מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרהלימור19/08/2011
שלום רב
ב-10 לחודש ביצעתי החזרה של 3 מוקפאים בדיקת דם אמורה להתבצע ביום שני ב-22 לחודש היום החלו דימומים ,האם הדבר מעיד על כישלון?, האם להמשיך עם התמיכה כרגיל עד 22 לחודש למרות הדימומים- מקבלת לתמיכה 3 פרוגינובה+3אנדומטרין, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימור19/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול20/08/2011יש להמשיך טיפול ולבצע בדיקת הדם ביום שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאליאת19/08/2011
5.8 החזרת 3 עוברים
יום 12-בטא: 163
יום 14-בטא: 312
הבטא לא הוכפלה. עד כמה שידוע לי הבטא צריכה להכפיל את עצמה כל יומיים. האם תוצאות הבטא שלי בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטא - תגובה
פרופ' שחר קול20/08/2011כמעט. לכן יש להמשיך ולעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות לוואי לIVFיבגניה18/08/2011
שלום רב
עברתי שאיבה בשביל הפרייה חוץ גופנית
יש לי כאבים בבטן תחתונה (בדרך כלל שם כאבי מחזור שלי)
קשה לי ללכת, לשבת
האם יש צורך לפנות לבית חולים?
או שזה יעבור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני לאחר שאיבה
baby19/08/2011הייתה לי שאיבה ביום חמישי האחרון כך שאני יכולה להבין טוב מאד על הכאבים העזים שאת מרגישה
גם לי יש עדיין כאבים חזקים קשה לי לקום או לשבת וללכת מהר אבל חשוב להבין שכל האיזור עכשיו מאד רגיש גם השחלות שעד לא מזמן היו ממש מלאות וגם תהליך השאיבה הוא תהליך פולשני אז פשוט צריך להתעזר בסבלנות ולהסתכל כל הזמן קדימה למטרה הסופית- ילדים....אגב את כבר יודעת כמה עוברים נוצרו?
בכל מקרה שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובה
יבגניה20/08/2011תודה על תגובה ותמיכה
אמרו לי ששאבו 10 ביציות
מתוכם 5 עוברים יצבים
האם גם תהליך החדרתם ילווא בכאבים?
אני יכולה לסבול כאב- פשוט טוב להיות מוכנים שזה לא משהו חריג
גם לך בהצלחה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות לוואי לIVF - תגובה
פרופ' שחר קול20/08/2011לרוב זה עובר, אך רצוי לשוחח עם רופאי היחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש מבולבלת-מה קורה לגוף שלי???ש.18/08/2011
שלום,
אני בת 37 הפסקתי גלולות לפני 10 חודשים.
מאז הגוף שלי מרגיש לי לא מאוזן. כלומר:
מחזור וביוץ ממש לא סדירים ועקביים{ווסת בין אחת לשבועיים וחצי עד 5 וחצי שבועות}.ומיחושים באיזור הרחם ושחלות לפחות במחצית החודש או יותר.
אני מנסה להרות במשך כל התקופה הזו ונעזרתי בערכות ביוץ לשם כך-ללא הצלחה עד כה.
אתמול בבוקר ביצעתיבדיקת הריון בייתית.
התוצאה הייתה פס בהיר מאד כמעט בלתי מורגש שהתהווה לאחר כמה דקות.
כשעתיים אחרי-התחיל הווסת, אחרי 14 יום מהביוץ שכלל את כל התסמינים של הדימום,כאבים,וכל שאר התחושות.
לאחר כ8 שעות הדימום פסק לחלוטין אין כל זכר ממנו. אך מצד שני, ישנם מיחושים חלשים יותר שמאפיינים ווסת.
בעקבות תופעה זו-החלטתי לבצע בדיקת הריון בייתית יממה וחצי אחרי הבדיקה הראשונית ולא עם השתן ה1 של הבוקר.
התוצאה הייתה פס בהיר אך מורגש יותר מפעם קודמת.
מה קורה פה??
איך ייתכן שאני אולי בהריון אם קיבלתי ווסת בדיוק בזמן עם כל התסמינים והכאבים ושאר התופעות??
ומה הדימום הזה אומר במידה ואכן אני בהריון?? שמשהו לא תקין??
