מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- CMVגלית03/01/2012
שלום,
גיל 35, לפני חמישה חודשים עברתי הפלה עקב CMV הידבקות ראשונית
בדיקות לפני ההפלה מתאריך 11/08/11
CMV IgG - 61.5
POSITIVE -CMV IGG
CMV IgG Avidity -11
מצ"ב תוצאות הבדיקה מעודכן לתאריך 14/12/11
CMV IGG- גדול מ 250 AU/ml -POSITIVE
CMV IGM - חיובי חלש
CMV IgM additional assay חיובי חלש
CMV IgG Avidity - 49.5
אודה להתייחסות מתי אפשר להרות?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV - תגובה
ד''ר דוד ישי09/01/2012שלום
אם את רוצה תשובה מוסמכת יותר, פני לפורום של מומחים להריון ולידה או להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCMV - תגובה
פרופ` דוד בידר10/01/2012זה תלוי בבדיקת ה Avidity.
אם היא מעל 45% אז אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים, חולשה, כאבי ראש וסחרחורותהדר03/01/2012
שלום רב, לפני כשבועים הזרקתי גונאל F , למשך מס' ימים. אח"כ ראו ציסטה ואמרו לי לקחת גלולות, מאז אני עם שלשולים קשים בתדירות מאד גבוהה!! סחרחורות, חולשה, כאבי ראש וכאבים באמצע הבטן...האם יש קשר בין הדברים?נא תשובתכם הדחופה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים, חולשה, כאבי ראש וסחרחורות - תגובה
פרופ' דב פלדברג03/01/2012להדר שלומות,
מאוד ייתכן ואכן יש קשר בין הפסקת הטיפול לבין הופעת השלשולים אך ייתכן והסיבה היא שונה לחלוטין כמו זיהום ויראלי או בקטריאלי במעיים. אני ממליץ בחום לפנות לרופא המשפחה, להבדק, לערוך בדיקות ולהתוות את הטיפול המתאים.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ivfמודאגת03/01/2012
שלום. ביצעתי שאיבה ב 8.12 וב 11.12 הוחזרו שני עוברים. 2512 בטא 297 וב 27.12 בטא 722. אתמול עשיתי אולטראסאונד (שבוע 5+3) ונצפה שק הריון אחד. לטענת הרופא השק "לא נראה לו" אך לא הסביר למה ואמר שאינו יכול לומר שהשק לא תקין.(השק 7 מ"מ). שאלתי היא: האם בשלב כ"כ מוקדם מראה השק יכול להעיד על בעיה? ואם כן מה? האם בשלב זה אמורים לראות משהו חוץ משק שיכול להיות שהרופא לא ראה ולכן היסס?
לתשובתך אודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ivf - תגובה
פרופ' דב פלדברג03/01/2012למודאגת שלומות,
חבל שלא שאלת את הרופא למה הייתה הכוונה כשנאמר שהשק לא נראה לו. על פניו לפי התיאור נראה שמדובר בהריון תקין. המלצתי היא לחזור על אולטרסאונד וגינלי בעוד שבוע כדי לאבחן באופן מוחלט באם השק הינו תקין לגיל ההריון ובאם הופיע דופק עוברי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות יום לפני שאיבהסיוון03/01/2012
שלשום לקחתי פרגניל ב11 בלילה והיום יש לי הפרשות.. זה לא קשור לביוץ? האם זה טבעי שיש הפרשות יום לפני שאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות יום לפני שאיבה - תגובה
ד''ר דוד ישי09/01/2012שלום
טבעי זו לא המילה המתאימה, אבל זה בהחלט אפשרי ואינו מעיד בד"כ על בעיה כל שהיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידרשלומית03/01/2012
שעה לפני ההזרעה ביצעתי אולטראסונד:
זקיק 16 מ"מ
והחזר ציסטי 15 מ"מ.
1מה פשר המילה החזר ציסטי???
