מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אודה לקבלת תשובהעדן02/01/2012
שלום,
אני קצת מבולבלת.
עשיתי בדיקות הורמונאליות לאחר שאני ובעלי מנסים להרות כבר לא מעט זמן.
יש לציין שבכל התקופה הנ"ל ביצעתי בדיקות לזיהוי הביוץ על ידי בדיקות ביתיות. ותמיד 14 יום לאחר היום השני של הבדיקה הייתי מקבלת ווסת.
הבדיקה הראשונה בוצעה ביום ה 21 כאשר בייצתי באותו חודש רק ביום ה 23 (על פי הערכה וקבלת הווסת)
E-2=159.71 pg/mL , PROGESTERONE < 0.3 , TSH=1.38 uIU/ml LH=11.2mIU/mL , FSH=5.9 mIU/mL PROLACTIN=11ng/ml
באותו מחזור, ביצעתי בדיקה גם ביום ה2 של המחזור
(E-2) =24.23 pg/mL , TSH=1.28 uIU/ml , LH=5.7 mIU/mL , FSH=6.6 , PROLACTIN=9 ng/ml
ובדיקה נוספת בוצעה ביום ה 21 גם פה בייצתי יום למחרת
(E-2=60.62 pg/mL , PROGESTERONE=1.95 ng/ml
מהפורום ומהתייעצות ראשונה, הוסבר לי שיש לבדוק האם היה ביוץ כשבוע לאחר הביוץ ואצלי רוב הבדיקות בוצעו לפני הביוץ.
הרופאה שלי אמרה שאין קשר ושהיא רואה שבחודשיים הנ"ל לא היה לי ביוץ
1. האם היא צודקת?
2. אם אכן לא היה ביוץ- למה הערכה זיהתה שאכן יש ביוץ (אני לא משתמשת בשום תרופה, ולא היו לי צ'יסטות)?
3. האם אקיקלומין יכול לקצר את המחזור ? והאם ניתן לבצע בדיקת ביוצית במקביל?
4. שאלה אחרונה- מאיזה גודל זקיק ניתן להזריק זריקה להשראת ביוץ?
אני מתנצלת על המון שאלות, אני חושבת שאתם עושים עבודה מדהימה עבורי ועבור נשים רבות בפורום שמוצאות כאן לפעמים אוזן קשבת ומקצועיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012הרופאה צדקה.
לא יודע מה ראית בערכה אך משהוא לא היה בסדר וזה לא חשוב הערכה כי בדיקות דם הן הקובעות.
איקכלומין, מטרתו לגרום ליתר הפרשתFSH ולגרימת ביוץ ואין לו קשר לוסת.
בדרך כלל אנחנו גורמים לביוץ על ידי זריקה כשהזקיק סביב 20 מ״ מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוציסטוסא02/01/2012
רציתי לדעת האם בבית חולים ציבורי יש מצב שבו מחזירים עוברים לאחר 5 ימי הפריה ולא רק 2-3 ימים? או שרק כשיש בעיה מסויימת..
האם נסיונות כושלים חוזרים של שנת טיפולים (פשוט לא נקלט-כל היתר תקין)
יכולה להביא לחשיבה של החזרת עוברים לאחר גידול של 5 ימים כשהם כבר בשלים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוציסטוס - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012התאוריה שלך לא נכונה.
העוברים לא מבושלים ככל שהם יותר במעבדה.
המעבדה הטובה ביותר היא הרחם.
יותר ויותר מוצאים אנו לנכון להחזיר עוברים כמה שיותר מהר , וההמלצה היום שיותר טוב ביום 2 , מקסימום 3.
יש יותר ויותר עבודות שמראים שהריונות שהושגו על די עוברים יום 5 יש בהם יותר מומים ובעיות.
אחוז ההצלחה בבלסטוציסט אצלנו לא טובה, כך צריך לעבור על התיק שלך והבין מדוע את לא מצליחה ולא לחשוב מה החשיבה של הרופאים שלך צריכה להיות.
אין לי ספק שהם חשבו, וכמו רובינו הבלסטוציסט לא יושיע אותך לעומת החזרות מוקדמות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכויים שלידנה02/01/2012
בת 33
מטופלת בפרוטוקול דקא ארוך,כרגע כשבוע אחרי הדיכוי
בעברי הריון ולידה מהפרייה חוץ גופית,הריון ספונטני שנפל ,והריון תאומים שנפל(שקים ריקים)מעוברים מוקפאים.
היתה לי שנה רצופת כשלונות ממוקפאים,חיכיתי להפרייה הזאת הרבה זמן וקשה לי לחשוב על כשלון,
מה הסיכוי להצלחה במקרה כמו שלי?
