מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיענוח בדיקות דםמירן16/02/2012
שלום רב,
אני בת 25 מנסה מזה שנה להיקלט להריון ללא הצלחה. רופאת הנשים שלי שלחה אותי לבדיקות דם, יום 4 למחזור צום והשכמה 3 שעות לפני הבדיקות.
תוצאות:
tsh 0.97
prolactin 223
lh 3.1
fsh 5.9
estradiol 153
testosterone total קטן מ- 1.5
אשמח לחוו"ד לגבי תקינות, ומה זה אומר לגבי ביוץ שהיה לפני הווסת בהתייחב למועד הבדיקה (היה או לא) בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012הבדיקות בוסת תקינות.
זה לא אומר כלום לגבי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דקפפטילגלית16/02/2012
אני עוברת טיפולי IVF בפרוטוקול ארוך, ואני לוקחת דקפפטיל במשך שבועיים עד לקבלת המחזור האם אפשרי לקחת יום אחד שעתיים לפני הזמן הקבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דקפפטיל - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מחזור?אורית15/02/2012
להלן בדיקות דם:
PROGESTRON 10.7
E2 183
מתי להערכתם אמור להגיע המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מחזור? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012יכול להיות כל רגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרגישה שפיכהshay15/02/2012
אשתי לא מרגישה את השפיכה שלי, שגמרתי.
אנחנו לא יודעים למה אבל רק עכשיו התחלנו לנסות להכנס להיריון.
אנחנו נהנים מאוד מהסקס, פשוט העובדה הזאת מטרידה אותנו.
היא צריכה להרגיש כשאני גומר את הזרע בתוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגישה שפיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012לא חייבת להיות תחושה של השפיכה.
מספיק שאתה מרגיש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידרדנה15/02/2012
בהמשך לשרשור השאלות שלי:
ברצוני לעבור יחידה,(נקבעה פגישת יעוץ)
האם הפרוצדורה של העברת המוקפאים מסובכת?
ההעברה פוגמת באיכותם?
חבל על כל רגע ועל כל חודש ואני רוצה להתחיל מיד.
רופא שהתייעצתי איתו אמר שכדאי להתחיל להריץ טיפולים כמעט חודש אחרי חודש עד להצלחה(שתבוא בוודאי לאור הנתונים הגבוהים שלי)מה דעתך על גישה זו(עד כה עברתי בשנה וחצי 2 הפריות ו6 החזרות מוקפאים ,2 הריונות כושלים באמצע-,מעט מדי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום, אם את רוצה רופא פרטי
אורליקו15/02/2012אז תקבעי אליו תור!!!
מספיק, אני מבינה שאת מתוסכלת מהמצב הזה אבל כמה התייחסות את צריכה?
במצב הזה תקבעי אליו תור ותשאלי את כל השאלות אז.
אין לו את כל הממצאים עלייך, למרות שעם כמות השירשורים הללו יש לו הרגשה שהוא כבר מכיר אותך לפחות כמחצית שנותיו!
בכל אופן בהצלחה שיהיה לך, אבל תתני גם לאחרות הזדמנות לשאול אותו שאלות!
סליחה אם פגעתי בך, פשוט יש בנות שלא מקבלות התייחסות לשאלות שלהן ואת מתכתבת איתו כאילו את בפגישת ייעוץ פרטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב בסדר
דנה16/02/2012לא צריך להתרגז,
שאלתי והוא ענה,לא יענה זה גם בסדר,
ואני דווקא לא מתוסכלת,רק מנסה לפתור בעיות,והפרופ' עוזר לי,אז המשכתי לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום, אם את רוצה רופא פרטי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012אצלנו בתל השומר לא תקבלי טיפול אחר מהמרפאה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012הגישה להריץ היא לא נכונה.אולי הרופא שלך אוהב לרוץ.
העברת עוברים ממקום למקום לא גורמת לשום פגיעה וההעברה היא עניין פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פונדקאות.בתיה15/02/2012
שלום רב,
אני בת 45, יש לי אישור לפונדקאות, האם ניתן בגילי לבצע הליך של שאיבת ביציות לצורך קידום הנושא ?
לתשובתכם אודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פונדקאות. - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2012טכנית, ודאי שאפשר, אך הסיכויים להריון תקין מביציות של אישה בגילך הוא אפסי. לכן, הגיל המרביי לטיפולי הפריה לפי סל הבריאות הוא 45.
בכל מדינות אירופה הגיל המרבי נמוך הרבה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון - קרינוןברנדה15/02/2012
הרופא רשם לי לקחת תמיכת פרוגסטרון אחרי שקיבלתי מחזור ביואב 8..
הלכתי לקחת המרשם ולא ברור לי מתי לוקחים וכמה לוקחים בדר"כ?
באיזה יום מתחילים לקחת את התמיכה? ביום הביוץ? אחרי? לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - קרינון - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012לא הבנתי את הסיבה לתמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן15/02/2012
פרופ' בידר שלום
התחלתי אתמול פעם ראשונה להזריק פיוריגון 300 כל עום 50
7 שעות לאחר ההזרקה היו לי דקירות וכאב קל בשחלה השמאלית בבוקר קמתי ללא כאבים.
האם זאת תופעה מוכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש נוכחות של בטא בדם גם בלישלגיה14/02/2012
הריון?
האם הורמון הבטא נוכח בדם גם אם אין הריון?
