מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

הזרעה
קרני13/09/2011אז אם הזרקתי אוביטרל זה יכתיב את הביוץ שלדעתך לא התחיל .וזה אומר שהזרע יכול להחזיק 36 שעות .עשיתי את בדיקות הביוץ בבית וזה הראה שאני בביוץ ביום שהזריעו אותי אז דיי מבולבלת יש סיכוי שאני יכנס להריון או שממש לא הוזרעתי בביוץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהקרני11/09/2011
הזריעו אותי היום בערכים של זקיק 16 פרוגסטרון 1.24 e2 185 וביקשו מימני לזריק אוביטרל .האם אפשר לבייץ בזקיק 16 . ? למה מומלץ להזריק אוביטרל אם הביוץ מתרחש זה לא משהה את הביוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2011רמת הE2 נמוכה ולא ברור לי מדוע נתנו אוביטרל בזקיק כזה עם הורמונים נמוכים.
מה ההסבר של הרופא המטפל בך?
האוביטרל תמיד יגרום לביוץ הזקיק בכל גודל ואין אחרי זה שום ביוץ נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
קרני12/09/2011הם טענו שאני בביוץ ולהזריק אוביטרל כדי להשפיע על גופיף הצהוב .לפי איזה ערכים יודעים שמתרחש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/09/2011מה שאת כותבת זה בפרוש לא נכון ומי שאמר מה שאמר לא מבין בביוץ.
הזקיק צריך לגדול סביב ה 18-20מ״מ והדם צריך להיות מעל 700 יחידות והפרוגסטרון כמו שיצא אצלך.
כל מה שאמרו לך לגבי האוביטרל אין לו אחיזה במציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןרינה11/09/2011
שלום
אני יומיים אחרי הביוץ וקיבלתי היום דלקת בשתן.
הטיפול שהתחלתי הוא כדורי אופלודקס, מלווים בכדורי סדורל.
האם זה מונע ממני להיכנס להריון?
ואם זה אכנס להריון, האם יכול להיות נזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
פרופ` דוד בידר12/09/2011לא מונע להרות ולא גורם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציותשני11/09/2011
הייתי שמחה לדעת מה הסיכונים או באופן כללי על תרומת ביציות.
הבנתי שיש חשש לנזק בכבד.
תודה
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2011איזה נזק לכבד?
מי אמר לך את זה?
סך הכל מחזירים עוברים ולוקחים תרופות המכינות את הרחם.
ההורמונים האלה גבוהים גם ככה בהריון ולא גורמים לכלום.
הכל יכול לקרות בהריון אך אם את בריאה אז זה לא שונה מאישה שהרתה לבד בגיל יותר צעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי החזרת עובריםאור11/09/2011
שלום. בירצוני לשאול אני לפני 3 ימים עשייתי החזרה של 3 עוברים. כבר יומים שיש לי כאבי בטן וכואב לי באיזור שחלה ימנית האים זה אופיני או שאני אמורה לדאוג מכך בבקשה עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך כאבי בטן לאחר החזרה
אור11/09/2011סליחה שאני כזו נודניקית אבל מאוד מודאגת לפני כשעה חוץ מהכאבי בטן הפיעו כאבי ראש בחילות נוראיות וחולשה בכל הגוף מה עושים זה אופיני אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש כאבים לאחר החזרה
אני12/09/2011כנראה שזה נורמלי...כמו כאבי מחזור והתכווצויות חזקות. בסוף לקחתי אקמול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגלוטרןגבי11/09/2011
שלום,
הזרקתי היום אורגלוטרן אך לא הוצאתי את האויר לפני ההזרקה.. הרגשתי שנכנסה לי בועת אויר קטנה מתחת לעור והמקום של הזריקה נעשה אדום מאוד וקצת כואב
יש סיבה לדאוג? האם זה מסוכן? האם זה משפיע על ספיגת החומר? אני די בלחץ תענו לי בבקשה דחוווף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגלוטרן - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2011אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטה 5 לאחר הזרעה שלא נקלטהדניאל11/09/2011
שלום,
עברתי לפני חודש הזרעה שלא הצליחה והיו לי דימומים שנמשכו כמעט חודש ( 10 ימים מההזרעה).