האם יש משהו שאני יכולה לעשות ע"מ לשפר סיכויים בהפריה זו?
בשני טיפולי ההפריה שעברתי היה לי דימום בדומה לווסת כשבוע אחרי הדקפפטיל,ממה זה נגרם?האם יחזור גם הפעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכויים שלי - תגובה
פרופ' דב פלדברג22/01/2012לדנה שלומות,
קשה מאוד להעריך את סיכוייך המדוייקים מטיפול נוסף של הפריה חוץ גופית. בדר"כ בהתייחס לנשים בגילך שמגיעות להקפאת עוברים (אינדיקציה לאיכות טובה של העוברים) סיכויי ההצלחה נעים בין 35-40% למחזור טיפול.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגניל 15000גלית02/01/2012
אני צריכה לעבור מחר שאיבת ביציות ולקחת היום ב11 בלילה פרגניל 15000, בדרך כלל לוקחים את זה 36 שעות לפני לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרגניל יום לפני
גלית02/01/2012אני מקבלת את הפרגניל היום ב11 בלילה והשאיבה ביום רביעי בבוקר אז זה הגיוני יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרגניל 15000 - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012טעות לקחת היום ולעשות שאיבה מחר ,תבררי שוב אצל נותן ההוראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, השאיבה מחרתיים בבוקר
סיוון02/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיוון02/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תנועות אגן מממושכות יכולות לבטלגילי02/01/2012
השרשה. אני ביום שני להחזרה( יום 4 משאיבה). עשיתי תנועות של ריקודי בטן במשך 0.5 שעה כדי לשפר זרימת דם לאזור הרחם ולסייע בהשרשה. לפני הפעילות הנ"ל הרגשתי את הרחם "עובד" ואילו לאחריו לא הרגשתי דבר. שתי שאלות:
1. האם פעילות גופנית כנ"ל (ריקודי בטן) יכולה לשפר/ לפגוע בסיכויי ההשרשה?
2. אם ההשרשה נפגעה, האם העובר יוכל להשתרש שוב?
3. כיצד עליי לנהוג בהמלך שבועיים אלו לאחר החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תנועות אגן מממושכות יכולות לבטל - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012אי אפשר להרגיש רחם עובד .
תנועות ריקודי הבטן לא משפרות שום זרימה.
השרשה תהיה או לא לפי טיב העובר ולא התנהגות זו או אחרת.
את צריכה להתנהג כמו שאת מתנהגת רגיל ושום דבר מההמצאות שאת מתארת כאן לא יעזרו במשהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרגלי02/01/2012
בוקר טוב
שבוע 8+2 (לאחר השתלת עוברים מתרומה) התחילו לי כאבי בטן בגובה הטבור, מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012בדרך כלל לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר - דחוףדניאל01/01/2012
שלום,
אני נמצאת בטיפול IVF. התחלתי להזריק פיוריגון 125 יח' מיום 23/12/11.
בתאריך 27.12.11 התוצאות של בדיקות דם היו:
LH=2.3, Estradiol=259, Progestiron=1.94.
בתאריך 29.12.11 : LH=2, Estradiol=544, Progestiron=2.77.
היום (01.01.12):
LH=5, Estradiol=1379, Progestiron=2.16.
אולטראסאונד הראה שיש זקיק אחד ~15 מ"מ ועוד בערך 10 קטנים ~10-11 מ"מ.
אמרו לי מהיום להוסיף לפיוריגון זריקת אורגלוטראן ולהיבדק ביום רביעי הקרוב.
האם יכול להיווצר מצב שאני אבייץ לפני הזמן (בגלל זקיק הגדול)?
האם המשך טיפול שנקבע הוא תקין?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דניאל02/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012לא.
אמרו לך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר-המשך
דניאל02/01/2012שלום,
מה עדיף פרוטוקול קצר או ארוך?
מה עדיף במקרה של שחלות פוליציסטיות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר-המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012לא כל כך משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' בידר היקר -מספר שאלות..לחוצה01/01/2012
שלום, אני אמורה לעבור שאיבת ביציות פעם ראשונה חודש הבא ויש לי מספר שאלות.
1. האם כאשר אומרים שרב המטופלות עוברות בין 5-7 טיפולים בשנה, הכוונה היא ל 5-7 שאיבות או סה"כ שאיבה + החזרת עוברים.
2. במידה והחזרת עוברים טריים לא הצליחה האם מותר בחודש העוקב לבצע החזרת מוקפאים?
