מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושה של זרם ברחםמקווה לטוב13/01/2012
שלום אני בהריון בשבועות הראשונים..
לפני מס' ימים הרגשתי כמו זרם..או קצר..לשתי דקות פעמיים..
החשש שלי שאולי ההריון הפסיק..
כלומר, בדיקת דופק עושה שבוע הבא..
אך אולי זה היה סימן שהדופק של העובר הפסיק?!
אין דימום או משהו אחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של זרם ברחם - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2012תחזיקי ביד מנורה ותראי מה קורה... אבל זה בצחוק.
אם יש לך סימני הריון נוספים כמו בחילות, עייפות וכו׳ זה טוב ואם לא עדיין לדעתי זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות והזרעה - שאלהמיכל13/01/2012
שלום רב,
עשיתי הזרעה ראשונה שלי לפני מס' ימים - לקחתי גונל F מהיום השלישי של המחזור כמות 75 למשך 6 ימים ואח"כ העלו לי את המינון ל- 112.5 למשך 10 ימים.
ב- 29/12 - E2=קטן מ-100, פרוגסטרון - 1.6
ב- 1/1 (אחרי הגדלת המינון) - E2=226, פרוגסטרון 1.1
ב- 4/1-E2=712, פרוגסטורון - 2.5 , 2 זקיקים בממוצע 11 מ"מ
ב- 8/1- E2=569, פרוגסטרון - 6.3 זקיק אחד מוביל ממוצע 15 מ"מ
ב- 8/1 ביצעתי את ההזרעה (ביום ה-18 של המחזור)
שאלותיי הם:
1. האם פיספסתי את הביוץ?
2. האם אני לא מגיבה טוב להורמונים?
3. מה הסיכויים להצלחה ?
אודה לתשובתכם המהירה
יפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות והזרעה - שאלה - תגובה
פרופ' דב פלדברג14/01/2012ליפית שלומות,
1. לא פסספת את הביוץ.
2. קשה להתייחס לתגובה לתרופות להשראת ביוץ על סמך נסיון של מחזור טיפולי אחד.
3. סיכוייך להצליח תלויים בהרבה גורמים נוספים כמו איכות הזרע בזמן היחסים, עובי הרירית הרחמית וכו'.
בואי נחכה ונראה.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ?בת 3513/01/2012
שלום,
רקע: בת 35 2 ילדים ומנסה לילד ה 3....
ביום 12 למחזור הייתי אצל רופאת הנשים שלי אשר ראתה רירית רחם מעובה ותקינה ונוזל בחצוצרה - הניחה שהביוץ התרחש.
שלחה אותי לבצע בדיקות דם ביום 7 לביוץ. משום מה לא קיבלתי תשובה של פרוגסטרון (כנראה טעות במעבדה) אבל קיבלתי תשובה של 17-OH-PROGESTERONE אשר היתה nmol/L 5.85 (הסקלה היא 0.6-5.2)
האם ניתן להניח היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היה ביוץ? - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/2012כן.
נוזל בחצוצרה?
נא בדקי שנית עם הרופאה, סביר שראתה נוזל במקום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
בת 3513/01/2012האם ניתן להניח שרמת הפורגסטרון הנה טובה ל7 ימים לאחר ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול14/01/2012אין תשובה לרמת הפרוגסטרון אלא להורמון אחר. עשו טעות בבדיקה. באופן עקיף אפשר להניח שהיה ביוץ. רצוי לבקש מהמעבדה שיבדקו את אותו הדם לפרוגסטרון, ולא למשהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים...אנה13/01/2012
שלום.
אני בת 42 החודש, אימא לילד אחד בן כמעט שנתיים מהריון ספונטני. מנסה להרות בשנית בסביבות שנה.
מאחורי 7 IVF, כאשר בשניים מתוכם לא היו החזרות.
היום אני אחרי החזרה חמישית. חמש ביציות שנשאבו לפני יומיים בפרוטוקול קצר (4 מנופור ליום במשך שבוע).
חמשת הביציות הופרו ונוצרו 5 עוברים בעלי 2 תאים (עובר אחד), 3 תאים (עובר אחד) ו-4 תאים (שלושה עוברים) אחרי 48 שעות, דרגה 1 ודרגה 2.