סליחה על השאלות ועל אורך ההודעה-אני פשוט מודאגת.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם
יוליה19/08/2011הי
תעשי ביום א' בדיקת דם להריון. הכי בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזכרתי במשהו שאולי השפיע על הדימום
SS19/08/2011חשבתי על זה-ובמהלך כשעה-הרמתי את בני ששוקל כ20 ק"ג 3 פעמים לסירוגין,במשך מספר דקות כל פעם.
מבערך אותו הזמן שהתחילו מיחושים "טרום-וויסתיים" ולמחרת כביכול התחילה הווסת.
הייתכן קשר למאמץ של הרמת מנשא כבד כשבועיים לאחר הפריית הבייצית ומיחושים מאותו רגע והדימום של למחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזכרתי במשהו
SS19/08/2011חשבתי על זה-ובמהלך כשעה-הרמתי את בני ששוקל כ20 ק"ג 3 פעמים לסירוגין,במשך מספר דקות כל פעם.
מבערך אותו הזמן שהתחילו מיחושים "טרום-וויסתיים" ולמחרת כביכול התחילה הווסת.
הייתכן קשר למאמץ של הרמת מנשא כבד כשבועיים לאחר הפריית הבייצית ומיחושים מאותו רגע והדימום של למחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש מבולבלת-מה קורה לגוף שלי??? - תגובה
פרופ' דב פלדברג20/08/2011לשרון שלומות,
מורגש מאורך השאלה עד כמה את מודאגת אך לצערי לא ניתן לתת הסבר לכל התופעות הרבות שציינת מבלי לבדוק אותך בדיקה וגינלית, לבצע אולטרסאונד ולשלוח לך פרופיל הורמונלי. אנא פני לגינקולוג המטפל שיתעמק בכל התופעות שציינת ויבצע את הבדיקות המתאימות.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה-אכן מחר בבוקר אני אצל
SS20/08/2011הגניקולוגית שלי-מן הסתאם לבדיקה ואגינלית+אולטרסאונד ואולי בדיקת דם להריון.
פרופיל הורמונלי מלא ביצעתי כחלק ממהכנות לפתיחת תיק במחלקת פיון בבי"ח-והיא אמרה שהוא תקין.
איני מבינה איך יכול להיות דימום של כמה שעות שמרגיש כמו ווסת בתחילת ההריון??
האם זה עלול להצביע שההריון לא תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקת דם להריון הבוקר-ו
SS21/08/2011אחרי נסיונות כושלים של קרוב לשנה-התשובה החיבית הגיעה!!
403 HCG ואני שבועיים וחצי מתום הביוץ.
א.האם ערך זה תקין?
ב.וממתי מודדים את גיל ההריון-מתום הביוץ או מהווסת האחרונה?
תודה רבה.
נ.ב.
אני עדיין חוששת מתקינות ההריון בעקבות הדימום והכאבים שהיו לי,ואלך לייעוץ אצל מומחה בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר היסטרוסקופיהגלי18/08/2011
ערב טוב,
אתמול בצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית +דגימה של רירית הרחם,
מחר/מחרתיים אני אמורה לבייץ. רציתי לדעת, למרות ההמלצות שלא לקיים יחסים במשך 10 ימים האם בכל זאת ניתן לקיים יחסי מין לאחר בדיקה שכזאת ובכך לא להפסיד חודש של ניסיונות? מה הסיכון בלקיים יחסים לאחר היסטרוסקופיה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר היסטרוסקופיה
גלי19/08/2011שאלה נוספת: האם יומיים לאחר דגימה של רירית הרחם זה נורמלי שיש לי הפרשות חומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' דב פלדברג20/08/2011לגלי שלומות,
הפרשות חומות שכיחות מאוד לאחר היסטרוסקופיה אבחניתית ודיגום הרירית הרחמית. אין שום מניעה לקיים עתה יחסים ולא להפסיד חודש.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוה ומעקב זקיקיםארין18/08/2011
שלום רב,
אני בת 40.5 , אחרי 3 הזרעות (תרומת זרע).
בבדיקות ה-FSH שלי יש שינויים רבים מחודש לחודש (נע בין 10 ל20).
לפני ההזרעות נשלחתי למעקב זקיקים ותוצאות הראו זקיקים בגודל 18-20.
האם יכול להיות FSH גבוה ומצד שני-זקיק בגודל 20?
אולי צריך לעשות בדיקת FSH כל חודש וע"פ זה להחליט אם עושים הזרעה או לא? או שאם יש זקיק גדול זה בסדר ולא צריך לבדוק FSH?
