מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממש בלחץ! האם הרסתי טיפול?נונלה15/01/2012
ביום חמישי החזרה של 4 עוברים. מקבלת תמיכה של סינרל ופרגניל.
הזרקתי פרגניל ביום ההחזרה והיום בבוקר, לישבן. היום הסתבר לי שהזרקתי במחט קטנה מידי (של המנופור) ולא במחט שמזריקה לשריר...
האם הרסתי את הטיפול? האם להזריק היום עוד פעם פרגניל עם מחט מתאימה יותר?
עד שאשיג את הרופא ואקבל תשובה נראה לי שאתחרפן.
אודה לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש בלחץ! האם הרסתי טיפול? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2012התמיכה של הפרגניל לא כל כך משמעותית כך שלא הרסת כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בלחץ! האם הרסתי טיפול? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2012לא ברור לי מה זה תמיכה של סינרל . זה חומר מדכא ביוץ ושימוש בזה כתמיכה ביחד עם פרגניל זאת המצאה חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה של פרוגסטרוןעינת14/01/2012
שלום,
באופן קבוע אני מקבלת ווסת 11 - 12 ימים לאחר הביוץ (את יום הביוץ ידעתי לפי ערכת ביוץ כשניסינו באופן טבעי או לפי תזמון האוביטרל כשערכנו הזרעות).
האם הדבר נחשב כשלב לוטאלי קצר והאם יש מקום לתמיכה של פרוגסטרון בשל כך?
אני אצייין שלאחר ההזרעה האחרונה (שהיתה ללא טיפול הורמונלי) קיבלתי לראשונה תמיכה של פרוגסטרון והתרחש הריון כימי. אני לא יודעת אם זה צירוף מקרים או שבכל זאת זה מעיד על חשיבות התמיכה.
החודש אנחנו מנסים באופן טבעי ורציתי לשאול אם יש מקום לשקול תמיכה גם כעת, וכן בהזרעות שיהיו בהמשך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שדילגתם עליה
עינת15/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב שאלה שדולגה
עינת17/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה של פרוגסטרון - תגובה
פרופ' דב פלדברג17/01/2012לעינת שלומות,
אני ממליץ בחום להשתמש גם במחזור טבעי וגם במחזור של השבחות בתמיכה של פרוגסטרון. הדבר משפר משמעותית את סיכוייך להכנס להריון.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך
עינת18/01/2012תודה על התשובה.
רציתי לשאול שני דברים נוספים בהמשך לכך:
1. הביוץ היה שלשום, ובהמלצתך התחלתי לקחת פרוגסטרון הבוקר. האם זה מאוחר מדי או שעדיין יש בכך טעם?
2. האם תמיכה של פרוגסטרון מעכבת את הגעת הווסת הבאה במידה וההריון לא נקלט?
(או האם יש לה השפעה הורמונלית אחרת, כמו שינוי מועד הביוץ בהמשך וכד')
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה שלא נענתה
עינת20/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת המשך - תגובה
פרופ' דב פלדברג20/01/2012לעינת שלומות,
1. התחלת לקחת את הפרוגסטרון בזמן.
2. מאוד ייתכן, גם ללא הריון, שהמשך נטילת הפרוגסטרון עלול לעכב את המחזור הטבעי. אי לכך, רצוי לבצע בדיקת בטא כ-12 יום לאחר הביוץ ובמידה והתשובה שלילית להפסיק ליטול את תכשירי הפרוגסטרון. אז המחזור יופיע תוך מס' ימים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לתשובה כנה בבקשה...נולי14/01/2012
האם שיעול מייד לאחר החזרה ובימים שלאחריה עלול לפגוע בהשתרשות העוברים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי...
נולי15/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת תשובה בבקשה
נולי15/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב לפני שאני מתייאשת סופית.
