מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתחננת חייבת תשובהשרון11/06/2011
אני לפני 9 ימים עשיתי החזרת עוברים מוקפאים והיום עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאנ קן אחד האם אני לא בהריון??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופאים כתבו שכדאי לחכות לבדיקת הדם
מירי11/06/2011ולא להסתמך על הבדיקה הביתית.
אז חכי באמת לבדיקה דם בתקווה שהיא תראה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחננת חייבת תשובה - תגובה
פרופ' שחר קול11/06/2011יש לבצע בדיקת דם להריון 12 יום לאחר החזרת העוברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר בידר....מודאגת11/06/2011
שלום רב,
בעלי עשה ב.זרע ביום שני האחרון- לאחר התנזרות של 3 ימים והתוצאות היו:
זמן התנזלות -60
נפח-2.5
PH-7.4
ריכוז (6^10) - 4.0
מס' זרעונים כללי (10^6)- 10.0
אחוז תנועה % 25
תנועה טובה -% 5
תנועה בינונית%- 10
תנועה איטית%- 10
סה"כ זרעים בתנועה- 3
אחוז צורות פתלוגיות 95
אגלוטינציה – (אין תוצאה)
תאים עגולים-בודדים
זרע בשתן – (אין תוצאה)
*נבדק ע"פ שיטת WHO 1999
אתמול -ביום שישי 4 ימים אחרי הבדיקה עשיתי הזרעה והשבחה בהתאם למעקב זקיקים.
במסגרת ההשבחה-עשו גם בדיקת זרע מלאה -אבל במעבדה אחרת
הפעם ע"פ שיטת WHO 2010
אלו הנתונים החדשים אחרי הימנעות של 3 ימים
n - viscosity
2- volume
8 - ph
concentration -7.5 mill/ml
total count -15million
motility 35-40%
GRADE-MODERATE
vitality >50
morphology
normal – 0%
borderline -1%
head defects -99%
tail defects 30%
premature cells few
WBC אין תוצאה /
בנוסף יש אגלוטינציה ובבדיקה לפני יומיים לא הייתה אגלוטינציה.
האם יכול להיות שיום שני המורפולוגיה הייתה 5% והיום 0???
מה זה אומר ש1% קרוב להיות נורמלי?הכוונה ל-1 מליון תאים שאולי הם תקינים?
בנוסף אשמח לדעת מה מודדים 6 המדדים של המורפולוגיה בבדיקה האחרונה?
אנו מנסים שנה להיכנס להריון ,יש לנו ילד בן 4 בהריון ספונטני.אני בת 31 והוא בן 39,הבדיקות שלי תקינות לחלוטין.
מהם הסיכויים של ההזרעה,אם בכלל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר בידר.... - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011תמיד יש סיכויים במיוחד שהרית בעבר.
יש בעיה בזרע אך היות והיה לך הריון בעבר, בתקווה שזה ממנו, יש להמשיך בהזרעות אך גם את צריכה לעבור בירור קצר.
אם ההזרעות חוזרות באותם הערכים יש לבצע ברור לבעלך במרפאה לפיריון הגבר.
בגדול סיכוייך טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ! והמשך שאלה
מודאגת11/06/2011ההריון הראשון אכן ממנו :)
אפשר לשאול מה אומר הממצא אגלוטינציה ?
ועל מה זה יכול להעיד ,זה כתוב בהערה וללא מספר כמותי.....
בקשר לבירור שאמרת שאני צריכה לעבור-הפרופיל ההורמונלי לי תקין.
לדעתך יש צורך גם בצילום רחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ! והמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011כל זה נדבק חקירות הנרתיק ותוך 20 דקות הוא מתנזל והרע מתקדם ונוזלים יוצאים. לפני ההתנזלות הזרע צמיג וזה תכונה לא משמעותית שגם נבדקת.