מנסה להבין את הקשר בין השניים.
אנא עזרתך.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH גבוה ומעקב זקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול20/08/2011רמת ה - FSH היא מדד גס ומאוד לא מדויק לתגובת השחלות לזריקות פריון.
אין טעם לחזור ולמדוד את הרמה.
מיותר.
המדד המנבא השגת הריון הוא בעיקר - גיל האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום הביוץנטלי18/08/2011
אני הייתי בבדיקה שיגרתי אצל גניקולוגית בבדיקה היא ראתה שאני בביוץ זה היה בשעה 7 בערב וב 1 בלילה קיימתי יחסי מין עכשיו השאלה שלי אם יש מצב שנקלטתי להריון או שכבר ב1 בלילה הביצית חזרה למקומה?
מה הסיכויים להכנס להריון במצב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום הביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול20/08/2011סיכויים טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםליאת18/08/2011
הייתי בהריון לאחר הזרעה,במהלך השבוע הרביעי היתה הפלה טבעית כך שהמחזור בשל ההפלה היה ב04.08 באותו יום הבטא היתה על 25,בבדיקה נוספת ב11.08 הבטא היתה על אפס.
היום - 18.08 בדיקת אולטרסאונד הראתה רירית עבה ותקינה,זקיקים פחות מ10 מ"מ
כלומר אין זקיקים,
1.האם זה תקין ?
בדרך כלל מחזור אצלי קבוע בין 26-27 יום,
האם זה בשל ההפלה ומתי אם כך אני צפויה למחזור הבא ..
2.האם כעת אני בביוץ שהרי אני שבועיים לאחר מחזור -של ההפלה למעשה..
3.במידה והזקיקים ייראו טוב בגודל של 22 מ"מ שבוע הבא האם אפשרי לבצע אז את ההזרעה - האם זה אומר שיש ביוץ אז וההזרעה תוכל להיקלט או להמתין למחזור ולהתחיל אז מחדש?
תודה.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובותיכם
ליאת20/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע - תוצאותסמואל18/08/2011
שלום,
אני בן 32 ואישתי 33 מנסים להיכנס להריון כבר שנה ללא הצלחה.
מצורפות תוצאות בדיקת הזרע. האם תקינה? מה המשמעות של תוצאת HEAVY
ב- immature forms?
complete liquiefaction: yes
Viscosity: NORMAL
pH: 8.1
Volume: 2 ml
Concentration: 102 million/ml
Motility: 1 hr after ejaculation: 53%
Grade of motility (I-IV):
one hr after ejaculation: II III IV
Vitality: 1 hr after ejaculation: 86%
Normal morphology - WHO 1999: 10%
Immature forms: HEAVY
Leukocytes: NO
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תוצאות - תגובה
פרופ' שחר קול20/08/2011ריבוי צורות פתולוגיות של הזרע.
ועם זאת הזרע יכול להשיג הפריה באופן טבעי או בהזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא - לחוצההדס18/08/2011
שלום רופאים יקרים ,
לאחר החזרת מוקפאים .
בדיקת בטא ב14.08 - 138
בדיקת בטא ב 16.08- 224
בדיקה נוספת היום ,18.08 - בטא 416.
האם תקין?
לפי מה שידוע לי זה צריך להכפיל את עצמו וזה לא ממש הכפיל .
לתשובתכם אודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - לחוצה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011באמת זה גבולי אך צריך להמשיך לבדוק עוד את הבטא ולבצע עוד שבוע אולטרה-סאונד לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - דחוף
הדס21/08/2011שלום
היום בבדיקה זה הכפיל ל845 האם זה תקין ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2011הכוונה 3 ימים לאחר הבדיקה מה 18 לחודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
הדס22/08/2011אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר23/08/2011אז זה לא עולה כל כך טוב אך יש לברר מה קורה על ידי אולטרה- סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובהלי18/08/2011
שלום אני במחזור טיפול של מוקפאים ונוטלת 3 פעמים ביום פרוגינובה
כבר 6 ימים ,בימים האחרונים מאוד סובלת מבחילות האם יש קשר לפרוגינובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה - תגובה
פרופ' שחר קול18/08/2011כן, זו תופעת לוואי מוכרת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידררעות18/08/2011
פרופ' בידר שלום רב
לפי הבנתי מתשובתך קלקסן לוקחים מרגע תוצאת בטא חיובית
השאלה שלי אם לא לוקחים קלקסן מרגע הביוץ ועד ההשרשה זה לא מאוחר מידי ואז שוב עלול להיווצר הריון כימי?
