מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר הריון כימי-מבולבלתש.31/08/2011
שלום,אני לאחר הפלה בשבוע ה6 להריוני לאחר נסיונות של כמעט שנה להרות טבעי.
אני מבולבלת לגבי מתי אמור להיות הווסת ומתי הביוץ,,,??
האם הדימום שהיה לי במשך 5 ימים בזמן ההפלה{שבתחושות זה היה בדיוק כמו ווסת,,},,אליו אני מתייחסת כאילו היה הווסת,ואז אני יודעת פחות או יותר ממתי להתחיל לבדוק ביוץ?
או שבלי קשר לדימום של ההפלה,אני אמורה לקבל מחזור{אם כן מתי?} ורק אחר כך יגיע הביוץ?
לסיכומו של עניין-נותרתי מבולבלת לגבי הצפי לזמני הווסת והביוץ.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
רונית31/08/2011היי
אני לא רופאה ויש כאן רופאים מצויינים שיענו לך אך לי זה קרה פעמיים את אותו מקרה כמו שלך והדימום נמשך 5 ימים וזה היה ווסת ובשני הפעמים שבועיים אחריי ביוץ אך בכל מקרה רצוי לעשות בדיקת בטא לראות שהורמון ההריון התאפס אצלי הורמון ההריון התאפס תוך כדי הדימום לכן רצוי לבדוק בטא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מותר לנסות להרות כבר שבועיים אח
ש.31/08/2011אחרי ההפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית01/09/2011לי היה דימום 5 ימים ישר אחריי הפלה ונקלטתי באמת אחריי שבועיים שוב כך שהדימום שהיה היה של ווסת אך שוב לצערי זה היה הריון כימי
אם את רוצה לדעת מתי אפשר לחזור להרות קודם את חייבת לעשות בדיקת דם לראות עם הבטא התאפסה ובמידה וכן לחזור ולבדוק את הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם התחלתי לבייץ-נקלטתי והורמון ההר
ש.31/08/2011ההריון עוד לא התאפס לחלוטין-מה המשמעות של זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית31/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור 13 ימים לאחרהחזרת עובריםמאיה 831/08/2011
שלום רב,
אני 13 ימים לאחר החזרת 2 עוברים, מחר אני אמורה לעשות בדיקת בטא. אתמול בלילה כאבי מחזור. האם זה אומר שטיפול נכשל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור 13 ימים לאחרהחזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2011לא.
צריך לעשות בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך IVFרחלה30/08/2011
שלום,
5 IVF. החזרות פעמיים של ביצית אחת כל פעם שנקלטו אך נפלו בשלב מוקדם (ביציות שלי) כלומר 100% קליטה בהחזרות. בת 42 מה הסיכוי להריון? כמה פעמיים כדאי להמשיך לנסות? אין לי בעייה להמשיך ולנסות אני כבר אמא. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור- החזירו לך 2 פעמים מתוך 5?
גילי01/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רחלה01/09/2011כן. אני בהפריה טבעית של ביצית אחת לחודש. 3 ביציות לא הופרו והשתיים שכן הופרו הוחזרו, נקלטו. בדיקת ההריון הייתה חיובית אך לכמה לזמן קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עושה איקסי?
גילי01/09/2011כי אם לא- אז לא ברור מדוע את לא עושה הזרעות וחוסכת את טראומת השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך IVF - תגובה
פרופ' שחר קול01/09/2011הסיכוי להריון תקין הוא קטן מאוד.
החלטה אישית שלך עד מתי להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה
שרון06/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רחלה01/09/20112 רופאים, שהתרשמתי שהם מאוד מצפוניים ולא מונעים רק מכסף, נתנו לי חוו"ד של לנסות ולהמשיך, איך אפשר להסביר זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר 3 הזרעותאורית30/08/2011
שלום, אני לאחר 3 הזרעות רצופות עקב צורך בהשראת ביוץ (גונל), זרע תקין. שלושתן נכשלו. (הריון ראשון בהזרעה שניה).
עכשיו אני בהפסקה ושאלתי היא מה הסיכוי להיכנס להריון בצורה טבעית לאחר 3 טיפולים בגונל רצופים? יש סיכוי לביוץ למרות שחלות פוליציסטיות? והאם ההפסקה פוגעת בפעילות השחלה או דווקא עוזרת? אני אמורה לחזור לטיפולים בחודש הבא.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר 3 הזרעות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2011יש סיכויים להרות בהפסקת טיפולים.
ההפסקה לא פוגעת בכלום ולהיפך אם עושים כל חודש רצוף זה פחות טוב.
הסיכויים להרות תלויים בצורת הביוץ שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררות בשבוע 6אדווה30/08/2011
אני בשבוע 6 ודווקא עכשיו הצטננתי נורא. שיעולים, נזלת ובעיקר התעטשויו חזקות..
