מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עד מתיויקי13/06/2011
בדרכלל אם הריון תקין לאחר החזרת מוקפאים עד מתי צריך לקחת את התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד מתי - תגובה
פרופ' שחר קול13/06/20117 שבועות מההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה דחופה לפרופ' בידרקרן13/06/2011
פרופסור בידר שלום
יש לי מס' שאלות שחלקן קריטיות בשבילי אודה לך עם תעזור לי
כפי שציינתי בשאלה אחרת כ-3 שבועות לאחר התאפסות בטא גיליתי היום בבדיקה ביתית הריון לפני 3 ימים התשובה היתה שלילית
1. האם בטוח שזה הריון ביום ה-10 לאחר ביוץ תשובה שלילית וביום ה-14 חיובית
2. כאשר היתה הפלה שנייה לפני חודש אמרת שאני צריכה בדיקה לקרישיות יתר וקלקסן מה עליי לעשות מחר אגש לרופא לבדיקת בטא ראשונה האם עליי לומר לרופא לתת תמיכה של פרוגסטרון עוד לפני שאני יודעת מה הבטא כי ההריון השני הבטא היתה יפה והפרוגסטרון צנח וז יומיים אחריי הפלה
3. עוד לא הספקתי אפילו לעשות בירור להפלות חוזרת וזהו הריון שלישי בתקווה שיהיה תקין הפעם. אז האם אתה ממליץ לקחת ממחר קלקסן ותמיכה של פרוגסטרון או לחכות לתוצאת בטא ראשונה?
4. פרופ' בידר גם הפעם אין בחילות אין רגישות בחזה אין הקאות כמו בפעם הקודמת האם זה מראה שוב על הריון לא תקין? האם יש סיכוי שהפעם יהיה הריון תקין גם ללא קלקסן ותמיכת פרוגסטרון?
בבקשה אני בלחץ זה בא לי בהפתעה לא ציפיתי להפלה ובאותו חודש גם הריון מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה דחופה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/06/2011אם הבטא חיובית אז זה הריון חדש.
צריכה להתחיל קלקסן.
פרוגסטרון לא צריך.
קודם כל יש לבצע בטא ולבתחיל קלקסן עם הרמה טובה.ואז לחזור על הבדיקה כעבור יומיים ונראה מה קורה.
הפרוגסטרון יהיה טוב אם ההריון טוב ולא שתקחי פרוגסטרון ובגלל זה ההריון יהיה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות לפני הביוץשושה12/06/2011
שלום,
בת 33, מנסים כבר מעל שנה.
3 מחזורי איקקלומין
2 הזרעות לאחר גונל F ואוביטל (+תמיכת קרינון ובהזרעה אחרונה גם אוביטרל נוסף 4 ימים לאחר ההזרעה)
באופן קבוע ישנה תופעה של הכתמות חומות-
מאז תחילת הטיפולים הדימום בזמן הוסת אינו חזק אך הופך לאחר כיומיים להפרשות חומות שנעלמות רק עם תחילת לקיחת קרינון.
יש לציין שבדיקות דם הראו רמות תקינות של פרוגסטרון לאורך החודש.
(בנוסף סבלתי מתופעה דומה - הכתמות חומות סביב אמצע החודש - גם בעבר תוך כדי לקיחת גלולות והחלפתי בשל כך מספר פעמים את סוג הגלולות).
להזרעה הקרובה הרופא המליץ להחליף את הקרינון ב- 3 פעמים ביום אנדומטרין.
אשמח לשמוע ממה יכול להיגרם, האם יכול להפריע לכניסה להריון ומה הטיפול המומלץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה שוב...
שושה13/06/2011אשמח להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמות לפני הביוץ - תגובה
ד''ר דוד ישי13/06/2011שלום
אם רמת הפרוגסטרון תקינה, אין לנו הסבר טוב להפרשות הדמיות. למיטב הבנתי, להכתמות האלה בנוכחות פרוגסטרון תקין אין השפעה על הסיכויים להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןתרופתית12/06/2011
שלום רב
אשמח לךהוועץ בכם:
הוסת האחרונה שלי הייתה ב17.5
בתאריך 5.6 בצעתי בדיקת פרוגסטרון שיצא שהיא קטנה מ1.20
רופא הנשים שלי אמר שעד לתאריך זה הייתי אמורה כבר לבייץ, ולכן אם לא בייצתי סימן שאו שאני לא מבייצת או שהביוץ שלי מאוחר.
