מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהFF13/08/2011
שלום שבוע טוב
אני בשבוע 5 עם תאומים לאחר IVF
היום שקמתי בבוקר מהמיטה הרגשתי ברחם מין התכווצויות כאלה וזה עבר תוך כמה שניות.. ועכשיו שקמתי מהספה שוב היו לי שוב את אותם התכווצויות לכמה שניות...
מה זה יכול להיות?
זה חריג?
אני צריכה להגיע למחלקה לדם ואולטרסאונד ב16.8
אני לא יודעת עם להגיע אליהם מחר בגלל התכווציות או להגיע אליהם רגיל כפי שאמרנו לי ביום שלישי..
תודה רבה והמשך ערב נעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר דוד ישי14/08/2011שלום
התלונה שלך אינה ספציפית ולא ניתן ללמוד ממנה כלום, לא לטובה ולא לרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר בבקדהמירא13/08/2011
שלום
החזרת 3 עוברים ב18/7 ב31/7 ביטא היתה 648 ב3/8 בטא הייתה 2870 ב4/8 עשיתי אולטראסאונד ונראה שק הריון אחד ב9/8 עוד אולטראסונד ונראו שני שקים שק בגודל 13ממ ונצפה עובר עם דופק והקטן בגודל 7ממ הרופאה אמרה שייתכן שהשק הקטן לא ישרוד ובאותו יום בערב הופיע דימום קל המשיך עד היום השני ושוב עשיתי ציללום אצל רופאה אחרת ואמרה ששק בגודל 13 אבל לא ראתה דופק והשני בגודל 9ממ
הדימום חלש וביום 11/8 עשיתי ביטא היתה בסביבות 28780 עכשיו אני מחקה לאילטראסאונד ביום שלישי
בבקשה האם יש הסבר למה שקורה איתי?והאם הערכים מתאימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר בבקדה - תגובה
אין טעם ךדבר על ערכי הבטא כי לא ניתן ללמוד מהם הרבה. יש אפשרות שיש שני שקי הריון שאחד לא התפתח ולגבי השני יש ספק. צריך לעקוב ולראות מה קורה. גם אםשני השקים לא תקינים, יש אפשרות שהבטא ימשיך לעלות עד שלב מסויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים בבקשה דחוף, צריכה להזריקמורן13/08/2011
ערב טוב
אם אזריק אוביטרל הערב בשעה 9 וההזרעה תהיה ביום שני בבוקר ב11 האם תקין או שצריכה להזריק הערב ב11?
מזמן הזרקת האוביטרל ועד ההזרעה צריכות לחלוף עד 36 שעות או יותר מ36 שעות?
בבקשה עשו לי סדר לגבי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים בבקשה דחוף, צריכה להזריק - תגובה
אין לך מה להיות בלחץ. הביוץ הוא אכן 36 שעות לאחר האוביטרל. אבל ההזרעה יכולה להיות עד 24 שעות לאחר הביוץ ( כמובן שעדיף סמוך יותר לביוץ ). אפשר גם לעשות את ההזרעה 24 שעות לפני הביוץ ואפילו יותר בתנאי שהזרע תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה תודה רבה
מורן14/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת דם להריון ביום 11 מביוץגילי13/08/2011
תתן תשובה אמינה? (לא הוזרק אוביטרל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1
גילי13/08/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בדיקת דם להריון ביום 11 מביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול13/08/2011עדיף להמתין עוד 3 ימים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוופיור מול פיוריגון.גילי13/08/2011
מה ההבדל בתוצאת השימוש בהן?
האם בהזרקת מונופיור יהיו יותר זקיקים?,
האם מונופיור נועדה לשימוש ממושך יותר מאשר פיוריגון? וכו'....
האם אפשר להחליף בין מונופיור לפיוריגון ולקבל אותה תוצאה בסןף השימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונוופיור מול פיוריגון. - תגובה
פרופ' שחר קול13/08/2011חייבים לרדת לפרטים, וזה עושה את העסק מסובך...
פיורגון מכיל FSH אנושי רקומביננטי.
מנופור מכיל 75 יח' FSH ועוד 75 יח' פעילות LH ממקור של שתן של נשים בבלות. רוב פעילות ה - LH נובעת בעצם מ - HCG בתכשיר.
לכן לא ניתן להשיב על השאלות, אלא לחזור ולהדגיש כי להתאים לכל מטופלת את הפרוטוקול שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שאיבה+החזרהתקוה13/08/2011
שלום רב,
ביום 2/08 עברתי שאיבה , מכיוון שנשאבו הרבה ביציות הרופא ביקש שאקח כדור
דיסטונקס במשך 10 ימים להורדת נפיחות בבטן.