האם זה עלול להזיק לעובר? בנוסף האם יש כללי עשה ואל תעשה חשובים בתחילת הריון, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול01/09/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עליי... אודה לתשובה אני בלחץרונה30/08/2011
שלום,
אני מנסה להיכנס להריון ראשון כבר 9 חודשים בערך.
בגלל שמירת נידה אנחנו מפספסים הרבה פעמים את הביוץ.
הרופא נתן לי איקאלומין אבל משום מה הוא לא דוחה לי את הביוץ. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בנוסף, היום (יום 10 למחזור) ראה 2 זקיקים גדולים 17 ו- 22. כך שאמר שהביוץ יהיה היום או מחר ואם הזקיק של ה-22 הוא ציסטה אז הביוץ יהיה ביום שישי. שאלתי היא האם יכול להיות שזקיק 22 כבר בייץ או בביוץ כרגע והוא לא ראה את זה? בכלל, האם ניתן לראות באולטרסאונד את הביצית בתוך הזקיק במקרה ועשיתי אולטרסאונד בדיוק בזמן הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב דילגו עליי. בבקשה תשובה.
רונית31/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מקרים שהביוץ הוא אכן מתרחש
ש.31/08/2011בזמן "הנידה". כמו שקרה לי-התחלתי לבייץ כבר ביום ה4 לתחילת הווסת!!!
ואין מה לעשות-אם את רוצה להרות את צריכה לקיים יחסי מין בזמן הנידה.
ושמעתי על לא מעט נשים במצב זה שקיבלו אישור מהרב לקיים לצורך הפרייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהש30/08/2011
אני בת 35 אחרי טיפול של 10 ימים זריקות גונל +צטרוטייד
ביום שבת 20.8 בשעה 8 בבוקר אוביטרל
ביום ראשון 21.8 בשעה 15:00 הזרעה
מיום שני 22.8 נרות אנדומטרין שלושה ליום
היום 30.8 בטא קטן מ-3 E-2-285 PROGESTERON-17.1
האם קיים עדיין סיכויי להריון או לא
עלי לעשות בדיקה רק לאחר שבועיים כלומר בתאריך 4.9
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2011הטיפול שאת מקבלת זהפרוטוקול להפריה חוץ גופית ולא ברורק לי מדוע הוא ניתן לך.
בכל אופן יש לחזור על בטא שוב ב4 לחודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני זריקותספיר30/08/2011
שלום
אני התחלתי להזריק דקופפטיל 0.1 לפני 4 ימים בשעה קבועה בחמש בערב השאלה שלי זה אם ביום מסוים לא יוצא לי להזריק בערב אלא רק בשעות הבוקר או צהרים זה בסדר ? או שזה יכול לשבש לי את כל טיפול אני הבנתי מהרופא שעדיף בשעה קבועה אבל לא שאלתי מה קורה אם לא יוצא להזריק בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופא אבל לי אמרו...
baby31/08/2011רק אחרי הצהריים יש להזריק כלומר אחרי השעה 3
גם אני הייתי מזריקה בשעה 18:00 כל יום ופעם אחת יצא לי להזריק ב20:30 שאלתי את הרופא והוא אמר שחד פעמי לא קרה כלום
הכוונה להשתדל עד כמה שאפשר להזריק בשעה קבועה זה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לפענוח של בדיקות הורמונליות***30/08/2011
שלום רב
יום 8 להחזרה:
114=P
947=E2
0.9 =LH
86 = HCG-B
היום, יום 10 להחזרה
71.78=P
985=E2
קטן מ-0.5 =LH
32 = HCG-B
ביום ה-5 הייתה לי הכתמה חומה שהלכה והתמעטה ביום ה-6 וה-7 להחזרה ומהיום ה-9 להחזרה לא הייתה כל הכתמה.
התמיכה שקיבלתי - שתי זריקות אוביטרל - אחת ביום ההחזרה והשניה ביום ה-5 להחזרה. כמו כן, מהיום ה-7 להחזרה לקחתי אוטרוגסטן 200 מ"ג- 4 כדורים עד כה.
מהי המשמעות של השינוי בירידה בערכי ההורמונים?
האם יש משמעות לרמות בטא בימים אלה?
האם את תוצאות הבטא יש ליחס רק לזריקת האוביטרל שלקחתי ביום ה-5 להחזרה
האם יש משמעות לרמות בטא היורדות?
האם יש סיכוי להריון?
האם יש לשנות או להוסיף תמיכה?
לתשובתכם מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שהוחזר עובר אחד.
***30/08/2011שלום רב
הוחזר עובר אחד לאחר חלוקה של 4 תאים.
יום 8 להחזרה:
114=P
947=E2
0.9 =LH
86 = HCG-B
היום, יום 10 להחזרה
71.78=P
985=E2
קטן מ-0.5 =LH
32 = HCG-B
ביום ה-5 הייתה לי הכתמה חומה שהלכה והתמעטה ביום ה-6 וה-7 להחזרה ומהיום ה-9 להחזרה לא הייתה כל הכתמה.
