מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה המשמעות לירידת ה E2אח16/06/2011
מה המשמעות של ירידת ה E2 באמצע טיפול עם הורמונים? אני בטיפול הזרעה עם גונל 75 מהיום הרביעי למחזור. הגוף מגיב מאוד לאט. ביום ה 10 למחזור ה E2 היה על 402 עם זקיקים קטנים, ביום ה 12 ה E2 ירד ל 133 עם זקיקים קטנים בעקבות כך החליט הרופא להעלות את מינון הגונל ל 112.5 - את הכמות הזו אני מזריקה יומיים והיום במעקב יום 14 למחזור ה E2 עלה שוב ל 466 ועדיין זקיקים קטנים. האם לטיפול יש סיכוי או שכדאי להפסיק ולחכות למחזור או להמשיך ולהזריק ולעקוב? אבקש לדעת מה המשמעות של ירידת ה E2 (ודרך אגב אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני לא פוליצסטית). אודה להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המשמעות לירידת ה E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2011קודם כל צריכה להיות גם בדיקת פרוגסטרון.
ירידה באסטרוגן ועליה קלה בפרוגסטרון נגרמת כסיבוך של טיפולי הזריקות ויש כמו ביוץ קטן.
היה צורך להפסיק הטיפול ולהתחיל אחר ובצורה אחרת.
מתן מינון גבוה יותר לאחר ירידה מ 400 ל133 לא יתן שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוגרפיהשושה16/06/2011
ד"ר שלום,
אני בתהליכי בדיקות לקראת IVF.
אמורה לעבור בדיקת ממוגרפיה בשבוע הבא, ובמקביל עברתי השבוע הזרעה.
האם יש סכנה בביצוע הבדיקה (או הפחתה של סיכויי הריון) כ- 8 ימים אחרי הזרעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממוגרפיה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/06/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים עזרה בבקשה צריכה תשובה דחווףקרן16/06/2011
ד"ר שלום
לפני 3 ימים בטא ראשונה 58 פרוגסטרון 6.9 לפי בדיקת אולטראסאונד יש עדות להריון לפי עובי הרירית אך לפי דעת הרופא מדובר בהריון צעיר
אני לאחר 2 הפלות טבעיות בשבוע 5 שאחת מהן היתה לפני רק לפני 3 וחצי שבועות האם עם פרוגסטרון כזה נמוך ניתן עוד להציל את ההריון .??
אני כרגע עם נרות פרוגסטרון שהתחלתי ביום הבדיקה של הבטא הראשונה
אציין כי בשני הריונות קודמים הפרוגסטרון היה נמוך באחד 9.8 ובשני 20.8 וצנח ל-8.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים עזרה בבקשה צריכה תשובה דחווף - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011יש סיכוי להמשך תקין.
יש להמשיך בטיפול התומך, ולחזור על הבטא, כולל מדידת P ו - E2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוביטרלמיכל16/06/2011
שלום רב, הזרקתי אוביטרל ויום אחר כך בוצעה הזרעה, 4 ימים לאחר ההזרעה לקחתי אוביטרל לתמיכה (לא יודעת בשביל מה אבל לקחתי בהמלצת הרופאה שאמרה שלהזיק זה לא) רציתי לשאול האם עדיין אקבל מחזור במידה ואין הריון כ 14 ימים לאחר ההזרעה? או מאחר והזרקתי אוביטרל כתמיכה זה ידחה לי את בוא המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011כן, תמיכה עם אוביטרל עשויה לגרום לאיחור במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קיבלתי בול שבועיים אחרי ההזרעה
מאיה17/06/2011על אף שלקחתי אוביטרל כתמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הפלה -גרידהגילי16/06/2011
שלום,
לאחר כחודש מגרידה ביצעתי בדיקות דם כי לא ידעתי האם זה מחזור או דימום
E2 קטן מ 200
P קטן מ 0.8
Beta קטן מ 2
אודה לכם אם תסבירו לי את משמעות התוצאות
תודה רבה על טיפולכם המסור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הפלה -גרידה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/06/2011הבדיקות הן של ימי הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול טיפול הורמונלי עקב חוסר תגובהטליה16/06/2011
בת 35 , פוליציסטית, ילד ראשון הגיע בעקבות זריקות והזרעה.
התחלתי טיפולים שוב חודש שעבר ולא נקלטתי, החודש התחלתי טיפול נוסף בזריקות מנוגון וכדורי אסטרופם,
הזקיקים סרבו לגדול ולכן הכפיל לי הרופא את המינון ל2 אמפולות מנוגון.
עכשיו חזרתי ממנו ה-E2 ירד במקום לעלות והזקיקים לא גדלו משמעותית, הרופא ביטל לי את הטיפול בטענה שאין למה להמשיך.
מחכים למחזור.. שאלתי היא, אם אין לי זקיק מוביל, איך יהיה ביוץ ובעקבותיו מחזור?
מה צפוי לקרות במקרב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול טיפול הורמונלי עקב חוסר תגובה - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011לא יהיה ביוץ, לכן לא ניתן לדעת מה יקרה. מצב של חוסר שליטה.
