מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטורוןז.22/12/2011
הי, רציתי לדעת מה זה אומר פרוגסטורן 167.5 שבוע אחרי הזרעה? האם יש סיכוי להריון או שאין קשר? תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטורון - תגובה
ד''ר דוד ישי24/12/2011שלום
זו רמה מצויינת. זה לא אומר שיש הריון, אבל אם הרמה היתה נמוכה, הסיכוי להריון היה נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תוצאות האולטרסאונדסיוון22/12/2011
אני בפרוטוקול ארוך לוקחת דקא מהיום ה21 למחזור עד עכשיו (במשך 19 יום) עד היום 3 ימים לאחר קבלת המחזור. ועשיתי היום בדיקת אולטראסאונד והתוצאות בצד ימין זקיקים קטנים. בצד שמאל זקיק בגודל 18 מ"מ ורירית 2 מ"מ.
איך זה שיש לי זקיק בגודל 18 מ"מ ועדיין לא התחלתי לקחת גונל F?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
גלית22/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תוצאות האולטרסאונד - תגובה
בגלל הרירית הדקה, אני מניח שלא מדובר בזקיק אלא בממצא ציסטי( אולי שארית של זקיק ממחזור קודם שעדיין לא נספג ). רמה נמוכה של אסטרוגן תחזק את השערתי. במצב כזה אפשר להתחיל בטיפול אלא אם הממצא נראה חשוד ומצריך בירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבדיקת דם התוצאות היו:
גלית25/12/2011אסטדיול - 71
ופרוגסטרון - 0.9
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבדיקת דם התוצאות היו: - תגובה
ד''ר דוד ישי25/12/2011שלום
כמו שצפיתי, רמת האסטרוגן נמוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג דם וקשר להריוןש22/12/2011
חג שמח
אני בת 43 ומעולם לא הריתי. היו לי שני הריונות כימיים עם בטאות נמוכות.
קראתי באיזשהו מקום שלבעלי סוג דם -O (שזה סוג הדם שלי) צפויות בעיות בכניסה להריון ולא כל סוג דף מתאים להן. אני מבצעת את ה- IVF ע"י תרומת זרע.
האם נכון הדבר?.
תודה וחג אורים שמח והצלחה לכולן :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג דם וקשר להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2011לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהירושלמית21/12/2011
חג שמח לכלום
אני בהריון שבוע 10+1 לאחר טיפוליי ivf.
אני לוקחת 2 קרינון ביום לאחר שהתגלה מעט דימום באיזור הרחם..וקצת דיממתי לא משהו רציני.
האולטרסונד היה תקין והכל תקין עם העובר.
עד מתי אני צריכה לקחת את התמיכה... הרופא שלי אמר שעד שבוע 13.. שזה בסדר ואפילו הוכיחו שאם ממשיכים עם התמיכה זה מפחית סיכוי ללידה מוקדמת ושהיום הרבה ממשיכים מעבר לשבוע 12
אני בלחץ נוראי כי עד עכשיו שמעתי מהרבה מקורות שצריך לקחת תמיכה עד שבוע 12 מקסימום!!!!
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
ירושלמית22/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה - תגובה
אתהתמיכה הרגילה צריך לקחת עד שבוע 7-8. כל מה שמעבר לזה אינו מוכח באופן חד משמעי וניתן מסיבות אחרות. אין לך מה לחשוש. דבר אחד אפשר להגיד די בוודאות. נזק זה לא יעשה להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטילדנה21/12/2011
האם דקפפטיל ביום 22 למחזור זה בסדר?
