מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח אם מישהו יענה...בר31/12/2011
בהמשך להודעתי מאתמול,,,הבוקר החל ממש מחזור דימום בזמן מתן שתן ויותר חזק הפסקתי על דעת עצמי את הנרות כי הרופא שלי בחו"ל ואם קבלתי מחזור אז מה הטעם להמשיך נהגתי נכון? הייתי רוצה עוד לדעת למרות שבעבר הייתי בהריון ו-2 לידות תקינות וספונטניות (חצוצרות חסומות)למה בתהליך שכבר הוכנסו לי עוברים עדיין הרחם לא קלט? מה יכול להעיד מצב זה מפעם ראשונה של IVF האם העובדה שהייתי במתח רב היא שלא נתנה להיקלט? או שעליי לבדוק עוד אפשרויות מה האחוזים של מוקפאים?ועד כמה יש סיכוי בהמשך להודעתי מאתמול,,,הבוקר החל ממש מחזור דימום בזמן מתן שתן ויותר חזק הפסקתי על דעת עצמי את הנרות כי הרופא שלי בחו"ל ואם קבלתי מחזור אז מה הטעם להמשיך נהגתי נכון? הייתי רוצה עוד לדעת למרות שבעבר הייתי בהריון ו-2 לידות תקינות וספונטניות (חצוצרות חסומות)למה בתהליך שכבר הוכנסו לי עוברים עדיין הרחם לא קלט? מה יכול להעיד מצב זה מפעם ראשונה של IVF האם העובדה שהייתי במתח רב היא שלא נתנה להיקלט? או שעליי לבדוק עוד אפשרויות מה האחוזים של מוקפאים?ועד כמה יש סיכוי אם בטרי לא נקלט? תודה רבהאם בטרי לא נקלט? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה
ליאור31/12/2011דבר ראשון נהגת נכון אם קיבלת מחזור אין צורך להמשיך בתמיכות
דבר שני, לפי מה שאני יודעת ואני לא רופא יש סיכויים טובים למוקפאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאור01/01/2012לא אין זריקות פשוט מגיעים להחזרה בתקווה שיצליח
מוקפאים הם יותר חזקים מטריים לפי מה שקראתי לי מוקפא נקלט פשוט הוא לא התפתח ונפל
אני מקווה שיקלט וישאר...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור,,,
בר01/01/2012ליאור תודה רבה על היתיחסותייך אך באמת לא היו לי הרבה ברירות אלה להפסיק את התמיכה אומנם אני מאוד רציתי שיצליח אך לא כך היה ,בניסיון הראשון מה שכולם אמרו כי בטרי פעם ראשונה זה נתפס ולא אז אני לא יודעת מה הסיכוי כי בקפוא יתפס נקווה שאכן יהיה טוב ונופתע אשאל אותך אם את יודעת מה הפרוצדורה במוקפאים יש טיפול זריקות לפני? אשמח למידע תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות לא ברורותשרון31/12/2011
שלום, אני בטיפולי IVF. אתמול הייתה לי שאיבת ביציות לאחר מחזור טבעי ללא טיפול הורמונלי. היום הודיעו לי שצריך לחכות עד מחר כדי לראות אם יש הפרייה, כי התוצאות לא ברורות. מה הכוונה התוצאות לא ברורות?
ושאלה שניה איך קרה ששאבו לי 3 ביציות, כשלא קיבלתי כל טיפול הורמונלי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
שרון02/01/2012יש מצב שתהיה הפרייה גם אחרי 3 ימים מהשאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012קשה להבין מה היה באמת ולמה התכוונו.
בדרך כלל לא נשאבות 3 ביציות ללא שום עזרה הורמונלית, וגם מה שאת כותבת כאילו לא אמרו לך מה ברור ומה לא , קשה להגיד לך מה קורה אך זה לא שמע בסדר.
אין הפריות אחרי 3 ימים אלא אחרי 18 שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן מבצעים אולטרסאונד תלת מימד?מירי30/12/2011
שלום רב, ברצוני לדעת היכן ניתן לבצע אולטרסאונד תלת מימד לבדיקה האם יש מחיצה ברחם וניתן להסירה או שהרחם דו קרנית?
