מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאיבת ביציות מוקדמת מדי - דחוף בבקשטל17/01/2012
בת 42
טיפול ע"ב מחזור טבעי
אני נמצאת ביום העשירי למחזור, ומזריקה מנופור - 3 אמפולות במשך שלושה ימים (החל מהיום השמיני עד היום העשירי) ביחד עם צטרוטייד
השאיבה מתוכננת ליום השנים עשר למחזור
בבדיקה היום (אחרי 2 ימי הזרקה):
רירית - 7 ממ
זקיק 16 ממ
זקיק נוסף 15 ממ
אסטרדיול - 748
פרוגסטרון - 2.42
הביוץ הטבעי שלי - לפני התחלת הטיפולים היה קורה בימים האחד עשר עד ארבעה עשר למחזור
שאלתי היא:
האם השאיבה לא מוקדמת מדי?
זהו הטיפול הראשון שלי על בסיס טבעי. בטיפולים הקודמים (עם דקאפפטיל) הרופא נהג לגדל את הזקיקים שלי עד לגודל של 25 ממ בערך, ורק אז שאב, והעוברים הכי איכותיים היו כאשר הזקיקים היו גדולים. בשאיבה האחרונה הרופא נאלץ לשאוב מוקדם יותר מכיון שהפרוגסטרון הגיע ל - 5, ואז לא נוצרו הפריות
כמו כן, בעבר רופא אחר שאב לי 2 ביציות לא בשלות ביום האחד עשר למחזור,ביציות שבקעו אך לא הופרו. הנתונים היו אז: אסטרדיול - 1680, פרוגסטרון - 4.2, והזרקתי 4 אמפולות של מנופור החל מהיום השני למחזור, ביחד עם צטרוטייד.
בהתחשב בנתונים אלה, האם השאיבה לא מוקדמת מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת ביציות מוקדמת מדי - דחוף בבקש - תגובה
פרופ' דב פלדברג17/01/2012לטל שלומות,
לדעתי לאור הנתונים שמסרת השאיבה איננה מוקדמת מדי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדםבת 3517/01/2012
שלום רב,
האם יש בעיתיות בביוץ מוקדם סביב יומ 11-12 , כלומר המחזורים שלי בדכ סביב ה 26 יום.?
***בודקת את הביוץ בעזרת ערכות ביוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ מוקדם - תגובה
פרופ' דב פלדברג17/01/2012שלום רב,
בדר"כ לא צריכות להיות בעיות מביוץ יחסית מוקדם כפי שתיארת. כולי תקוה שהטיפול החודש יסתיים בהריון.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רופאים יקרייםגל17/01/2012
שלום יש לי פקטור 5 והזרקתי קלקסן 40 מ"ל ולא היה דופק בשבוע 13 יכול להיות שהמינון נמוך ובגלל זה היה הפלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רופאים יקריים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2012קשה לדעת.
צריך לבדוק כרומוזומים , אם אפשר בזמן שההריון מופסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבה לאחר איקקלומיןברנדה17/01/2012
למיטב הבנתי לאחר איקקלומין רירית הרחם אמורה להיות דקה יותר.
באולטרסאונד שנעשה - הרירית היתה כמעט 11 !!) וזאת לאחר איקקלומין כדור 1 ליום למשך 5 ימים.
האם נורמאלי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית עבה לאחר איקקלומין - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהעדי16/01/2012
שלום בת 32 ילדתי לפני חודשיים הריון של החזרת מוקפאים
אני רוצה הריון נוסף כמה זמן אחרי לידה רצוי לחכות ולהתחיל בטיפולים?
יש לציין שכרגע אני מניקה
האם ילד שלישי באותם מחירים בקופח לגבי כל הטיפול כמו בילד 1,2??