היום הוחזרו 4 עוברים בני 48 שעות. לפני שבוע בדיוק עשיתי פיפל.
שאלותי:
1. מה הסיכויים להריון, בגילי, לאחר החזרת ארבעה עוברים?
2. מה הסיכון של הריון מרובה עוברים, בהתחשב בנ"ל ובפיפל שעשיתי שבוע שעבר?
3. מה הסיכון להריון מחוץ לרחם כאשר מוחזרים עוברים ביום 2 ובכמות שהוחזרה?
תודה רבה על עזרתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים... - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2012הסיכויים להריון קטנים בגיל זה סביב ה 5%, וזה תלוי ברמות ההורמונים שלך בוסת במיוחדFSH ו E2. זה שילדת לפני שנתיים מעלה סיכויים.
למה שיהיה הריון חוץ רחמי? זה בדרך כלל מופיע אצל נשים עם הדבקויות סביב החצוצרות לאחר גרידה או דלקת באגן, ככה זה די נדיר.
הסיכויים לתאומים במצבך אפסיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירון12/01/2012
פרופ' בידר שלום
עקב הפלות חוזרות כתוצאה מקרישיות יתר(פקטור 5) אמורה להזריק קלקסן יום לאחר הביוץ בהמלצת רופא עקב זה שכל ההריונות הסתיימו 24 יום לאחר הביוץ ובבדיקת בטא שנייה הורמון ההריון כבר היה בירידה.
אמורה לשוב לישראל מארצות הברית ב-2 טיסות סה"כ 15 שעות טיסה האם זה בסדר להזריק זריקה 1 שעתיים לפני הטיסה הראשונה ו-24 שעות לאחר מכן להמשיך להזריק רגיל כאשר אגיע לארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר טיפול באיקקלומיןשירה12/01/2012
שלום,
לקחתי 5 כדורים של איקקלומין החל מהיום השביעי למחזור בגלל אבחנה של שחלות פוליציסטיות. ( יש לציין שהמחזור היה קצר מהרגיל ולא סדיר 3 חודשים לאחר הפסקת גלולות)
ביום ה-25 למחזור תוצאת בדיקת דם הראתה פרוגסטרון 15.5 , היום ביום ה-33 למחזור עדיין לא הגיעה וסת ובדיקת הריון שלילית.
מתי המחזור אמור להגיע? האם עליי ללכת למומחה פוריות ? האם המעקב היחידי שעושים בטיפול זה הוא בדיקת דם לבדיקת פרוגסטרון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה הפורום המתאים?
שירה14/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לאחר טיפול באיקקלומין - תגובה
פרופ' דב פלדברג14/01/2012לשירה שלומות,
לאחר טיפול באיקקלומין המעקב המתייחס לביוץ מתבסס על ידי בדיקות אולטרסאונד ובדיקות הורמונליות ל-LH ופרוגסטרון. לדעתי כדי לצאת מהסבך מומלץ לפנות לרופא פריון כדי להשלים את הבירור, להחליט על טיפול אינטנסיבי ולקצר את הזמן לביצוע התהליך הטיפולי ולהגיע להריון במהירות האפשרית.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה חייבת עזרה ומדלגיים אלייגל12/01/2012
שלום רופאיים יקריים הסיפור שלי כזה הריון ראשון תאומים ההפריה שבוע 13 דימום שבוע 15 הפלה 2 העוברים נשלפו החוצה
אחרי ההפלה של התאומים עשייתי בירור קרישות ויתגחה לי פקטור 2 ופקטור 5
הריון שני אחרי חצי שנה היום הלכתי לשקיפות עורפיתת ואין דופק אני מזריקה 40 מל קלקסן ואני שוקלת 65
אני בת 28 מה אני יעשה בבקשה תעזור לי איזה בדיקות עוד אני צריכה לעשות?
גם הקלקסן לא עזר לי הייתי אצל פרופסור קופרמינץ ואמר לי שהמינון של הקלקסן היה נמוך ואמא לי לעלות ל60 מ"ל ושאני יגיע ל 70 קילו לעלות ל80 מ""ל
1 האם המינון של הקלקסן יכול להיות הבעיה ????
