מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה- לחוצהגילת12/01/2012
צהרים טובים
אני בשבוע 9
עד לפני שבוע היו לי בחילות נוראיות, כעת זה הפסיק, האם המצב תקין?
האם זה בסדר שהבחילות הופסקו בשבוע 8?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי קשר למה שהרופאים יענו לך
יולי12/01/2012אני ממליצה להיות להיות רגועה, סטרס לא עושה טוב לך ולעובר... בהצלחה ובמזל טוב :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה- לחוצה - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/2012בסדר. להמשך מעקב הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשל בהשרשהא12/01/2012
בת 37 -+ילד מהריון ספונטני לפני 8 שנים.
עברתי כבר 4 מחזורי שאיבה+השתלה הכל עובד לפי התוכנית-תגובה טובה להורמונים+שאיבה+השתלה +איכות עוברים אך ללא השרשה.. (החזירו טריים ומוקפאים מס' פעמים).
יש לציין בעברי 2 הריונות מחוץ לרחם + ניתוח להוצאת חצוצרה+הריון כימי בהפשקה בין טיפולים..
בריאה בסה"כ+ בדיקות תקינות , למעט FSH גבוה 12.1 .
מתחילה להתייאש מהמצב.
מה ניתן לעשות?
אילו בדיקות ניתן לעשות על מנת לבדוק מדוע אין השרשות?היסטרוסקופיה? קרישיות?
מטופלת ביחידה ציבורית במשך שנה.
אדה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם...
א15/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשל בהשרשה - תגובה
פרופ' דב פלדברג15/01/2012לא' שלומות,
ללא ספק קיימת אצלך בעיה של רזרבה שחלתית וכנראה איכות ביציות. כדי לאבחן את המצב לאשורו אני ממליץ לבצע את בדיקת הורמון ה-AMH אשר מתבצע בשיבא, מרכז רפואי הרצליה (HMC) ומעבדת רוזנבלט בת"א. אשמח להתייחס לתוצאה ולהציע דרכי פעולה אפשריות כדי להמשיך בטיפול.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
א15/01/2012האם צריך הפניה לבדיקה זו?
האם זה דרך הקופה או פרטי?
משיהי יכולה לענות לי מנסיונה לגבי בדיקה זו?
מה בדיקה זו בעצם באה לבדוק??
מדובר בבדיקה שהרופא המליץ עךליה בהודעה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמעבדות זר אין צורך בהפניה
מודאגת16/01/2012זו בדיקה פרטית שעולה 280 ש"ח ותוצאות תוך 3 שבועות.
והיא נותנת אינדיקציה על הרזרבה השחלתית שלך
ניתן לעשות אותה בכל שלב בחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןהדר11/01/2012
לקחתי אוביטרל ב-27.12.11,החזרת עוברים נעשתה ב-31.12.
היום ביצעתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה חיובית.
הייתכן שזה מהתרופה?רק מחר אני צריכה לעשות בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ' שחר קול12/01/2012אם האוביטרל האחרון ניתן ב - 27.12 הוא חסר השפעה כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתשימרית11/01/2012
נמצאת בטיפולי פוריות כ- 4 שנים, לוקחת חומצה פולית כבר 4 שנים.
עשיתי בדיקה של חומצה הפולית ורשום שאני מעל הנורמה, האם זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/01/2012חומצה כולית לוקחים 3 חודשים לפני הריון ואת לוקחת זמן רב ללא שום תועלת.
לקיחה של זמן כה רב יכולה לגרום לעייפות וחולשה,ממליץ שתפסיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
שימרית14/01/2012כעת אני בהריון בשבוע 9, האם בכל זאת להפסיק? או להמשיך עד שבוע 12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2012יש לעבור לברזל מסוג מטרנה שם יש הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
שימרית16/01/2012(עד היום לקחתי כ- 4 שנים חומצה פולית , כעת אני בשבוע 9+5 )
רופא נשים נתן לי תחליף לכל הוטימינים שאני לוקחת (חומצה פולית, B12, ברזל)
פרנטאל, האם זה תחליף לכל מה שאני אמורה לקחת?
ועד מתי יש לקחת את הפרנטאל?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2012לקחת עד שבוע אחרי הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתשימרית11/01/2012
22/11 הושתלו עוברים.( בטא ראשונית 4/12)
כעת יש הריון ברוך השם.
איזה שבוע אני נמצאת?
(לפי החישובים שלי 9+ יומים.)
