מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופה ממשמרים26/10/2011
אני ביום התשיעי למחזור, בפרוטוקל קצר.
היום התחיל לי דימום לא ברור.
באולטרה סאונד ראו חמישה זקיקים סביב ה 15
רירית 6 מ"מ לא סדירה
הורמונים
פרוגסטרון 2.1
E2 1656
מה זה הבלגן הזה?
האם יש סיכוי לטיפול או להפסיק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מרים27/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה ממש - תגובה
ד''ר דוד ישי31/10/2011שלום
צריך לעקוב אחר הדימום ולודא שהוא אכן בא מתוך הרחם ( מאוד מוזר לאור הנתונים שמסרת ) . אם הרירית נראית לא טובה, אפשר לשאוב את הזקיקים ולשקול לקפיא את כל העוברים ולא לותר על כל הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד החזרת עובריםמיכל26/10/2011
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים - בלסטוציסט
ההחזרה נקבעה ליום 21 במחזור
לא קיבלתי הורמונים בטיפול הנוכחי
על סמך התוצאות שצירפתי, אבקש לדעת:
1. מתי בערך היה הביוץ?
2. הרופא אמר שההחזרה תהיה 5 ימים אחרי הביוץ, אני תוהה האם לאור הבדיקות האלה ההחזרה ביום ה-21 למחזור לא תהיה מאוחר מדי?
יום 12 במחזור
זקיק 19 על 19
E2 - 495
LH - 6.4
Progresteron - 0.49
יום 16 במחזור
זקיק 23 על 23
E2 - 881
LH - 33.3
Progresteron - 2.32
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתכם
מיכל27/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע מתעלמים? אנא תשובתכם
שירה29/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד החזרת עוברים - תגובה
פרופ' דב פלדברג29/10/2011לשירה שלומות,
מאחר והבלסטוציסט הינו שלב בהתפתחות העוברית האופייני ליום ה-5 מהשאיבה או מהביוץ, הרי ההחזרה ביום ה-21 של המחזור מתאימה לנתונים שמסרת ולמועד הפשרת הבלסטוציסט.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' פלדברג
שירה29/10/2011שלום פרופסור ותודה רבה על תשובתך
האם תוכל לומר לי ע"פ הנתונים מתי היה בערך הביוץ?
רוב תודות
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלש מאוד וקצר מאודעדי26/10/2011
שלום,
עברתי שלושה מחזורי IVF וחמש החזרות.
המחזורים שלי תמיד היו סדירים כל 28 יום מאז גיל 12
הרירית שלי מתעבה יפה ועומדת כמעט תמיד על 9 מ"מ.
יחד עם זאת מאז תחילת הטיפולים המחזור שלי התקצר בצורה משמעותית ונהיה גם חלש מאוד. בעבר לפני תחילת הטיפולים המחזור שלי היה 4-5 ימים עם דימום חזק ביום הראשון והשני. כעת המחזור שלי הוא יום אחד בלבד עם דימום שמספיק לתחבושת היגיינית של יום יום.
הסבב האחרון היה סבב מוקפאים ללא הורמונים ואם תמיכה של אנדומטרין. בדיקת הבטא יצאה שלילית ביום ה 13 להחזרה ומאז עדיין לא קיבלתי מחזור, אתמול יום 15 להחזרה הופיע בערב דימום של התחלת מחזור אך הוא נמשך שעה בלבד ונגמר. האם הגיוני שמדובר במחזור?
ממה שהבנתי דווקא המחזור אמור להיות חזק יותר בעקבות הטיפולים, אם כך יכול להיות שמדובר באותות הזהרה שהגוף משדר לי ויש משהו לא בסדר שעליי לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לא תקין?
עדי26/10/2011מקפיצה!!!
מה כדאי לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה!