לגבי צילום רחם יש להתייעץ אם הרופא שמכיר אותך ואת הסיפור שלך לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי ,כי המנהלת מעבדת זרע אמרה
מודאגת11/06/2011לי שמדובר בצימות של התאים והצמדות שלהם ושזה לא טוב ...
בגלל שמהרנו להשבחה לא היה לי זמן להבין לעומק את דבריה.....
תודה בכל אופן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים בעת נטילת אסטרופםא11/06/2011
נוטלת אסטרופם 2 מ"ג X ביום , בעלת בעיות ספיגה במעי, המטבטא בשילשולים וביציאות מרובות.
האם לא יכולה להיוצר בעיה עם נטילת כדור זה ?
האם תתכן פגיעה באפקטיביות של הטיפול? (מניעת ביוץ, והגדלת עובי רירית הרחם)?
האם ישנה אלטרנטיבה לנטילת האסטרוגן לא בכדורים? (זריקות, וגינלי..).
מוזמנת עוד 5 ימים למעקב ב.דם+אולט' (יום ה-14 למחזור)..
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים בעת נטילת אסטרופם - תגובה
פרופ' דב פלדברג11/06/2011לא' שלומות,
קשה לאמוד את דרגת הספיגה של אסטרופם במקרה הספיציפי שלך. במידה והספיגה איננה טובה יש אפשרות ליטול את התכשיר בדרך וגינלית. האסטרופם נספג היטב מהנרתיק ומבצע את האפקט על הרירית הרחמית . לא הבנתי את המינון שאת לוקחת, בכל מקרה כל כמות הכדורים שניתנה לך אפשר לקחת בדרך נרתיקית. ייתכן ורצוי שתתיעצי עם הרופא המטפל לגבי שינוי באופן הנטילה.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתהשואלת11/06/2011
בתחילת שבוע שישי עדיין לא עשיתי אולטרסאונד
אתמול רבתי עם מישהי והייתי נורא עצבנית זה התבטא בדפיקות לב חזקות, רעידות בגוף כאבי בטן ועוד תופעות של כעס. לאחר בערך שעה נרגעתי והבוקר קמתי עם הרגשה של לחץ באזור הבטן האם הכעס והעצבים יכולים להרוס?
אני נורא מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת - תגובה
פרופ' דב פלדברג11/06/2011לשואלת שלומות,
בדר"כ מצב של מתח גם אם הוא ברמות גבוהות איננו פוגע בהריון תקין בפרט שמדובר בארוע נקודתי וחד פעמי. אנא הרגעי ונקווה לטוב.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר תפוס ליד בית החזהקורל8210/06/2011
ערב טוב,
אני לאחר גרידה שהתבצעה ב-01/06/2011 לא יודעת אם יש קשר אבל נתפס שריר ליד בית החזה כלומר בציצי השמאלי בצד
אומרים שאולי התקררתי אבל לא ישנתי עם מזגן או מאוורר שיעידו על כך.
אני גם לא יכולה לישון בלילה על הצדדים של החזה כי אני ממש
מרגישה שהשריר תפוס וגם כשאני לוקחת נשימה עמוקה אני מרגישה את השריר, אני ישנה רק על הגב, השריר תפוס לי כבר שבוע.
מה עליי לעשות? האם למשהי גם קרה מקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי ישנת עם ארון פתוח וללא גרביים.