עשו לי בדיקת בטה והיא יצאה 5>,חודש לאחר הטיפול.
רציתי לדעת האם זה בסדר או שהיא צריכה להיות 0.
עשיתי את הבדיקה כבר 3 פעמיים וזה עדיין 5>.
ESTRADIOL (E-2) 341 pmol/L
LH 4.50 IU/L
FSH 9.50 IU/L
PROGESTERONE 4.1 nmol/L
BETA-HCG <5 IU/L
.
שלחתי את ההודעה ועדיין לא קיבלתי תשובה, אודה לכם אם תענו לי כי התור שלי לרופא עוד 3 שבועות ואני קצת דואגת מהתוצאות.
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטה 5 לאחר הזרעה שלא נקלטה - תגובה
ד''ר דוד ישי11/09/2011שלום
יש מעבדות שמציינות כשלילי - קטן מ 3 ויש שמציינות קטן מ 5 .
צריך לברר עם המעבדה.
לדעתי זה שלילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא גבוהיםגנית11/09/2011
שלום,
עברתי החזרה לפני 12 ימים של עובר אחד, היום ביצעתי בדיקת דם להריון ובישרו לי שערכי הבטא יצאו 940.
הבנתי שזה מאוד גבוה.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אומר שאת בהריון-מזל טוב!
אני11/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בתחילת הריון...ליטל נ11/09/2011
שלום אשמח לעזרה,
אני ביום ה 21 להחזר של שלושה עוברים , (בטא יום 18 הייתה 4080).
אתמול בלילה לאחר מתן שתן כאבים חזקים מאוד בצד ימין דמוי דקירות חזקות באזור השחלה ובבטן כל הצד הימני.
היום ללא כאב חזק רק עמום ובחילות והקאות, האם כאבים אלו קשורים לשחלה הפוליציסטית ? האם יש מקום לדאגה/בדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים בתחילת הריון... - תגובה
יש הרבה סיבות לכאבים. רוב הכאבים חסרי משמעות. אבל אם יש כאבים, את חייבת לגשת לבדיקה כדי לשלול שמדובר באחת הסיבות היותר רציניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותמיקה11/09/2011
שלום,
אני בהיריון שני, שבוע 11.
בבדיקת דם שנעשתה לפני 4 ימים:
IGG חיובי
IGM שלילי
מה משמעות התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
בדיקה של מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגונל ואוביטרלאורית11/09/2011
שלום רב,
קיבלתי טיפול עם גונל מינון 75 במשך 6 ימים (מהיום הרביעי למחזור)
ביום 11 למחזור נצפו זקיק אחד 19 מ"מ שני זקיקים 16 מ"מ. רירית 7.8
e-2 2447 ופרוגסטרון 2.4
עברתי הזרעה והרופא אמר לי לקחת 3 זריקות אוביטרל. אחת כל יום עד היום ה 13 למחזור.
ביום 13 למחזור עדיין לא היה ביוץ נצפו זקיק 20 מ"מ זקיק 18.5 מ"מ וזקיק 18 מ"מ. רירית 9.5 (לפני האוביטרל השלישי). נקראתי להזרעה שנייה.
יש לי מחזור סדיר, חצוצרות פתוחות ,רחם קשתי. הזרע של בעלי מצויין.
הבעיה היא כנראה בהשתרשות.
1. מדוע הרופא אמר לי לעשות כ"כ הרבה זריקות אוביטרל? מהי מטרתן של שלוש זריקות?
2. האם העובדה שאני מזריקה גונל ואוביטרל בירך מורידה מההשפעה?
3. מתי לדעתך אמור להיות הביוץ אחרי שלושה ימים של אוביטרל?
אודה לתשובותיך, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בגונל ואוביטרל - תגובה
אני לא מכיר את הפרוטוקול הזה ולא יכול להסביר את המטרה של 3 הזריקות הרצופות.
הביוץ היה צפוי להופיע 36 שעות מהזריקה הראשונה של אוביטרל.
