מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטא - לחוצההדס18/08/2011
שלום רופאים יקרים ,
לאחר החזרת מוקפאים .
בדיקת בטא ב14.08 - 138
בדיקת בטא ב 16.08- 224
בדיקה נוספת היום ,18.08 - בטא 416.
האם תקין?
לפי מה שידוע לי זה צריך להכפיל את עצמו וזה לא ממש הכפיל .
לתשובתכם אודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - לחוצה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011באמת זה גבולי אך צריך להמשיך לבדוק עוד את הבטא ולבצע עוד שבוע אולטרה-סאונד לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - דחוף
הדס21/08/2011שלום
היום בבדיקה זה הכפיל ל845 האם זה תקין ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2011הכוונה 3 ימים לאחר הבדיקה מה 18 לחודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
הדס22/08/2011אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2011אז זה לא עולה כל כך טוב אך יש לברר מה קורה על ידי אולטרה- סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהלי18/08/2011
שלום אני במחזור טיפול של מוקפאים ונוטלת 3 פעמים ביום פרוגינובה
כבר 6 ימים ,בימים האחרונים מאוד סובלת מבחילות האם יש קשר לפרוגינובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה - תגובה
פרופ' שחר קול18/08/2011כן, זו תופעת לוואי מוכרת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידררעות18/08/2011
פרופ' בידר שלום רב
לפי הבנתי מתשובתך קלקסן לוקחים מרגע תוצאת בטא חיובית
השאלה שלי אם לא לוקחים קלקסן מרגע הביוץ ועד ההשרשה זה לא מאוחר מידי ואז שוב עלול להיווצר הריון כימי?
אני שואלת כי כל 3 ההריונות שלי היו כימיים ונפלו שבוע לאחר בדיקת בטא ראשונה
ובבירור להפלות הכל תקין מלבד קרישיות יתר מוטציה בפקטור 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011לא.
לוקחים ככאשר הבטא חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם למישהו שיש ביצה אחת הוא עקר?דנה18/08/2011
יש לי ידיד.. שכל המזמן מתחמק ממגע מיני איתי..
תמיד ידעתי שיש לי ביצה אחת..
השאלה שלי האם הוא יכולה להגיע לאורגזמה אפילו שיש לו ביצה אחת?, האם זה אומר שהוא עקר? ברגע שיש לו זקפה כואב לו?
תודה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם למישהו שיש ביצה אחת הוא עקר? - תגובה
פרופ' שחר קול18/08/2011גבר עם אשך אחד יכול לקיים יחסי מין באופן תקין, ואף להוליד ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתהילה18/08/2011
האם ניתן לקחת את האוסטרופן בחדירה לנרתיק במקום בבליעה לעיבויי הרירית?
האם זה מעלה יותר את הסיכוי לעיבוי רירית גדולה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011לא מעלה סיכויים.
אפשר לקחת לנרתיק אך עדיף דרך הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתכם-תוצאות בדיקת זרערונית18/08/2011
שלום רב,
אני בת 29,בעלי בן 32, מנסים להרות 3 שנים ללא הצלחה-עברנו הזרעות ו3 הפריות(החזרה רגילה ועוד 2 מוקפאים)
היו הפריות יפות אך לא נקלט הריון מעולם
מצרפת את תוצאות בדיקת הזרע. אשמח לוות דעתכם. האם אפשר להרות עם זרע כזה טבעי או שזה מחייב הפריות?
האם אי הקלטיה של העוברים שהוחזרו לרחם קשורה בבעיית הזרע או שברגע שיש הפריות הבעיה נפתרה ואין קשר לקליטה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעתכם-תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011הזרע נראה בסדר גמור ואם הוא מפרה בIVF ללא מיקרומניפולציה אז הוא יכול להפרות גם טבעי ויכול להיות הריון גם בלי הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד רבה-שאלה נוספת אם אפשר
רונית18/08/2011הפרו את כולם במיקרומניפולציה נשאבו 26 ביציות והושגו 15 הפריות.
האם ניתן להיות רגועים ולא לשייך את אי הקליטה לבעיית הזרע?
זה לא מצב לתרומת זרע?