2שעה לפני ההזרעה,האם הזקיק לא היה אמור להעלם?
כי הרי הייתי אמורה להיות בביוץ (36 שעות אחרי האוביטרל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר04/01/2012החזר ציסטי זה צורה של זקיק רק התוכן נראה שונה באולטרסאונד, ואין לזה שום משמעות.
מה שמשנה זה מה היה באולטרסאונד ובבדיקות דם בזמן מתן האוביטרל, ולאולטרסאונד שעה לפני הזרעה אין שום משמעות או חשיבות והבדיקה מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל03/01/2012
שלום,
האם זה בסדר שבפעם הראשונה הזרקתי אורגלוטראן בהפרש של שעה מפיוריגון ובפעם השניה בהפרש של שלוש שעות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לקבלת תשובהעדן02/01/2012
שלום,
אני קצת מבולבלת.
עשיתי בדיקות הורמונאליות לאחר שאני ובעלי מנסים להרות כבר לא מעט זמן.
יש לציין שבכל התקופה הנ"ל ביצעתי בדיקות לזיהוי הביוץ על ידי בדיקות ביתיות. ותמיד 14 יום לאחר היום השני של הבדיקה הייתי מקבלת ווסת.
הבדיקה הראשונה בוצעה ביום ה 21 כאשר בייצתי באותו חודש רק ביום ה 23 (על פי הערכה וקבלת הווסת)
E-2=159.71 pg/mL , PROGESTERONE < 0.3 , TSH=1.38 uIU/ml LH=11.2mIU/mL , FSH=5.9 mIU/mL PROLACTIN=11ng/ml
באותו מחזור, ביצעתי בדיקה גם ביום ה2 של המחזור
(E-2) =24.23 pg/mL , TSH=1.28 uIU/ml , LH=5.7 mIU/mL , FSH=6.6 , PROLACTIN=9 ng/ml
ובדיקה נוספת בוצעה ביום ה 21 גם פה בייצתי יום למחרת
(E-2=60.62 pg/mL , PROGESTERONE=1.95 ng/ml
מהפורום ומהתייעצות ראשונה, הוסבר לי שיש לבדוק האם היה ביוץ כשבוע לאחר הביוץ ואצלי רוב הבדיקות בוצעו לפני הביוץ.
הרופאה שלי אמרה שאין קשר ושהיא רואה שבחודשיים הנ"ל לא היה לי ביוץ
1. האם היא צודקת?
2. אם אכן לא היה ביוץ- למה הערכה זיהתה שאכן יש ביוץ (אני לא משתמשת בשום תרופה, ולא היו לי צ'יסטות)?
3. האם אקיקלומין יכול לקצר את המחזור ? והאם ניתן לבצע בדיקת ביוצית במקביל?
4. שאלה אחרונה- מאיזה גודל זקיק ניתן להזריק זריקה להשראת ביוץ?
אני מתנצלת על המון שאלות, אני חושבת שאתם עושים עבודה מדהימה עבורי ועבור נשים רבות בפורום שמוצאות כאן לפעמים אוזן קשבת ומקצועיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012הרופאה צדקה.
לא יודע מה ראית בערכה אך משהוא לא היה בסדר וזה לא חשוב הערכה כי בדיקות דם הן הקובעות.
איקכלומין, מטרתו לגרום ליתר הפרשתFSH ולגרימת ביוץ ואין לו קשר לוסת.
בדרך כלל אנחנו גורמים לביוץ על ידי זריקה כשהזקיק סביב 20 מ״ מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוציסטוסא02/01/2012
רציתי לדעת האם בבית חולים ציבורי יש מצב שבו מחזירים עוברים לאחר 5 ימי הפריה ולא רק 2-3 ימים? או שרק כשיש בעיה מסויימת..
האם נסיונות כושלים חוזרים של שנת טיפולים (פשוט לא נקלט-כל היתר תקין)
יכולה להביא לחשיבה של החזרת עוברים לאחר גידול של 5 ימים כשהם כבר בשלים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוציסטוס - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012התאוריה שלך לא נכונה.