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה חייבת עזרה ומדלגיים אליי - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2012חבל שלא בדקו את הכרומוזומים של העוברים.
יתכן והבעיה במינון הקלקסן אך יכולה להיות גם בעיה אחרת וכדאי לבצע קריוטיפ של שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר שבוע מיום ההחזרהשרית12/01/2012
שלום רב.
בת 36 אם לילדה בת 11חודשים שהגיעה בהפריה ראשונה.
כעת לאחר טיפול 3 של הפריה בכל המחזורים קיבלתי מחזור לאחר שבוע בדיוק מיום ההחזרה.
למרות שאני מקבלת תמיכה בעבר אוטרוגוסטן, והפעם גסטון (גם בהפריה הראשונה לקחתי גסטון וזה עבד).
הרופא שלי שינה מספר פעמים את הפרוטוקול. פרוטוקול ראשון - בדיוק כמו הראשון שהצליח (ארוך, דקפפטיל פעם אחת במינון גבוה, גונאל אף 250 ומנוגון 2 אמפולות כל פעם) . פרוטוקול שני - שינה את מינון הדקפפטיל ליומיומי 0.1, העלה את הגונאל אף 450 והמנוגון 6 אמפולות.
פרוטוקול 3 - גלולות למניעת הריון במשך 3 שבועות, דקפפטיל פעמיים ביום 0.1, וגנואל אף ומנוגון המינון הכי גבוה כמו בקודם.
אציין שאני מייצרת מעט מאוד בייציות, עד 6 בטיפול ולבסוף 2 עוברים טובים.
אציין שיש לי כאבים עזים לאחר הטיפולים הללו (גם שאיבה וגם החזרה) מה שלא היה בטיפול שהצליח.
סליחה על אורך השאלה, אבל אשמח לחוות דעת שניה, מה הבעיה??????????????
למה זה ככה? למה זה לא מצליח? למה אני סובלת מכאלו כאבים? למה אני מקבלת מחזור לאחר שבוע?
אודה לתשובה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה זקוקה למענה
שרית13/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע והזרעהגבי12/01/2012
ערב טוב לכולם,
היום ביצעתי הזרעה, רמת ההרמונים שלי מצויינת עם זקיק מוביל בכל צד, הזרעה אחרי אוביטרל.
ריכוז הזרע להפתעתנו היו 6* מליון .. הוא עבר השבחה.
השאלה האם עדיין יש סיכוי להיקלט עם זרע כזה ? האם ההשבחה משפיע על המצב ומעלה סיכויים?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע והזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/2012יש סיכוי טוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- לחוצהגילת12/01/2012
צהרים טובים
אני בשבוע 9
עד לפני שבוע היו לי בחילות נוראיות, כעת זה הפסיק, האם המצב תקין?
האם זה בסדר שהבחילות הופסקו בשבוע 8?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי קשר למה שהרופאים יענו לך
יולי12/01/2012אני ממליצה להיות להיות רגועה, סטרס לא עושה טוב לך ולעובר... בהצלחה ובמזל טוב :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה- לחוצה - תגובה
פרופ' שחר קול13/01/2012בסדר. להמשך מעקב הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשל בהשרשהא12/01/2012
בת 37 -+ילד מהריון ספונטני לפני 8 שנים.
עברתי כבר 4 מחזורי שאיבה+השתלה הכל עובד לפי התוכנית-תגובה טובה להורמונים+שאיבה+השתלה +איכות עוברים אך ללא השרשה.. (החזירו טריים ומוקפאים מס' פעמים).
יש לציין בעברי 2 הריונות מחוץ לרחם + ניתוח להוצאת חצוצרה+הריון כימי בהפשקה בין טיפולים..
בריאה בסה"כ+ בדיקות תקינות , למעט FSH גבוה 12.1 .
מתחילה להתייאש מהמצב.
מה ניתן לעשות?
אילו בדיקות ניתן לעשות על מנת לבדוק מדוע אין השרשות?היסטרוסקופיה? קרישיות?
מטופלת ביחידה ציבורית במשך שנה.