נולי17/01/2012אולי אקבל תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לתשובה כנה בבקשה... - תגובה
פרופ' דב פלדברג17/01/2012לקרין שלומות,
שום שיעול לא יכול לשבש את תהליך ההשרשה ולמנוע תהליך של הריון צעיר אחרי טיפול פוריות.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להפסיק תמיכהרווית14/01/2012
אחרי תרומת ביצית, לוקחת תמיכה 900 אוטרוגסטאן, ן- 4 אסטרופאם.
מתי יש להפסיק את התמיכה. באיזה שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להפסיק תמיכה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/20129 מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פראמיןגלית14/01/2012
שבוע 9, קיבלתי כדורים נגד בחילות פראמין, כמה מותר לקחת ביום? האם כדורים אלו טובים בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פראמין - תגובה
פרופ' דב פלדברג14/01/2012לגלית שלומות,
כדורי פראמין ניתנים בהריון מזה שנים רבות ללא שום סיבוכים. המינון בין 1-3 כדורים ליום נקבע לפי עוצמת הבחילות וההקאות מהן את סובלת.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהבר14/01/2012
אני בת 29.5 ובעלי כבן 30.5 מנסים להרות שנה וחודשיים ללא הצלחה. עשינו את הבדיקות הנ"ל: בדיקת זרע פעמים, צילום רחם, פרופיל הורמונלי, בדיקה אצל אורולוג, היסטרוסקופיה. אנחנו נורא מדוכאים מכך שלא הולך לנו ומפחדים כי יש לנו בעיה משותפת כמו: נוגדים שהגוף שלי מייצר לזרע שלו או ריר צוואר רחם עיווון וכדומה. רצוי לומר כי להחלטה זו הגענו מתוך כך שאני נכנסתי להיריון פעמים בעבר ועברתי הפלה אחת ספונטנית והפלה יזומה בסביבות שבוע 10 לא מבן זוגי כיום אלא מבן זוג אחר. לבן זוגי בדיקת זרע טובה הערך הנמוך ביותר הוא של המורפולוגיה שיצאה חמישה אחוז ולי זה נשמע ממש מעט ביחס למה שצריך 14 אחוז.
רציתי לשאול מה עלינו לעשות גילנו עולה ואנו חוששים שמא יש בעיה שמעקבת אותנו. אני טופלתי באיקאקלומין במשך חודשים כדור אחד בהיום החמישי למחזור ונראה כי זה מוריד לי את הרירית ל6.4 (יום ה- 12) ומייצר לי שלושה זקיקים בגדלים 13, 15 ו- 21 (ביום ה- 12) קיבלתי הזרקה של אוביטרל ביום ה-13 וקיימנו ביום ה- 14 וה-15. בנוסף נערכו לי בדיקות דם שאוששו כי הביוץ עדיין לא הגיע. שאלתי היא מה לדעתכם השלב הבא שאנחנו צריכים ללכת לקראתו???? האם מחיצה קטנה שנתגלתה ברחם עלולה לפגוע בקליטה להיריון??? ובטיפול שכזה מתי אנו צריכים לקיים לאחר הזרקת האוביטרל? אשמח לתשובה אני יודעת שזה ארוך, אך אני נואשת לתשובות של אנשי מקצוע נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה לפרופ' בידרלירון14/01/2012
פרופ' בידר שלום
האם תוכל להסביר לי מה זה הזרעות עם זריקות הורמונליות. מתי מתחילים להזריק?
בת 35 לאחר 3 הפלות טבעיות במהלך השנה עקב קרישיות אך 5 חודשים אין הריון והרופא המטפל המליץ לעבור להזרעות האם זה שהריתי טבעי ב- 9 חודשים 3 פעמים מגביר את הסיכוי שלי להרות בהזרעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2012אילו זריקות FSH שמזריקים מיום 4 או 5 לוסת כדי לגייס יותר זקיקים.
את הפרוטוקול ומשמעותו יש לקבל ולהבין מרופא המטפל בך בפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהרונה14/01/2012
שלום
אני בת 38.5.