מיום השאיבה אני סובלת מכאבים בצד שמאל של הרחם וגם כאבי גב תחתון ,
ביום 5/08 הוחזרו 2 עוברים טריים לדברי הרופא מקור הכאבים מהשאיבה בגלל כמות הביציות שנשאבו ( 20) ולהמשיך עם הדוסטינקס.
לתמיכה קבלתי קורינון אחד ליום בבוקר ו-2 כדורי פרוגינובה.
ביום 07/08 הוחזר בלוציסט אחד.
הכאבים בצד שמאל של הרחם רק מתגברים - בצד זה יש לי ממצא של אנדומטריוזיס.
אני מקפידה לשתות כל יום כ-2 ליטר מים, האם יש משהו נוסף שניתן לעשות?
אני מודאגת מכך שבמקום שהכאב יחלוף הוא רק מתגבר מהי הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי שאיבה+החזרה - תגובה
פרופ' דב פלדברג13/08/2011לתקוה שלומות,
למען האמת קיבלת את הטיפול המיטבי במצב של שאיבה של כמות גדולה של ביציות וביצוע החזרה כפולה של 2 עוברים ביום 3 ובלסטוציסט ביום 5. הדוסטינקס אמור להקל על המצב אך במידה וזה לא יספיק ניתן מדי פעם לקחת כדור של אקמול, אופטלגין או דומיהם. פרט לשתייה מרובה ומנוחה אין פתרונות פלא למצב לצערי, יחד עם זאת לאור הנתונים שמסרת סיכוייך להרות הינם גבוהים ביותר. אם בכל זאת יגברו הכאבים, תתגבר הנפיחות הבטנית ויופיע מיעוט במתן שתן יש לפנות לרופא המטפל בשאלה של גירוי יתר שחלתי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת- מודאגת
תקוה14/08/2011תודה רבה על התשובה ברצוני לשאול שאלה נוספת.
הכאבים בצד שמאל של הגב והרחם לא עברו, והבוקר התחיל לי דימום 9 ימים לאחר ההחזרה.
בנוסף עם הדימום יצאו גם גושים לבנים האם זוהי תמיכת הקורינון?
ואם כן אז היא לא היתה אמורה להספג לגוף?
למה היא התקשתה לגוש אחד?
האם עליי להסיק מכך כי לצערי הרב הטיפול כשל וזוהי תחילתה של הווסת?
אודה לכם מאוד על תשובה אני מודאגת.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת- מודאגת - תגובה
פרופ' דב פלדברג14/08/2011לתקוה שלומות,
לפי הנתונים שמסרת ייתכן ואכן מקדים המחזור עם התכווצויות רחמיות וכאבי בטן כמקובל. גושי הקרינון נפלטים החוצה יחד עם הפרשה דמית כי הדם מפריע להם להספג. יחד עם זאת, במידה והדימום ייפסק מומלץ לבצע בדיקת בטא להריון 12 יום לאחר ההחזרה.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית והיפוטיטיס BIlana13/08/2011
שלום לכולם,
כבר מעל 3 שנים אנו עם בעלי לא מצליחים להיכנס להיריון. אחרי בדיקות דם לפני הפניה להפריה חוץ גופית, התגלה לבעלי היפוטיטיס B. אני לא יודעת מה לעשות? האם בתי חולים עושים הפריה לאלה שי להם היפוטיטיס חרוני? להן פנות?
תודה רבה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית והיפוטיטיס B - תגובה
פרופ' דב פלדברג13/08/2011לאילנה שלומות,
המלצתי החמה לפנות ליחידת ה-IVF שם את אמורה לעבור את הטיפול. רופא הפריון ביחידה יתייחס לתשובה של בעלך וינחה אתכם לגבי ההמשך. יש מספר בדיקות להפטיטיס B ותלוי על איזה תשובה מדובר. כמו כן ייתכן ובעלך חוסן בעבר ואי לכך יצאה תשובה חיובית בבדיקה. כל הפרטים האלה הינם חיוניים ומחייבים בירור מלא.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףף הזרעה יום שנישרון13/08/2011
השאלה היא עם מקיימים יחסים לילה לפני הזרעה שעושים בבוקר
זה פוגע באיכות הזרע
הסיבה היחידה שאני חוששת שעם לא נקיים יחסים לילה לפני אז זה אומר שהזרע לא יצא במשך שבועיים וההזרעה יוצאת בדיוק יום לפני שאני טובלת במקווה
ואז הזרע כבר לא טרי ולא איכותי
ואם ניהייה לילה לפני אז לא יהיו מספיק זרע לההזרעה או שזה יפגע בסיכויים
מה הפיתרון ???