ורדה10/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי ישנת עם ארון פתוח וללא גרביים. - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2011בלי גרביים אני מבין אך למה לסגור את הארון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריר תפוס ליד בית החזה - תגובה
פרופ' דב פלדברג11/06/2011לקורל82 שלומות,
בדר"כ במצב שתיארת מדובר בגירוי של עצב בין הצלעות. התהליך יכול להיות קשור להרדמה שעברת או ללא שום קשר לשום דבר. למעשה הדרך היחידה להתגבר כל התהליך זה ליטול כדורים נגד כאבים כמו אופטלגין, נורופן, אדויל או אפילו אקמול לתקופה של שבוע עד 10 ימים, להמנע ממאמצים גופניים והתהליך אמור לחלוף בהדרגה. במידה והדבר לא יקרה מומלץ לפנות לרופא המשפחה להבדק ולבצע צילום חזה.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהמיכל10/06/2011
לשם מה יש רופאים הממליצים על אוביטרל כתמיכה כ 4 ימים לאחר הזרעה (עם אוביטרל) מה בעצם מחזק האוביטרל? לאיזה שלב הוא תורם? והאם אכן מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
פרופ' דב פלדברג11/06/2011למיכל שלומות,
תכשיר האוביטרל מגרה את הגופיפים הצהובים להפרשת רמות גבוהות של הורמון הפרוגסטרון. יש מחקרים אשר מצביעים על שיפור התוצאות בטיפולי פוריות תוך שימוש בפרוטוקול ספיציפי זה. יחד עם זה קיימים מחקרים אשר לא הדגימו כל שיפור עם אוביטרל, ותוספת של פרוגסטרון וגינלי או בזריקות הדגימה תוצאות טובות יותר. בכל מקרה הנושא הוא שנוי במחלוקת.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות למסירהרוני10/06/2011
שלום לכולן,
קניתי תרופות פוריות אך לא הזדקקתי להן, כולן חדשות!!! ומה שצריך קירור היה כמובן במקרר.
כולן למסירה (ללא עלות) להלן:
אנדומטרין,סינרל (הסנפה לאף), 5 קופסאות של מונופור, 3 קופסאות של מונוגון,3 קופסאות גונל F , 2אוביטרל
אני גרה באיזור השרון
מי שצריכה נא לשלוח מייל עם הפרטים ואני אחזור אליה
[email protected]
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות פיריון
ענבל10/06/2011היי עינת
אשמח לקבל את תרופות הנ"ל.
אשמח אם תיצרי איתי קשר.
052-2490258
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינת האם עדיין רלוונטי
סיגלית14/06/2011אשמח להתעדכן 050-4954456
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אוטרוגסטןאורית10/06/2011
שלום רב, אני לאחר 12 יום מההזרעה. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. האם אפשר להפסיק את תמיכת האוטרוגסטן או שיש סיכוי עדיין להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' דב פלדברג11/06/2011לאורית שלומות,
מומלץ לא להפסיק את האוטרוגסטן עד לביצוע בדיקת בטא בדם ורק עם קבלת תשובה שלילית יש להפסיק את התכשיר. בדיקת בטא בשתן איננה אמינה דיה.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לIVFלולה09/06/2011
שלום רב,
אני אחרי 6 הזרעות, מתוכן 3 בלי הורמונים ו3 עם פיורוגון כל יום, ללא הצלחה.
בחודש שעבר אמרו לי שאם ההזרעה לא תצליח, ובגלל ציסטות שנוצרו בפעם הראשונה שלקחתי פיורוגון, אני אעבור החודש לIVF בפרוטוקול קצר.
עכשיו פתאום הרופאה שינתה את דעתה ואמרה שהחודש ינסו פרוטוקול ארוך.
מה ההבדל בין השניים והאם יש סיכוי שבוועדה לא יאשרו לי בכלל להתקדם לIVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לIVF - תגובה
פרופ' שחר קול11/06/2011לגבי ההבדל בין הפרוטוקולים - ראי שאלות נפוצות.
לגבי הוועדה - יש לשער שיאשרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי FSHענבל09/06/2011
שלום
אני בת 29 ללא ילדים, סך הכל בריאה. יש לי תת פעילות בלוטת התריס קלה שגיליתי לפני כ- 10 חודשים. התחלתי לקחת אלטרוקסין 50 מ"ג, הפסקתי ולפני מספר ימים התחלתי שוב.
עשיתי בדיקת דם במחזור האחרון עקב תלונה שהמחזור אינו סדיר- הוא הופיע בעבר כל 23-25 יום, וכבר בערך 8-10 חודשים הוא מגיע כל חודש במועד אחר, אפילו לאחר 28-30 יום. האנדוקרינולוג טוען שזה נחשב סדיר כל עוד זה לא פחות מ- 21 יום ולא יותר מ- 32 יום, אבל לי זה נראה מוזר, האם זה נכון?