3. במידה והחזרת טרים+מוקפאים לא הצליחה ויש לבצע שאיבה נוספת, האם מותר לשאוב רצוף אחרי ההחזרה האחרונה או שיש להמתין חודש?
4. בהחזרת מוקפאים גם לוקחים זריקות (הורמונים)?
תודה מראש ומצטערת על כל השאלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון קטן..
לחוצה01/01/2012כאשר כתבתי בשאלה הראשונה לגבי מספר הטיפולים, התכוונתי האם שאיבה+החזרת טריים נחשב כטיפול אחד והחזרת מוקפאים נחשב כטיפול נוסף או רק שאיבה + החזרת מוקפאים נחשב טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר היקר -מספר שאלות.. - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012שאיבה נחשבת כטיפול וזה כולל החזרת טריים ואילו מוקפאים זה מחזור אחר וכשאנו מתכוונים שעברת 5 טיפולים הכוונה לשאיבות.
בשנה אפשר לעשות כ 5 שאיבות ולא רצוי אחד אחרי השני, אך אם החזרת מוקפאים אז זה נחשב לחודש הפסקה כי לא היה גירויי שחלה ולא שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אחרי הריון כימירנית01/01/2012
צריך לוודא שהרחם נקי כמו בהפלה טבעית? (כי המחזור יוצאת עם גושים כאלה...)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה ושאלה נוספת.
רנית02/01/2012בת 42.
איך ייתכן כי לפני בדיוק לפני חודש עשיתי בדיקת fsh שיצאה 6.7 והיום שוב עשיתי יצא 23? יש לציין כי גם לפני שנה היה לי 6.6
האם יש סיכוי כי בחודש הבא למשל זה שוב ירד?
האם הקופה עדיין מממנת IVF עם רמות גבוהות של FSH ? (מכבי)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים?
רנית03/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- B12 ושאיבת ביציותגלית01/01/2012
אני לוקחת כל חודש זריקת B12, האם זה בסדר לקחת אותה היום אם מחרתיים אני עושה שאיבת ביציות? זה לא יפריע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B12 ושאיבת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012לא יפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציות - כואבת?לימור01/01/2012
אני אמורה לעבור השבוע שאיבת ביציות. האם זה כואב? האם מצריך התארגנות מסוימת? האם נשארים בבית לאחר מכן?
אתמול חברה הפחידה אותי ואמרה שמאד כאב לה אח"כ. 3 ימים לא קמה מהמיטה ושבוע הייתה בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור...
בר01/01/2012לימור אני עברתי שאיבה לפני שבועיים עבורי השד לא היה נורא כלל אומנם לפני ההרדמה נילחצתי אך כאשר התעוררתי לא היו לי כאבים כלל הרופא שלי אמרה כי שמה לי נר נגד כאבים ביום למחרת היו לי לחצים בבטן אך לא רציני תחושה של "בטן מלאה מים" אבל עבר ... עבורי בכלל זה פעם ראשונה בכל הסרט הזה כי יש לי 2 ילדים מהריונות ספונטניים לחלוטין ונורא פחדתי מכל התהליך והנה הכל אחריי תחשבי על אחרי וב"ה שיהיו לך תוצאות חיוביות בהצלחה,,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך זמן היוץ????דחוף מאוד....לינור01/01/2012
שלום, וסת אחרונה 10/12, מטופלת בכדורי איקאקלומין בגלל וסת לא סדירה ולכן ביוץ לא סדיר, עשיתי מעקב זקיקים וביום ראשון (25/12) שעבר הזקיק היה 17 מ"מ ואחד 14 מ"מ, ביום שלישי (27/12)בדיקה אצל הרופא הנשים שלי :זקיק בשחלה ימנית גודל 20 מ"מ ושחלה שמלאית 17 מ"מ הרופא בנוסף נתן לי זריקה של OVITRELLE 250 משום שאמר שהגודל של הזקיקי מצביע על ביוץ ואמר לי שצריך לקיים יחסים באותו יום, למחרת ומחרתיים.
בנוסף אני מבצעת בדיקות עם מקלוני ביוץ- ביום שלישי לאחר שהייתי אצל הרופא המקלון הראה שיש ביוץ, כך גם ביום רביעי, חמישי, שישי ושבת (אתמול בערב) איך יתכן שהמקלון מראה כל כך הרבה ימי ביוץ, האם בגלל הזריקה משך הביוץ התארך וגם הזקיק הקטן יותר הגיע לביוץ? אני מאוד מבולבלת ולא מבינה את פשר העניין????
אני יודעת שהמקלונים מדוייקים מאוד משום שאני משתמשת בהם תקופה ארוכה+ מעקב זקיקים וזה מראה באמת מתי אין /יש ביוץ....