העוברים לא מבושלים ככל שהם יותר במעבדה.
המעבדה הטובה ביותר היא הרחם.
יותר ויותר מוצאים אנו לנכון להחזיר עוברים כמה שיותר מהר , וההמלצה היום שיותר טוב ביום 2 , מקסימום 3.
יש יותר ויותר עבודות שמראים שהריונות שהושגו על די עוברים יום 5 יש בהם יותר מומים ובעיות.
אחוז ההצלחה בבלסטוציסט אצלנו לא טובה, כך צריך לעבור על התיק שלך והבין מדוע את לא מצליחה ולא לחשוב מה החשיבה של הרופאים שלך צריכה להיות.
אין לי ספק שהם חשבו, וכמו רובינו הבלסטוציסט לא יושיע אותך לעומת החזרות מוקדמות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכויים שלידנה02/01/2012
בת 33
מטופלת בפרוטוקול דקא ארוך,כרגע כשבוע אחרי הדיכוי
בעברי הריון ולידה מהפרייה חוץ גופית,הריון ספונטני שנפל ,והריון תאומים שנפל(שקים ריקים)מעוברים מוקפאים.
היתה לי שנה רצופת כשלונות ממוקפאים,חיכיתי להפרייה הזאת הרבה זמן וקשה לי לחשוב על כשלון,
מה הסיכוי להצלחה במקרה כמו שלי?
האם יש משהו שאני יכולה לעשות ע"מ לשפר סיכויים בהפריה זו?
בשני טיפולי ההפריה שעברתי היה לי דימום בדומה לווסת כשבוע אחרי הדקפפטיל,ממה זה נגרם?האם יחזור גם הפעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכויים שלי - תגובה
פרופ' דב פלדברג22/01/2012לדנה שלומות,
קשה מאוד להעריך את סיכוייך המדוייקים מטיפול נוסף של הפריה חוץ גופית. בדר"כ בהתייחס לנשים בגילך שמגיעות להקפאת עוברים (אינדיקציה לאיכות טובה של העוברים) סיכויי ההצלחה נעים בין 35-40% למחזור טיפול.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגניל 15000גלית02/01/2012
אני צריכה לעבור מחר שאיבת ביציות ולקחת היום ב11 בלילה פרגניל 15000, בדרך כלל לוקחים את זה 36 שעות לפני לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרגניל יום לפני
גלית02/01/2012אני מקבלת את הפרגניל היום ב11 בלילה והשאיבה ביום רביעי בבוקר אז זה הגיוני יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל 15000 - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012טעות לקחת היום ולעשות שאיבה מחר ,תבררי שוב אצל נותן ההוראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, השאיבה מחרתיים בבוקר
סיוון02/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיוון02/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תנועות אגן מממושכות יכולות לבטלגילי02/01/2012
השרשה. אני ביום שני להחזרה( יום 4 משאיבה). עשיתי תנועות של ריקודי בטן במשך 0.5 שעה כדי לשפר זרימת דם לאזור הרחם ולסייע בהשרשה. לפני הפעילות הנ"ל הרגשתי את הרחם "עובד" ואילו לאחריו לא הרגשתי דבר. שתי שאלות:
1. האם פעילות גופנית כנ"ל (ריקודי בטן) יכולה לשפר/ לפגוע בסיכויי ההשרשה?
2. אם ההשרשה נפגעה, האם העובר יוכל להשתרש שוב?
3. כיצד עליי לנהוג בהמלך שבועיים אלו לאחר החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תנועות אגן מממושכות יכולות לבטל - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012אי אפשר להרגיש רחם עובד .
תנועות ריקודי הבטן לא משפרות שום זרימה.
השרשה תהיה או לא לפי טיב העובר ולא התנהגות זו או אחרת.