ובכן, התוצאות שהגיעו היו לא טובות:
TSH 7.30 (לכן התחלתי שוב אלטרוקסין)
T4 free- 12.7
LH 9.9
fsh 21.3
prolactin 847
dhea sulphate 3.0
האנדוקרינולוג התייחס רק לFSH ואמר שהתוצאה לא טובה ולא מאפיינת את גילי ושלח אותי לערוך בדיקה נוספת עוד חודשיים. ביררתי באינטרנט והבנתי שמדובר אולי ברזרבה שחלתית נמוכה.
האם שאר התוצאות קשורות ומחזקות/ שוללות זאת?
מה עליי לעשות הלאה? האם לחכות או לפנות לרופא פיריון או נשים?
האם יכול להיות שאחרי שאתאזן בבלוטת התריס, הFSH יסתדר?
עליי לציין שאין לי נוגדנים לאשימוטו, אם זה רלבנטי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, האם לעשות את בדיקת הדם הבאה
ענבל09/06/2011ביום השני, השלישי, הרביעי או החמישי למחזור?
בד"כ יש לי מחזור של שלושה- ארבעה ימים, למרות שהמחזור האחרון היה רק יומיים.
האם לעשות בהכתמה או דימום של ממש, ואם תגיד 3 ימים והמחזור יהיה ביום הזה רק הכתמה, זה עדיין בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי FSH - תגובה
פרופ' שחר קול11/06/2011תוצאת FSH ללא מדידת E2 במקביל אינה אינפורמטיבית.
אם מבקשים לברר הרזרבה השחלתית יש לבדוק AMH.
אם אכן רמת FSH משקפת המציאות, איזון התריס לא ישפר המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה שליליתרעות09/06/2011
האם תוצאה שלילית ביום ה-13 להזרעה 2 IU/L היא בהכרח סופית?
יכול להיות שבעוד יומיים-שלושה תהיה עלייה בערכים?
תודה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים נוספים
רעות10/06/2011אולי זה יעזור לתשובה: פרוגרסטרון 5.5 ואסטרדיול קטן מ-200
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים נוספים - תגובה
פרופ' שחר קול11/06/2011סביר שאין הריון.
אם הוסת לא יגיע עוד יומיים - לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה חמישיתלילי09/06/2011
שלום רב,
אשמח לדעת האם בדיקת הזרע תקינה:
דגימה מקורית
נפח 2
צמיגות 1
ריכוז 20
תנועתיות 25
תנועה פרוגרסיבית 20
round cells 3
לאחר ביצוע Swim-up
ריכוז 8
תנועה 88
סה"כ תאי זרע בתנועה 3.5
האם מתוצאות ניתן להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על שאלתי.
מרים11/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה חמישית - תגובה
פרופ' שחר קול11/06/2011הבדיקה אינה לגמרי תקינה, אך אפשר להרות מזרע זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהחסידה09/06/2011
האם יכול להיות השרשה ביום הכניסה לשבוע השני? כלומר ביום השישי ממועד הביוץ...
ביום השמיני למועד הביוץ עשיתי בדיקת דם שהתוצאה שלה הייתה שלילית. האם עדיין יכול להיות שיש הריון או שהבדיקה אכן אמיתית ואין הריון?
ממתי כדי לבצע בדיקת הריון ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה-המשך
חסידה09/06/2011שכחתי לציין שביום השישי לביוץ ראיתי כתמון של דם וכן בניגוב ומאז לא ראיתי שום דימום. אף פעם לא היה לי דימום אפילו הקטן ביותר,אלא ראיתי גם רק במחזור...
