מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקותישראלה!!!!15/06/2011
שלום,
עשיתי בדיקת דם וזוהי התוצאה
<5 IU/L
אודה לתשובה בהקדם,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד''ר דוד ישי15/06/2011שלום
מה נבדק בבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה
ישראלה!!!!16/06/2011היי
הבדיקה הנ"ל היא בדיקה לזיהוי הריון,
מה שיצא זה <5 IU/L אשמח לקבל תשובה בהקדם@!!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות
ישראלה!!!!17/06/2011תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוב תשובה שלילית
מאיה18/06/2011שלום לך
אני לא רופאה,אבל מתוך תשובות שניתנו בפורומים התשובה שלילית.
בהצלחה לפעם הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן19/06/2011שלום
איני רופאה אך לרוב תשובה שלילית שיהיה בהצלחה
תבדקי באינטרנט במנוע חיפוש ערכי בטא ותוכלי לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
ישראלה!!!!18/06/2011היי,
הבדיקה הנ"ל היא בדיקה לזיהוי הריון,
מה שיצא זה <5 IU/L אשמח לקבל תשובה בהקדם@!!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ממני עד שיענו לך...
מלני19/06/2011הי ישראלה,
בטא קטנה מ5 זה בדר"כ שלילי,
אבל הכי טוב שתתקשרי לרופא או למחלקה ותשאלי ,
את גם יכולה להיכנס לגוגל לרשום ערכי בטא ולראות אבל לנוחיותך צרפתי לך טבלת ערכים:
3 שבועות: 5 – 50 mIU/ml.
4 שבועות: 5 – 426 mIU/ml.
5 שבועות: 18 – 7,340 mIU/ml.
6 שבועות: 1,080 – 56,500 mIU/ml.
7 – 8 שבועות: 7,650 – 229,000 mIU/ml.
9 – 12 שבועות: 25,700 – 288,000 mIU/ml.
13 – 16 שבועות: 13,300 – 254,000 mIU/ml.
17 – 24 שבועות: 4,060 – 165,400 mIU/ml.
25 – 40 שבועות: 3,640 – 117,000 mIU/ml.
נשים שאינן בהריון < 5.0 mIU/ml.
נשים לאחר הבלות < 9.5 mIU/ml.
בכל מקרה ניסיתי לעזור עד שאחד הרופאים יוכל לענות לך
אני יודעת שאת בטח עצובה אבל תהיי חזקה הכל לטובה :)
בהצלחה בפעם הבאה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקה - תגובה
ד''ר דוד ישי20/06/2011שלום
קטן מ 3 זה שלילי. 5 זה לא לפה ולא לשם. כדאי לחזור על הבדיקה כעבור יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים עזרה בבקשהקרן15/06/2011
ד"ר שלום
לאחר הפלה 2 שוב בהריון בטא 58 פרוגסטרון 6.9 שובה ערכים נמוכים האם זה מראה שתהיה שוב הפלה ? עשיתי שוב בדיקה ביתית והיא יותר חלשה מהבדיקה לפני 4 ימים זה אומר שההריון מתמוסס ותהיה שוב הפלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים עזרה בבקשה - תגובה
יתכן. אני מציע שתנסי תמיכה עם זריקת פרוגסטרון (גסטון או תכשיר אחר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל תופעות.לילך א.15/06/2011
שלום,
אתמול הזרקתי לראשונה(ומקווה שגם זו פעם אחרונה) זריקת אוביטרל
היום יש לי כאבים בבטן ,בעיקר בצד ההזרקה,האם זה תקין ומתי זה יחלוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת בבקשה....
לילך א.15/06/2011האם יש תופעות לוואי לאחר הזרעה ומהן בבקשה,איך להתמודד איתן וכ"ו ותוך כמה זמן עתידות לחלוף.
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרקרן15/06/2011
פרופ' בידר שלום
בהתאם לתשובתך כי פרוגסטרון הוא לא הסיבה שההריון נפל וצריךצריקת קלקסן
הייתי אומורה להתחיל בירור להפלות חוזרות חודש הבא לאחר שהיתה הפלה 2 לפני חודש
אך אני שוב בהריון והרופא אינו רוצה לתת לי זריקת קלקסן מפני שאן אבחנה סופית שזאת הבעיה קרישיות יתר
הוא נתן לי תמיכת פרוגסטרון אך הרופא התקשר אליי לפני כמה דקות ואמר שהבטא הראשונה 58 והפרוגסטרון 6.9 לא נמוך מידי? אציין הביוץ היה ביום ה-20 או ה-21
האם הריון יכול להחזיק עם פרוגסטרון כל כך נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר16/06/2011הפרוגסטרון נמוך וגם הבטא לא גבוהה ורק בדיקה חוזרת בהפרש של יומיים תגיד מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן16/06/2011פרופ' בידר שלום
במידה והבטא מכפילה את עצמה והפרוגסטרון גם נמוך יש סיכוי שההריון ימשיך עם תמיכת נרות של פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011אם הביטא עולה בסדר אז התמיכה צריכה לעזור אך באמת זה מוזר שפרוגסטרון נמוך אלא אם ההריון לא תקין.בכל אופן הבדיקות הבאות יגידו מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בתחילת הריוןקרן15/06/2011
ד"ר שלום
האם כאבים במפשעה זה שכיח ממש בתחילת הריון?
