מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול באספירין בהריוןלנה19/10/2011
ד"ר קול שלום.
אני עברתי כ- 11 טיפולי IVF, בטיפול אחרון, לאחר חיפוש ממושך מספרות מקצועית התחלתי ליטול ASPIRIN 75 מ"ג (כמובן באישור הרופא) על מנת לעזור לקליטת העוברים. היום קיבלתי תשובה חיובית BHCG = 148 !!!, השאלה שלי היא האם להמשיך בנטילת האספירין (לפי הספרות הוא לא כל כך מומלץ בהריון)? מצד שני, אולי הוא היה זה שעזר בקליטת ההריון?
הרופא המטפל שלי נמצא כעת בחו"ל.
אנא תשובתך בהקדם!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באספירין בהריון - תגובה
פרופ' שחר קול20/10/2011את יכולה להמשיך עד שובו של רופאך מחו"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלי19/10/2011
אני לפני הזרעה ראשונה, וכנראה (בגלל הגיל) אצטרך גם לעבור במהירות לטיפולי IVF.
יש לי וגיניסמוס. הרופאה הצליחה לבצע בדיקת פאפ אך באמצעות מכשיר קטן מהרגיל.
שאלתי היא: האם ניתן למרוח משחקת דו-קאן, משחה מאלחשת, לפני בדיקות כגון: US וגינאלי אגן קטן וכן לפני הזרעה או החזרת עוברים (היות וקצת קשה לי הספקלום)
האם המשחה יכולה להזיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי19/10/2011שלום
בזמן ביצוע אולטרסאונד זה אפשרי. בזמן ההזרעה או החזרת עוברים עדיף לא. ניתן גם במקרים האלה להשתמש בספקולום צר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הזרעהחסויה19/10/2011
שלום..
רציתי לדעת לגבי תרופה בשם אוטרוגסטון 200MG. אני אחרי הזרעה של יום . וצריכה לקחת דרך מתן וגינלי עד להריון. רציתי לדעת למה נותנים אותה מה ההשפעה ? וכן רציתי לדעת איך היא משפיעה בתוך הוגינל. ולאחר החדרת התרופה דרך וגינל לאחר כשעתיים נוצר הפרשה חיצונית הכוונה מחוץ ל..וגינל ורציתי לדעת האם זה טוב. או שלא טוב הפרשה לבנה של התרופה. תודה וחג שמח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הזרעה - תגובה
האוטרוגסטן הוא תכשיר של פרוגסטרון. הפרוגסטרון שמופרש ע"י השחלה בשלבים המוקדמים של ההריון תומך בהריון וכאשר אנחנו חושבים הוא אינו מופרש כראוי אנחנו מוסיפים אותו בתרופה. תרופות וגינליות נספגות כמו במעי ואפילו טוב יותר. אין משמעות להפרשות של חלק מהתכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיזמון טיפול עם גלולותא19/10/2011
בת 37. נשואה+1.
מטופלת ביחידה IVF בבי"ח ציבורי.
עד כה בוצעו 2 שאיבות+2 החזרות טריים+החזרת מוקפא 1-ללא הצלחה..
אני חודשיים מחכה לתחילת טיפול נוסף-אך עקב החגים -היחידה היתה סגורה ולא התבצעו שאיבות + ב.דם בימים שהייתי צריכה..
מחזור צריך להגיע היום - או מחר 19 או 20 לחודש, אך שוב היחידה סגורה ולא ניתן לעשות ב.דם בתחילת מחזור ולהתחיל טיפול..
אבקש את עצתם בשאלה הנ"ל:
על מנת לא לפספס שוב בחודש טיפול-
האם ניתן ליטול גלולות פמינט למשך 10 ימים מהיום הראשון למחזור-? (כבר עשיתי בעבר-
פרוטוקול שניתן ע"י רופאי היחידה, אחרי 4 ימים הגיע מחזור והיה בסדר ).
העניין הוא שאתמול כבר לא היה רופא להתייעץ איתו ביחידה , וההתייעצות נעשתה עם האחות הראשית.