כי ראיתי שלרוב הזרעים יש פגם בראש ולכן נלחצתי . מה זה אומר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד רבה-שאלה נוספת אם אפשר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011למה לא עשו חלק רגיל? ככה היו יודעים לגבי הזרע.
לא צריך להחליף זרע הוא בסדר.
לדעתי בכלל הזרע טוב ולא היה צורך במיקרומניפולציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו שהתנועתיות היתה קצת נמוכה ולכן
רונית21/08/2011החליטו להפרות את כולם במיקרומניפולציה
אבל שאלתי היא אחרת-מאחר והדעות חלוקות בענייין:
האם ניתן להתגבר על בעיית מורפולוגיה?עברנו ניתוח וריקוצלה שלא שיפר את המורפולוגיה...
ובנוסף-האם אחרי שמשיגים הפריות-זה אומר שהעוברים תקינים ושהתגברנו על בעיית הזרע?(הרי התוצאות הראו 97% בעלי פתלוגיית ראש...)
אני לא יודעת אם יש טעם ללכת שוב לאורולוג או להמשיך כרגיל בהפריות
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה תיקון-94 אחוז פתלוגיית ראש
רונית21/08/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו שהתנועתיות היתה קצת נמוכה ולכן - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2011עצם העובדה שלא עשו חלק רגיל כדי ללמוד אם בכלל קיימת בעיה אז קשה לענות.
בכל אופן כאשר הזרע תקין אפשר גם לעשות מיקרומניפולציה וזה לא צריך להשפיע על התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.
אני21/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאאני18/08/2011
עברתי מס' טיפולי IUI וגם IVF . בבדיקות הדם לבטא הערך היה 10 . האם יש טעם לבדוק שוב לאחר מס' ימים או שהתוצאה מצביעה בוודאות על כך שאין הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011הסיכויים להריון קטנים אך יש צורך בבדיקה חוזרת כדי לראות שבאמת זה כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011צריך לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הפסקתי אוטרוגסטן...
אני20/08/2011האם העובדה שהפסקתי את התמיכה של אוטרוגסטן משנה משהו? הרי אם מפסיקים המחזור מגיע... זה סתם לידע כללי. במידה ואכן יש הריון האם הפסקת אוטרוגסטן עלולה לסיים את ההריון?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל הפסקתי אוטרוגסטן... - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר היקר!אני18/08/2011
שלום,
מטופלים ב IVF בעקבות בעית זרע קשה, בוצע ICSI. בעבר היריון שהסתיים בשבוע 8 לאחר דימום ישן ולא נמצא דופק.
כעת, אני נמצאת בשבוע 6+6 , השבוע היה דימום טרי וחד פעמי שלאחריו בוצע אולטרסאונד התאים לגיל ההיריון נצפה עובר+ דופק + שק חלמון.
אני יכולה להיות שקטה?
נוטלת אוטרוגסטאן , אסטרופם, חומצה פולית ואומגה 3.
בנוסף אציין שאין בחילות והקאות, קצת עייפות.
איך אתה מתרשם?
האם כדאי להוסיף פרנטל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר היקר! - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011נראה בסדר גמור.
הפרנטל לא קשור.
אם תתחילי פרנטל את יכולה להפסיק חומצה פולית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אני מעריכה מאוד את תגובתך
אני18/08/2011אתה תמיד יודע להעלות חיוך על הפנים... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר שחר קולדניאל17/08/2011
שלום,
אנחנו מנסים להכנס להיון בדרך הטבעית.
כרגע נמצאים 16 יום אחרי המחזור, להלן התוצאות של בדיקת דם ביום ה-16:
אסטרדיול: 624,
פרוגסטרון: 2.78,
LH:9.9
על איזה שלב מדובר?
האם אנחנו לפני או אחרי שלב ביוץ?
אם לפני ביוץ, כמה זמן נשאר עד לתחילתו?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול18/08/2011לפני הביוץ.
לא ניתן לקבוע בדיוק מתי יתרחש.
יש צורך בהמשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' דוד בידרדניאל17/08/2011
שלום,
אנחנו מנסים להכנס להיון בדרך הטבעית.
כרגע נמצאים 16 יום אחרי המחזור, להלן התוצאות של בדיקת דם ביום ה-16:
אסטרדיול: 624,
פרוגסטרון: 2.78,
LH:9.9
על איזה שלב מדובר?