האם כל הזריקות והחומרים שמכניסים לגוף לא מסוכנים ומסרטנייים.??תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים
עדי19/01/2012?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרייה - תגובה
פרופ' דב פלדברג20/01/2012לעדי שלומות,
רצוי להמתין לפחות 6 חודשים בין הלידה האחרונה והנסיונות הטיפוליים הבאים. כמובן שעלייך להפסיק הנקה לפני תחילת הטיפולים. עפ"י כל המחקרים הרב-מרכזיים שבוצעו בשנים האחרונות, התרופות הניתנות לטיפולי הפריה חוץ גופית אינן גורמות לתהליכים סרטניים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות פרוגסטרוןאור16/01/2012
שלום רב ,
עשיתי בדיקת פרוגסטרון שבוע אחרי הביוץ המשוער (יום 28 למחזור)
התוצאה שהתקבלה - 26.4 .
האם הרמה תקינה ? האם אם רמת פרוג' כזו ניתן לצפות להריון ?
תודה רבה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
אור17/01/2012היום בבוקר (יומיים לאחר הבדיקה) כבר התחיל לי דימום .
איך זה יכול להיות ?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות פרוגסטרון - תגובה
פרופ' דב פלדברג17/01/2012לאור שלומות,
אכן כן הרמה הינה תקינה עם סיכוי סביר מאוד להתבססות של ההריון.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך מסברים את הדימום?
אור18/01/2012בסה"כ יומיים לאחר הבדיקה התחיל הדימום .למה זה קורה?
האם יש משהו שניתן לעשות כרגע כדי להציל את המצב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך מסברים את הדימום? - תגובה
פרופ' דב פלדברג20/01/2012לאור שלומות,
קשה לדעת מה סיבת הדימום המדוייקת. עלייך לפנות לרופא נשים, להבדק גניקולוגית ולבצע בדיקת אולטרסאונד ועפ"י זה להחליט לגבי המשך הטיפול.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! איקקלומין וביוץברנדה16/01/2012
שלום רב!
וסת בתאריך 1/1/12
התחלתי איקקלומין בתאריך 5/1/12 במינון של כדור 1 ליום למשך 5 ימים מהיום ה-5 למחזור.
היום ביצעתי בדיקת דם והתוצאות הן:
E2- 322
Progesteron - 0.8
מה זה אומר? מתי הביוץ??
מתי ביוץ לאחר איקקלומין? לפי המדדים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת מהיום 17.1
ברנדה17/01/2012היום במעקב זקיקים: (יום אחרי..)
שחלה ימנית: 3 זקיקים - 11 מ"מ כל אחד.
שחלה שמאלית: 15, 12, 10.5
רירית: 11.9 מ"מ!!!!!
E2 - 144
Progesteron - 2.6
מה המשמעות של הערכים?
מתי צפוי הביוץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה בבקשה בבקשה תשובה
מבולבלת17/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תוצאות..בבקשה עזרה
ברנדה19/01/2012יומיים אחרי - יום מחזור 18
רירית: 9.7
שחלה ימנית: 12
שחלה שמאלית: 16, 12
E2 - 434
P - 1.8
עד שאתפוס את הרופא.. מתי צפוי הביוץ???
האם הערכים טובים?
האם ישנה משמעות לעליות וירידות של הערכים?
אזכיר שאני אחרי איקקלומין כדור ליום למשך 5 ימים - היום היום ה10 לאחר סיום האיקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שלום, רק שאלונת שקשורה..
מבולבלת19/01/2012אחרי יומיים בבדיקת אולטראסאונד הזקיק 15 הפך ל 16..
1. האם תקין?רק 1 מ"מ ביומיים?
2. האם לפי מדדים: זקיק 16
e2 - 464
p - 1.8
הביוץ קרוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מבולבלת20/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי ביוץ - חייבת עזרה!
ברנדה22/01/2012יום מחזור 21, לאחר איקקלומין.
רירית - 9
ללא נוזל בדוגלס
שחלה שמאלית - 13, 11
שחלה ימנית - 13, 13, 12
e2 - 335
p - 3.1
ביום חמישי היה זקיק 16, יכול להיות שהיה ביוץ?
