מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם פרגניל מעכב מחזור?גילי04/09/2011
הזרקתי 2500 פרגניל כתמיכה 5 ימים לפני בטא.. האם המחזור יתאחר בעקבות התמיכה?
במקרה ואין הריון? אם כן, בכמה ימים ידחה המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פרגניל מעכב מחזור? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2011לא דוחה מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום התחלת טיפולמודאגת04/09/2011
היום קיבלתי וסת בצהריים. (מחזור סדיר כל 30 יום)
אני תמיד מתחילה טיפול ל-IVF ביום מחזור 2
למרות שמבחינת המחלקה אומרים יום 2 או 3
האם לבעלת רזרבה שחלתית נמוכה עדיף להתחיל ביום 2 או 3?
אם הוסת הגיעה בצהריים מחר זה כבר יום 2 בכל זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום התחלת טיפול - תגובה
ד''ר דוד ישי05/09/2011שלום
זה לא קריטי. אני מציע שתתחילי מחרתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים מוזרים מאוד-צריכה עזרה דחוףלולה מונטז04/09/2011
אני בת 36 ועומדת לפני החזרת עוברים מוקפאים במחזור טבעי (ללא תרופות והורמונים).
אני כבר ביום ה 21 למחזור, ישנם כמה זקיקים בשחלה הימנית (23 על 19 מ"מ, עוד אחד בגודל 10 מ"מ וכמה קטנים.
בשחלה השמאלית יש כמה קטנים.)
ערכי בדיקת הדם הם:
E2 1171 pmol/L
פרוגסטרון: 2.36
יש לציין שהפרוגסטרון היה נמוך גם בבדיקות הקודמות (כל יומיים) ורק ה E2 עולה.
מדוע זה קורה? על מה זה מצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים מוזרים מאוד-צריכה עזרה דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2011כשהאסטרוגן מעט ירד והפרוגסטרון יעלה זה יום הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול גבוה - דחוףמ04/09/2011
שלום,
בזמן השאיבה ( עם אסטרדיול 7000) נשאבו 11 זקיקים. ביום 12 בדיקת בטא היתה חיובית (והמשיכה לעלות). מאז השאיבה אני מרגישה מאין כאבי ווסת קלים בבטן התחתונה מדי פעם( כל פעם במקום אחר אך לא משהו רציני). האם יש חשש לגירוי יתר (אם כי אין כאבים רציניים) והאם הרמות האסטרדיול הגבוהות שהולכות וגדלות הן בעייתיות? האם יש צורך לעשות בדיקות כלשהם או לחכות רגיל לבדיקת דופק בשבוע 7-8?
להלן הנתונים לאחר ההחזרה:
יום 12 להחזרה:
בטא - 113
אסטרדיול - 2966
פרוגסטרון - גדול מ 127
יום 15 להחזרה:
בטא - 623
אסטרדיול - 3932
פרוגסטרון - מעל 190
יום 18 להחזרה( אתמול)-:
בטא - 2517
אסטרדיול - 4839
פרוגסטרון - מעל 190
יום 22 להחזרה( אתמול)-:
בטא - 11042
אסטרדיול - 8255
פרוגסטרון - מעל 190
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
ג'ן05/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול גבוה - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2011בדיקות טובות מאוד וההריון מתפתח טוב.
גירוי יתר מתבטא בכאבי בטן ונפיחות גדולה עד כדי כך שאי אפשר לסבול זאת.
אצלך הסימנים הם שלאחר שאיבה ולא גירוי ניתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון לאחר IVFשלי04/09/2011
שלום, אני לאחר החזרת עובר, אמורה לבדוק בטא מחרתיים, בינתיים בשבועיים האחרונים לא היו דימומים כלל, האם אני יכולה להיות אופטימית או שזה לא אומר כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שלי04/09/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון - לא אומר כלום. חכי
רות04/09/2011לבדיקת בטא במועד שנקבע לך. התוצאה היא זו שתגיד לך במדויק מה זה אומר שלא היו דימומים. הריון או לא - כמה פשוט (אבל אני לא ממעיטה מהסקרנות שאת נמצאת בה בימים אלו). ודרך אגב, יש הריונות שהתחילו עם דימומים, כך שאין לדעת על סמך חוסר דימום - הקלטות להריון. בקיצור - מאחלת שהתשובה תהיה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2011תמיד טוב שאין דימום ואם גם לא יגיע12-14 יום אחרי החזרה זה די מבטיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוףדנה04/09/2011
סיימתי טיפול של פיורגון בחודש שעבר, קיבלתי מחזור לפני שבוע ומאז אני עושה כל יומיים בדיקת דם, היום התקשר אלי הרופא ואמר לי שאני כבר מבייצת.