מתי מומלץ לקבל את הזריקה?(יום מחזור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה
דנה23/12/2011..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל - תגובה
אם הכוונה שלך היא התחלה של דקפפטיל בפרוטוקול טיפול ארוך, יום 22 הוא יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותחנה21/12/2011
איחור במחזור כבר 21 יום.בדיקת דם הריון שלילית.מה אומר תוצאות בדיקות הורמונליות שעשיתי?אסטרדיול-אסטרוגן-846. פרוגסטרון 0.6
FSH 3.8
LH 7.79 מתי אני אמורה לקבל מחזור?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונליות - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי21/12/2011שלום ממי,
לפי התוצאות, קרוב לוודאי שיש לך תסמונת השחלה הפוליציסטית, זוהי הפרעת ביוץ,שעלולה לגרום לווסת לא סדיר, ששכיחותה עד 10% מהאוכלוסיה. ניתן להרות בעזרת תרופות להשראת ביוץ עם תוצאות מצוינות.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בפה והריוןטלי21/12/2011
אני בשבוע 7+5 עם שלישייה. בימים האחרונים החל יובש בפה למרות שאני שותה הרבה. האם זה שכיח בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בפה והריון - תגובה
לא. זה לא שכיח. שכיח יותר דוקא הפרשה מוגברת של רוק.
רצוי מאוד לבדוק את מצב משק הסוכר שלך ( סוכרת )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF ואנדומטריזיסמתעניינת21/12/2011
שלום רב,
בחודש 08/2011 עברתי לפרוסקופיה בעקבות ציסטה גדולה בשחלה במהלך הניתוח נראה היה כי מדובר בציסטה אנדומטריאלית וכי היא קיימת גם בצד השני. לאחר הניתוח הוסבר לי כי החצוצרות נפגעו כך שבחצוצרה שמאל אין מעבר ובימין יש מעבר איטי ומועט כך שאצטרך טיפולי IVF באמת כך היה וכיום אני בתחילתו של טיפול פרטי (שלב הדיכוי וצריכה להתחיל הגברה של הביוץ).
שאלתי הראשונה והחשובה ביותר הינה מה הם סיכויי ההצלחה של טיפולי IVF כשיש אנדומטריטיס. (_אני מתארת לעצמי כי מי שמצאו אצלו ציסטות אנדומטריאליות סובל מאנדומטריטיס). האם הסיכויים טובים?
שאלתי השניה בUS שעברתי לאחר הניתוח ראו כאילו הציסטות חזרו, אך מUS ל-US נראה כאילו הן נעלמו - בימים אחדים ממש - האם יכול להיות שאלו לא היו ציסטות כלל אלא איזשהו הליך דלקתי שעבר בעקבות אנטיביוטיקה שלקחתי?
שאלה אחרונה האם התרופות לביוץ יכולות להגביא את האנומטריטיס? והאם יש שם של מומחה מומלץ בתחום IVF + אנדומטריטיס?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVF ואנדומטריזיס - תגובה
הסיכויים של IVF הם בד"כ הטובים ביותר מכל הטיפולים שלנו, אבל , הם תלויים בהמון גורמים. אחד מהם הוא אנדומטריוזיס שדווקא מפחית אותם מעט.
לא ברור לי מה היו הממצאים הציסטיים שנעלמו. אבל העובדה שנעלמו ספונטאנית בזמן קצר הופכת אותם ללא חשובים.
לצערי, הטיפול ההורמונלי מעודד את האנדומטריזיס.
גם אם אין רופא שמתעסק גם עם פוריות וגם עם אנדומטריוזיס, רצוי להיות במעקב של כל אחד מהם ולדאוג שהם יטפלו בך בתיאום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום אחרי החזרהלאה21/12/2011
תוצאות בדיקת הדם הן-
estradiol pmol/L 4456.0
Progesterone nmol/L >127.2
Beta Subunit, hCG mIU/mL 113.4
האם תקין??
האם הe2 לא גבוה מדי
והבטא לא נמוכה קצת??
אני גם שבוע עם כאבי בטן חזקים כמו מחזור.
האם יכול להיגרם מהאנדומטרין או מראה חלילה על בעיה בהריון??
(אני פוליציסטית אם זה משנה.והריון ראשון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה רופא לא ענה על שאלתי?