אתמול היו לי כאבי בטן תחתונה חזקים בצד שמאל (איפה שהיה הזקיק 16..) ועדיין קצת כאבים עד היום בבוקר.
מבחינת יחסים היינו יחד ביום חמישי שישי ושבת.
הביוץ קרוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת 2 עוברים גיל הריון שונה-דחוףגלית16/01/2012
שלום, אני לאחר ivf
בשבוע 6 אולטרסאונד נראה דופק בעובר אחד ולגבי השני נאמר כי התפתח עד ל4 שבועות
בשבוע 8 שוב אולטרסאונד עובר ראשון עם דופק 18 מ"מ מתאים לשבוע, עובר שני נמצא לו דופק, שק הריון מתאים לשבוע אך העובר מתאים לשבוע 5.4
מה זה אומר?האם ייתכן?
תודה מראש
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת 2 עוברים גיל הריון שונה-דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול19/01/2012יתכן.
סיכוי גבוה לאיבוד העובר הקטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח בדיקת דם להריון???לינור16/01/2012
שלום דוקטור, בת 30 מטופלת באיקאקלומין+מעקב זקיקים, וסת אחרונה-10/12 בתאריך 27/12 נצפה זקיק בגודל 20 ואחד בגודל 17 , הרופא נתן לי באותו יום זריקה חד פעמית של אוביטרן, אתמול ביצעתי בדיקת דם להריון והתוצאה יצאה:
HCG-B Qualitative (B):
498
מה זה אומר?
אשמח לתשובה תודה לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם לא רופאה אבל עד שיענו לך
מודאגת16/01/2012את בהריון :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנם לא רופאה אבל עד שיענו לך - תגובה
פרופ' שחר קול19/01/2012אכן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למרות האוביטרל-אין מחזור...שלומית15/01/2012
נעשצה הזרעה על בסיס טבעי ללא הורמונים.
נלקח רק אוביטרל.
עברו 15 יום מאז שלקחתי את האוביטרל
ואין סימני מחזור...
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למרות האוביטרל-אין מחזור... - תגובה
פרופ' דב פלדברג15/01/2012לשלומית שלומות,
אני ממליץ בחום לבצע בדיקת בטא בדם להריון.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות שאלה לפרופ' בידרליאת15/01/2012
פרופ' בידר שלום רב
בת 35.5 לאחר 3 הפלות טבעיות כתוצאה מקרישיות יתר מנסה 4 חודשים להרות ואין הריון הרופא המטפל המליץ עקב הגיל לעבור להזרעות עם זריקות הורמונליות
האם זה שהצלחתי להרות 3 פעמים ב-9 חודשים באופן אבעי מגביר את הסיכוי בהזרעות?
האם הזריקות ההורמונליות פוגעות באיכות השחלות ובצוואר הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2012הזרעות לא אך עם תוך כחודשיים אין הריון, וצילום רחם תקין, יש לעבור לזריקות הורמונליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
ליאת17/01/2012פרופ' בידר שלום
בהמשך לתשובתך כי הזרעות לא ובמידה ואין הריון תוך חודשיים לעבור לזריקות הורמונליות . האם ניתן לקבל זריקות הורמונליות ופשוט להשיך ולנסות להרות ללא שום התערפות של רופא כלומר הזרעות?
האם מנסיונך הרב זה שהצלחתי להרות יגביר את הסיכויי להרות עם זריקות הורמונליות ובמידה ואין הריון בחודשיים הקרובים?
צילום רחם בדיקות הומונליות ובדיקת זרע תקינות לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2012הזריקות ההורמונליות דורשות מעקב דם ואולטרה-סאונד.
הסיכויים להריון טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך חיי הזרע בגוףא15/01/2012
ביום שישי בבוקר עשיתי הזרעה וישר אחרי זה הזרקתי זריקת אוביטרל.ב - 11:00. הרופא ביקש ממני לעשות פעמיים הזרעות גם ביום שישי וגם ביום ראשון- היום בבוקר.היום לא הספקתי לעשות.