את צריכה להתנהג כמו שאת מתנהגת רגיל ושום דבר מההמצאות שאת מתארת כאן לא יעזרו במשהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרגלי02/01/2012
בוקר טוב
שבוע 8+2 (לאחר השתלת עוברים מתרומה) התחילו לי כאבי בטן בגובה הטבור, מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012בדרך כלל לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר - דחוףדניאל01/01/2012
שלום,
אני נמצאת בטיפול IVF. התחלתי להזריק פיוריגון 125 יח' מיום 23/12/11.
בתאריך 27.12.11 התוצאות של בדיקות דם היו:
LH=2.3, Estradiol=259, Progestiron=1.94.
בתאריך 29.12.11 : LH=2, Estradiol=544, Progestiron=2.77.
היום (01.01.12):
LH=5, Estradiol=1379, Progestiron=2.16.
אולטראסאונד הראה שיש זקיק אחד ~15 מ"מ ועוד בערך 10 קטנים ~10-11 מ"מ.
אמרו לי מהיום להוסיף לפיוריגון זריקת אורגלוטראן ולהיבדק ביום רביעי הקרוב.
האם יכול להיווצר מצב שאני אבייץ לפני הזמן (בגלל זקיק הגדול)?
האם המשך טיפול שנקבע הוא תקין?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דניאל02/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012לא.
אמרו לך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר-המשך
דניאל02/01/2012שלום,
מה עדיף פרוטוקול קצר או ארוך?
מה עדיף במקרה של שחלות פוליציסטיות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר-המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012לא כל כך משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר היקר -מספר שאלות..לחוצה01/01/2012
שלום, אני אמורה לעבור שאיבת ביציות פעם ראשונה חודש הבא ויש לי מספר שאלות.
1. האם כאשר אומרים שרב המטופלות עוברות בין 5-7 טיפולים בשנה, הכוונה היא ל 5-7 שאיבות או סה"כ שאיבה + החזרת עוברים.
2. במידה והחזרת עוברים טריים לא הצליחה האם מותר בחודש העוקב לבצע החזרת מוקפאים?
3. במידה והחזרת טרים+מוקפאים לא הצליחה ויש לבצע שאיבה נוספת, האם מותר לשאוב רצוף אחרי ההחזרה האחרונה או שיש להמתין חודש?
4. בהחזרת מוקפאים גם לוקחים זריקות (הורמונים)?
תודה מראש ומצטערת על כל השאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון קטן..
לחוצה01/01/2012כאשר כתבתי בשאלה הראשונה לגבי מספר הטיפולים, התכוונתי האם שאיבה+החזרת טריים נחשב כטיפול אחד והחזרת מוקפאים נחשב כטיפול נוסף או רק שאיבה + החזרת מוקפאים נחשב טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר היקר -מספר שאלות.. - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012שאיבה נחשבת כטיפול וזה כולל החזרת טריים ואילו מוקפאים זה מחזור אחר וכשאנו מתכוונים שעברת 5 טיפולים הכוונה לשאיבות.
בשנה אפשר לעשות כ 5 שאיבות ולא רצוי אחד אחרי השני, אך אם החזרת מוקפאים אז זה נחשב לחודש הפסקה כי לא היה גירויי שחלה ולא שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אחרי הריון כימירנית01/01/2012
צריך לוודא שהרחם נקי כמו בהפלה טבעית? (כי המחזור יוצאת עם גושים כאלה...)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה ושאלה נוספת.
רנית02/01/2012בת 42.
איך ייתכן כי לפני בדיוק לפני חודש עשיתי בדיקת fsh שיצאה 6.7 והיום שוב עשיתי יצא 23? יש לציין כי גם לפני שנה היה לי 6.6
האם יש סיכוי כי בחודש הבא למשל זה שוב ירד?
האם הקופה עדיין מממנת IVF עם רמות גבוהות של FSH ? (מכבי)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים?
רנית03/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)