אבל עפ"י הרופא שהפנה אותי לבדיקות רשם 8 + 4
בבקשה אנא אימרו לי איזה שבוע אני נמצאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ' שחר קול12/01/2012ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרוןאתי11/01/2012
וסת אחרון 18/11... מקבלת כל 35 יום...הייתי צריכה לקבל ב 22/12 לא קיבלתי לכן ב 29/12 ביצעתי בדיקת דם הריון יצא שלילי...
הלכתי לרופא נתן לי כדורים לקבלת מחזור פרימולוט נור 3X5... סיימתי אותם אבל ביומיים האחרונים בהם השתמשתי בכדורים נתקפתי בכאבי ראש חזקים בכל חלקי הראש וזה תוקף אותי עדיין כבר 4 ימים ולא עוזר לי כלום...
האם התופעה מצריכה בדיקה?
מתי אני אמורה לקבל את המחזור,כמה ימים אחרי סיום הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לענות לי דחוף
אתי13/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת אחרון - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2012בדרך כלל בין 3 ל 7 ימים צריך להגיע דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מנופורסיוון11/01/2012
האם אם אני אשתמש במנוגון זה אותו דבר כמו מנופור?
זאת אותה פעולה בעקרון לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מנופור - תגובה
פרופ' שחר קול12/01/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב-שאלהסהר11/01/2012
בתאריך 23/12/11 החזרת 3 בלסטוציסטים שגודלו 5 ימים.
בתאריך 05/01/2011 13 יום אחרי בטא 990.
מחר ,שבוע אחרי הבטא, אני הולכת לעשות אולטראסאונד.
האם אני מצפה לראות רק שק הריון או כבר גם דופק?
מכיוון שאני יודעת שמעל 1500 אמורים לראות שק הריון ,
אז זה אומר שבגלל הבטא הגבוה בפעם הראשונה אמור כבר להיות דופק?
אני רוצה לדעת למה אני אמורה לצפות כדי לא לדאוג אם זה לא יהיה ...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב-שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/01/2012הבטא לא גבוה במיוחד ויראו רק שק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןyasmin11/01/2012
לד"ר שלום רב!
אני בת 23 לפני טיפול IVF ראשון. השאיבה היתה לפני כשבועיים וחצי אך ההחזרה טרם בוצעה בשל גירוי יתר שחלתי בינוני (אני פוליציסטית), והוקפאו 10 עוברים כאשר נאמר לנו ש- 3-4 הם מצויינים.
זה כבר כמעט שבועיים שאני לוקחת תמיכה בצורת אוטרוגסטן- מינון של 800 גר' (400 בבוקר ו-400 בערב) אך בשבוע האחרון רק בערב כיוון שבבוקר אני לא מספיקה. רציתי לדעת:
1. למה בכלל אני עם תמיכה אם ההחזרה תתבצע רק בעוד יותר מחודש? (הרופא אמר שנבצע לא בווסת הקרובה אלא בזו שאחריה)
2. לפי תאריך הווסת האחרונה כבר הייתי צריכה לקבל לפני שבוע (אע"פ שהווסתות לא סדירות בד"כ)- האם טרם קיבלתי בגלל התמיכה או שאין קשר?
סליחה על האורך ותודה מראש על התשובות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' שחר קול12/01/20121. לא ברור.
2. אפשר להפסיק, יגיע המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל.. דחווווווףגבי10/01/2012
היי לכולם,
בעוד שעה אני אמורה להזרי אוביטרל. האם צריך להוציא את בועת האויר? בסרטון שלהם ביו טיוב מקפידים שאסור להוציא את בועת האויר.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל.. דחווווווף - תגובה
פרופ' שחר קול12/01/2012בהזרקה תת עורית בועת אויר קטנה היא חסרת משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה בבקשהממי10/01/2012
טיפול הפריה אחרון ב23/10 .אחר כך מחזור ב2/11.מאז לא קיבלתי מחזור.עשיתי בדיקת דם להריון פעמיים.פעם אחרונה ב21/12 והיה שלילי.בדיקות הורמונים גם ב21/12:אסטרדיול 846 פרוגסטרון 0.6
FSH 3.8
LH 7.79 ועדיין לא קיבלתי מחזור.הבטן שלי העליונה התנפחה.יש סיכוי להריון אם היה ביוץ אחרי?אשמח לתשובה.
