מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר החזרת עוברים מוקפאיםרון08/08/2011
אני 5 ימים לאחר החזרת 3 עוברים מופשרים אחד 4 תאים שני 5 תאים שלישי 8 תאים אני מזריקה פרגניל 2500 כל 3 ימים מיום ההחזרה ההחזרה התבצעה על מחזור ביוץ טבעי.
היום התחלתי להרגיש נפיחות וכאב בשדיים ונפיחות קלה בבטן התחתונה האם זו תופעת לוואי של הפרגניל או שמא תחילת הריון? התחושות הנל קורות לי לפני קבלת ווסת בדרך כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים מוקפאים - תגובה
ד''ר דוד ישי08/08/2011שלום
קשה לדעת. התחושות שאת מתארת אינן ספציפיות. אין מנוס אלא להמתין לבדיקת הדם להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובראני08/08/2011
ביום חמישי האחרון הוחזר לי עובר בן 8 תאים. היום (לאחר 5 ימים) עשיתי בדיקת דם והתוצאות:
E-2 359
PROGESTERON- 53.6
LH-2.1
FSH - 1.3
האם ניתן להסיק משהו מן התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עובר - תגובה
לצערי, עדיין לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןד08/08/2011
שלום לכם
לפני IVF ראשון שהתכוותי לעשות, לצערי אובחנתי כחולת סרטן. אני בת 39, ללא הריונות קודמים ואין לי ילדים.
פרופיל הורמונלי תקין. יש לי ציסטה אנדומטריומה גודל 4 סמ בשחלה שמאלית.חוץ מזה הכל תקין גם הזרע.
אני מאוד מוטרדת אם יהיו לי בכלל ילדים אחרי שאבריא.
1.אני רוצה לשמור עוברים מוקפאים לפני הטיפולים הכימותפריים- מה הסיכויים בכללי בגיל כמו שלי להולדת ילדים מעוברים מוקפאים בעוד שנה - שנתיים אחרי שאסיים הטיפולים?
2. כמה אחוזי הצלחה יש בכלל מעוברים מוקפאים לאחר הפשרתם?
2. כמה עוברים מוקפאים הייתם ממליצים לשמור?
3. אמרו לי שיש סיכוי של % 4 להצלחת הפריה מביציות. האם כדאי בכלל לשמור גם ביציות?
4. האם תוכלו להוסיף ולייעץ לי מה לעשות?
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון - תגובה
יש סיכוי מעוברים מוקפאים. קשה להעריך בדיוק כמה בגלל שיש גורמים רבים שמשפיעים. בכל מקרה, עוברים מוקפאים עדיפים על ביציות מוקפאות. לדעתי זו כיום זו הדרך הטובה ביותר לשימור הפוריות. תאספי כמה שיותר עוברים במחזור או שניים של טיפול. אני מניח שלא יאפשרו לך יותר מזה לפני התחלת הטיפול במחלה.
אני מאחל לך בריאות שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות!L08/08/2011
שלום,
אני כ- 13 יום לאחר החזרה- אתמול גילית שהתשובה חיובית (בטא 164), אך מיום שבת (11 יום לאחר ההחזרה) הבטו שלי נפוחה מאוד. אתמול בצהרים גם התחילו לי התכווצויות בבטן התחתונה מדי פעם ובעת מאמץ קל ( הליכה, עלייה במדרגות ואפילו צחוק) היו אפילו דקירות שעברו אחרי שהפסקתי את הפעילות. היום הנפיחות ממשיכה וגם המשיכה הרגישות ותחושת הכיווץ בעת מאמץ כלשהו.. האם הגיוני שבשלב כל כך מוקדם הבטו כל כך נפוחה? האם ההתכווצויות האלו והרגישות למאמץ תקינים? אני מעוניינת לדעת האם יש לפנות לרופא או פשוט לנוח. מחר יש לי בדיקת הריון נוספת למעקב אחרי תקינות ההריון ורק בשבוע הבא אני אמורה להגיע לרופא המטפל שכרגע בחו"ל כך שאין לי עם מי להתייעץ..
אודה לתשובה!
תודה מראש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות! - תגובה
בהחלט מומלץ מאוד להבדק כדי לשלול את האפשרות שאת מפתחת גירוי יתר של השחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות המשך
L08/08/2011קודם כל תודה על התשובה המהירה.
1.האם גירוי כזה יכול להתפתח כעת למרות שלקחתי לפני השאיבה דקפפטיל שהיה אמור למנוע זאת למיטב הבנתי?
כמו כן רציתי לציין שאני משתמשת באנדומטרין 3 פעמים ביום.
2.במידה ואני רוצה להבדק, לאן לפנות? האם ליחידה שטיפלה בי בעת טיפולי הפריון (למרות שכאשר עברתי לטיפול ההפריה זה נעשה בביה"ח פרטי אך על ידי הרופא המטפל במרפאת החוץ)?
3.ושאלה אחרונה- האם בטא 164 זה לא גבוה ליום 12 מההחזרה?
