידר שלום
עשיתי צילום רחם יצא תקין לחלוטין , בדיקות הורמונליות תקינות , בדיקת זרע והולספירם תקין לחלוטין, קריוטיפ תקין.
הסיבה להזרעה היו לי 3 הפלות טבעיות עקב קרישיות יתר פקטור 5 היו 3 הריונות תוך 8 חודשים ולאחר מכן לא הצלחתי להרות במשך 6 נסיונות וגילי 35.5
ה-FSH בבדיקות אחרונות 7.4 והרופא נתן לי 6 ימי זריקות פיוריגון
האם לאור ניסיונך הרב האם הסיכוי שלי להיקלט בהזרעה הוא טוב והאם זה שהצלחתי להרות ב-2011 3 פעמים באופן טבעי משפר את הסיכויים להשגת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2012יש סיכויים טובים רק לא ברור לי למה הזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן13/02/2012פרופ' בידר שלום
פרופ' ראשית תודה על המענה המהיר אודה יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
הסיבה להזרעות עם זריקות הורמונליות כי בעלי בארצות הברית ואני באתי לצורך טיפולים ואצטרך להקפיא זרע במידה והזרעה קרשונה נכשלת
שאלתי היא לאור העובדה שהיו הריונות ספונטנים והממצא היחיד הוא קרישיות יתר וזרע תקין לחלוטין האם הפעם הזאת אפשר לנסות להרות לאחר זריקות הפיוריגון באופו ספונטני ?
האם כאשר זרע תקין לחלוטין ותנועתיות מצויינת והוא מוקפא יש סיכוי טוב שיעמוד בתנאי הקפאה ? האם זרע קפוא יכול לגרום למומים בעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2012זרע קפוא לא עושה שום מומים.
אפשר לעשות טיפולי מוריסון והזרעות והסיכויים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירז08/02/2012
פרופ' בידר שלום רב
אמורה להזריק 6 פעמים פיוריגון החל מהיום השני לווסת (הזרעה ראשונה) כל זריקה מינון של 50 האם זה יכול לגרום לסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי החזרת עובריםמיכל08/02/2012
שלום
החזירו לי 4 עוברים טריים - 2 ביום השני + 2 בלסטוציסט.
11 יום אחרי, התוצאות:
בטא - 30.4
פרוגרסטרון - 63.68
E2 - 822.98
אני אחרי הריון ספונטני שהסתיים ללא דופק + 4 הריונות כימיים.
מפחדת שזה עוד הריון כימי...
1. מדוע בודקים E2 בשלב זה? על מה הוא מלמד?
2. האם הבטא נמוכה מדי להבנתכם?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם
מיכל08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH נמוך-שבוע 10. T3 T4 תקיניםרונית08/02/2012
שלום רופאים יקרים!
שאלה לי-
רופא המעקב הפנה אותי לבדיקות דם,ביניהן גם בדיקות לבלוטת התריס.
כל השנים הייתי בטווח הנורמה,מעולם לא היתה לי חריגה ובתוצאות שקיבלתי אתמול ה TSH יצא נמוך מהנורמה (0.27, כשהגבול התחתון הוא 0.34)
שאר הערכים T3 T4 יצאו תקינים
על מה זה יכול להעיד? האם זה יכול לפגוע התפתחות העובר?קראתי באיזה מקום שזה קשור להתפתחות מוחית/קוגניטיבית..
הרופא שלי לא מקבל היום ואני קצת בלחץ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה..
רונית09/02/2012.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי יודעת באיזה תאריך המסלול בקייב??נטע08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מי יודעת באיזה תאריך המסלול בקייב?? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/02/2012מה הכוונה?
היות ואני אחראי על התוכנית אז בפרואר זה מלא.
במרץ זה ב 25-6 לחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר יודעת לכן - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2012אם יש לך מוקפאים כדאי שקודם כל תחזירי אותם.
לגבי 3 ביציות -אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה רופאים יקריםיולי07/02/2012
מועד החזרה: 25 בינואר (2 עוברים שנחלקו לשמונה תאים כל אחד)
לאחר 12 יום: יש הריון (יש!!) ובטה : 295
שאלתי : מה גיל ההריון? מרוב הורמונים לא זוכרת מתי היה המחזור... תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה רופאים יקרים - תגובה
פרופ' שחר קול08/02/2012ראי שאלות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירז07/02/2012
פרופ' בידר שלום רב
יש לי מס' שאלות אודה לך עם תענה לי
1. החודש הזרעה ראשונה הרופא המטפל נתן לי בדיקות הורמונליות ביום ה-2 לווסת מה קורה קבלת הווסת היא ביום חמישי או שישי האם ניתן לעשות את הבדיקות ביום ה-3 או ה-4 לווסת
2. צריכים להקפיא זרע (עקב מגורים בחו"ל נמצאת לצורך טיפולים) האם אתה ממליץ על בנק הזרע הפרטי קריובנק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/02/2012אפשר ביום 4.
לא משנה היכן תהיה ההקפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)