בשלוש שנים האחורנות FSH גבוה עד 23.5.
ילדתי לפני כ 11 חודשים בניסה טבעית להריון שני.
יש לי מחזור די דליל מדי חודש.
החודש דימומים בין המחזורים.
בדקתי את ה FSH שלי לא במחזור והוא יצא 63.
האם יש לי סיכוי להכנס להריון נוסף?
LH 45
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה - תגובה
פרופ' דב פלדברג14/01/2012לרונה שלומות,
עפ"י הנתונים שמסרת השחלות שלך נמצאות במצב של אי ספיקה עם רזרבה נמוכה ביותר. יחד עם זאת מאחר והרית לא מזמן ייתכן ומדובר במצב דינמי ולא קבוע. כדי לקבל תשובה אובייקטיבית על הרזרבה השחלתית והסיכוי להכנס להריון אני ממליץ לבצע את בדיקת דם ל-AMH אשר מתבצעת בשיבא, במעבדת המרכז הרפואי בהרצליה (HMC) ובמעבדת רוזנבלט בת"א. אנא חזרי אלי עם התשובה כדי שאוכל לייעץ לך איך להמשיך.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה-שואלת שוב, נראה שדילגו בטעות.ז.14/01/2012
שלום, אשמח אם תוכלו לענות על שתי שאלות:
1.האם צריך לקיים יחסים אחרי הזרעה כדי להגדיל את הסיכויים להיקלט להריון? בעלי נסע מייד אחרי ההזרעה. האם זה פוגע בסיכוי להרות?
2. מאז ההזרעה יש לי הפרשות צהובות-זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה-שואלת שוב, נראה שדילגו בטעות. - תגובה
פרופ' שחר קול14/01/20121. אם הביוץ כבר היה - יחסים הם חסרי משמעות מבחינת הסיכוי להריון.
2. צריך לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרלירון13/01/2012
פרופ' בידר שלום
מישקלי 50 ק"ג האם מינון של 40 מ"ג קלקסן מספיק להריון . (פקטור 5)
האם במידה והכל תקין ויש בעיה רק של קרישיות אני יכולה להיות רגועה עם קלקסן?
האם מנסיונך הרב אפשר להגיע לחודש 9 עם קלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2012בדרך כלל החישוב הוא לפי 1 מ״ ג. לקילו.
40 צריך להספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר שבוע - אודה לתשובתכםשרית13/01/2012
שלום רב.
בת 36 אם לילדה בת 11חודשים שהגיעה בהפריה ראשונה.
כעת לאחר טיפול 3 של הפריה בכל המחזורים קיבלתי מחזור לאחר שבוע בדיוק מיום ההחזרה.
למרות שאני מקבלת תמיכה בעבר אוטרוגוסטן, והפעם גסטון (גם בהפריה הראשונה לקחתי גסטון וזה עבד).
הרופא שלי שינה מספר פעמים את הפרוטוקול. פרוטוקול ראשון - בדיוק כמו הראשון שהצליח (ארוך, דקפפטיל פעם אחת במינון גבוה, גונאל אף 250 ומנוגון 2 אמפולות כל פעם) . פרוטוקול שני - שינה את מינון הדקפפטיל ליומיומי 0.1, העלה את הגונאל אף 450 והמנוגון 6 אמפולות.
פרוטוקול 3 - גלולות למניעת הריון במשך 3 שבועות, דקפפטיל פעמיים ביום 0.1, וגנואל אף ומנוגון המינון הכי גבוה כמו בקודם.
אציין שאני מייצרת מעט מאוד בייציות, עד 6 בטיפול ולבסוף 2 עוברים טובים.
אציין שיש לי כאבים עזים לאחר הטיפולים הללו (גם שאיבה וגם החזרה) מה שלא היה בטיפול שהצליח.
סליחה על אורך השאלה, אבל אשמח לחוות דעת שניה, מה הבעיה??????????????