לאה22/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה אחרי החזרהללי21/12/2011
זקוקה לתשובה דחופה אני 7 ימים אחרי החזרת עוברים, היום מעדתי ונפלתי על הטוסיק, האם יש מצב שזה ישפיע על התהליך? האם יש מצב שעקב הנפילה שלי העוברים שהוחדרו נפלו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה אחרי החזרה - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי21/12/2011שלום ללי,
אם את מרגישה טוב, ולא נגרם לך כל נזק גופני, אינך צריכה להיות מודאגת בשל סכנה ל"נפילת העוברים" היות והעוברים בשלב זה או נמצאים בתהליך השרשה ברחם- או שלא השתרשו. בכל מקרה בחבלה קלה בבטן או באגן אין מה לדאוג לכך שתהליך ההשרשה יושפע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף רמת בטאורד21/12/2011
בת 42 לאחרי החזרת בלצוטציט , בתאריך 12.12 בטא 235 בתאריך 14.12 735 בתאריך 21.12 737 נצפה שק הריון גודל 3 ס"מ הורמונים תקינים
מה זה אומר מבחינתי
בבקשה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף רמת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2011הבטא ב 21.12 היתה צריכה גבוהה אך היא מתחת לרמה של ה 14.12 ולכן ההריון לא תקין,אם איןמטעות בבדיקה.
בדרך כלל בערכים כאלה לא רואים שום שק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת רחםסופי21/12/2011
עקב סרטן ברחם כרתו לאחותי את הרחם האם יהיה בעתיד הקרוב טיפולך ונסיון בהשתלת רחם
לאחותי אין ילדים אפשר בבקשה תשובה במייל תודה לך ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר22/12/2011לא יהיה בעתיד הקרוב השתלת רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידררעות21/12/2011
אחרי החזרת עוברים 22/11, (שאיבה19/11)
בטא שהתחילה נמוך מאוד (8) והכפילה את עצמה יחסית יפה.
אתמול 20/12 בוצע א.ס. נצפה שק הריון בתוך הרחם עפ"י הרופא ראו מעט דופק (לא כל כך הבנתי)
אמר לעשות שוב א.ס. בעוד שבוע ייתכן שהייתה השרשה מאוחרת.
יכול לומר לי למה התכוון הרופא "מעט דופק"? ומדוע לעשות שוב א.ס.? יש סיכוי להריון זה?
תודה, וחנוכה שמח לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2011כאשר הדופק לא ברור אז אומרים שיתכן דופק או דופק מסויים והיות ולא ברור עדיין, חוזרים אחרי מספר ימים שוב פעם ואז צריך לראות דופק בברור, כך שאין מה לעשות אלא להתאזר בסבלנות עד שיראו שהכל בסדר.
לפחות את בהריון וזה כבר טוב ועוד 5 ימים תדעי אם רואים היטב את הדופק ואם יהיה כך אז בסדר.
עד להתקדמות ההריון. וסופו יש עוד הרבה מוקשים ונקווה שהכל ילך טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקיד האוביטרל לאחר החזרת עובריםליאת20/12/2011
שלום רב,
אשמח לדעת מה תפקידו של האוביטרל לאחר החזרת עוברים. הוחזרו לי 2 עוברים לפני כשבוע ונאמר לי לקחת 0.125 אוביטרל כעבור 5 ימים...אני מבינה את תפקיד האוביטרל לפני השאיבה/הזרעה... אך איך הוא משפיע לאחר החזרת העוברים? למה הוא בעצם גורם?
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקיד האוביטרל לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר21/12/2011תומך בגופיף הצהוב במידה והיה פרוטוקול שמדכא הפרשת הורמון ה LH.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה קשהמנאל20/12/2011
אני נסואה כבר 10 שנים אבל לא נכנסת להריון, אני עושה טיפולי IVF אבל שומדבר לא עוזר ולא מצליח!
אני מרגישה מאוד בדדה ועצובה , לכל האחיות שלי יש ילדים
יש מקרים שאחרי 10 שנים כן מצליחים להכנס בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה קשה - תגובה
פרופ' שחר קול24/12/2011כן!
יש תקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)