אדה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובתכם...
א15/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשל בהשרשה - תגובה
פרופ' דב פלדברג15/01/2012לא' שלומות,
ללא ספק קיימת אצלך בעיה של רזרבה שחלתית וכנראה איכות ביציות. כדי לאבחן את המצב לאשורו אני ממליץ לבצע את בדיקת הורמון ה-AMH אשר מתבצע בשיבא, מרכז רפואי הרצליה (HMC) ומעבדת רוזנבלט בת"א. אשמח להתייחס לתוצאה ולהציע דרכי פעולה אפשריות כדי להמשיך בטיפול.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
א15/01/2012האם צריך הפניה לבדיקה זו?
האם זה דרך הקופה או פרטי?
משיהי יכולה לענות לי מנסיונה לגבי בדיקה זו?
מה בדיקה זו בעצם באה לבדוק??
מדובר בבדיקה שהרופא המליץ עךליה בהודעה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמעבדות זר אין צורך בהפניה
מודאגת16/01/2012זו בדיקה פרטית שעולה 280 ש"ח ותוצאות תוך 3 שבועות.
והיא נותנת אינדיקציה על הרזרבה השחלתית שלך
ניתן לעשות אותה בכל שלב בחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןהדר11/01/2012
לקחתי אוביטרל ב-27.12.11,החזרת עוברים נעשתה ב-31.12.
היום ביצעתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה חיובית.
הייתכן שזה מהתרופה?רק מחר אני צריכה לעשות בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
פרופ' שחר קול12/01/2012אם האוביטרל האחרון ניתן ב - 27.12 הוא חסר השפעה כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתשימרית11/01/2012
נמצאת בטיפולי פוריות כ- 4 שנים, לוקחת חומצה פולית כבר 4 שנים.
עשיתי בדיקה של חומצה הפולית ורשום שאני מעל הנורמה, האם זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
פרופ` דוד בידר12/01/2012חומצה כולית לוקחים 3 חודשים לפני הריון ואת לוקחת זמן רב ללא שום תועלת.
לקיחה של זמן כה רב יכולה לגרום לעייפות וחולשה,ממליץ שתפסיקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
שימרית14/01/2012כעת אני בהריון בשבוע 9, האם בכל זאת להפסיק? או להמשיך עד שבוע 12?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/01/2012יש לעבור לברזל מסוג מטרנה שם יש הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
שימרית16/01/2012(עד היום לקחתי כ- 4 שנים חומצה פולית , כעת אני בשבוע 9+5 )
רופא נשים נתן לי תחליף לכל הוטימינים שאני לוקחת (חומצה פולית, B12, ברזל)
פרנטאל, האם זה תחליף לכל מה שאני אמורה לקחת?
ועד מתי יש לקחת את הפרנטאל?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2012לקחת עד שבוע אחרי הלידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלתשימרית11/01/2012
22/11 הושתלו עוברים.( בטא ראשונית 4/12)
כעת יש הריון ברוך השם.
איזה שבוע אני נמצאת?
(לפי החישובים שלי 9+ יומים.)
אבל עפ"י הרופא שהפנה אותי לבדיקות רשם 8 + 4
בבקשה אנא אימרו לי איזה שבוע אני נמצאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ' שחר קול12/01/2012ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת אחרוןאתי11/01/2012
וסת אחרון 18/11... מקבלת כל 35 יום...הייתי צריכה לקבל ב 22/12 לא קיבלתי לכן ב 29/12 ביצעתי בדיקת דם הריון יצא שלילי...
הלכתי לרופא נתן לי כדורים לקבלת מחזור פרימולוט נור 3X5... סיימתי אותם אבל ביומיים האחרונים בהם השתמשתי בכדורים נתקפתי בכאבי ראש חזקים בכל חלקי הראש וזה תוקף אותי עדיין כבר 4 ימים ולא עוזר לי כלום...
האם התופעה מצריכה בדיקה?
מתי אני אמורה לקבל את המחזור,כמה ימים אחרי סיום הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לענות לי דחוף
אתי13/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת אחרון - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2012בדרך כלל בין 3 ל 7 ימים צריך להגיע דימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)