האם קופ"ח כללית משתתפת בעלות הבדיקה לנשים מעל גיל 40 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - אוטרסאונד תלת מימד
מירי31/12/2011היכן ניתן לעשות בדיקת אולטרסאונד תלת מימד?
אודה לקבלת תשובה בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבדיקה
משהי02/01/2012אני עשיתי את הבדיקה הזו בבית חולים הדסה עין כרם
בקשר לשאלה השנייה אין לי מושג
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבד בהרדמהאסנת30/12/2011
שלום רב,
בת 40. במהלך סטימולציה לקראת IVF נמצאה עליה חדה באנזימי כבד:
- ALT (GPT) – 233 (נורמה 0-31).
- AST (GOT) - 126 (נורמה 10-31)
- LDH-Lactic Dehydrogenase - 663 (נורמה 233-440)
- ALKP (Alkaline Phosphate- 126.8 (נורמה 30-120)
כמו-כן נמצא CMV IgM חיובי (Avidity 10%) ורופאי המליץ לבצע שאיבת ביציות בלבד והקפאת עוברים (ללא החזרה).
האם הרדמה מלאה במהלך השאיבה בטוחה לאור מצד תפקודי הכבד?
תודה רבה,
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי כבד בהרדמה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/01/2012לא ממליץ לעשות הקפאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וכאבים בתחילת הריוןרונית30/12/2011
שלום רב,
סוף סוף נקלטתי להריון לאחר טיפול ivf. הוחזרו 2 עוברים
ביום ראשון האחרון-י"מ 14- בטא 520.
כבר באותו יום התחילו לי הפרשות חומות ורדרדות, לאחר יומיים בדקתי שוב בטא והיתה הכפלה.
אתמול התחילו לי כאבים קלים(דומים לכאבי מחזור) בבטן תחתונה. נסעתי שוב לבי"ח לבדוק בטא+עשיתי אולטרסאונד כדי לוודא שיש שק הריון ואכן היה וגם הבטא שוב הוכפלה
למרות שזה שבוע מאד צעיר(4+4), ראו שק כמובן לא חלמון...וזימנו אותי שוב ליום חמישי הבא. במשך יום שלם פסקו הדימומים
והיום בצהריים שוב הרגשתי כאבים קלים בבטן תחתונה והיה שוב דימום(לא מאסיבי,אבל עדיין דימום)
רציתי לשאול האם זה תקין?על המ זה יכו להעיד? האם יש סיבה לדאגה?אין לי סלבנות לחכות עד חמישי הבא לראות דופק,אני כל הזמן חושבת שמשהו אל תקין ולצערי לא ניתן לדעת בשלב כה מוקדם. אשמח לתשובתכם...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה-
רונית31/12/2011האם זה תקין שראו שק הריון ללא שק חלמון בשבוע 4+4?
לא אמורים לראות יתר בשבלב זה, למרות שהבטא התחילה גבוהה?
ראיתי כאן ממישהי עם בטא נמוכה יותר שראו אצלה שק הריון ושק חלמון בערך בשלב הזה..אשמח לתשובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-חשוב לי מאד..
רונית02/01/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר כשלון תרומת ביצית מבקשת חוו"דרנית30/12/2011
שלום לרופאים היקרים,
בת 42 עשיתי בעבר 6 הזרעות ו- 5 הפריות (ההפריות היו בין גיל 40 ל-41). מתרומת זרע.
שחלה שמאל אינה מתפקדת כלל, חצוצרה שמאל חסומה.
בהפריות קיבלתי את מירב הגונל/מנופור- 6 אמפולות/450. יצאו בממוצע 5 ביציות, בכל טיפול. בממוצע 4 הופרו.
בטיפול השלישי נעשה לי פיפל, הביופסיה הראתה שהכל בסדר.
הרירית שלי יפה מאוד ותלת שכבתית.