להיות לילה לפני ההזרעה
או שבן זוגי יומיים לפני יכנס לשירותים עם עצמו ויחדש את הזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףףףףףף הזרעה יום שני - תגובה
פרופ' דב פלדברג13/08/2011לג'אני שלומות,
במידה ובדיקת הזרע של בעלך הינה תקינה אין שום מניעה לקיים יחסים לילה לפני ההזרעה (IUI). במידה והזרע הוא בעייתי מומלץ לבקש מבעלך להתרוקן בעצמו, 3 ימים לפני ההזרעה.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור מאוד מודאגתמורן13/08/2011
שלום,
ב 28.6 הייתה לי הזרעה מתרומת זרע, הדבר היחיד שקיבלתי זה אוביטרל כמה ימים לפני ההזרעה וזהו.
11 ימים לאחר ההזרעה בטא הייתה שלילית פחות מ 2 ו 12 ימים לאחר ההזרעה (יום אחרי בדיקת הבטא) קיבלתי מחזור רגיל לחלוטין שנמשך כ 6 ימים.
עכשיו הייתי צריכה לקבל מחזור כבר לפני שבוע ועדיין לא קיבלתי אני מרגישה כמו מן כאבי מחזור חלשים אבל המחזור לא מגיע ובחיים אפילו לא פעם אחת לא איחר לי המחזור הוא תמיד קבוע כל 28 יום (לא עשיתי הזרעה נוספת או משהו החודש גם לא יחסי מין).
השאלה האם האוביטרל היה יכול לשבש לי משהו במערכת למרות שכבר היה לי מחזור אחד אחרי שלקחתי אותו? מה יכולה להיות הסיבה לאיחור כזה רציני במחזור?
הרופא שלי בחופש ובגלל זה אני פונה לפורום הזה ולא אליו אני ממש מודאגת (אגב אני בת 29 לידע כללי).
תודה מראש על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור מאוד מודאגת - תגובה
פרופ' דב פלדברג13/08/2011למורן שלומות,
המלצתי החמה שלא תהיי מודאגת כי ללא ספק אפילו זריקה חד פעמית של אוביטרל יכולה לגרום לשיבושים במחזור חודש לאחר מכן. המתיני עוד שבוע ובמידה ולא יופיע מחזור ספונטני עלייך לפנות לרופא הנשים המטפל כדי להבדק ולבצע אולטרסאונד לשלילת ציסטה שחלתית שיכולה לגרום לדחיית המחזור.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהסופי13/08/2011
שלום
מגיל 18 יש לי מחזור לא סדיר לקחתי גלולות במשך 10 שנים איך שהפסקתי גלולות נכנסתי להריון( גליתי רק ביום ה39 שלאחר המחזור), השקיפות עורפית לא הייתה תקינה ועברתי גרידה. חודש אחרי הגרידה נכנסתי שוב להריון ( גיליתי רק ביום ה-43 למחזור)ובערך בשבוע 5 עברתי הפלה טבעית.
חודשיים אחרי ההפלה הטבעית לא קיבלתי מחזור ורופאת נשים לי נתנה לי כדורים לזירוז המחזור. חודש אח"כ קיבלתי מחזור בידיוק בזמן ובחודש האחרון אני כבר 37 יום אחרי המחזור לא קיבלתי יש לי סחרחורות, צרבות בחילות עייפות בלתי נשלטת, והתכווציות בבטן התחתונה. הבדיקות הריון הראו תוצאה שלילית ועשיתי בדיקת דם ביום ה- 35 למחזור והבטא יצאה 2 שזה שלילי. השאלה שלי:
1. האם יש מצב שאם אני אעשה בדיקת דם עוד כמה ימים יכול להיות שזה יהיה חיובי?
2. האם יש צורך בכדורים להסדרת ביוץ במידה ואני לא בהריון?
3. האם יש לי בעיית פוריות
אודה לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
פרופ' דב פלדברג13/08/2011לסופי שלומות,
לדעתי אינך סובלת משום בעיית פוריות ומדובר על שיבושים במחזור שיכולים לנבוע מההריונות וההפלות אותם חווית. אני ממליץ לחזור לגלולות למשך 2-3 חודשים, להפסיקם ושוב לנסות להרות. במידה ולא יתרחש הריון תוך מספר חודשים רצוי לפנות לרופא פריון ולבצע פרופיל הורמונלי ובירור התחלתי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סופיה13/08/2011תודה על התשובה
יש לי עוד שאלה בנושא
האם יכול להיות שעקב ההפלות נוצרו דביקויות ברחם?
האם כדאי לבקש בדיקה בנושא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אדע אם זה מחזור?- דחוף!גילי13/08/2011
החלו לי הפרשות חומות בהירות שנעשו כהות יותר החל מיום 8 למחזור עד היום -יוםם 10 למחזור.
במידה ויופיע דימום היום או מחר (בימים 11 או 12 מהביוץ) האם בדיקת דם להריון תוכל לאבחן הריון? 11-12 ימים מהביוץ? (לא לקחתי אוביטרל).