אציין שהווסתות שלי סדירות. ממה שהבנתי מרופא הנשים, אם ארצה להכנס להריון אצטרך ליטול כדורים שישמרו עליו ויסייעו בכניסה להריון. האם זה משהו שבודקים על סמף בדיקת דם אחת?
ומה הכדורים האלה יכולים להיות?
נשארתי עם המון תהיות...
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
כדאי לחזור על הבדיקה. הסיכוי שהמחזור שלך סדיר למרות שאת לא מביצת נמוך ביותר. הזמן הנכון הוא כשבוע לפני הוסת הצפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםליאת12/06/2011
שלום,
לפני שמונה ימים החזירו לי 2 עוברים טריים, אני לא מרגישה שום תופעות מיוחדות כמו כאבי שדיים, בחילות וכדומה האם זה מעיד על כשלון הטיפול?
כחלק ממחזור הטיפול לשאיבה קבלתי 2 זריקות דקפפטיל 0.1
האם תמיכה של אנדומטרין 100 מ"ג 3 פעמים ביום ומדבקת אוורל 100 פעם ביומיים
ייצרו את התמיכה הראויה, לאחר הורדת ההורמונים באמצעות הזריקות?
שאלה נוספת האם זריקות אלו יכולות למנוע דימום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
ליאת13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות בבקשה
ליאת13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים - תגובה
ד''ר דוד ישי14/06/2011שלום
היעדר התחושות שאת מתארת לא מעיד על כשלון הטיפול
התמיכה של האנדומטרין והאוורל בהחלט מספקת.
יש סבירות גבוהה שלא תהיה הפרשה דמית עם התמיכה שאת מקבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןאורית12/06/2011
ערב טוב, לפני 13 יום התבצעה ההזרעה ומאז אני נוטלת אוטרוגסטן 200 פעמיים ביום. לא עשיתי עדיין בדיקת הריון והיום הופיע דימום קל. מה זה אומר? יש סיכוי שזו וסת למרות האוטרוגסטן או סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' שחר קול13/06/2011כנראה וסת, אך תמיד יש סיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שוב שאלה לפרופ' בידרקרן12/06/2011
פרופ' בידר היקר שוב שלום
לפני שבועיים יום ראשון בדיוק היה ביוץ ושבועיים לפני הביוץ ב-9.5 היה דימום חזק לאחר הפלה טבעית הרופא טוען שזה היה דימום של הפלה אך שבועיים לאחר מכן זיהיתי ביוץ בבדיקה ביתית יש כאבי ווסת אך אין ווסת
האם עם זיהיתי ביוץ לפני שבועיים כשבועיים בדיוק לאחר ההפלה זה היה דימום של ווסת אציין שהבטא התאפסה תוך כדי הדימום. ויכול להיות מצב של הריון?
עשיתי בדיקה ביום ה-10 ויצאה שלילית האם יש צורך לחזור על הבדיקה?
יש כאבים אך אין ווסת למרות שכאבי ווסת זה בדיוק אותם תופעות של הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שוב שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/06/2011אם זיהית ביוץ אז כנראה שהיה ואם באמת היה וזה 10 ימים לאחר הבוץ הבטא צריכה הייתה להיות חיובית.
הכל יכול להיות אך היה צריך לבצע יחד עם הבטא בדיקת אסטרוגן ופרוגסטרון אז היינו יודעים הרבה ותר.