האם אנחנו לפני או אחרי שלב ביוץ?
אם לפני ביוץ, כמה זמן נשאר עד לתחילתו?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011לפני ביוץ, אך חשוב לדעת גם גודל זקיק כדי להעריך מתי יהיה הביוץ עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר- קלקסןגלי17/08/2011
בתרומת ביצית, הריונות כימים, אמרת שהיית נותן קלקסן שאולי יכול לעזור, עשיתי בדיקות קרישה, ואכן המוטולוג מסר שאצטרך לקחת קלקסן מינון של 40 בזמן שאהיה בהריון.
שאלתי: האם מומלץ לקחת קלקסן עוד לפני בדיקת בטא? (בזמן החזרת עוברים)
מתי ממולץ ללקחת ע"מ להגדיל את הסיכויים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר- קלקסן - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011אם הבדיקה הראשונה מראה הריון יש להתחיל קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' דוד בידררעות17/08/2011
פרופ' בידר שלום
עקב הפלות חוזרות שכולן התרחשו בדיוק שבוע לאחר תוצאת בטא ראשונה עשיתי בירור הכל תקין מלבד קרישיות יתר
האם עקב הפלות ממש בהתחלה עדיף להזריק קלקסן כבר בביוץ או מרגע תוצאת בטא חיובית ? מפחדת שאם אתחיל להזריק לאחר ההשרשה שוב לא יהיה הריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011מרגע הבטא החיובית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמיכל17/08/2011
אני לאחר 3 הריונות ספונטניים שהסתיימו בקיסרי, ואיננו מציליחים להרות מזה כעשרה חודשים.המחזור שלי סדיר באופן כללי. מה יכולה להיות הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להבהרה -לא אותה מיכל מ"מקפיצה שאלה
מיכל17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
פרופ' שחר קול18/08/2011אולי הידבקויות באגן????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות- המשך לד"ר שחר קול
מיכל18/08/2011תודה רבה על תשובתך המהירה.
איך אפשר לדעת אם זה הידבקויות באגן? האם יש לכך פיתרון?
אציין כי על סמך בדיקות ביוץ בייתיות הביוץ תקין ומופיע ביום המתאים,
וכן כי בעבר מעולם לא נתקלנו בקשיים לכניסה להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות- המשך לד"ר שחר קול - תגובה
פרופ' שחר קול21/08/2011צילום רחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרמודאגת17/08/2011
אפשר בבקשה לשאול אותך שאלה במייל?
אם כן מה המייל שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים גבוהים - פרופיל הורמונאליד17/08/2011
שלום,
אני ביום השלישי למחזור ובצעתי בדיקת דם כדי להתחיל בטיפול הורמונאלי לאחר כמה מחזורי IUI שלא צלחו. האסטרדיול שלי היה 319, פרוגסטרון 5.14. ונאמר לי שהערכים גבוהים מדי.. מה המשמעות של כך והאם זה יכול לפגוע בסיכויים להכנס להריון?
כמו כן, אין לי שחלות פוליציסטיות והרזרבה השחלתית שנמדדה לפני כשנה תקינה - 6.6.
מה את/ה ממליצ/ה לעשות? האם כדאי לעבור ישר ל IVF?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל?
ד17/08/2011יכול להיות שהערכים גבוהים בגלל שהזרקתי אוביטרל בביוץ האירון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים גבוהים - פרופיל הורמונאלי - תגובה
פרופ' שחר קול17/08/2011יתכן והבדיקה נלקחה בשלב הלוטאלי המאוחר, ולא בשלב הפוליקולארי המוקדם. זה עשוי להסביר אסטרדיול ופרוגסטרון גבוהים יחסית.
זו לא סיבה לפנות ל - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ד17/08/2011תודה על התגובה המהירה,
האם השלב הלוטאלי יכול להמשך עד יום שלישי-רביעי של הדימום?
כמו כן, לפני שנה הערך של האסטרדיול ביום השלישי למחזור היה 167.
האם הדבר יכול להעיד על רזרבה שחלתית נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול17/08/2011לאחר מתן אוביטרל - כן.
זה לא מעיד על רזרבה שחלתית ירודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ד18/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)