במהלך כל ההפריות קיבלתי מיד לאחר ההחזרה מיקרופירין לדילול הדם. (ללא כל סיבה- זה הסגנון של הרופא שלי, הוא מאמין בהצלחה של זה)
בהפריה הרביעית נקלטתי. מההתחלה היתה בטא נמוכה- ערך 13 ביום ה-12. אך הכפילה את עצמה עד שהגיעה לשבוע 7. נמצא שק הריון ברחם וכן עובר שכמובן לא תאם את השבוע אלא הראה גודל עובר ושק כמו של שבוע 5.5. נשמע דופק חלוש בשבוע 7 אך נדם די מהר, ואז התרחשה הפלה טבעית. העובר נפל בשלמותו. ערכתי מיד לאחר מכן היסטוריוסקופיה אבחנתית שהראתה רחם נקי לחלוטין.
כאמור לאחר מכן היה עוד נסיון אחד של הפריה שלא צלח בכלל.
עשיתי הפסקה בת שנה ולפני כחודש חזרתי לתרומת ביצית מיד בקייב באיסדה. אפילו ללא כל המלצת רופא, פשוט עייפתי מהכשלונות.
יש לציין כי הערכים שלי היו בסדר לפני שנה ה-FSH -6.6 , LH 220 .
השנה עדיין ה- FSH אותו דבר, רק שה- LH קפץ ל-447.
תוצאות תרומת הביצית- ביום ה-14 קיבלתי בטא 23 פרוגסטרון 36.6 אסטרדיול 696.
לאחר יומיים הבטא ירדה ל-20 והפרוגסטרון ל-22. הפסקתי את התמיכה וכעת מחכה למחזור. מבינה כי מדובר בהריון כימי.
לשאלתי- האם לדעתכם יש לעשות בירור נוסף, לבדוק מדוע זוהי הפעם השניה שיש לי סוג של השרשה אך לא מוצלחת? והרי הפעם מדובר בביצית צעירה???!
אשמח לחוו"ד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר כשלון תרומת ביצית מבקשת חוו"ד - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2011יש לבצע ברור של טרומבופיליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר -דחוףדניאל29/12/2011
שלום,
אני נמצאת בעיצומו של טיפול IVF שני. התחלתי להזריק פיוריגון 125יח' מתאריך 23.12.11. המינון נמוך כי בפעם הראשונה עם מינון של 200 יח' שאבו לי 29 ביציות.
להלן תוצאות של בדיקת דם:
LH=2, Estradiol=100, Progestiron=3.68. :22.12.11
LH=2.3, Estradiol=259, Progestiron=1.94. :27.12.11
LH=2, Estradiol=544, Progestiron=2.77 :29.12.11
יש לי 2-3 זקיקים מובילים בגודל של 11-12 מ"מ והרבה קטנים.
ביחידה אמרו לי בינתיים להמשיך להזריק פיוריגון 125 יח'.
האם יש צורך להתחיל להזריק אורגלוטרן? האם יכול להיווצר מצב שלא ישאבו לי ביציות כי אין מספיק?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר -דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרדניאל29/12/2011
שלום,
אני נמצאת בעיצומו של טיפול IVF שני. התחלתי להזריק פיוריגון 125יח' מתאריך 23.12.11. המינון נמוך כי בפעם הראשונה עם מינון של 200 יח' שאבו לי 29 ביציות.
להלן תוצאות של בדיקת דם:
Date LH Estradiol Progestiron
22.12.11 2 100 3.68
27.12.11 2. יש לי 2-3 זקיקים מובילים בגודל של 11-12 מ"מ והרבה קטנים.
ביחידה אמרו לי בינתיים להמשיך להזריק פיוריגון 125 יח'.
האם יש צורך להתחיל להזריק אורגלוטרן?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2011אפשר להזריק אולגלוטרן כאשר הזקיקים יגיעו סביב ה13 מ״מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירהמיה29/12/2011
מעוניינת לתרום תרופות לטיפולי פוריות: דקפטיל, מונוגון, אנדרומטרין- כמויות לא קטנות.