בכל אופן אם הוסת לא יגיע עד 3 ימים יש לחזור על בטא אך גם לבצע ההורמונים שציינתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן13/06/2011תשובה חיובית אכן הוסת לא הגיע למרותבדיקה ביום ה-10 שהיתה שלילית ו-4 לאחר מכן חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/06/2011אם זה חיובי אז בסדר וצריך לחזור על הבדיקה ונקווה לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' דוד בידרקרן12/06/2011
פרופ' בידר שלום רב
לפני 3 חודשים עשיתי בידיקות הורמונליות
LH תקין
E2 תקין
AMH תקין
FSH 10.6
פרוגסטרון תקין
הבדיקות נעשו ביום ה-3 לווסת
חודש לאחר מכן FSH 7 גם נעשה ביום ה- 3 לווסת
הבנתי שזה קצת גבוה 10.6 אבל חודש אחריי הבדיקה היתה תקינה והיה הריון טבעי אך לא תקין.
שאלתי היא איך יכול להיות FSH גבוה ובווסת שאחריי בדיקה תקינה?
פעמיים עשיתי בדיקות הורמונליות ביום ה-3 לווסת והפרוגסטרון יצא תקין אך ב-2 הריונות שאחד מהם הבטא עלתה יפה הפרוגסטרון שוב נחת והיתה הפלה אז בבדיקות זה מראה פרוגסטרון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/06/2011קודם כל לא ציינת את גילך.
ה FSH משתנה ונדד בין ערכים של 2 ל10.6 ולכן זה בסדר.
לפרוגסטרון א5ין שום משמעות ובהריון תקין הוא לבד יעלה בסדר.
ההפלה לא הייתה בגלל פרוגסטרון או משהוא אחר אלא בלל עובר לא תקין.
ואם גילך מעל 40 אז כך זה קורה בתדירות גבוהה יותר.
אך עצם העובדה שהרית זה מעודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם אחרי אוביטרלשמרית12/06/2011
שלום רב,
אני עוברת טיפולי IVF. בתאריך 31.5.2011 בוצעה החזרה (שלשה עוברים).
מאז, כל שלשה ימים אוביטרל כחלק מתמיכה.
קיבלתי זריקת אוביטרל אחרונה ביום חמישי ה - 9.6.2011 (לפני שלשה ימים).
בדיקת ההריון (בדיקת הדם) שעשיתי היום הראתה רמת בטא של 174.
אשמח לדעת בהקדם רב מה המשמעות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא לא אומרת כלום כנראה כי זו השפעה
מירי13/06/2011של האוביטרל
חכי שבועיים אחרי הזריקה האחרונה ותעשי בדיקת דם.
שיהיה בהצלחה.
אני גם בתקופה של שבועיים בכזה לחץ ותקווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם אחרי אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול13/06/2011לא ניתן לדעת עקב הסמיכות הרבה לאוביטרל האחרון, והכמות העצומה של אוביטרל שהוזרקה מ - 31.5.
יש להתרחק לפחות 10 ימים מהאוביטרל האחרון כדי שהבדיקה תהיה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר מועט של ביציותאני12/06/2011
שלום. עברתי ב-26/5 שאיבת ביציות לאחר טיפול (פרימולוט נור+דקפפטיל+פיורוגון), הצליחו לשאוב 2 ביציות בלבד! לפי מה שנאמר לי שתי הביציות היו טובות ושתיהן הופרו. ב-29/5 עובר אחד הוחזר אך לא הושג הריון והעובר השני לא הוקפא בכלל מאחר ולא המשיך להתחלק (השאירו אותו למעקב התפתחות בתנאי מעבדה למשך מספר ימים נוספים לאחר שהופרה). לפי מיטב ידיעתי כל הטיפול ההורמונלי אמור לגרום לריבוי ביציות (לפי זה קובעים את מועד השאיבה), ולכן שאלתי היא מדוע שאבו לי רק שתיים?? (ביחידה נאמר לי "שזה מה שהיה", נשמע לי קצת מוזר), האם זהו מצב נורמלי שקורה גם אצל אחרות? מה יכול לגרום למיעוט ביציות? יש לציין שההפריה שאני עוברת היא בגין בעיה בזרע של בעלי (ספירת זרע נמוכה) ואילו אצלי אין כל בעיה.. אודה לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר מועט של ביציות - תגובה
פרופ' שחר קול13/06/2011כמות הביציות הנשאבת תלויה בגיל האישה, במינון התרופות ובנטיה טבעית.