התמיכה שקיבלתי - שתי זריקות אוביטרל - אחת ביום ההחזרה והשניה ביום ה-5 להחזרה. כמו כן, מהיום ה-7 להחזרה לקחתי אוטרוגסטן 200 מ"ג- 4 כדורים עד כה.
האם יש סיכוי להריון?
לתשובתכם מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לפענוח של בדיקות הורמונלוית***30/08/2011
שלום רב
יום 8 להחזרה:
114=P
947=E2
0.9 =LH
86 = HCG-B
היום, יום 10 להחזרה
71.78=P
985=E2
קטן מ-0.5 =LH
32 = HCG-B
האם יש סיכוי להריון?
לתשובתכם מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לפענוח של בדיקות הורמונלוית - תגובה
פרופ` דוד בידר01/09/2011זה נקרא הריון כימי שהחל להתפתח ולא נקלט.
יש לחזור על בטא ולהבטיח שתיעלם ואין לקשר זאת לאוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשבוע 6 דחוףקטי30/08/2011
שלום רב,
אני אחרי הזרעה, נקלטתי להריון ,כיום בשבוע ה-6+3 משתמשת באנדומטרין פעמיים ביום.
היום ראיתי לראשונה כתמי דם אדומים על התחתונית (4 כתמים) מה יכולה להיות הסיבה לכך?
אני לא מקיימת יחסי מין והפסקתי עם הפעילות הגופנית, העבודה שלי לא פיזית אלא משרדית.
האם זה דבר נפוץ בהריון הראשון או בכלל?
מחר אני אמורה לעשות אולטרסאונד האם כדאי להקדים? מה ניתן לעשות על מנת למנוע את הדימום הזה???
אני אשמח לקבל תשובה מאחר ואני מאוד לחוצה.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בשבוע 6 דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר30/08/2011את כבר יכולה לעשות אולטרה-סאונד לראות עם הכל תקין.
יכולים להיות בהריון כתמים כמו שאת מציינת וזה לא אומר כלום כי יש כל מיני הכתמות בהריון.
אין מניעה מיחסי מין וגם לא מפעילות גופנית.
האנדומטרין מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא דחוףףףליטל נ30/08/2011
שלום אשמח לעזרה דחופה!!!
לפני תשעה ימים עשיתי החזר של 3 עוברים יפים , מההחזר אני לוקחת נרות אנדומטרין ,היום עשיתי בדיקת בטא יצא לי ערך 110 האם ישנה השפעה של אנדומטרין על רמת HGC בגוף? האם אוכל להסיק שיש קליטה של עובר? או שמוקדם מדיי???
תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא דחוףףף - תגובה
פרופ` דוד בידר30/08/2011את בהריון.
האנדומטרין לא קשור ל HCG.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת
ליטל נ30/08/2011תודה על ההענות המהירה...
האם יכול להיות שהשפעת האוביטרל עדיין משפיעה על ערכי הבטא? לקחתי את האוביטרל לפני 13 יום?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר30/08/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני הזרקותיעלה30/08/2011
שלום וברכה אמורה להתחיל היום פרוטוקול ולהזריק מנופור וגונל F
יודעת שצריך להזריק בין השעות 16-21 אך שואלת האם בטווח השעות הנ"ל חייבת להזריק כל יום באותה שעה????
מודה מראש לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמני הזרקות - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי30/08/2011ככלל עדיף להזריק את התרופות שהזכרת פלוס מינוס באותה שעה, על מנת שהזקיקים בשחלות יהיו חשופים למינון זהה של הורמונים באופן רציף בלי שינויים גדולים, יחד עם זאת, זה לא קריטי אם אחרת להזריק בשעה שעתיים ביום מסוים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם העובר נשאר ברחם?גילי30/08/2011
בעת מעבר ממיטת הטיפולים לאחר החזרה של 1 עובר, למיטתי קמתי באופן שגוי - ע"י
קימה לפנים (קימור הגב ל-כמעט 90 מעלות פעם אחת). האם ייתכן שהעובר נפלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם העובר נשאר ברחם? - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי30/08/2011שלום נתנאלה,
הסירי דאגה מליבך. תנוחת הגוף לא משפיעה על פליטת העובר מהרחם. למשל, אין ירידה באחוזי ההריונות אם קמים מיד מהמיטה לאחר העברת עוברים ביחס למצב שבו נחים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה יכולה לגרום לאיחור/הקדמה של מחזור?פרופ` דוד בידר29/08/2011
האם אנטיביוטיקה יכולה לגרום לאיחור/הקדמה של מחזור?
האם חלק מתופעות הריון יכולות להיות שרירים תפוסים (ירכיים)?
לא בטוחה שאני בהריון אך חושדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה ומחזור - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי30/08/2011שלום אתי,
ככלל אנטיביוטיקה כשלעצמה לא אמורה לגרום לשינויים במחזור הווסת. לגבי שרירים תפוסים, לעיתים בהריון יש שרירים תפוסים אך אני מציעה שעל מנת לעשות אבחנה של הריון תבצעי תביחן הריון בשתן או בדם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)