אני שואלת זאת משום שאני אמורה להתחיל הפריה חוץ גופית במחזור זה ונאמר לי להגיע ביום 1-2 למחזור. לבדיקות דם+א.ס
האם אפשר לבקש שיעשו לי בדיקת דם להריון בבית החולים בנוסף לבדיקות הרגילות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה....
גילי13/08/20111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אדע אם זה מחזור?- דחוף! - תגובה
פרופ' דב פלדברג13/08/2011לניצה שלומות,
לדעתי מוטב שתעשי בדיקת בטא בקופ"ח לפני הגעתך להביה"ח כדי לשלול הריון לא צפוי לפני תחילת טיפול ה-IVF. במידה והתשובה תהיה שלילית פני ליחידת ה-IVF לבדיקת דם ואולטרסאונד ותקבלי הנחיות לפרוטוקול התרופתי.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת הריוןשירה13/08/2011
אני בת 42 מתעתדת הריון באמצעות תרומת זרע.
בצעתי בדיקות ואשמח לדעת לגבי הסיכויים...
TSH | mIu/l
2.69
Prolactin mIU/l
*
293
LH - Luteinizing Hormone | IU/l
*
9.8
FSH IU/l
*
8.8
Estradiol (E2) pmol/l
*
247
Progesterone nmol/L
*
1.1
Testos Total | nmol/l
1.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת הריון - תגובה
רמת ההורמונים תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןסופיה12/08/2011
שלום
מגיל 18 יש לי מחזור לא סדיר לקחתי גלולות במשך 10 שנים איך שהפסקתי גלולות נכנסתי להריון( גליתי רק ביום ה39 שלאחר המחזור), השקיפות עורפית לא הייתה תקינה ועברתי גרידה. חודש אחרי הגרידה נכנסתי שוב להריון ( גיליתי רק ביום ה-43 למחזור)ובערך בשבוע 5 עברתי הפלה טבעית.
חודשיים אחרי ההפלה הטבעית לא קיבלתי מחזור ורופאת נשים לי נתנה לי כדורים לזירוז המחזור. חודש אח"כ קיבלתי מחזור בידיוק בזמן ובחודש האחרון אני כבר 37 יום אחרי המחזור לא קיבלתי יש לי סחרחורות, צרבות בחילות עייפות בלתי נשלטת, והתכווציות בבטן התחתונה. הבדיקות הריון הראו תוצאה שלילית ועשיתי בדיקת דם ביום ה- 35 למחזור והבטא יצאה 2 שזה שלילי. השאלה שלי:
1. האם יש מצב שאם אני אעשה בדיקת דם עוד כמה ימים יכול להיות שזה יהיה חיובי?
2. האם יש צורך בכדורים להסדרת ביוץ במידה ואני לא בהריון?
3. האם יש לי בעיית פוריות
אודה לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
יש אפשרות שהבדיקה תהיה חיובית בעוד כמה ימים.
נראה לי שהמחזור שלך ובעקבות זאת גם הביוץ שלך אינם סדירים. אם זה נכון, טיפול עם גורמי ביוץ יכול לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה בקרוב דחוףשרון12/08/2011
שלום רב!
אני בת 28 וכרגע בעיצומו של תהליך ההזרעה במוצ"ש אני צריכה לקבל זריקה אוביטרל בשעה 20:30 וביום שני ההזרעה בבוקר
הנקודה היא שאני שומרת טהרת המשפחה ושבועיים לא קיימנו יחסים ויום לפני ההזרעה אני טובלת במקווה
מה לעשות????
1. להיות עם בעלי ביום ראשון יום לפני ההזרעה או שפשוט יתרוקן לבד היום וביום שני נעשה הזרעה אני פשוט לא יודעת מה לעשות
2. זה מפריע לקיים יחסים לילה לפני הזרעה בבוקר
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה בקרוב דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר12/08/2011את יכולה להיות אם בעלך גם לפני ההזרעה זה לא פוגע בכלום ולפי דעתי גם מגביר הסיכויים שלך להרות.
לא הבנתי מה זה להתרוקן לבד ולדעתי זה לא כדאי ועדיף שתתרוקנו ביחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה פיענוח בדיקהלורין12/08/2011
אני אחרי הזרעה ראשונה והרופא נתן לי בדיקת הורמונים כדי לדעת עם הביות עבר
רציתי לדעת מה אומר הבדיקה?? האם אפשר מזה לדעת אם נקלטתי ואני בהריון??
אנדוקרינולוגיה
Estradiol (E2) | pmol/l|
*663
Progesterone | nmol/L|
*42.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה פיענוח בדיקה - תגובה
פרופ' שחר קול12/08/2011התוצאה אומרת שהיה ביוץ.
לא ניתן לדעת לגבי הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)