כול התרופות בתוקף כמובן.
אם מישהי מעוניינת -שילחו לי כתובת מייל כתגובה ואצור איתך קשר
בהצלחה רבה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל את התרופות
גלית29/12/2011האימייל שלי הוא: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת תרופה
שרית31/12/2011אני אשמח לקבל תרופות שהן בתוקף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיה
גלית01/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה איטית של בטאענת29/12/2011
שלום,
שלשום ערכתי בדיקת בטא והתוצאה היתה 31. היום ערכתי בדיקה נוספת (48 שעות אחרי) והתוצאה היתה 50. אני מבינה שזו עליה איטית מדי. האם זה בעייתי או עשוי להצביע על ההמשך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה איטית של בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2011ההריון לא מתפתח תקין ויש להמשיך בדיקות בטא כדי לראות לאן זה הולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תקין ביתא וכו'מקווה לטוב29/12/2011
שלום
אני ביום ה - 14..לאחר הזרעה
ערכתי היום בדיקת ביתא שנראית גבוהה-
401
פרוגסטרון 77
אסטרודיל 299
האם הבדיקות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם תקין ביתא וכו' - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהtut29/12/2011
לקחתי 3 איקקלומין ליום מהיום ה-6 לוסת. היום יום 11 לוסת מעקב זקיקים
-נצפו זקיקים קטנים בשתי השחלות. עובי אנדומטריום: 6.1 דוגלס: חופשי מנוזל
תוצאות בדיקות דם
: ESTRADIOL(E2) 403.85 PMOL/L
PROGESTERONE 1.00 NMOL/L
האם לדעתך צפוי ביוץ החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה....
tut01/01/2012בהמשך לשאלתי מיום חמישי. היום יום 14 למחזור מעקב זקיקים:
שחלה ימנית-זקיקים קטנים
שחלה שמאלית : זקיק בגודל 10*10
עובי אנדומטריום 5.4 דוגלס: נוזל בכמות קטנה
וכן תוצאות בדיקות דם מהיום:
ESTRADIOL(E2) 300.26 PMOL/L
PROGESTERONE 1.00 NMOL/L
האם יהיה ביוץ החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה שחלתית ירודהאלונה29/12/2011
בת 39 , לאחר 4 IVF ללא הצלחה של השתרשות. בפרוטוקול האחרון קיבלתי 600 פיוריגון ליום + 1 אורגלןטרן. נשאבו 3 ביציות אך נאמר לי כי העוברים התפתחו יתר על המידה (6 תאים ביום 2 ) שאלתי היא: האם במצב של רזרבה שחלתית נמוכה עדיף לנסות מינון קטן יותר של פיוריגון ואולי להשיג תוצאה טובה יותר? התחושה שלי הייתה שכאילו מעמיסים על הגוף יותר מידי והוא יוצר מעין "התנגדות"... האם יש היגיון כלשהו בתחושתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה שחלתית ירודה - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2011כל התחושות שלך לא נכונות ואת צריכה לעבור לטיפולי תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרדורית28/12/2011
ערב טוב
לאחר החזרת עוברים התחלתי להזריק קלקסן כל יום , האם חשוב להזריק קלקסן בשעה קבועה? או מספיק בשעות הערב והערב המאוחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2011מספיק בערב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מוזרים בבטןסהר28/12/2011
אני שישה ימים לאחר החזרת 3 טריים,
יש לי כאבים מוזרים בבטן התחתונה ובצידי הבטן.לא כאבים חזקים
אבל כמו המיחושים שיש לי לפני מחזור.
אם לא הייתה השרשה עד עכשיו אז זה כבר יכול להיות כאבי המחזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מוזרים בבטן - תגובה
פרופ` דוד בידר29/12/2011בדרך כלל זה כתוצאה מהשאיבה. בדרך כלל 6 ימים לאחר החזרה זה לא סימנים שבא וסת אלא יותר תוצאה מהפעולה החודרנית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)