למה זה ככה? למה זה לא מצליח? למה אני סובלת מכאלו כאבים? למה אני מקבלת מחזור לאחר שבוע?
אודה לתשובה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לא עונים לי מאחר וההודעה ארוכה?
שרית13/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לאחר שבוע - אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר14/01/2012רמת ההורמונים שאת מזריקה היא גבוהה מאוד.
צריך לבצע בוסת בדיקות FSH, E2 ו AMH ואז נוכל לומר לך מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירון13/01/2012
פרופ' בידר שלום רב
ב-2011 3 הריונות שהסתיימו בהפלה טבעית לאחר בירור מקיף ככל הנראה עקב קרישיות יתר פקטור 5.
הרופא המטפל ציין בפניי כי אצטרך קלקסן מתחילת הריון אך במידה ואין הריון תוך 3 נסיונות לחזור(עקב הגיל35).
לאחר 4 נסיונות וביוץ טבעי אין הריון ת מה יכולה להיות הסיבה שעד לפני 8 חודשים היו 3 הריונות בזה אחר זה ועשיו אני לא מצליחה להרות?
אציין כי כל הבדיקות כולל קריוטיפ וצילום רחם בדיקות הורמונליות
ובדיקת זרע תקינות לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2012יכולות להיות סיבות שונות.
לא צינת איך היו הריונות והאם ראו שק ברחם או לא.
בשלב זה יש לעבור לזריקות הורמונליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון13/01/2012פרופ' בידר שלום
לר ראו שק הריון כל ההריונות הסתיימו 24 יום לאחר הביוץ
האם אתה מאמין שלאור העובדה שצלחתי להרות 3 פעמים יש סיכוי שבהזרעה עם זריקות הורמונליות אשיג הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2012אם זה כך אז לא ברור היכן התפתח ההריון. למרות צילום רחם תקין מצב כזה שאת מתארת קשור לבעיה חצוצרתית ולכן הפרוטוקול הטיפולי הוא , שלושה מחזורים של זריקות הורמונליות ואם אין הריון אז הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהז.13/01/2012
שלום, אשמח אם תוכלו לענות על שתי שאלות:
1.האם צריך לקיים יחסים אחרי הזרעה כדי להגדיל את הסיכויים להיקלט להריון? בעלי נסע מייד אחרי ההזרעה. האם זה פוגע בסיכוי להרות?
2. מאז ההזרעה יש לי הפרשות צהובות-זה תקין?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ' דב פלדברג14/01/2012לז' שלומות,
אין שום משמעות להפרשות הצהובות לאחר ההזרעה ובדר"כ במידה וההזרעה בוצעה בזמן אופטימלי ביחס לביוץ אין צורך בקיום יחסים נוסף כדי להגדיל את הסיכויים להריון.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי המשךבר13/01/2012
שלום רב,
רציתי לשאול כמה טיפולי איקאקלומין נהוג לעשות לפני שעוברים הלאה? ומהו השלב הבא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי המשך - תגובה
פרופ' שחר קול14/01/2012אין רוטינה גורפת בטיפולי פוריות. יש להתאים הטיפול לכל אישה לפי הנתונים הרפואיים הספציפיים שלה ושל בן הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל13/01/2012
התחלתי טיפול ואחרי שמונה ימי זריקות גונל 225 ומונגון 3 הייתי אצל הרופא שלי לאולטרסאונד ונתגלתה ציסטה גדולה בשחלה אז הפסקנו את הטיפול שאלתי היא כרגע מופיעות לי הפרשות כההות האם זה התפוררות של הציסטה ?
תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול14/01/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך דר קול
מיטל14/01/2012מה יכול להיות לדעתך ההפרשות האלו והאם כדאי לדבר עם הרופא שלי או שזה לא נורא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך דר קול - תגובה
פרופ' שחר קול14/01/2012דימום רחמי דיספונקציונאלי שכן כנראה שלא היה ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)