תודה שוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות בבטן תחתונה+נפיחות המשך - תגובה
ד''ר דוד ישי10/08/2011שלום
אם לקחת דקפפטיל במקום אוביטרל, הסיכוי לגירוי יתר קטן מאוד. השאלה היא מה עוצמת הכאב. אם היא חזקה ( זה הרושם שקבלתי מהתיאור שלך ) יש צורך בבירור . יש גורמים נוספים מלבד גירוי יתר שדורשים טיפול. אם הרופא שלך אינו זמין, לכי אם צריך למיון נשים.
הבטא מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה לקבלת מחזור לפני טיפולקרן08/08/2011
שלום,
בת 35, ילד ראשון (כבר בן 4) הריון ספונטני אחרי שנה וחצי טיפולים בגונל F, אורביטול והזרעות.
לצערי, מנסים כבר הרבה זמן בדרכים אלטרנטיביות וגם קונבנציונליות. היום כבר אחרי שתי הזרעות. עשינו הפסקה ועכשיו מנסים שוב.
וסת לא סדירה. קיבלתי 14 כדורי פרוברה למשך שבוע. חלפו כבר 4 ימים מסיום הכדורים ועדיין לא קיבלתי וסת.
1. האם להמתין עוד להגעת הוסת או לגשת לרופא?
2. הזמן דוחק והייתי רוצה לדעת מה לדעתכם מס' הנסיונות בהזרעות שכדאי לבצע (גיל 35) בהנחה שהכל תקין.
תודה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה לקבלת מחזור לפני טיפול - תגובה
חכי עוד כמה ימים. אם לא יופיע וסת עשי בדיקת הריון. אם היא שלילית, פני לרופא.
כדאי לשקול לעבור לטיפול של זריקות ( גונדוטרופינים ) + הזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה.
קרן09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןהדס08/08/2011
שלום,
אני לוקחת כתמיכה לאחר החזרת מוקפאים נרות אוטרוגסטן 3*3 ביום. הבעיה היא שניראה כאילו כל החומר נפלט החוצה . האם זה תקין? או שצריך להגביר תמיכה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' שחר קול08/08/2011זה שכיח.
אפשר לבדוק יעילות הטיפול ע"י מדידת רמת הפרוגסטרון בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי שיניים לאחר החזרהשונית08/08/2011
שלום רופאים יקרים.
אני נמצאת שבוע לאחר החזרת עוברים.
יש לי בעיה בשיניים ורציתי לדעת האם מותר לעבור בשלב זה טיפול שיניים בהרדמה.
יש רופאים שאמרו שאין בעיה
ויש שאמרו לי רק משבוע 12
מה דעתבכם המלומדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי שיניים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול08/08/2011טיפול שיניים בהרדמה לא ישפיע על הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההטרדה,אבל עוד שאלונת
שונית09/08/2011האם ביום ההחזרה גם אפשר לעשות טיפול שיניים בהרדמה מקומית.
יש לי החזרה מחר ותור מייד אח"כ.
אה ועוד משהו- אם צריך אח"כ אנטיביוטיקה- האם אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההטרדה,אבל עוד שאלונת - תגובה
פרופ' שחר קול09/08/2011הרדמה מקומית - אפשר
תרופות - לברר שאפשר בהריון ע"י יעוץ טרטולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספה עם ערכי מעבדהורד08/08/2011
שלום רב.
לאחר 3 הפלות בטיפולי IVF עשיתי בדיקת קרישיות ולהלן התוצאות -
HOMOCYSTEINE 10.4 3.36-20.44
PT 94 75-135
INR 1.02 0.8-1.2
PTT 33 24-38
PTT FOR FACTOR 30 24-33
FACTOR VIII 58 60-160
2-5 APCR 1.7 חיובי יכול להשפיע על התוצאה cac
ANTITHROMBIN 108 75-120
PROTEIN C 86 75-160
PROTEIN S FREE AG 71 נוכחות ראומטואיד פקטור משפיעה על הבדיקה
60-160
FACTOR V LEIDEN משמעות גנטית של הבדיקה תנתן ע"י המטולוג /גנטיקאי
PROTHROMBIN FII GENOTYPE
נבדק הפולימורפיזם G20210A
MTHFR GENOTYPE
נבדק הפולימורפיזם C677T משמעות גנטית של התוצאה תנתן ע" המטולוג/גנטיקאי.
האם הבדיקות תקינות או שצריך טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי
ורד09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה עם ערכי מעבדה - תגובה
ד''ר דוד ישי10/08/2011שלום
כפי שאמרת, הבדיקות הן המטולוגיות. אם את רוצה לדעת אם הן תקינות או דורשות התייחסות את צריכה להוועץ בהמטולוגאו במומחה להריון בסיכון גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי בעיה להיכנס להיריון?הילה08/08/2011
יש לי שאלה, אני מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה ללא הצלחהובחודשיים האחרונים המחזור מאחר לי מאוד. חודש שעבר קיבלתי מחזור לאחר 42 יום ועשיתי בדיקת דם והתוצאה יצאה שלילית ועכשיו המחזור עדיין מאחר לי והתוצאה הייתה קטן מ-2 שזה שלילי. הרופא שלי אמר לי שכאשר אני אקבל מחזור אני יעשה בדיקת דם לאחר 3 ימים ועוד בדיקה ועוד בדיקה לאחר 22 ימים.