עדי26/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור חלש מאוד וקצר מאוד - תגובה
אם הרירית שלך מגיעה לעובי של 9 מ"מ עם הטיפול, קשה לי להניח שיש לך בעית רירית. התקצרות הוסת אינה מעידה בהכרח על בעיה. אם בכל זאת יש חשד לבעיה בחלל הרחם, הבדיקה היא הסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקשרון26/10/2011
שלום,
אני בטיפולי IVF כבר כמה מחזורים. הפעם יש לי שלושה זקיקים בגודל 24X25 19X23 ו- 16X16. האם הזקיק השלישי קטן מידי לעבור הפרייה. מה הגודל המינימלי של זקיק שיכולים להפרות אותו (בהנחה כמובן שיש בו ביצית) תודה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה-גודל זקיק
שרון27/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל זקיק - תגובה
פרופ` דוד בידר28/10/2011מעל 16 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא אחרי IVFליאם26/10/2011
שלום רב,
עברתי טיפול IVF ראשון בו הוחזרו 2 עוברים טריים.
ביום 14 לאחר ההחזרה הבטא הייתה 521 והפכתי לאישה הכי מאושרת בעולם
ביום 17 אחרי ההחזרה הבטא 2160.
1. האם ניתן להסיק מהעליה שמדובר בתאומים??
2. הבנתי שמתחילים את גיל ההריון שבועיים אחרי השאיבה, כלומר אני אמורה להיות
היום בשבוע 5 (השאיבה הייתה לפני 3 שבועות). מתי מומלץ לעשות US ראשון? מתי ניתן לראות שק הריון/מס' עוברים....?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי יש סיכוי לתאומים
אוקסנה26/10/2011בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאוקסנה
ליאם27/10/2011למה? זה נחשב ערך גבוה?
היה לך ניסיון כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאם - יש לך טעות בספירה
שיר27/10/2011את הספירה מתחילים משבועים *לפני* השאיבה (ולא שבועיים אחריה).
יש רופאים שמחשבים גם בטריים את גיל העוברים ביום ההחזרה (כלומר שבועיים + יומיים ,למשל, ויש רופאים שמצרפים את גיל העוברים רק במוקפאים.
בכל מקרה, כאמור, ובוודאות - מדובר על שבועיים *לפני* השאיבה.
עכשיו עשי לעצמך חשבון חדש.
ושיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא אחרי IVF - תגובה
למרות ההתלהבות, לא ניתן להסיק לפי רמת הבטא על מספר העוברים
שק הריון ניתן לראות כבר בשבוע 5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל פרטים לגבי שיטת IVMלילך25/10/2011
שלום ,
היום שמעתי כל השיטה הזו , שהיא בעצם IVF רק בלי הורמונים. אשמח לקבל עוד פרטים לגבי השיטה.
באיזה בית חולים זה מוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל פרטים לגבי שיטת IVM - תגובה
מדובר בשיטה שעדיין נמצאת בתהליך של למידה ופתוח. הרעיון הוא לתת מינון נמוך מאוד של הורמונים או לא לתת בכלל, לשאוב זקיקים קטנים ולא בשלים ולהבשיל את הביציות במעבדה. השיטה מיועדת לנשים שאסור לתת להם הורמונים או לנשים עם שחלות פוליציסטיות כדי למנוע גירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיוני?דנה לה25/10/2011
קיבלתי מחזור 14.8.11 . בימים 29.8.11+-30.8.11 עברתי הזרעות לאחר שב28.8 נראו זקיקים 20,19,15,11 ימין ו-16 שמאל. באותו יום לקחתי זריקת אוביטרול
בספטמבר דליגתי על ההזרעה משום שהביוץ יצא בחג
ביום 14.10.11 קיבלתי מחזור. ביום 25.10 נראו בימין זקיקים 11,15,16, שמאל 10.5,17, 14.5, רירית 5.6
נקראתי מחר להזרעה (והיום לקחת הזריקה)
שאלתי האם הגיוני שאם המחזור הגיע באותו יום אזי בחודש אחד ההזרעה תהיה ב29 לאותו חודש ובחודש אחר ההזרה תתבצע 3 ימים לפני היינו 26.10?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיוני? - תגובה
המחזור יכול להשתנות וכך גם הביוץ. אותי מטריד גודל הזקיקים. אני הייתי ממתין עוד יום יומיים ונותן את האוביטרל על זקיקים גדולים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים והזרעהגלית25/10/2011
שלום, אני אחרי הזרעה טבעית שהתבצעה לפני כשבועיים. מזה כ4 ימים אני עם הפרשות כתומות קלות ביותר-רק בניגוב. אמורה לקבל מחר אבל אין כל סימן דרמטי (בדר"כ אני כבר מדממת קלות יומיים לפני- הפעם התחלתי להכתים 4 ימים לפני). בבדיקה הורמונלית שביצעתי היום: אסטרדיול 315, פרוגרסטרון 8.42, LH 4.9. האם היה ביוץ? האם הערכים מתאימים לשלב בו אני נמצאת (יום לפני קבלת הוסת?) או- האם הערכים מתאימים להריון? תודה וערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
גלית25/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים והזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול26/10/2011הערכים מתאימים יותר לקראת מחזור מאשר להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון קורנואליאוסנת25/10/2011
שלום רב
אני בת 29, לאחר טיפול IVF ראשון על רקע חסימת חצוצרות דיסטליות דו"צ.