אני מחדירה לנרתיק נרות פרוגסטרון ולפעמים נדמה שזה לא ממש בפנים האם זה בסדר וזה רק תחושה?
מה ההבדל בין נרות לזריקת פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בתחילת הריון - תגובה
כאבים במפשעה לא אופיניים לתחילת הריון או להריון בכלל
אני לא יודע לגבי התחושות שלך. צריך להשתדל להכניס את הנר לעומק הנרתיק
הנר והזריקה הן צורות אחרות של פרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה רופאיים יקרייםשרון15/06/2011
שלום לפני חצי שנה עשיתי החזרת עובריים 2 העוברים נקלטו אך לצערי בשבוע 15 היה לי הפלה הרופאה שלי בדק אותי לאחר הגרידה והכול היה בסדר קבלתי מחזור ועשיתי שוב פעם החזרה של עוברים יפים רירית 10 מ"מ אני בת 27 היום עשתי בידיקת דם והיבדיקה שלילית ולדברי הרופאה העוברים היו בדרגה כמו בפעם הרשונה מה הסיבה שאם לןא נקלטו???.
ומה הסיכוי שלי לפעם הבאה?
תודה רופאים יקריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים אליי
שרון15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרקרן15/06/2011
פרופ' בידר שלום
לפני 3 וחצי שבועות היתה לי שוב הפלה טבעית שוב בשבוע 5
בתחילת יולי הייתי אמורה להתחיל בירור להפלות חוזרות.
לתדהמתי גיליתי לפני 4 ימים כי אני בהריון שזהו הריון 3
עשיתי בדיקת בטא אני עדיין לא יודעת מה התשובה אך הרופא נתן לי נרות פרוגסטרון פעמיים ביום 100 מ"ג בבוקר ועוד אחד בערב
אני מרגישה יותר טוב מההריון הקודם אך יש לי כאבים וכבדות בירכיים קצת אחריי המפשעה וזה היה גם בהריונות הקודמים האם זה קשור לנרות כי הרגשתי זאת כמה שעות לאחר שלקחתי את הנר הראשון
ההרגשה של הרופא בעקבות ההריון הקודם שצריך תמיכת פרוגסטרון האם הנרות באמת יכולות לעזור ? והאם החומר באמת נספג פנימה ולא יוצא במתן שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/06/2011הפרוגסטרון , לדעתי הוא לא זה שקובע ואני חושב שהוא מיותר אך אם התחלת תמשיכי שלא יגידו שבגלל זה נפל ההריון אך הייתי שוקל זריקות קלקסן.
הפרוגסטרון לא קשור לתחושות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון ריטרד אחרי דימוםיעל15/06/2011
אני בשבוע 6 ולפני יומיים היה לי דימום והתכווצויות. יש שק עובר.
הרופא רשם לי פרוגסטרון ריטרד פעמיים בשבוע ואף הזריק לי זריקה אחת.
אני לא מצליחה להשיג את התרופה - גם לא בתשלום מלא.
שלחתי פניה למינהל התרופות אך אמרו שהתשובה תתקבל רק בעוד עשרה ימים
האם גסטון נותן אותה תוצאה?
האם יש תחליף אחר?
אני צריכה לקחת זריקה נוספת מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון ריטרד אחרי דימום - תגובה
את לא בפורום הנכון. נראה לי שגסטון הוא תחליף טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון ריטרד אחרי דימום
יעל15/06/2011תודה על התושבה.
אני אחרי טיפול ivf ולכן פניתי לפורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהשיר15/06/2011
שלום רב!
1. היתה לי שאיבה ב- 20/5 (והחזרה ב- 23/5) וקיבלתי תשובה חיובית. אני רוצה לדעת ממתי סופרים את גיל ההריון - הבנתי ששבועיים אחורה מהביוץ שזה כביכול מועד המחזור אך המחזור שלי היה ב- 1/5 או אפילו 30/4, כלומר כ- 3 שבועות לפני הביוץ. האם אני צריכה לספור אחרת? האם זה משנה את גיל העובר? אמרו לי שהוא קטן יותר. לא מבינה את ההגיון בכך...