אין קשר למיקום ההזרקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור לא ברור במחזורמודאג11/09/2011
שכבתי עם האקסית שלי לפני חודש ושבוע, יומיים אחרי שנגמר לה המחזור. כמובן שהשתמשתי בקונדום והוא לא נקרע (בוודאות). מאז לא שכבנו יותר (וגם היא לא שכבה עם אף אחד), ולפני מספר ימים גיליתי שהיא מאחרת כבר בשבועיים. לפני יומיים היא ביצעה 2 בדיקות הריון ושתיהן יצאו שליליות. אני יודע שזה היה אמור להרגיע אותי אך משום מה אני עדיין ממש לחוץ.
הצעתי לה ללכת לרופא נשים לבצע בדיקת דם אך היא מסרבת בתוקף ואומרת שהמחזור יגיע ושאין לי מה לדאוג. דיברתי איתה על כך מספר פעמים אך היא פשוט מתעלמת מבקשותיי.
האם זה הגיוני שהיא מאחרת בשבועיים וזה לא בגלל הריון?
יכול להיות שזה בגלל שהיא שותה מעט מאוד מים ולא עושה ספורט בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור לא ברור במחזור - תגובה
יש אפשרות של איחור בוסת ולא בגלל הריון. לא מהסיבות שציינת אלא מסיבות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו סיבות?
מודאג11/09/2011אשמח אם תפרט מעט יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופ' בידר
מודאגת20/09/2011קיבלתי מרשם לאנדרומטין
כמה מומלץ לשים?
המון תודה
אתה איש יקר
ומעריכה אותך מאוד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
מודאגת20/09/2011קיבלתי מרשם לאנדרומטין
כמה מומלץ לשים?
המון תודה
אתה איש יקר
ומעריכה אותך מאוד!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרמודאגת11/09/2011
שלום רב,
אני באמצע סבב 3 של IVF
אחרי 4 ימים זריקות (375 יח' פיורגון)במעקב זקיקים הראשון
יום מחזור 6
ראו זקיק 17 מ"מ וזקיק 13 מ"מ
E2 427, LH 1.2.פרגסטרון 1
הפרפ' אמר להוריד מינון ל-300 ולהוסיף צטרדייד
וכנראה שאיבה ביום ב' ונחליט אם כדאי בכלל.
היום מעקב נוסף - יום מחזור 8:
רופא של היחדיה אמר:
זה ממש לא זקיק, זאת ציסטה כנראה מחודש קודם
(למרות שהורמונים ביום 2 למחזור היום טובים)
ויש לי עכשיו 3 זקיקים של 13/14 מ"מ כל אחד
וברור שלהמשיך את הסבב הזה.
מה דעתך?
האם צטרוטייד שהתחלתי ביום שישי יזיק לסבב הזה?
כח הוא היה בטוח שזה זקיק מוביל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לפרופ'
מודאגת11/09/2011התצאות של היום E2 616 LH 0.7 פרגסטרון 1.97
הרופא החליט לשנות במקום פיורגון 300 לקחת 5 מנוגון
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2011בדרך כלל לא מורידים מינון של תרופה לאחר מתן הצטרוטיד.
אני מסיק שגילך מעל 40 כי סך התגובה לא טוב.
יש, אם כבר התחלת , לנהוג לפי הוראות רופא המטפל כי זה כבר לא ישנה הרבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
מודאגת11/09/2011אני בת 35 ואמא לשניים מהריון ספונטני...
הוא החליף לי היום למנוגון 5 יח'
זה לא בסדר?
זה לא יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/20115 מנוגון זה 375.
זה סך הכל מינון גבוה ויש מספר זקיקים נמוך וזה מראה על היכולת השחלתית.
אך ביתיים זה בסדר ואולי יצא מזה משהוא.
בכל אופן צריך לראות איך הפרופיל ההורמונלי בוסת כולל AMH.
בינתיים תביני הטיפול הזה ונראה מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרו' בידר
מודאגת13/09/2011היום נצפו 4 זקיקים.
כ-13/14 מ"מ כל אחד
E2 - 1295
LH 1
פרגסטרון 1.2
נאמר לי להמשיך היום 5 מנוגון + צטרוטייד
ועוד יומיים 4 מנוגון+צטרוטייד
ולהגיע למעקב נוסף ביום שישי. האם ימשיכו לגדול יפה שאיבה ביום א'.
זה בסדר?
אם הזקיקים עדיין בגודל כזה מדוע מחר להוריד מינון?