אשמח לתשובה מהירה
תודה וחג שמח
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון טיפול עם גלולות - תגובה
זה אכן אפשרי, אבל את חייבת לעשות את זה בתיאום עם רופאי היחידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיזמון טיפול עם גלולות - תגובה - תגובה
ד''ר דוד ישי21/10/2011שלום
אני מבין את הבעיה שלך. אם אין ברירה תתחילי וכשיהיה אפשר דווחי לרופא שלך. קחי בחשבון את האפשרות שהוא לא יאהב את זה ויתן לך הנחיות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן הכל צריך להיות בתיאום עם הרופא
א19/10/2011אך צריך להתחיל גלולות ביום הראשון למחזור שזה יוצא כשהמחלקה סגורה...ואין עם מי לדבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר אולטרהסאונד-שק עובריאני19/10/2011
אהמ..
אז כך נצפה שק והחלמון..
ועדיין לא נראה דופק..
נאמר לי לבוא שבוע הבא, כי זה נראה מוקדם..(למרות שזה לא כל כך מוקדם)..
חוששת מאוד..
ראוי לציין שהרחם אחורית, לא יודעת אם יש קשר בנראות במיוחד אם נראה השק..
חושבת שזה המתח הכי גדול..
אתמול בכיתי
אולי מוקדם מידי לבכות, אבל כל כך ציפיתי כבר לדעת שהכל תקין.
נשאלת השאלה אם כדאי לעשות ביתא
עד כה עשיתי 3 פעמים והאחרונה הייתה לאחר שבוע ועלתה יפה מעל 2000....
הבנתי שבדיקת ביתא שיורדת מאשרת הפלה..
או שאולי צריך לראות שהביתא מעל 10000
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר אולטרהסאונד-שק עוברי - תגובה
לא אמרת האם מדובר בהריון טבעי או אחרי טיפול ואם כן איזה טיפול והכי חשוב, לא אמרת באיזה שבוע את לפי החישוב. יתכן שמה שראו מתאים למה שצריך לראות בשלב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הזרעה
אני20/10/2011לפי הרופא זה יכול להיות תקין..
אבל לפי החישוב שלי מס' השבועות אחר..
מקווה לטוב
הבנתי שלפעמים אפשר לראות דופק רק בשבוע השמיני..
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר הזרעה - תגובה
בד"כ צריך לראות דופק כבר בשבוע 6-7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הרופא
אני22/10/2011זה נראה כמו שבוע שישי..
עדיין לא נצפה דופק.
נאמר לי לחזור עוד שבוע..
מאוד מקווה שיהיה דופק, רואים שק רואים קוטב..
כל כך חוששת מעניין החוסר דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתייעץ.....אני19/10/2011
היום זה היום ה-12, אחרי החזרת שני עוברים מוקפאים. הבטא קטנה מ-2, אז זה שלילי. הבעיה שהרופא שלי ד״ר ארליך לא עונה לי לטלפון כל היום (הוא לא זמין). אז אני לא יודעת מה יהיה לגבי המשך הטיפול בגלל החג, הפסקתי מהבוקר תמיכה של אנדומטרין ואסטרופם זאת אומרת שאני אמורה לקבל מחזור מחר מחרתיים, אז אם אני רוצה להתחיל סבב ivf החודש אז אני אמורה להתחיל טיפול כבר ביום חמישי-שישי (אם אני לא טועה).
השאלה היא מה עליי לעשות? לוותר על החודש או בכל זאת לנסות להשיג אותו מחר או מקסימום בשישי. בשישי זה לא יהיה כבר מאוחר מידי? כי בכל זאת זה נופל על חג-שבת......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עו משהוא קטן....
אני19/10/2011האם זה בכלל יותר טוב לקחת חודש הפסקה בין טיפול לטיפול או שעדיף לעשות את זה ברצף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להתייעץ..... - תגובה
אני מאלה שחושבים שעדיף לעשות הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה היה? ביוץ מוקדם??????גילי19/10/2011
אני במעקב זקיקים על בסיס טיבעי.