כיוון שהמידע הנ"ל ידוע ליחידה המטפלת, ראוי להתייעץ איתם לגבי ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיכלי12/06/2011
בת 32 מנסה להיכנס להיריון 3 קרוב לשנה . סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ומאוזנת כרגע. מחזור אחרון 11/5.
יותר מחצי שנה שהמחזור מגיע קבוע בין 28 -29 יום. כרגע באיחור קל עשיתי בדיקת היריון בבוקר שיצאה שלילית אך אין לי כל סימן של קבלת מחזור לא הפרשות לא כאבי בטן שהם קבועים אצלי לפני מחזור.
שאלתי היא האם בדיקת היריון יכולה לצאת שלילית למרות שיש היריון? האם ישנם מקרים כאלו?או עליי לעשות בדיקת דם ? ואם כן באיזה שלב עוד שבוע ?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
התשובה היא כן. חכי עוד כמה ימים ואם הוסת לא יופיע עשי בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות בבטן בהריון.....דדדד12/06/2011
אני בהריון תאומים שבוע 14 יש לי התכווצויות מידי פעם לא לעיתים קרובות אבל הן מרגישות כמו קילקול קיבה בעיקר אחרי מוצרי גבינות שמנות....ובאמת אני צריכה אח"כ להתפנות.
האם ההריון גורם לכך שיש יותר יציאות ????
כי מפעם ביום אני יכולה לעשות גם 3 פעמים או שקשה מאוד לעשות.
אני עדיין לא לוקחת ברזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות בבטן בהריון..... - תגובה
השאלה שלך לא מופנת לפורום המתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMHbesmile12/06/2011
שלום,
אני אחרי 3 וחצי שנים של ניסיונות להרות (רצון לילד שלישי- זה אחרי שיש לי תאומים בבית מאיקוקלומין),
אני עברתי 6 הזרעותו-5 הפריות.וכלום לא קורה...
עתה הרופא שלח אותי לבדיקה פרטית- של AMH שתוצאותייה > 0.16.
מה זה אומר???????
האם יש לי סיכוי להרות שוב מביצית שלי- או רק מתרומת ביצית.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת AMH - תגובה
הרמה נמוכה ומשמעותה היא שהסיכוי להריון מהביציות שלך נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טובשרון12/06/2011
שלום אני אחרי 10 ימים מהחזרת עוברים אני יכולה לעשות היום בדיקת הריון ביתית?
אתמול עשיתי ויצא לי שלילי ביום ה 9
?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אולי12/06/2011אני אמורה לעשות בדיקה ביום חמישי. יש איזה שהם תופעות שאמורים להרגיש טרם הבדיקה? כי הכל אצלי רגיל, אין כאבי בטן יש מעט כאבים בחזה כמו לפני מחזור והסקרנות הורגת.......בכל מקרה בהצלחה לך ובשורות טובות וחיוביות אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שנאל
שרון12/06/2011אני לפני 4 חודשיים עשיתי החזרה אבל לצערי נפל לי אבל היה לי כאבי חזה כאילו אני הולכת לקבל ונקלט לי אז שהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריומוריה12/06/2011
שלום רב בתאריך 24/5 עברתי שאיבה בתאריך 26/5 הוחזרו 2 עוברים שכול אחד 4 תאים היום 12/6 ביצעתי בטא שיצא 1092 האם זה תקין? ואם אפשר לדעת לפי הבטא אם יש 2 עוברים ? ובהזה שבוע אני לא הבנתי את החישוב לפי שאלות נפוצות
ומתי אפשר לבצע א.ס תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
מוריה13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה דלגתם עליי
מוריה13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריו - תגובה
את בהריון. רמת הבטא טובה. לא ניתן ללמוד ממנה על מס' העוברים. את גיל ההריון מתחילים לחשב משבועיים לפני השאיבה. בד,כ מקובל לעשות אולטרסאונד ראשון בשבוע 6-7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)