אפשר להעלות המינון ל - 3 אמפ' ואף יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע להעלות מינון ?
טליה16/06/2011הרעיון הוא להגדיל את הזקיקים? יש סיכוי החודש או להספיד אותו.
מה משמעות ירידת ה-E2 במקום עלייה..
הרופא מבחינתו ביטל את הטיפול ואין לי מה לפנות אליו, מה לעשות כעת??
(קבעתי תור לרופא פרטי מומחה פוריות ביום א')
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע להעלות מינון ? - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011במחזור הבא. הרעיון הוא להגדיל את המינון באורח הדרגתי עד השגת תגובה שחלתית.
אם מדובר ב - IVF - אפשר להתחיל מיד על בסיס מינון גבוה.
עדיף בפרוטוקול מבוסס אנטגוניסט, שיאפשר שימוש באגוניסט לביוץ אם תהיה תגובת יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, לא מדובר ב-IVF
טליה16/06/2011אני מניחה שאם אפסיק את התמיכה ההורמונלית, רירית הרחם תיפול כמחזור ויהיה ניתן להתחיל טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהמוריה16/06/2011
קראתי 10 פעמים בשאלות נפוצות איך מחשבים את גיל ההריון ולא הבנתי אין לי מושג הזה שבוע אני כדי שאוכל לקבוע א.ס בבקשה תעזרו לי
ב 24/5 עברתי שאיבה בתאריך 26/5 עברתי החזרה של 2 עוברים כול אחד 4 תאים
בתאריך 12/6 ביצעתי בטא ראשונה ויחידה של 1098 שאלתי הזה שבוע אני
לא הבנתי כלום איך בודקים בבקשה תעזרו לי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011יש לחשב וסת אחרון לפי 10.5.
לספור הימים שעברו מ- 10.5.
את מספר הימים לחלק בשבע.
התוצאה - מספר שבועות הריון. השארית - מספר הימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי מישהו אחר יסביר לי או יגיד לי
מוריה16/06/2011מצטערת אני לא מבינה בזה אולי אחת הבנות תסביר לי?
היום הראשון למחזור אצלי היה ב 4/5
בבקשה תגידו לי אני לא מבינה בזה ולא יודעת לעשות את זה
סליחה אבל ההסבר הזה יותר מסובך מהשאלות הנפוצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהבנתי אבל...
מוריה16/06/2011אני שבוע 5 וארבע ימים?
אבל היום הראשון למחזור היה בכלל ב 4/5
האם זה עדין ספירה נכונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שהבנתי אבל... - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011מ - 10.5 עד היום עברו 6 שבועות ועוד יומיים. זה גיל ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתי לעשות א.ס לדופק ?
מוריה16/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול - לגבי ההסבר
דנה16/06/2011האם כוונתך שהיא ביום השני של השבוע השישי?
גם אני באותן בעיות ספירה ועקבתי אחרי הנחיותך לגבי החלוקה - יצא לי 5 + 2 ואני מבינה מזה שזהו היום השני של השבוע השישי. אתה כתבת שעברו 6 שבועות ועוד יומיים, זה נשמע כמו שבוע שביעי.
אני אודה לחידוד נוסף.
כמו כן - האם אין שום משמעות למועד האמיתי של המחזור? כלומר אם הוא לא היה שבועיים לפני השאיבה אלא שלושה? עדין אותו גיל הריון?
תודה רבה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול - לגבי ההסבר - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011כאמור, יש לחשב את הווסת האחרון לפי 14 יום לפני השאיבה, כלומר 10.5.
מ - 10.5 עד 16.6 עברו 37 יום , לכן את צודקת, מדובר על שבוע 5 ויומיים. לא 6 ויומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! + עוד הבהרות
דנה17/06/20111. אז 5 + 2 נחשב שהיא בעצם בתחילת שבוע שישי?
2. ואין שום משמעות אם המחזור היה כ- 3 שבועות לפני השאיבה? סופרים אותו הדבר? משבועיים אחורה מהשאיבה?
3. ומתי אפשר לראות דופק? יש טעם בשבוע 6+6 שזה למעשה אם אני כבר מבינה נכון סוף שביעי?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף תודהד16/06/2011
שלום לכם
עלי לעשות בדיקת דם ואולטראסונד זקיקים חמישה ימים לאחר זריקות גונאל אף 75 לצורך הזרעה. (התחלתי ביום שני של השבוע) יוצא שעלי לעשות את הבדיקות האלה ביום שבת שזה קצת לא נוח. האם אפשר לדעתכם לדחות את הבדיקות ליום א' (עדיף לי) או עדיף לבצע את הבדיקות ביום שישי מחשש שאפסיד את הביוץ? (המחזור הטבעי שלי בלי תרופות הוא כל 26 יום כאשר בד"כ ביום ה - 12 או ה - 13 יש ביוץ).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף תודה - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011קשה להעריך בלי לדעת איך הגבת לטיפולים קודמים, אם היו.
תתכן תגובה מהירה וביוץ מוקדם, כפי שתיתכן תגובה איטית וביוץ מאוחר.
