מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוטוקול I.V.F ראשון- לא מוגזם?גילי11/08/2011
בת 42. עד עכשיו עשיתי הזרעות עם הורמונים (האחרון היה עם פיוריגון 150 במשך 5 ימים
החל מהיום השלישי שהקדים לי את הביוץ הטיבעי ביום+ אוביטרל).
הפרוטוקול ל-I.V.F כולל: (מחזור רגיל בן 25 ימים 5 ימי מחזור)
3 אמפולות מונוגון ליום במשך 10 ימים
צטוטרייד 0.25 במשך 5 ימים
3 אוביטרל .
מה דעתכם על הפרוטקול? חושבת לבקש את הרופא לשנות את המונוגון למוניפיור ולהקטין את המינון ל- 2 אמפולות במקום שלוש.
אפשר לוותר על צטוטרייד ולהזריק רק אוביטרל?
מה יפיק הפרוטוקול המקורי יותר מזה שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול I.V.F ראשון- לא מוגזם? - תגובה
פרופ' שחר קול11/08/2011הפרוטוקול נראה סביר.
אפשר להחליף מנוגון במנופור.
להקטין ל - 2 אמפולות - לא רצוי.
לוותר על ציטרוטייד - לא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להחליף את המונוגון בפיוריגון?
גילי11/08/2011בהזרעות הזרקתי פיוריגון. האם תוספת ה- LH במונוגון משנה את תוצאת
הפרוטוקול ו/או ההרגשה של המטופלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול שאלה נוספת
גילי12/08/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מספיקה תמיכה של אוביטל לאחר
גילי12/08/2011החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מספיקה תמיכה של אוביטל לאחר - תגובה
פרופ' שחר קול12/08/2011עקרונית כן. אך יש לדעת מתי? מינון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה ראשונה לא מבינה כלוםלורין10/08/2011
אני עשיתי הזרעה ראשונה לפני 9 ימים והרופא שלח אותי לעשות בדיקת דם
לא הבנתי למה הבדיקה האם כל כך מהר אפשר לדעת עם יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אכן מוקדם, הרופאים פה ממליצים...
מורן11/08/2011לעשות בדיקת אחרי 14 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הורמונים
לורין11/08/2011עשיתי את הבדיקה ואמרו לי שזאת לא בדיקת הריון אלא בדיקת הורמונים
רציתי לדעת בשביל מה צריך בדיקת הורמונים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הזרעה ראשונה לא מבינה כלום - תגובה
פרופ' שחר קול11/08/2011מציע לשאול את הרופא, שכן לא ברור אילו הורמונים התבקשת לבדוק.
בדיקת הריון - רק 14 יום לאחר ההזרעה.
אולי הרופא מבקש לוודא שאכן היה ביוץ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשה לה הזרעה בלי לדעת מתי הביוץ??
מורן11/08/2011איך יתכן? עם כל הבדיקות שעושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשה לה הזרעה בלי לדעת מתי הביוץ?? - תגובה
פרופ' שחר קול12/08/2011אולי נתן אוביטרל???
מציע לשוחח עם הרופא כדי לקבל הסברים המתאימים לטיפול שאת עברת באופן אישי.
לא ניתן לייעץ באופן כללי על מקרה ספציפי ואישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כועסת על עצמירינת10/08/2011
שלום
היום בעבודה הרמתי קופה כבדה מלאה כסף
הרמתי אותה מהרצפה למטה והנחתי אותה על הרצפה במקום אחר.
מאז אני עם כאבים למטה ומאוד מפחדת שעשיתי נזק לעובר
אני בשבוע 8 ונמצאת לאחר טיפולי פוריות שנמשכו שנים.
איך אפשר לדעת האם באמת נוצר נזק לעובר?
והאם יש הבדל בשלבי ההריון כלומר האם בשלב מסוים ייותר קריטי לא להרים כבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כועסת על עצמי בבקשה תענו
רינת11/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכועסת על עצמי - תגובה
פרופ' שחר קול11/08/2011לא עשית נזק לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הווסת-ivfאתי10/08/2011
בת 34,פוליציסטית וללא ילדים לפני ivf (טיפול ראשון),מחזור אחרון ב12/7,היחידה להפריה חוץ גופית מעוניינת לתזמן לי דימום ווסתי לתחילת ספטמבר(עם חזרתם מחופשה).מאחר ואני פוליציסטית ולא מקבלת כל 28 (עם חריגות לכאן או לכאן),נאמר לי למעשה שאם לא אקבל עד מחר 11/8 (ביום ה-31),ככל הנראה אתחיל עם דופסטון ולאחר מכן עם בוא הווסת אתחיל בנטילת גלולות (מהיום השלישי) עד לתאריך ה26/8,שוב להזכיר כדי לתזמן ווסת לתחילת ספטמבר.
שאלותיי:
1.אתמול בערב בבדיקה "פנימית" זוהה כתם,נכון להיום המצב לא השתנה ואין התפתחות של הדימום (כאמור נצפים רק בבדיקה פנימית),האם אני יכולה להתייחס לכך שמתחיל הווסת,אפילו שאין התפתחות?