האם יכול להיות שיש לי בעיה? מדוע מאחר לי המחזור בחודשיים האחרונים?
אודה לכם אם תוכלו לענות לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי בעיה להיכנס להיריון? - תגובה
פרופ' שחר קול08/08/2011יתכן ויש בעיית ביוץ.
מציע לשאול את הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאענת07/08/2011
10 ימים אחרי החזרת קפואים
ESTRADIOL(E2) 491.00 PMOL/L
HCG QUANT.(S) 58.40 MIU/ML
PROGESTERONE 42.90 NMOL/L
האם נראה תקין? האם זו בטא תקינה ביחס לזמן מההחזרה?
האם נראה שהתמיכה מספיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ' שחר קול08/08/2011הכל נראה מצוין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבהיעל07/08/2011
שלום
לאחר השאיבה נאמר לי שחלק מהביציות לא היו בשלות. מה הסיבה לכך? האם זה מלמד על איכות הביציות בכלל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול08/08/2011שואבים גם זקיקים קטנים, המניבים ביציות לא בשלות באחוז גבוה יותר.
אם רוב הביציות בשלות - סביר כי איכות הביציות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר-דחוף!!רוית07/08/2011
בת 44 עברתי כ- 6 תרומות ביציות, מתוכן 2 הריונות כימיים, עפ,י המעבדה עוברים שקיבלתי לא באיכות טובה, עשקו אותי ואין לי יותר כסף, ניראה לי חובבני המסלול שבחרתי.
אין לי כוחות כבר לבכות, והחיים "נעצרו" בעקבות הכניסה להריון.
עברתי בדיקה לקרישות וצריכה לקבל קלקסן.
שאלותיי.
במידה ורוצה להגיע אליך, יש אפשרות לקצר "הליכים" להקדים תור?
לא אוכל לעבור למסלול אחר ושוב להמתין כמה חודשים לכן צריכה להתחיל טיפול במיידי, ע"מ לא להיות מותשת נפשית,
מעדיפה מסלול שמפרים בחו"ל וההחזרה בארץ? איך אתה עובד בנושא?
אני מבולבלת אשמח לדעת איך תוכל לעזור לי. עלויות וכו'..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר
רוית08/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר-דחוף!! - תגובה
פרופ` דוד בידר09/08/2011תכתבי בשורה אני לא רואה מה כתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
רוית09/08/2011לא ניתן לכתוב בשורה, שתחזור מחו"ל אשמח למענה, מקווה שאתה חוזר בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
רוית17/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011צריך לפתוח תיק והחזרת עוברים טריים תעשה באסותא ולא צריך לחכות.
את צריכה להגיע למרפאה על מנת לבצע כל זאת ולקבל פרוט על כל הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי פרוגינובהסיגל07/08/2011
שלום
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים. מניסיונות מטיפולים להחזרת מוקפאים בעבר כדורי אסטרופם גורמים לי לבחילות וכאבי ראש (כדור1, 3 פעמים ביום).
האם כדורי פרוגינובה (עדיין לא התנסתי בהם) תופעות הלוואי של הכדור גם עלול לגרום לבחילות או בכאבי ראש?
אודה להסבר, סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי פרוגינובה - תגובה
פרופ' שחר קול08/08/2011לפעמים שינוי התרופה גורם להיעלמות תופעות הלוואי, למרות שהמרכיב הפעיל הוא זהה.
יתכן על רקע חומרים נוספים הנמצאים בכדור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה הריוןהילה07/08/2011
אחרי הזרעה 12 13 יום אלו תוצאות בדיקת הדם האם זה הריון?
שם הבדיקה
תוצאה
תוצאה לעומת טווח הנורמה
מידע נוסף
ESTRADIOL (E-2)
489 pmol/L
489 הערות והסבר
LH
3.60 IU/L
3.60 הערות והסבר
PROGESTERONE
27.2 nmol/L
27.2 הערות והסבר
לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה הריון - תגובה
פרופ' שחר קול08/08/2011יש לברר תשובת בטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות להתחלת טיפולמיטל07/08/2011
שלום לרופאים .
רציתי לשאול למה התוצאות שקיבלתי לא מתאימות להתחלת הטיפול
LH - 19.3
e - 284
prg - < 1.20
ומה בדיוק צריך להתחלת הטיפול ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מיטל07/08/2011תוצאות בדיקה :
LH - 19.3
E - 284
1.20> Prg
למה התוצאה לא טובה להתחלת טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות להתחלת טיפול - תגובה
פרופ' שחר קול08/08/2011יש לקבוע לפי המטופלת באופן אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)