כדי לא "לפספס", עדיפה האופציה של יום שישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקא 0.1אור16/06/2011
שלום רב ,
אני עוברת טיפולי IVF . בחודש שבין הטיפולים תזמנו ביוץ וניסינו לבד . עכשיו אני אמורה להתחיל להזריק דקא 0.1 .
למקרה שקרה לי נס ואכן נקלטתי לבד האם הדקא יפגע בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקא 0.1 - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת גירוי יתר בשניתאור16/06/2011
שלום רב,
אני בעיצומו של מחזור הטיפולים השני של IVF.
הטיפול הראשון הופסק 3 ימים לפני השאיבה עקב גירוי יתר.
במחזור זה התחלתי דקפפטיל 5 ימים לפני הווסת ולאחר 11 יום התחלתי להזריק גם מנוגון (2 אמפולות).
אתמול בצעתי בדיקת דם:
E-2- 3897
PROGESTERONE - 1.7.
הרופא אמר לי להמשיך עד יום ראשון (19/6) עם אותו מינון (דקפפטיל+2 אמפולות של מנוגון)
רציתי לשאול האם אלו ערכים תקינים לשלב הזה?
ואיך אני יכולה לדעת שאני לא מגיעה שוב לאותו מצב....
מרגישה שחייבת להיות עם אצבע על הדופק ולדעת אילו ערכים הם נורמליים ואידיאליים לפני שאיבה..
תודה מראש!!!
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת גירוי יתר בשנית - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011הערכים תקינים.
יש לשקול מעבר למחזור מבוסס אנטגוניסט וביוץ עם אגוניסט.
ובפרוט: הדרך הטובה ביותר למנוע גירוי יתר היא מתן אגוניסט (כגון דקפפטיל) לביוץ במקום אוביטרל. לכן, הפרוטוקול המועדף במצבים אלו הוא ה"קצר", המבוסס על אנטגוניסט למניעת הביוץ המוקדם. פרוטוקול זה מאפשר את גמישות ההחלטה לגבי גרימת הביוץ לפי התגובה השחלתית: אם התגובה מתונה אפשר לתת אוביטרל כרגיל, אך אם התגובה השחלתית מסיבית יש לתת אגוניסט לביוץ, ובכך למנוע לחלוטין הסיכון לגירוי היתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ טבעי לפני הזרקת האוביטגילי16/06/2011
להלן תוצאות המעבדה :
pmol/l ESTRADIOL (E-2) 995
LH - 17.6 IU/L
progesterone - קטן מ 1.7 NMOL/L
ביצית בגודל 20 מ"מ
הזרקתי אוביטרל כעבור 13 שעות מתוצאות המעבדה.
האם יכול להיות שעד הזרקת האוביטרל היה ביוץ עצמוני (טבעי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקתי אובטרל כעבור 13 שעות מהבדיקה
גילי16/06/2011הבדיקה היתה ב08:00 והזרקתי אוביטרל ב 24:00אותו יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם היה ביוץ טבעי לפני הזרקת האוביט - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011לא, אך יתכן שהביוץ יהיה לפני תום 40 השעות שאחרי האוביטרל, שכן התהליך המקדים לביוץ - תחילת נחשול ה - LH כנראה הקדים את האוביטרל. מתחילת עלית ה - LH לביוץ יש כ - 48 שעות.
דרך אגב: הביצית היא בקוטר 150 מיקרון, לא נראית בא.ס.
הזקיק הוא בקוטר 20 ממ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשרון16/06/2011
האם לאחר הפלה סיכוי החזרה יורד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שרון16/06/2011הפלה הייתה + גרידה האם סיכוי ההצלחה ירד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להזרעהלילך א.15/06/2011
האם יש תופעות לוואי לאחז הזרעה ומהן השכיחות ,תוך כמה זמן עשויות לחלוף ומה מומלץ לעשות?
האם כאב בטן לאחר זריקת אוביטרל זה טבעי ומתי יחלוף?
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם אותי,לא קיבלתי תשובה....
לילך א.16/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא בהריוןקרן15/06/2011
ד"ר שלום
האם בטא 58 ופרוגסטרון 6.9 בתחילת הריון זה נמוך ביוץ היה ביום ה-20 או ה-21* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא בהריון - תגובה
פרופ' שחר קול16/06/2011הפרוגסטרון נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי החזרהסנופקין15/06/2011
אני אחרי IVF2 החזרה ב-10/6. אחרי ההחזרה תמיכה של מדבקת אוורל 100,נרות אוטרגסטן 300- 3 פעמים ביום וזריקת אוביטרל ב-11/6. מהיום השני להחזרה יש לי כל הזמן כאב נסבל בבטן התחתונה שמאוד מזכיר כאבי מחזור. האם זה תופעות לוואי של התמיכה? אני מניחה שגם אם הטיפול לא הצליח (חס וחלילה) כאבי מחזור לא אמורים להופיע עכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי החזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי15/06/2011שלום
הכאבים שאת מתארת די שכיחים ואינם מעידים על הצלחת הטיפול או כשלונו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)