ביום מחזור 8 נצפה זקיק בגודל 13 מ"מ+ ציסטה בגודל 26 מ"מ אסטרדיום 420 פרוג' 1.9 LH-12.9
ביום 10 למחזור הזקיק נעלם ונראתה ציסטה בגודל 22 מ"מ אסטרדיול 204 LH-11.2 פרוג' 3.2 האם ייתכן שבייצתי ???? או שהזקיק פשוט נעלם לו???....לא נראה נוזל בדוגלס. מדוע האסטרדיול ירד???? (נראו זקיקים קטנים כשהגדול מביניהם גודלו 11 מ"מ)
מה קורה פה???
המחזורים סדירים והביוץ בד"כ ביום 12.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה היה? ביוץ מוקדם?????? - תגובה
פרופ' שחר קול19/10/2011מדובר במחזור לא ביוצי ומשובש, על רקע זקיק שכנראה לא היה תקין, והתפתחות ציסטה שהוסיפה לשיבוש ההורמונלי. צפוי בהמשך דימום לא סדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי צפוי המחזור הבא?
גילי19/10/2011שבועיים מהיום שבו "נעלם" הזקיק? או יותר מוקדם/מאוחר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1
גילי19/10/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי צפוי המחזור הבא? - תגובה
פרופ' שחר קול20/10/2011לא ניתן לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביופסיהחסוי18/10/2011
ערב טוב, ביצעתי היסטרוסקופיה לבירור חוסר פוריות באלישע. נלקחה ביופסיה. שכחתי לשאול את המנתח איך אני מקבלת את תוצאות הביופסיה..
מקבלים מכתב הביתה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ביופסיה - תגובה
הרופא מקבל את התוצאה. יתכן שגם האישה מקבלת אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל והסיכוי להריוןנעמה18/10/2011
הזרקתי אוביטרל ב - 5.10 אחר הצהריים. הרופא אמר לנו לקיים יחסים למחרת בבוקר.
היום ה - 18.10. עדיין לא קיבלתי את הוסת אולם שתי בדיקות ביתיות היו שליליות להריון.
מה יכולה להיות הסיבה? האם יש סיכוי להריון בכל זאת? הריון תקין?
תודה,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל והסיכוי להריון - תגובה
פרופ' שחר קול19/10/2011מציע בדיקת דם להריון ביום א הקרוב אם לא יגיע המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד ביום ההזרעהמיכל18/10/2011
שלום
האם יש מניעה לבצע אולנרסאונד ביום ההזרעה (עמ"נ לוודא שלא התרחש ביוץ) - לדוגמא האם החומר שמורחים על המכשיר יכול להזיק לזרע? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטרסאונד ביום ההזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול19/10/2011אפשר לבצע א.ס ביום ההזרעה, אך יש לזכור כי בדיקה זו אינה קובעת מתי היה או יהיה ביוץ, ולכן היא מיותרת, ורק עלולה לזרוע מבוכה ואי בהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ראשונהרינת18/10/2011
שלום רב,
עברתי הזרעה ראשונה ב- 12/10 בשעה 10.30 בבוקר כאשר יומיים לפני ב- 10/10 קיבלתי זריקת אוביטרל אחת בשעה 8.30 בלילה ובבדיקת אולטראסאונה (10/10) נראה זקיק בגודל 18.8 ורירית בעובי 10 , לציין שהמחזור האחרון היה ב- 30/9 והביוץ אצלי ביום ה- 13 מהמחוזר.
השאלה שלי, מה הסיכוי להצלחה והאם ההזרעה התבצעה בעיתוי הנכון??
נא תשובתכם בהקדם אני נורא בלחץ :-{
תודה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה ראשונה - תגובה
פרופ' שחר קול19/10/2011בלי לדעת פרטים רבים וחשובים, סביב 15%.