לפי החישוב שלי הביוץ אמור להיות היום - יום ראשון.- 40 שעות מהזרקת האוביטרל.
אם עשיתי הזרעה ביום שישי והזרקתי אוביטרל בדיוק באותו זמן, מהוא משך זמן המינימלי שהזרע חי בגוף? כמה ימים?
האם היתי צריכה לעשות הזרעה גם היום- יום ראשון?
יש כאן פספוס שלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך חיי הזרע בגוף - תגובה
פרופ' דב פלדברג15/01/2012לא' שלומות,
הזרע, במידה והינו תקין , חי בגוף האישה כ-48 שעות. אי לכך, יש להניח שההזרעה של יום ו' כסתה גם את יום א'.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרהבר15/01/2012
שלום יש לי 3 עוברים אחרונים מוקפאים הייי רוצה לבצע החזרה ראשונה של מוקפאים מה ההליך שעליי לעבור? ישנם זריקו לפני או רק ההחזרה עצמה ? ומאיזה יום בחודש מבצעים א החזרה? האם זה נכון לגדל מאום אחרי שהוקפאו לבוצליסטים?ודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני החזרה - תגובה
פרופ' דב פלדברג15/01/2012לבר שלומות,
קיימים פרוטוקולים שונים להכנה להחזרת עוברים מוקפאים/מופשרים מסוג בלסטוציסטים. לדעתי עלייך להתייעץ בנושא עם הרופא המטפל שהיה מעורב ב-IVF הקודם שלך בו הוקפאו הבלסטוציסטים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיונות כניסה להריון ווסת לא סדיר.ס.15/01/2012
שלום,
אנו מנסים להיכנס להריון שני כבר כמעט שנה, מאז שגמרתי להניק, 10 חודשים אחרי הלידה.
מאז- חזר לי הווסת אך הוא אינו סדיר.
אנו שומרים טהרת המשפחה, בפעמים האחרונות בדקתי את הביוץ עם ערכות לבדיקת ביוץ ויצא שגם אם המחזור היה ארוך- (המחזור עצמו אורך לי 7-8 ימים) הביוץ היה בערך ביום ה-17, כלומר, אחרי שאני כבר טובלת במקוה. וכל פעם ניסינו לקיים יחסים בזמן שהראה שיש ביוץ, ועדיין- לא הצלחנו עד כה.
שאלתי- האם למרות שהביוץ מתרחש בזמן שאנו אכן מקיימים יחסים, יש עדיין השפעה לחוסר סדירות בווסת לאי הצלחה של כניסה להריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיונות כניסה להריון ווסת לא סדיר. - תגובה
פרופ' דב פלדברג15/01/2012לס' שלומות,
שאלתך מורכבת למדי וקשה לענות עליה מבלי לבצע בדיקות מסויימות. הנני ממליץ בחום לפנות לרופא פריון שיערוך את הבירור המלא וימליץ על המשך הגישה הטיפולית.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVM שאלות דחופותליאור15/01/2012
אני נמצאת בטיפול ivm ביום רביעי שאבו 9 ביציות. ביום חמישי היו שתי הפריות אחת ביום שישי הייתה בינוני והשנייה גרוע
אך ביום שישי היו עוד 2 הפריות והחליטו לדחות את החזרה ליום ראשון
ביום ראשון ביום החזרה החליטו שהם רוצים לגדל עוד זמן עד שיהיה בולציסט ואז החזרה תהיה ביום שלישי או רביעי כלומר מיום חמישי עד רביעי כמעט 6 ימים
האם זה מעיד על איכויות לא טובות??? האם זה מעיד שהפריות לא צלחו ולכן לא תהיה החזרה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IVM שאלות דחופות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2012הסיכויים ב IVM לא טובים. מה הסיבה שאת לא עושה הפריות רגילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)