כעת, מאושפזת בשל הריון קורנואלי לאחר החזרת מוקפא. מטופלת ע"י מטוטרקסט 5 זריקות לסירוגין + חומצה פולית. (בטא 5200, גודל הריון 1.6 ס"מ).
שאלתי היא: האם זהו הטיפול המקובל מבחינת כמות זריקות (במקומות אחרים קראתי כי בדר"כ מדובר בזריקה או שתיים)?
והאים יש קשר בין טכניקת החזרת העוברים להריון אקטופי, או שזה פשוט ביש מזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
אוסנת26/10/2011בבקשה תשובה לגבי הריון קורנואלי, ממש דואגת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון קורנואלי - תגובה
זה פשוט ביש מזל.
יש כמה טכניקות לטפל בהריון אקטופי, בעקר קורנואלי. זו אחת מהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVF ראשוןמרים25/10/2011
שלום,
החודש התחלתי טיפול IVF ראשון (בעיית זרע נמוך)
התחלתי טיפול תרופתי ביום השני למחזור (18.10) (פרוטוקול קצר) - פיורגיון 100 יח' בכל יום
ביום 7 (23.10) למחזור הזרקתי צטרוטייד וממשיכה כמובן בפיורגיון 100 יח'.
היום (25.10) עשתי בדיקות דם ואולטרסאונד היה זקיק אחד מוביל (18X20) רירית יפה וכל שאר הזקיקים קטנים מאוד.
הרופא המליץ להפסיק טיפול, להזריק אוביטרל ולעשות IUI ביום חמישי.
הם צריכים לבדוק למחזור הבא איזה טיפול מתאים לי יותר.
האם אתה יכול קצת לסדר לי את הדברים, מה בדיוק קרה? למה הזקיקים לא גדלו? האם יש לי בעיה כלשהי?
תודה
קצת מודאגת
חשוב לציין שיש לי ילד אחד בן 3 בהריון ספונטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה שלי לא נענתה - אשמח לתשובה
לילי30/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול IVF ראשון - תגובה
פרופ' שחר קול31/10/2011מינון הפיורגון שנבחר (100 יח') הוא כנראה נמוך בשבילך.
יש לקוות ששימוש במינון גבוה יותר יניב תגובה שחלתיחת טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי IVFהילה25/10/2011
שלום רב,
עברתי טיפול IVF ראשון בו הוחזרו 2 עוברים טריים.
ביום 14 לאחר ההחזרה הבטא הייתה 521 והפכתי לאישה הכי מאושרת בעולם
ביום 17 אחרי ההחזרה הבטא 2150.
1. האם העליה תקינה, והאם ניתן להסיק להעליה שמדובר בתאומים??
2. הבנתי שמתחילים את גיל ההריון שבועיים אחרי השאיבה, כלומר אני אמורה להיות
היום בשבוע 5 (השאיבה הייתה לפני 3 שבועות). מתי מומלץ לעשות US ראשון? מתי ניתן לראות שק הריון/מס' עוברים....?