זו תשובה שטחית ביותר, שכן היא מתבססת על הממוצע, ולא על הפרטים הרפואיים הספציפיים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח בדיקותקים18/10/2011
13 יום לאחר החזרה. בטא 10, פרוגסטרון 63.2 אסטרדיול 12.659
לתשובתכם אודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפיענוח בדיקות - תגובה
הבטא נמוך מהצפוי. ההורמונים האחרים תקינים. תחזרי על הבדיקה בהפרש של יומיים. עדיין מוקדם להספיד את ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה..דרומית 2718/10/2011
כתבתי שאני אחרי פרוטוקול ארוך שבו נשאבו רק 5 בייציות והיום אמרו לי שהצליחו להפרות רק 1, מחר אני צריכה להגיע להחזרה של ה1 הזה..כמה אחוזי הצלחה יש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה.. - תגובה
פרופ' שחר קול19/10/2011תלוי במשתנים רבים, ובראשם: גילך ואיכות העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
דרומית 2719/10/2011אני היום בת 27 אחרי לידה של תינוקת מקסימה מלפני שנתיים שגם היא הושגה בהפריה הראשונה ניקלטתי באיקסי.. היום הוחזר לתוכי עובר 1 בן 2 תאים לדברי הרופאים החזירו אותו כי הוא ממש יפה כלומר בלי שברים.. מה הסיכוי שזה יצליח? ועוד שאלה אני כרגע מתפתלת פה מכאבים בחניכיים יש לי מוגלה שם והכאב נוראי אני פשוט מטפסת על קירות פה ועוזר לי רק נורופן אמרו לי שאסור נורופן בהריון אבל למה עכשו אסור? הריי עדיין לא הוכח שאני בהריון והעובר עדיין לא קשור אליי בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.. - תגובה
פרופ' שחר קול20/10/2011את צעירה, העובר מאוד יפה, לכן יש לך סיכויים טובים להשיג הריון בטיפול זה.
איני מבין גדול ברפואת שיניים, אך אם יש תהליך דלקתי כה סוער יש אולי צורך בטיפול אנטיביוטי, ובוודאי בבדיקה של רופא שיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הטיפול שנתנו לי זה...
דרומית 2723/10/2011אוגמנטין 3 פעמים ביום ומטרוג'ל פעמיים ביום למשך 5 ימים זה יכול לפגוע בהשתרשות של העובר? ועוד משהו העם תמיד חייב שיהיה דימום בעט השתרשות העובר ברחם?כי לי אין שום דימום בכלל רק שילשולים מזה כ 3 ימים ורעב ממש חזק כול חצי שעה אני מרגישה שהבטן ממש נידבקת לי לגב מרעב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא וההורמונים בטיפולי IVFשז18/10/2011
היי,
עשרה ימים לאחר החזרת עוברים ו-8 ימים לאחר מנת האוביטרל האחרונה (שליש מנה) נמדד בטא - 29.
נמסר להגיע שוב לבדיקת דם בעוד ארבעה ימים
האם תוצאות הבטא הן כתוצאה מקבלת ההורמונים במהלך הטיפול קרי אוביטרל או שאכן מסמן על הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא וההורמונים בטיפולי IVF - תגובה
פרופ' שחר קול19/10/2011לא ניתן לדעת כעת, לכן יש לבצע מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עדכון להודעה
שז20/10/2011היי,
תודה על המענה
איך ניתן להסביר שיומיים לפני בדיקת הדם ביצעתי בדיקת הריון ביתית והתשובה היתה שלילית וכן יומיים לאחר בדיקת הדם ביצעתי בדיקה נוספת וגם היא יצאה שלילית?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עדכון להודעה - תגובה
פרופ' שחר קול20/10/2011בדיקה ביתית אינה מיועדת לשימוש נשים העוברות טיפולי פריון.
לצערי, מטופלות רבות חוזרות על הטעות ומשתמשות בערכות הביתיות.
שימוש זה גורם למבוכה, אי בהירות, וחרדות מיותרות.
מציע לחדול מכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםיעל18/10/2011
שלום לרופאים,
במחזור זה אנו בהפסקה מטיפול.
קיבלתי אסטרופם כדי לנסות לדחות את הביוץ.
לפני כיומיים התחילו לי דימומים כאילו אני בתחילת מחזור (כולל כאבי בטן).
האם זה בגלל הכדור?
אם כן, האם הפסקת לקיחתו תגרום להגעת הווסת באופן מיידי?
תודה!
וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לתשובה בדחיפות! תודה!
יעל19/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרופם - תגובה
לא ברור מדברייך מתי התחלת לקחת את האסטרופם ולכמה זמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)