2.למען הסר ספק,הבוקר ביצעתי בדיקת בטא,אסטרודיול ופרוגרסטרון כדי לשלול או לאמת הריון ולפני לקיחת הדופסטון.....פרוגרסטרון-5.7mmol/l,אסטרודיול-254pmol/l ומן הסתם הבטא שלילית,האם על סמך ערכים אלה אכן מדובר במחזור ופשוט אולי כדאי שאמתין להתפתחותו?ואם כן ממתי אני אמורה לספור את היום הראשון לשם לקיחת הגלולת ביום השלישי?
3.אם המצב יישאר כך גם מחר וללא זרימה,האם לקחת את הדופסטון?יש להניח שהוא יעודד את הזרימה?
מה לעשות? מבולבלת מהתנהגות הגוף שלי....לתגובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה התייחסות..
אתי10/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרופיל הורמונליאפרת10/08/2011
אני צריכה לעשות את בדיקת פרופיל הורמונלי וקיבלתי מחזור אתמול בערב יום שלישי. האם עדיף שאני יעשה את הבדיקה מחר בבוקר יום חמישי. או יום ראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרופיל הורמונלי - תגובה
ד''ר דוד ישי10/08/2011שלום
תתחילי לספור ממחר. תעשי את הבדיקה ביום ה 3 , ה 4 או ה 5 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץבר10/08/2011
שלום רב,
רצתי לשאול האם לאחר שמונה חודשי ניסיונות להביא ילד יש הצדקה להתחיל בטיפולי פוריות. אני ובעלי מתקשים להמתין וחוששים שמה יחלוף זמן רב עד שהחלום יתגשם.
רציתי לדעת מה דעתם של המומחים בנוגע לזמן שבו אנו מנסים והאם יש הצדקה להתחיל בטיפולים כשכל הבדיקות שניתנו לנו נעשו ולא נמצא דבר אשר מעיד על אי פוריות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צייני את גילכם זה חשוב
מודאגת10/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 29 ובעלי בן 30
בר10/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ - תגובה
אם אתם בני פחות מ 35, אני ממליץ שתנסו עוד כמה חודשים לפני שתתחילו בטיפולי פוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון ושאלהאמא10/08/2011
שלום פרופ' בידר,
בהמשך להתכתבות שלנו דאז (הבטחתי לעדכן אותך):
באותו מחזור הטיפולים בסוף נשאבו 3 ביציות, 1 עברה הפרייה והוחזרה. היום קיבלתי תוצאת בדיקת הריון - שלילי.
תוצאות הבדיקות: אסטרדיון 335, פרוגסטרון 36.
השאלה היא - שוב, מה עושים? האם ניתן לחזור בחודש הבא לטיפולים? באוקטובר אהיה בת 41. איזה בדיקות עליי לעשות?
אודה על עיצה, ומקווה שכהרגלך, תחסוך את הסנטימנטים ותענה את האמת, קשה ככל שתהיה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עליי? בבקשה לענות,תודה
אמא אחת12/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון ושאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/08/2011לפי התוצאות שאת כותבת עליהם אין תגובה שחלתית טובה וכדאי לבצע בוסת בדיקות ל FSH, E2 PROGESTERONE ו AMH ואז נחליט יחד איך להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,
אמא15/08/2011הווסת הנוכחי בינתיים נגמר, אז אעשה את הבדיקה בווסת הבא.
באיזה יום של הווסת לעשות את הבידוקת האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, - תגובה
פרופ` דוד בידר15/08/2011רצוי 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה פרוטוקול עמוס?נונלה10/08/2011
בוקר טוב,
לקראת IVF נוסף. בדר"כ מגיבה טוב להורמונים
טיפול בחודש אפריל - 3 מנופור במשך שבוע, החל מיום שישי למחזור הניב 5 ביציות וארבעה עוברים - הריון כימי.
החודש חוזרת על טיפול ה-IVF וקיבלתי פרוטוקול כדלקמן:
סינרל פעמיים ביום מיום 1 למחזור
6 מנופור החל מיום 3 למחזור ובדיקות דם ו-US, אחרי חמישה ימים.
לתמיכה יהיה:
אוביטרל
קרינון
פריבנובה (לא בטוחה לגבי השם)
וגם אסטרוגן.
השאלה שלי:
1. האם זה לא פרוטוקול עמוס מידי שעלול לגרום לגירוי יתר?
2. כמה ביציות פרוטוקול כזה אמור להניב באופן אופטימלי (אציין שאני לוקחת כבר 3 חודשים בערך DHEA, Q10)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה פרוטוקול עמוס? - תגובה
מתוך העובדה שאת לוקחת Q10 ו DHEA , אני מסיק שהרזרבה השחלתית שלך אינה גבוהה. אם זה נכון הסיכון שלך לגירוי יתר נמוך ביותר גם עם מינון גבוה. לא ניתן לצפות כמה ביציות יניב הטיפול הפעם. אין כזה דבר מספר אופטימלי של ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגילי10/08/2011
נכנסתי להריון מטיפולי IVF. אני בשבוע 6. האם מותר להוריד שערות מהבטן עם מכשיר ללא חשש שזה יפגע בעובר?