הערכים שיצאו בבדיקה הם:
LH- 32.5
ESTRADIOL (E-2)- 1539
PROGESTERONE- 2.6
אני באמת מבייצת? הערכים האלה נראים לי מוזרים מאוד.
אני צריכה תשובה כמה שיותר מהר כדי לדעת האם עלי לקיים יחסים היום ולקוות לטוב או שאין סיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2011לא עשית אולטרה-סאונד לזקיקים?
התוצאות באמת מראות על ביוץ מחר או מחרתיים רק לא ברור איך התוצאות הן כאלה לאחר שבוע מהוסת,האם זה מיום 7 למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןליטל נ04/09/2011
בוקר טוב,
אחרי החזר שלושה עוברים , יום 9- 110 בטא יום 12 בטא 378 , רציתי לדעת ממתי קובעים את השבועות של ההריון? איך בכלל? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
מתחילים לספור מ 16 ימים לפני ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להשתרשות ?סיגל04/09/2011
מה הסיכוי של עובר להשתרשות במחזור טרי של IVF, לעומת מחזור של מוקפאים,
והאם יש קשר לכמות הביציות שנשאבו - מבחינת גודל הטראומה שעובר הגוף -לי באופן אישי תמיד מרגיש שהגוף עסוק בלהחלים לאחר שאיבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להשתרשות ? - תגובה
הסיכוי של עובר טרי טוב יותר משל עובר מופשר
כמות הביציות זה אומר שחלות גדולות יותר שאיבה ארוכה יותר ויותר דקירות. בהחלט טראומה גדולה יותר לגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד מחזור והפרשותאתי04/09/2011
האם הפרשות מוגברות ומחזור אחרון שגמגמם חודש שעבר והחודש מאחר יכול להעיד על אובדן המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-בבקשה תענו לי
אתי05/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד מחזור והפרשות - תגובה
אם את בת 50 או יותר, יתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחוף
אתי06/09/2011לא בת 50 אלא בת 25 אבל זה קרה לי בעבר כששקלתי כמו ששקלתי היום(82) לא הייתי מקבלת מחזור טבעי רק עם כדורים...
מה אתה ממליץ לי לעשות? קיים איחור של 10 ימים לפחות,רופא נשים ראה שהכל תקין ברחם ובשחלות ואמר שכנראה לא היה ביוץ החודש ובגלל זה המחזור לא מגיע...ולפני שבוע עשו לי שתן הריון והיה שלילי....האם לבצע בדיקת דם להריון? להגיע לרופא נשים שוב שיבדוק אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה דחוף - תגובה
ד''ר דוד ישי07/09/2011שלום
כדאי לעשות בדיקת דם להריון ואם את לא, לקבל כדורים לקבלת הוסת. יתכן שכל העניין קשור בעודף המשקל. צריך לעשות בירור הורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים לפני החזרהשירי04/09/2011
שלום, ביום חמישי עברתי שאיבת ביציות והיום מתוכננת לי החזרה, מאתמול בצהרים יש לי דימומים קלים (מאוד כהים ממש שחור). האם זה יפגע בהחזרה? מדוע זה קורה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים לפני החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2011לא.
זה דם ישן עקב השאיבה וזה יחלוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות לאחר החזרה דחוףף לי מודאגתמיכל03/09/2011
שלום,
אודה להתייחסותכם..
שאיבה ב-30/8 ה-נשאבו 7 חזרה ב1/9-הוחזרו 2
מאחה"צ החלו לי הכתמות חומות על גבי התחבושות וכאבים קלים בצד שמאל..
נא עזרתכם,במה מדובר?
אשמח לתת עוד פרטים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה וממתינה למענההה
מיכל04/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמות לאחר החזרה דחוףף לי מודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/09/2011זה דם ישן כתוצאה מהשאיבה.זה יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפו' תודה אבל...
מיכל04/09/2011היום הדימום התחזק מעט והוא דימום בצע אדום -ורוד...
ללא כאבים כלל אולי מעט בצד שמאל...
אני מפחדת ללכת להיבד שמא אפגע בתהליך..אני 4 ימים אחרי החזרה.
תודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפו' תודה אבל... - תגובה
פרופ` דוד בידר05/09/2011הדמם חייב להיות רק מהפעולה וזה יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי IVF- הפלה מאיימתנ.03/09/2011
שלום רב,
אני בהריון תאומים אחרי IVF שלישי. שבוע 6+6, לפני כשבוע נצפו 2 שקים עם דופק והכל היה בסדר, מלבד גירוי יתר שהלך והשתפר.