תודה רבה על עזרתך הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרו' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/09/2011כתבתי לך שלא מורידים מינון בטיפולי צטרוטיד כך שהפרוטוקול לא ברור לי .
בכל מקרה תמשיכי ונראה מה קורה בהמשך כי כרגע אין כבר מה להציע היות ואת בתוך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרו' בידר
מודאגת14/09/2011מה קרה לשרשור שלנו.
המשכנו להתכתב כאן... וכל ההשרשור נעלם.
כתבתי לך שאחרי מעקב שלישי
התצאות E2 1295' LH 1.1 P 1
יש 4 זקיקים של 13/14 מ"מ ועוד אחד של 17 מ"מ
הרופא הוריד ל-4 מנוגון במקום 5 +צטרוטייד
למה למעשה הוא הוריד מינון?
לא כדאי להישאר עם 5?
תזכורת: בת 35 אמא לשניים, תגובה ירודה להורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרו' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/09/2011כדאי להשאר עם 5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
מודאגת18/09/2011שלום פרופ' לאחר שבוע מטלטל :-)
היום הגעתי לשאיבה אחרי שביום שישי נצפו 4 זקיקים
E2 3195
LH 1.4
P 1.1
שאבו היום 3 ביציות.
בגלל שבשני סבבים קודים היתה בפעם הראשונה ביצית אחת שנשאבה והופרתה.
ובסבב השני היו שתי ביציות אחת קטנה והשניה לא הופרתה.
הוחלט שב-3 שנשאבו היום יעשו מיקרוניפולציה.
האם זה בסדר?
מה דעתך?
מה הסיכויים?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/09/2011התגובות שלך מניבות תוצאות מינימליות אך צריך לחכות ולראות איך יהיו העוברים.
בגלל שילדת אז יש סיכויים ונדבר אחרי שיחזירו לך עוברים.
תמיד יש סיכויים ולמרות שהם קטנים מאוד עדיין יש סיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
מודאגת19/09/2011הופרו כל שלושת הביציות :-)
מחר החזרה של 3 עוברים.
בסבב הראשון קיבלתי תמיכה אוביטרל.
אני מעוניינת הפעם גם בתמיכה ואגינלית.
אשמח לשמוע ממך מה היית ממליץ??
תודה על הכללללללללל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
מודאגת19/09/2011הופרו כל שלושת הביציות :-)
מחר החזרה של 3 עוברים.
בסבב הראשון קיבלתי תמיכה אוביטרל.
אני מעוניינת הפעם גם בתמיכה ואגינלית.
אשמח לשמוע ממך מה היית ממליץ??
תודה על הכללללללללל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/09/2011לא משנה התרופה.
כולן דומות.
אני נותן 1 קרינון ליום וגינלי
לאוביטרל לדעתי אין ערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
מודאגת20/09/2011לא הסכימו לתת לי נרות.
נתנו לי שוב אוביטרל :-(
הרופא הנשים שלי בקופה בחופש היום ויהיה רק מחר.
1. האם רופא נשים רגיל יכול לרשום?
2. האם זה לא מאוחר מחר? השאיבה הייתה ביום א'?
3. זה בסדר לקחת יחד עם האוביטרל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/09/2011בסדר לקחת עם אוביטרל אבל אני לא מבין מה זה לא הסכימו לתת לך.
את צריכה לדבר עם הרופא המטפל ולומר לך גם מה דעתך ושאת מעונינת ואין דבר כזה לא הסכימו.
יש לך זכויות.
ברוב המקומות נותנים וגינלי ואני לא מכיר הרבה מקומות שנותנים רק אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר
מודאגת20/09/2011פשוט לא הסכימו.
לצערי דיברתי איתו בטלפון שוב והוא לא מבין למה אני מתעקשת.