2. בהנחה שאני יודעת לספור, האם יש טעם לצפות לדופק בשבוע 6 + 6?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סופרים שבועיים אחורה מיום השאיבה
נועה15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות בבקשה - תגובה
התשובה שקבלת נכונה. סופרים משבועיים לפני השאיבה ללא קשר לוסת האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה בזמן החזרת עובריםחגית15/06/2011
אני בת 36, לאחר שאיבת ביציות ראשונה בתהליך ivf ולפני החזרת העוברים בעוד כיומיים.
אני כרגע לוקחת 3 פעמים ביום אנדומטרין. בעיית הפוריות נעשית עקב ספירת זרע נמוכה אצל בעלי ולא בעיות בתפקודי הרחם אצלי. האם יש איזושהי תזונה תומכת מומלצת לתקופה בה מוחזרים העוברים אל הגוף, כדי לעודד קליטה מוצלחת.
תודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תזונה תומכת - אבל תמנעי
רות15/06/2011מעישון ואלכוהול. חשוב לבריאות בכלל (לא לעשן) ולהריון בפרט. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה בזמן החזרת עוברים - תגובה
לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה או הפריית מבחנהחלי15/06/2011
יש לי 3 ילדים, אנחנו מנסים להביא את הרביעי,הזרע של בעלי הוא חלש, וכל הריון הוא לקח אקקלומין,בעלי עשה בדיקה זרע לאחרונה שוב והזרע שלו אותו הדבר חלש, הרופא המליץ לעשות הפריית מבחנה, השאלה שלי למה לא לעשות הזרעה? האם יש אפשרות לעשות הזרעה אם זרע חלש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה או הפריית מבחנה - תגובה
תלוי כמה הוא חלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקל מס' 2רונית15/06/2011
אני שבוע 33 ומשקל העובר 1843 גר' האם תקין לשבוע זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוקה, פה אנחנו מנסות להרות
רות15/06/2011תשאלי בפורום הריון ולידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכת משקל מס' 2 - תגובה
את לא בפורום הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחייה של החזרת עובריםפרופ` דוד בידר15/06/2011
שלום לרופאים,אתמול עברתי שאיבה -שאבו לי 40 ביציות מאתמול התחלתי תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום +מדבקת ארוול 100 ההחזרה אמורה להיות מחר-האם לדעתך המהלך תקין יש לציין כי אני בעלת שחלות פולציסיטיות-ויש לי כאבים אומנם פחות ממה שסבלתי אתמול-האם המהלך תקין או יכול להיווצר גירוי יתר-האם כדאי לבצע דחיית עוברים לחודש הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
40 ביציות זו בהחלט כמות גדולה. ביחד עם העובדה שהשחלות שלך פוליציסיות, הסיכון שלך לגירוי יתר גבוה אלא אם טופלת במחזור קצר וקבלת דקפפטיל במקום אוביטרל. אצלנו מקובל, במצב כזה, להקפיא את כל העוברים. ההחלטה הסופית היא כמובן של הצוות שמטפל בך בתאום איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
לימור15/06/2011קיבלתי זריקת דקפפטיל במקום אובטרול ועברתי פורטוקול קצר-האם לדעתך נכון לבצע החזרה מחר או עדיף להמתין לחודש הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימור16/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים - תגובה
ד''ר דוד ישי16/06/2011שלום
אם נותנים דקפפטיל ורוצים להחזיר עוברים טריים, צריך תמיכה מיוחדת. אני בעד הקפאה של כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים-המשך
לימור17/06/2011מהי תמיכה מיוחדת -האם אנדומטרין 3 פעמים ביום ומדבקת ארוול 100 לא מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימור17/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולמירא15/06/2011
שלום
ביום 12/6 הייתה לי החזרת עוברים טריים (2 במצב טוב) מאז ההחזרה ועד היום לא הפסקתי להשתעל כמו רפלקס שאי אפשר לשלוט עליו,אני מאוד דואגת שהשיעול יפגע בתהליך ההשתרשות! נא דעתכם
האם השיעול בימים האשונים יזיק לקליטת העוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תדאגי - שיעול אינו מזיק
רות15/06/2011זה לא מה שיפגע בתהליך ההשתרשות. בהצלחה שיהיה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רות
מירא15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת מנוגוןממני15/06/2011
שלום רב,
התחלתי להזריק אתמול 5 אמפולות מנוגון בבטן,
עירבבתי את 5 האמפולות עם 2 ממסים.
מאז המיקום של הזריקה אדום וכואב מאוד
האם זה בסדר? כך זה צריך להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת מנוגון - תגובה
פרופ` דוד בידר15/06/2011זאת תופעת לואי של הזרקת התרופה לבטן.
תזריקי לשריר בישבן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)