תודה רבה ויום נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
לא ידוע לי על סכנה לעובר מהסרת שיער מהבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גילי10/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי הזרעה מותר בריכה וים ?לילך10010/08/2011
שלום ,
כמה זמן אחרי ההזרעה מותר לחזור לפעילות גופנית רגילה, הכוללת , להתכופף, לשחות בבריכה , לשהות בים המלח? האם יש דברים שרצויי להמנע מלעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן אחרי הזרעה מותר בריכה וים ? - תגובה
אחרי הזרעה צריך לחזור לחיים נורמליים ללא הגבלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיות דם לאחר הפלהורד10/08/2011
שלום רב.
לאחר 3 הפלות בטיפולי IVF עשיתי בדיקת קרישיות ולהלן התוצאות -
HOMOCYSTEINE 10.4 3.36-20.44
PT 94 75-135
INR 1.02 0.8-1.2
PTT 33 24-38
PTT FOR FACTOR 30 24-33
FACTOR VIII 58 0-160
2-5 APCR 1.7 חיובי יכול להשפיע על התוצאה cac
ANTITHROMBIN 108 75-120
PROTEIN C 86 75-160
PROTEIN S FREE AG 71 נוכחות ראומטואיד פקטור משפיעה על הבדיקה
60-160
FACTOR V LEIDEN משמעות גנטית של הבדיקה תנתן ע"י המטולוג /גנטיקאי
PROTHROMBIN FII GENOTYPE
נבדק הפולימורפיזם G20210A
MTHFR GENOTYPE
נבדק הפולימורפיזם C677T משמעות גנטית של התוצאה תנתן ע" המטולוג/גנטיקאי.
האם הבדיקות תקינות או שצריך טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות דם לאחר הפלה - תגובה
כמו שאמרתי, רצוי שתקבלי חוות דעת לגבי תוצאות הבירור מהמטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמעט בת 44 -האם יש תקווה ?מילכה10/08/2011
מתחילה טיפולי הפריה חוץ גופית
הרופא אמר לי היום ,שהסיכויים מאוד נמוכים...
הייאוש והדאגה התחילו עוד לפני תחילת הטיפולים
בריאה בגופי ובנפשי .
לכמה אחוזה הצלחה לקוות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט בת 44 -האם יש תקווה ? - תגובה
כמו שאמר לך הרופא, הסיכוי נמוך. אל תצמדי למספרים. אם החלטת לעשות IVF לכי על זה ותקווי לטוב עד שתצליחי או שהרופא יגיד לך שאין טעם להמשיך בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגן ופוליפסיגל10/08/2011
בת 40, אני לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת הפוליפ שהתגלה במהלך טיפולי ההפרייה.
האם נטילת כדורי אסטרופאם או פרוגינובה (3 פעמים ביום) -עלול לגרום לפוליפ ברחם?
האם פוליפ עלול לחזור עקב נטילת ההורמונים לטיפולי הפרייה?
אודה להסבר, סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרוגן ופוליפ - תגובה
לא ברור מהו הגורם להווצרות פוליפ. אין מחקר שמראה שכיחות גבוהה יותר של פוליפ אצל נשים שמקבלות אסטרוגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותטלי10/08/2011
ערב טוב,
יש לי כמה שאלות:
1. רציתי לדעת אחרי כמה טיפולי IVF בממוצע נכנסים להריון?
2.מהו אחוז הצלחה בכל טיפול (אני בת 30)
3.האם היו מקרים ש IVF לא הצליח בכלל או שזה נדיר (כאשר הבעיה היא בחצוצרות)
4. במה תלויה איכות וכמות העוברים (האם ניתן להשפיע על זה)
אני מבינה שחלק מזה זה מאוד אינדיבידואלי, אבל רציתי לדעת מה קורה לרוב. עברתי כבר שלושה טיפולים ואני מתחילה קצת להילחץ שמא לא אצליח, האם החשש שלי מוצדק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
1. ביו 3 ל 5 טיפולים
2. אחוז הצלחה ממוצע של כל טיפול 30-40%
3.כאשר הבעיה היא מכאנית, הסיכוי שהאישה לא תהרה בטיפולי IVF נמוך ביותר
4. האיכות של העוברים תלויה באיכות הביציות והזרע. המספר תלוי ברזרבה השחלתית ובמינון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי, ממש תודה
טלי11/08/2011על התגובה המפורטת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טובהלילך09/08/2011
לאחר החזרת עוברים מוקפאים היום החמישי אם כאב בצד שמאל האם זאת השתרשרות זה נורמלי מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובה - תגובה
אם הכאב חזק, הוא מחייב בירור. השרשה אינה גורמת לכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)