אשמח לתשובה מהירה תודה ,לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ....
לינור01/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לייייי בקשה תענוווואורית01/01/2012
בתאריך 22.12 אוביטרל , 23.12 הזרעה
היום לא התאפקתי עשיתי בדיקה ביתית של מקלון הזהב שיצאה שלילי...
האם בשלב זה הורמון היה אמור כבר להיות מופרש מהגוף? (במידה וזה הריון)
לאחר כמה זמן פחות או יותר מהזרעה ההורמון מופרש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך זמן הביוץ????דחוף מאוד
לינור01/01/2012שלום, וסת אחרונה 10/12, מטופלת בכדורי איקאקלומין בגלל וסת לא סדירה ולכן ביוץ לא סדיר, עשיתי מעקב זקיקים וביום ראשון שעבר הזקיק היה 17 מ"מ ואחד 14 מ"מ, ביום שלישי בדיקה אצל הרופא הנשים שלי :זקיק בשחלה ימנית גודל 20 מ"מ ושחלה שמלאית 17 מ"מ הרופא בנוסף נתן לי זריקה של OVITRELLE 250 משום שאמר שהגודל של הזקיקי מצביע על ביוץ ואמר לי שצריך לקיים יחסים באותו יום, למחרת ומחרתיים.
בנוסף אני מבצעת בדיקות עם מקלוני ביוץ- ביום שלישי לאחר שהייתי אצל הרופא המקלון הראה שיש ביוץ, כך גם ביום רביעי, חמישי, שישי ושבת (אתמול בערב) איך יתכן שהמקלון מראה כל כך הרבה ימי ביוץ, האם בגלל הזריקה משך הביוץ התארך וגם הזקיק הקטן יותר הגיע לביוץ? אני מאוד מבולבלת ולא מבינה את פשר העניין????
אני יודעת שהמקלונים מדוייקים מאוד משום שאני משתמשת בהם תקופה ארוכה+ מעקב זקיקים וזה מראה באמת מתי אין /יש ביוץ....
אשמח לתשובה מהירה תודה ,לינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובה...
לינור02/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך זמן הביוץ????דחוף מאוד - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012מרגע זריקת האוביטרל הביוץ יהיה אחרי כ 40 שעות.
לא בודקים במקלות ביוץ כשלוקחים אוביטרל.
בטוח הביוץ היה ביום ה.
את לא צריכה להיות מבולבלת כי הכל כאן פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אורית01/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף לייייי בקשה תענוווו - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012עשית מוקדם את הבדיקה.
אם באמת קיבלת את האוביטרל מתי שצריך אז צריך לעשות בדיקה ראשונה ב 6 לינואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין עד מתי?תמי01/01/2012
בוקר טוב,
שבוע 7.1. בשבוע 6.3 נצפה שק הריון עם עובר ודופק.
לוקחת פעמיים ביום אנדומטרין פעם בוקר ופעם ערב.
שאלתי היא - עד מתי עליי לקחת את התמיכה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין עד מתי? - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012בעקרון אפשר להפסיק.
רוב היחידות ממליצות עד שבוע 9.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- לאחר 5 הפריותליאור31/12/2011
אני ובעלי עשנו 5 טיפולי פוריות ללא הצלחה
שנינו בריאים לחלוטין ולא נמצאו ממצאים כלשהם
מה יכול לגרום לכך שזה לא נקלט?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור אישי דומה...
סהר01/01/2012שלום לך, אני לא רופאה אבל חייבת לספר לך סיפור אישי,
גם אנחנו היינו מהמקרים הלא ידועים ועשיתי 4 הזרעות ו3 הפריות
שלא צלחו דבר... גם אני הייתי מתוסכלת מאוד בלשון המעטה.
אחרי כל החוסר הצלחות האלה,ישבתי עם הרופא שלי והחלטנו לשנות
אסטרטגיה -"לתקוף את הבעיה" אחרת . החלטנו לעשות גידול של
5 ימים של העוברים במקום של יומיים שלושה. לגדל אותם לבלסטוציסטים
ואז להחזיר אותם. אולי הגוף שלי זקוק ליותר "וול דאן" כדי להיקלט.
וזה עבד. ברוך השם יש לי ילדה מהממת שתהיה בריאה.
אז אני שוב, לא רופאה אבל לפעמים במקרים אלה צריך רופא עם מעוף,
שיהיה לו אומץ לשנות פרוטוקולים,להחליף שיטות ולנסות.