תודה מראש,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
מיטל25/10/2011כשיש עליה זה הריון תקין שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהנטלי25/10/2011
שלום רב . יש לי 3 בנות בגיל 14.12ו8 היינו רוצים בן אבל בדרך טבעית ממש לא מצליחים עכב הוצאת חצוצרה בגלל הריון חוץ רחמי שבוע14 ותת פעילות בלוטות התריס. השאלות שלי הם האם אפשר לקבל טיפול פוריות בכלל בגלל שיש לי כבר ילדם.? ואם אפשר לבחור מין העובר? אני מתנצלת על השאלה אבל אני ממש רוצה בן אם אפשר להגיד איזה רופא מטפל במקרים כאלה. תודה רבה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/10/2011לא ציינת מה גילך.
את צריכה לפנות לקופה ולברר תנאי הביטוח המשלים, אם יש לך.
אי אפשר לבצע בדיקת מין עובר בארץ.
אם גילך מעל 36 הסיכויים להרות בבדיקת מין עטבר פחותים והתשלום גבוה ולא נעשה בארץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים חמיםשני25/10/2011
שלום,
שמעתי שרחיצה במים חמים (לא אמבטיה, רק מקלחת) עלולה להזיק לביציות.
(אני לפני החזרה).
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים חמים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/10/2011את לפני החזרה,כלומר כבר לא מדובר בביציות אלא בעוברים.
בכל מקרה היכן שמעת שמקלחת מים חמים פוגע בביציות?
את יכולה לעשות גם אמבטיה ואחר כך גם מקלחת ושום דבר לא מזיק ולהיפף עדיף להתרחץ ולהגיע לרופא עם ריחות נעימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הפלהנולי24/10/2011
שלום רב
אני שבועיים לאחר הפלה באמצעות ציטוטק עקב הפסקת דופק של העובר
בדיקת אולטרסאונד מהיום גילתה שנשארו קצת שאריות הריון ברחם הרופאה אמרה שזה ייצא עם המחזור הקרוב וכן ראו זקיק בגודל 16 מ"מ
בטא 123, פרוגסטרון 6.4 וe2 278
שאלתי היא האם ייתכן שיהיה ביוץ בקרוב מהזקיק של ה 16 מ"מ והאם יש מניעה לנסות להכנס להריון כבר עכשיו
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הפלה - תגובה
ד''ר דוד ישי25/10/2011שלום
לא. עד שלא תתאפס הבטא לא יתחיל מחזור חדש ולא יתפתח זקיק שבתוכו תבשיל ביצית חדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעהשיר24/10/2011
שלום לבנות ולרופאים,
אני בת 32, היום (היום השלישי למחזור) עברתי בדיקת אולטראסאונד. הרופאה אמרה שעובי הרירית וכל היתר תקינים וכי עלי להתחיל היום בהזרקה של פיורגון למשך 7 ימים. נקבע לי אולטראסאונד נוסף ליום שני הבא. לדברי הרופאה, אם הכל יהיה תקין (גודל הביציות ועוד) אקבל זריקות של פרגניל ליומיים נוספים ואז אגיע לבדיקה ויוחלט אם לעשות את ההזרעה באותו יום.
ראשית, ושאלה זו מופנת בעיקר לרופאים- הייתי רוצה לדעת האם זה הגיוני להזריק פיורגון 7 ימים ללא כל בדיקה נוספת באמצע.
שנית, הייתי שמחה לשמוע מבנות שעברו תהליך דומה למה עלי לצפות. אני במתח נוראי (והתרגשות גדולה...). איך משפיעים ההורמונים? האם יש לכן המלצות מה לעשות או לא לעשות??
מחכה לתשובה/עצה.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הזרעה - תגובה
ד''ר דוד ישי25/10/2011שלום
פרט למצבים חריגים, מקובל לעשות את המעקב הראשון ביום ה 7 של הזריקות.
אני משאיר את התשובה לשאלות האחרות לבנות של הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)