אני שואלת כי כל 3 ההריונות שלי היו כימיים ונפלו שבוע לאחר בדיקת בטא ראשונה
ובבירור להפלות הכל תקין מלבד קרישיות יתר מוטציה בפקטור 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011לא.
לוקחים ככאשר הבטא חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם למישהו שיש ביצה אחת הוא עקר?דנה18/08/2011
יש לי ידיד.. שכל המזמן מתחמק ממגע מיני איתי..
תמיד ידעתי שיש לי ביצה אחת..
השאלה שלי האם הוא יכולה להגיע לאורגזמה אפילו שיש לו ביצה אחת?, האם זה אומר שהוא עקר? ברגע שיש לו זקפה כואב לו?
תודה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם למישהו שיש ביצה אחת הוא עקר? - תגובה
פרופ' שחר קול18/08/2011גבר עם אשך אחד יכול לקיים יחסי מין באופן תקין, ואף להוליד ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריריתהילה18/08/2011
האם ניתן לקחת את האוסטרופן בחדירה לנרתיק במקום בבליעה לעיבויי הרירית?
האם זה מעלה יותר את הסיכוי לעיבוי רירית גדולה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011לא מעלה סיכויים.
אפשר לקחת לנרתיק אך עדיף דרך הפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעתכם-תוצאות בדיקת זרערונית18/08/2011
שלום רב,
אני בת 29,בעלי בן 32, מנסים להרות 3 שנים ללא הצלחה-עברנו הזרעות ו3 הפריות(החזרה רגילה ועוד 2 מוקפאים)
היו הפריות יפות אך לא נקלט הריון מעולם
מצרפת את תוצאות בדיקת הזרע. אשמח לוות דעתכם. האם אפשר להרות עם זרע כזה טבעי או שזה מחייב הפריות?
האם אי הקלטיה של העוברים שהוחזרו לרחם קשורה בבעיית הזרע או שברגע שיש הפריות הבעיה נפתרה ואין קשר לקליטה?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעתכם-תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011הזרע נראה בסדר גמור ואם הוא מפרה בIVF ללא מיקרומניפולציה אז הוא יכול להפרות גם טבעי ויכול להיות הריון גם בלי הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד רבה-שאלה נוספת אם אפשר
רונית18/08/2011הפרו את כולם במיקרומניפולציה נשאבו 26 ביציות והושגו 15 הפריות.
האם ניתן להיות רגועים ולא לשייך את אי הקליטה לבעיית הזרע?
זה לא מצב לתרומת זרע?
כי ראיתי שלרוב הזרעים יש פגם בראש ולכן נלחצתי . מה זה אומר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד רבה-שאלה נוספת אם אפשר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/08/2011למה לא עשו חלק רגיל? ככה היו יודעים לגבי הזרע.
לא צריך להחליף זרע הוא בסדר.
לדעתי בכלל הזרע טוב ולא היה צורך במיקרומניפולציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו שהתנועתיות היתה קצת נמוכה ולכן
רונית21/08/2011החליטו להפרות את כולם במיקרומניפולציה
אבל שאלתי היא אחרת-מאחר והדעות חלוקות בענייין:
האם ניתן להתגבר על בעיית מורפולוגיה?עברנו ניתוח וריקוצלה שלא שיפר את המורפולוגיה...
ובנוסף-האם אחרי שמשיגים הפריות-זה אומר שהעוברים תקינים ושהתגברנו על בעיית הזרע?(הרי התוצאות הראו 97% בעלי פתלוגיית ראש...)
אני לא יודעת אם יש טעם ללכת שוב לאורולוג או להמשיך כרגיל בהפריות
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה תיקון-94 אחוז פתלוגיית ראש
רונית21/08/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו שהתנועתיות היתה קצת נמוכה ולכן - תגובה
פרופ` דוד בידר22/08/2011עצם העובדה שלא עשו חלק רגיל כדי ללמוד אם בכלל קיימת בעיה אז קשה לענות.
בכל אופן כאשר הזרע תקין אפשר גם לעשות מיקרומניפולציה וזה לא צריך להשפיע על התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)