(אתה גם מכיר את הרופא ולא רוצה לציין כאן את שמו)
האם מחר (כשהרופא נשים שלי ירשום לי זה לא יהיה מאוחר מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/09/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מודאגת15/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסר בידר - הפניהרופא פריוןMORAN10/09/2011
פרופסור בידר עזרת לי לפני שבועיים בשאלות על בדיקת ההורמונים
אשמח בבקשה לעזרה נוספת
אצלי ה FSH הוא 11.7
ואצל בעלי מסתבר שיש בעיות זרע המורפולגיה התקינה אצלו היא 1 %
הרופא נשים הפנה אותנו לרופא פריון במרכז לבריאות האשה ( אנחנו מכבי)
ושם ביקשו ממני להגיע עם תשובות של בדיקת פאפס וכירורד ( בדיקת שד) וצילום רחם
וכמובן הבדיקות זרע וההורמונים שלי
הרופא נשים לא הסביר לי יותר מדי והיה די ענייני קחי הפניה לרופא פריון ובהצלחה
אך יצא לי לקרוא שצריך כנראה גם לגשת לאורולוג ( מקריאה בפורומים שונים)
אשמח לדעת האם צריך או לא צריך
ובכלל מאד מבולבלת , אשמח לעזרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופסר בידר - הפניהרופא פריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2011הנתונים שאת כותבת משאירים גם אותי מבולבל.
את לא מציינת את גילך.
את נותנת תוצאה של בדיקה אחת שלא אומרת כלום.
גם לגבי הזרע את נותנת פרמטר אחד שאומר לי כנראה שבעלך עשה את הבדיקה דרך קופת חולים מכבי וזה לא אומר לי יותר מזה.
כעת שנינו מבולבלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב פרופ' בידר
MORAN11/09/2011אני מתנצלת אתה צודק פשוט לפני שבועיים רשמתי את הכל ומשום מה חשבתי שזה ברור אז מתנצלת :-) ולא התכוונתי לבלבל גם אותך :-)
ורושמת שוב
הגיל שלי , כמעט 37 יש לנו ילד מהריון ספונטי
ולאחר שניסינו כשנה כמעט עכשיו , הגענו לרופא נשים ועשינו בדיקות הורמונים ובדיקת זרע
רושמת את התוצאות שלי שוב:
TSH 2.37
PROLACTIN 91
LH 5.4
FSH 11.7
E2 113
PROGESTERONE 1.4
קטן מ 1.5 Testosterone Total
ולגבי התשובות של בעלי :
NORMAL FORMS % 1
ABNORMAL FORMS % 99
Vitality 63
מקוה שעכשיו זה ברור יותר
המון תודה על העזרה
הנתונים שאת כותבת משאירים גם אותי מבולבל.
את לא מציינת את גילך.
את נותנת תוצאה של בדיקה אחת שלא אומרת כלום.
גם לגבי הזרע את נותנת פרמטר אחד שאומר לי כנראה שבעלך עשה את הבדיקה דרך קופת חולים מכבי וזה לא אומר לי יותר מזה.
כעת שנינו מבולבלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסר בידר - הפניהרופא פריון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/09/2011עדיין נתת חלק ממכלול בדיקת הזרע אבל זה לא משנה כי אם את לא מצליחה להרות צריך להתחיל לעשות משהוא ויש לראות את כל הבדיקות שיצאו ולהחליט על סוג הטיפול.
אני לא מתרשם שהבעיה בזרע ורמת ה FSH מוגברת מעט ולכן יש לפנות לרופא שמבין בטיפולי פיריון כדי שיחליט מה הכי כדי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל10/09/2011
היי אני רוצה לשאול יש לי כאבים וגם צריבה אחרי שאני עושה פיפי אני לוקחת אסטרופם 3 ביום וגם בזמן המחזור היה לי כאבים חזקים יש לציין יש לי אנדומטריוס הדבקיות השאלה האם יש צורך לבדוק או שאולי זה מנרות אנמטרין או מאסטרופם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
יש בהחלט צורך לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוטים כהים - דחוףמ10/09/2011
שלום,
בהריון. מתחילה שבוע 7.
בשלושה ימים אחרונים, בהליכה לשירותים , בניגוב יוצאים לפעמים מין חוטים כהים (אפור-שחור) ביחד עם שאריות של אוטרוגסטן. האם יש סיבה לדאגה? מה צריך לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה + מוסיפה
ג'ן11/09/2011הם ההפרשות התגברו. אין דימום. עשיתי בדיקות הורמונליות:
בטא = 65000
פרוגסטרון- מעל 190
אסטרדיול - 14000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה עונים פה סלקטיבית על הודעות?!
מ12/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)