האם הוא נוכח בצורה קבועה ברמות קטנות של מתחת ל- 3 ???
או שבאופן נורמלי רמת הבטא בדם כשאין הריון היא אפס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש נוכחות של בטא בדם גם בלי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012מתחת לערך מסויים-הכוונה שמכשיר הבדיקה בודק רק עד ערך 3 ומעלה.
אם יש בטא חיובי ולא בהריון אז זה מגידול שמפריש אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לאיקסיסיוון14/02/2012
אני בטיפולי IVF מבנק הזרע. רציתי לדעת אם טיפול IVF באיקסי בשימוש בחלק ממנת הזרע תזיק? או שזה אפשרי במידה ואין הרבה ביציות במחזור טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לאיקסי - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2012אפשרי לעשות ICSI או לא לעשות בחלק מהמנה.
אבל בזרע תורם לא צריך ICSI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי טסטוסטרוןעידו14/02/2012
האם המשחות שנועדו להגביר את הורמון הטסטוסטרון בגוף פוגעים באפשרות של להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי טסטוסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2012לא.אבל למה לקחת את המשחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עידו14/02/2012בגלל שיצא לי בבדיקת דם תוצאה 8 בבדיקת הטסטוסטרון שזה מתחת לנורמל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012אין אינדיקציה למשחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקות דםאירית14/02/2012
שלום, אני בת 37, מעוניינת להכנס להיריון. מצ"ב כמה תוצאות לבדיקה, ברצוני לקבל הסבר אודות תוצאות אלו. בברכה
prolactin 96
lh 15.9
progesterone 1.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות בדיקות דם - תגובה
פרופ' שחר קול14/02/2012התוצאות תקינות, אך חסרות כל משמעות אמיתית ללא קבלת כל המידע הרפואי הרלוונטי, יום המחזור בו נלקחה הבדיקה, ומדידת הורמונים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח תוצאות בדיקות דם
אירית14/02/2012מדובר בבדיקת דם ביום השלישי למחזור. לגבי הורמונים נוספים כרגע איני יודעת. תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח תוצאות בדיקות דם - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2012יש להמתין לקבלת כל התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים טרייםאור14/02/2012
שלום לכולם. בירצוני לשאלו לפני 11 יום עשיתי החזרת עוברים היום כבר לא יכולתי להיתאפק ועשיתי בדיקה ביתית שלצערי יצאה שלילית. האים עדין יש סיכוי בבקשה זקוקה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים טריים - תגובה
פרופ' שחר קול14/02/2012יש סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לפרופ' בידר
שירה2819/02/2012האם זה מינון נמוך 75? זה נורמלי שהיה רק זקיק אחד ולא יותר? האם אתה חושב שכדאי שהרופא שלי יעלה את המינון? אולי אני לא מגיבה וזה דיי מלחיץ
חשוב לי לציין שהיה לי הריון ספונטני לפני חצי שנה (ראשון) שהופסק בשבוע 19. כמו שהבנת חצי שנה אני לא מצליחה להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב לפרופ בידר
שירה2820/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרשירה2814/02/2012
לפרופ' בידר שלום
ביום 11 למחזור (היה יום חמישי האחרון וחשוב לציין שנספרו הימים מהיום הראשון של הדימום החזק ולא ההפרשות) ואחרי 7 ימים של זרקית GONAL F במינון של 75 בכל יום להלן התוצאות:
בערכים של NMOL - PROG קטן מ- 0.9, E2 (POML)- 900 ו- LH (U/L) 5. בנוסף, נצפה ב- US זקיק אחד מימין בגודל 21 מ"מ (כמו במחזור טבעי ללא הורמונים).
הבדיקות נעשו בחמישי בבוקר.
בערב הרגשתי כאב חזק מימין והפרשות מרובות ונאמר לי להזריק אוביטרל ביום שישי בשעה 12:00.
מיום שישי בערב יחסים ובשבת וביום ראשון בבוקר הזרעה.
הזרע היה תקין אבל מאחר וקיימנו יחסים היו 7 מליון במקום 15. התנועתיות הייתה טובה.
האם יש סיכוי להריון?
בברכה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2012תמיד יש סיכוי להריון.
הכאב שהרגשת היה הביוץ ואם קיימת יחסים כמו שציינת הסיכויים קימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפרופ' בידר
כרמל2914/02/2012תודה, השאלה היא האם הנתונים מספיק טובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב לפרו' בידר
שירה2815/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012לא כל כך.
המטרה בזריקות זה להגיע ל 2 עד 4 זקיקים גדולים ושיבייצו לאחר האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר רוצה לפרגן שתדע שבכלשרונה13/02/2012
הפורומים אתה מקבל תשבוחות ידי זהב, סבלני, מקצועי ,שאתה אלוף בהחזרות .
וכאן, אתה תמיד עונה בהרחבה ועוזר להמון בנות
יישר כוח
{יש לי מקופאים}וחלילה לא יצליח אני עפה אלייך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר רוצה לפרגן שתדע שבכל - תגובה
פרופ` דוד בידר13/02/2012לאחרונה קיבלתי ידי פלטינום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחח לא זה מלידה!!!!!!!!!
שרונה13/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדוללללללל!!!
ברנדה15/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש טוב
שירה2815/02/2012נכון!!! תמיד עונה ותמיד זמין. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)