אולי זה יעבוד גם אצלך? תתיעצי עם הרופא שלך.אין מה להפסיד נכון?
שיהיה בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור אישי דומה... - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012מה שכתבת כאן זה קשקטש מוחחט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור אישי דומה... - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012ששקטש מוחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר.
סהר03/01/2012מצטערת,לא התכוונתי לענות אבל מקומם אותי
לראות שהינך קורא לסיפור האישי שלי קשקוש מוחלט.
הרשה לי לציין כי אני לא מתווכחת עם הפן הרפואי והמקצועי
זהו בהחלט לא מקומי.
כל אשר כתבתי הינו סיפור אמיתי והמידע הרפואי הינו
פרי מוחו של פרופסור הורוביץ -מנהל מחלקת I.V.F בהר הצופים,
הרופא שטיפל לי לאורך כל הדרך.
הבנתי כי על פי האג'נדה שלך בלצטוציסטים הם בעלי סכויי הצלחה
נמוכים וסיכויים גבוהים למומים.
אך בסיפורי האישי יש הריון שהושג רק כך,ואף חברה טובה שטופלה איתי
שם ,השיגה הריון עם תאומים אחרי מלחמה של 7 שנים (!) בדרך הזו.
ברוך השם כולם בריאים ושלמים.
אז קטונתי לחלוטין מלנהל עמך דו שיח בנושא,אתה בטוח מבין ויודע הרבה
יותר ממני.
אבל סיפור ההצלחה שלי ושל חברתי בשיטה זו כנראה לגבנו, היא לא קשקוש מוחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסטים
דנה03/01/2012אולי הבלסטוציסטים הצליחו במקרה שלך,וכל מקרה הוא לגופו,אבל אני אישית לא שמעתי על הצלחות עם בלסטוציסטים ,לי החזירו עד היום 6 בלסטוציסטים(מוקפאים אבל..)ללא שום תוצאה,והיו לי תוצאות יפות עם טריים(2 הריונות ,ילד אחד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
סהר04/01/2012בלי שום ספק את צודקת.
אני ממש לא באתי לקדם כאן שום אג'נדה .
זה הסיפור שלי בלבד והוא בא ממקום של לתת תקווה
שלעיתים שינויים בשיטות-כל אחת לפי נתוניה בלבד כמובן,
יכולים להניב תוצאות. זה סכ"ה מה שהתכוונתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שאומרים קשקוש מוחלט - רצוי
אלמונית08/01/2012לברר פרטים ולגביה כנראה שזו היתה הצלחה - לא לכולן מתאים אותו טיפול ובכלל התגובות של בידר לפעמים מקוממות ולועגות למטופלות חבל שכך - רצוי להבהיר למטופלת ולא ללעוג לה.
גם רופאים לא תמיד יודעים הכל!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך השם יש לי הצלחה נוספת ...
סהר09/01/2012בימים אלה התבשרתי על תשובה חיובית מבלסטוציסטים...
אני מסכימה איתך שהתשובה הייתה מאוד לועגת,
ברור שלכל רופא יש את האג'נדה שלו,אבל לפסול על הסף שיטה
שעבדה לי פעמיים(!) ואף על חברתי אחרי 7 שנים קשות
ללא הצלחה,בשיטה זו נקלטה בתאומים.
למה לקרוא לזה קשקש מוחלט...נשגב מבינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שאומרים קשקוש מוחלט - רצוי - תגובה
פרופ` דוד בידר09/01/2012לכתוב משפטים כמו לתקוף את הבעיה ושהגוף יותר WELL DONE ודברים דומים זה לא קשקוש?
פתאום היא והרופא משנים אסטרטגיה, ממש יוצא מהכלל.
אין שום יתרון לבלסטוציסטים ואולי להיפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על כל הדיון הזה...
סהר09/01/2012יש לי ילדה בריאה ועוד אחד/אחת בדרך?
זה מה שחשוב לי-כל השאר הבל הבלים וקשקושים מוחלטים..
ברכה והצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יקר. - תגובה
פרופ` דוד בידר03/01/2012אהבתי את המושג פרי מוחו של הפרופסור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף- לאחר 5 הפריות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012אי אפשר לענות בלי לראות התיק ותוצאות הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
נועה09/01/2012לדעתי אין לך סיבה להילחץ אחרי שעשיתי כמעט 40 טיפולים ורק בסוף הצלחתי לדעתי את פשוט לחוצה תנסי להרפות לפני הטיפול לחשוב מחשבות חיוביות תנסי גם דיקור להורדת הלחץ אל תדאגי בסוף זה יגיע הכל בראש
גם אצלנוי לא היו כל בעיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)