+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה - תגובה
פרופ' דב פלדברג10/01/2012לללי שלומות,
ללא צל של ספק קיים פה שיבוש הורמונלי שבעקבותיו את לא מקבלת את המחזור. מאחר ו-2 בדיקות הבטא הן שליליות מומלץ לפנות לרופא המטפל כדי לקבל כדורים לזרוז המחזור.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלי10/01/2012
שלום,
לאחר מספר טיפולים שכשלו והפסקה של כמה חודשים חזרתי לנסיון חוזר של הפריה. הפעם הרופא ביקש שאתחיל לקחת גלולות נגד הריון ?!? בשם מליאן (אם אני לא טועה) למשך 13 ימים ולחזור אליו (ללא בדיקת דם לפני).
כמו כן, אני אמורה לקחת את הכדור האחרון ביום שישי ולחזור אליו ביום ראשון. האני אני אמורה לקבל מחזור?(יש לציין שקיבלתי לפני חמישה ימים..)
קצת תמוהה בעיני דרך הטיפול הזו והייתי שמחה לשמוע את דעתכם בנושא, בנוסף, לאחר הגלולות מה אני אמורה לקבל לקראת השאיבה? (יש לציין כי תמיד הייתי מטופלת על ידי גונל, דקאפפטיל..)
תודה רבה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ' דב פלדברג10/01/2012ללי שלומות,
ללא ספק הטיפול במליאן בא לאזן את הפרופיל ההורמונלי, להכין אותך לטיפול חדש של הפריה חוץ גופית ולווסת את המחזור הוסתי למועד הרצוי. אנא תקבלי בהבנה את הנחיות הרופא שלך מקופ"ח.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהרונה10/01/2012
שלום
אני בת 38.5.
בשלוש שנים האחורנות FSH גבוה עד 23.5.
ילדתי לפני כ 11 חודשים בניסה טבעית להריון שני.
יש לי מחזור די דליל מדי חודש.
החודש דימומים בין המחזורים.
בדקתי את ה FSH שלי לא במחזור והוא יצא 63.
האם יש לי סיכוי להכנס להריון נוסף?
LH 45
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה - תגובה
פרופ' דב פלדברג10/01/2012לרונה שלומות,
בערכים כאלה של FSH ו-LH לדעתי הסיכוי להרות באופן ספונטני מהביציות שלך הינו שואף לאפס.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרונה
רנית10/01/2012הרית עם 23.5 fsh באופן ספונטני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH
רונה10/01/2012כן
תוך 3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך, כנראה שבכל זאת אפשר להרות
אלמונית11/01/2012מFSH גבוה בניגוד לדעתם של הרופאים - תנסי תקופה ואז תראי ואם לא תפני לבדיקות.
כנראה שבכל זאת לא הכל שחור-לבן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל10/01/2012
שלום,
כמה ימים לאחר ההזרעה ניתן לשבת בג'קוזי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2012באופן ממשי אף אחד לא בדק מה קורה כאשר נכנסים לגקוזי אחרי יחסים או הזרעה.
לדעתי אין בעיה להכנס לגקוזי מספר שעות לאחר הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת בטאאלין10/01/2012
כעיקרון התחלנו טיפול לקראת שאיבה, הרופא נתן לי 100 פיוריגון למשך 4 ימים אחרי שהגעתי לבדיקה אולטרסאונד הוא ראה הרבה זקיקים של 16-14 ולכן החליט להקטין לי את הכמות של הפיוריגון ל-87.5 בתוספת צטרו כי הוא אמר שזה בשל מהר מידי, מה שגרם ל E- לרדת מ-700 ומשהו ל 300 למשהו, הוא החליט להעלות שוב את המינון של הפיוריגון ל-100 למשך יומיים בתוספת צטרו, כשעשיתי בדיקת דם נוספת ומעקב זקיקים היו שם רק זקיק אחד מכל צד באחד 20 ובשני 21 והשאר קטנים בערך 10.
הרופא הציע לי לקחת שני דקקפטיל כדי לאפס את המערכת לעשות הזרעה
עשיתי שתי הזרעות ב-2-3.1.2012.
השאלה שלי מתי אני אמורה לעשות בטא, ומה הסיכוי שדבר כזה באמת יצליח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי בדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2012כל העניין של בשל מידי ואיפוס מערכת ,אין דברים כאלה.
בדרך כלל שיש ירידה כזאת בE2 זה לא טוב ובאמת לא כדאי לבצע שאיבה.
במהלך טיפולי הפריה כאשר יורדים במינון ההורמון בגלל תגובת יתר זה לא טוב ובשלב זה לא משנה מה תעשי.
הסיכויים להרות קיימים אך הם קטנים ובאמת צריך לוותר על מחזור זה ולנסות חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)