אתמול, באופן מפתיע ולא צפוי החל דימום, ללא כאבים. כמובן שרצנו למיון- הדימום בהתחלה היה די כבד אך עם הזמן פחת מאוד והופסק לגמרי (כבר 24 שעות ללא דימום). באולטרסאונד ראו תחילת התפוררות של הרירית אך 2 השקים נשארו שלמים ובשניהם נצפה דופק. המצב הוגדר כ"הפלה מאיימת".
מחר עלי לעבור אולטרסאונד נוסף ובינתיים אני במנוחה והשגחה
שאלתי היא מה הסיכוי להמשך הריון תקין אחרי מצב כזה? האם יש סיכוי ששני העוברים ישרדו? האם יכול להיות שיפגעו בצורה כלשהי כתוצאה מהמצב?
אשמח להתייחסותכם,
נ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אחרי IVF- הפלה מאיימת - תגובה
פרופ' שחר קול03/09/2011סיכוי טוב שההיריון ימשיך כשורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון אחרי IVF- הפלה מאיימת - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי03/09/2011שלום נ,
דימום בתחילת הריון מוריד בערך בחצי את הסיכוי להמשך תקין של ההריון . יחד עם זאת, ברגע שבשבוע 6+6 תחת הדימום נצפו בעל קול שני שקי הריון עם שני עוברים עם דופק, מעלה כמובן את הסיכויים להמשך הריון תקין. יש בפירוש סיכוי שהעוברים ישרדו. יחד עם זאת, קיים גם סיכון שאחד מהם או שניהם יפסיקו לשרוד. לגבי נזק עתידי, בדרך כלל בשלב כזה של הריון שבוע 6+6 התוצאה היא או-או כלומר או שאחד מהם או שניהם הם שורדים ואז הסיכוי שלהם לתקינות זהה לעובר אחר ללא דימום או שאחד מהם או שניהם לא שורדים.
אני מאחלת לך שההריון ימשיך לשרוד ושיסתיים בלידת תאומים חיים ובריאים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריוןמ03/09/2011
עשיתי שאיבה בתאריך 13/7. האם אני בשבוע 9 או 10?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע הריון - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי03/09/2011שלום מ
את בשבוע 9 ומספר ימים
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקל ואיבוד מחזוראתי03/09/2011
עד לפני שנה וחצי שקלתי 82 ולא הייתי מקבלת מחזור באופן טבעי..
ירדתי במשקל וחזרתי לקבל מחזור טבעי...
עכשיו עליתי שוב במשקל וחזרתי ל 82 ק"ג..
חודש שעבר היה מחזור מאוד מוזר...הגיע ליום אחד והפסיק ושוב חזר והפסיק,גמגם והסתיים תוך 3 ימים שתמיד מחזור אצלי הוא שבוע..
מה הסיכויים שהמחזור שוב נעלם בגלל העלייה במשקל?
יש לציין שב 5 חודשים האחרונים אני עוברת תקופה מאוד קשה מבחינה נפשית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל ואיבוד מחזור - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי03/09/2011שלום אתי,
יתכן כי השינוי במחזור נובע מזה שעלית בחזרה במשקל. יתכן כי זה נובע מהפרעה הורמונלית כלשהיא . כמו כן יש לשלול הריון במרקים בהם קיים סיכוי לכך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טעם לבדיקת בטא?נונלה03/09/2011
שאיבה ב -19.08 בשעות אחה"צ המאוחרות
החזרה - יום ב' 22.08 אחה"צ של שני עוברים - אחד עם 8 תאים ואחד עם 10 תאים.
לאחר ההחזרה תמיכה של:
1 אוביטרל שלם ביום ההחזרה בערב.
1 קרינון ביום
2 פרוגינובה ביום
היום (שבת), יום 12 מההחזרה, יום 15 מהשאיבה, ביצעתי שתי בדיקות ביתיות שאחת מהן מראה תוצאה שלילית ובאחת הופיע פס בהיר מאוד לאחר כחצי שעה...
מאתמול בערב יש לי כאבי מחזור מאוד חזקים ואין דימום (כנראה בגלל התמיכה?)
שאלתי:
1. האם יש טעם בבדיקת בטא מחר? על פניו נראה שאני לא בהריון...
2. האם יכול להיות שהפס החלש שהופיע על הבדיקה הביתית הוא שאריות של אוביטרל, למרות שעברו שנים עשר וחצי ימים מהזריקה האחרונה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש טעם לבדיקת בטא? - תגובה
פרופ' שחר קול03/09/20111. כן
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)