בנוסף יש לי גם כאבים המזכירים מחזור... (-המחזור צריך להיות בעוד כ-יום/יומיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- די לחוצה וצריכה עזרהמאיה09/06/2011
שלום
אני בת 27, נכנסתי החודש להריון ספונטני כשהייתי בהפסקה מטיפולים החודש על רקע לא מוסבר.
מחזור סדיר בד"כ. ת.א לוסת 26.4
בטא ראשונה 29.5: 105
בטא שניה 31.5: 304
4.6 בטא 1509, נצפה שק הריון בגודל 4 מ"מ.
9.6- היום אולטראסאנד: נצפה שק הריון 9 מ"מ ושק חלמון אך לא נצפה עובר וכמובן לא דופק.
לפי הרופאה שלי אני צריכה להיות שבוע 6+2, ולפי זה היה צריך לראות גם עובר ונתנה עוד בדיקה לעוד שבוע.
אבל האם זה עדיין נראה תקין ויש סיכוי שבשבוע הבא כבר יהיה עובר?
לאיזה גיל הריון מתאים שק 9 מ"מ עם שק חלמון? ובאיזה שבוע צריך לראות קטוב עוברי?
אני די לחוצה ומקווה לטוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסות לשאלתי.תודה
מאיה09/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון לשאלה שלי-תודה
מאיה09/06/2011לפי הווסת האחרונה אני צריכה להיות 6+2 אבל לפי בדיקת האולטראסאנד ההריון מתאים ל5 שבועות וחצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי.תודה
מאיה11/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי?תודהה
מאיה11/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי לחוצה וצריכה עזרה - תגובה
פרופ' שחר קול11/06/2011הרופאה צודקת, לכן הסיכוי להריון תקין אינו גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי
מאיה11/06/2011שלום ד"ר
יש עוד רופאה שעשיתי אצלה עוד בדיקה באותו יום והיא טענה שזה מתאים לשבוע 5 וחצי ויכול להיות שהיה פשוט איחור בביוץ.
אז בכל זאת שהייתה התקדמות ונצפה שק חלמון אחרי שק הריון הסיכוי להריון תקין עדיין נמוך?
תודה
יש לי אולטראסאנד ביום חמישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לחוות דעתך פרופ' בידר
מאיה12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לחוות דעתך פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2011בכל מקרה אין כרגע מה לעשות ואם הרופאה ראתה שק חלמון זה טוב.
האם אין לך סימני הריון כמו נחילות, כאבי שדיים וכו? אם כן זה טוב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי - תגובה
פרופ' שחר קול12/06/2011אם מועד הביוץ אינו ידוע באופן מדויק אין משמעות לקביעת השבוע. לפי מה נקבע שבוע 6 ויומיים???
יש להמשיך במעקב. יתכן הופעת דופק בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה12/06/2011שלום ד"ר שחר ופרופ בידר:
הביוץ לא ידוע בדיוק כי היה הריון ספונטני ונקבע 6+2 לפי הווסת ולא אולטראונד.
לפי אולטראסאונד נקבע 5 וחצי שבועות לאותו יום בו עשישתי את הבדיקה בחמישי שעבר.
בקשר לסימני הריון כן יש לי לפעמים בחילות וכל הזמן כאבי שדיים.
מקווה שהכל יסתדר בסוף.
תודה לכם צוות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףשירי09/06/2011
שלום, אני נמצאת בשבוע 7+2, לוקחת ארבע פעמים ביום נרות אוטרוגסטן 200 מ"ג ושלוש פעמים ביום כדור אסטרופם 1 מ"ג (הרופא העלה לי את המינון של הנרות בגלל דימומים). היום בצהריים לקחתי כדור אסטרופם ולאחר 45 דקות הקאתי הרבה מאוד (את כל האוכל שאכלתי לפני שלקחתי את הכדור). האם הכדור נספג ב 45 דקות או שהקאתי את חלקו? האם עלי לקחת היום כדור נוסף, כלומר 4 במקום 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי
שירי10/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף - תגובה
פרופ' דב פלדברג11/06/2011לשירי שלומות,
יש להניח שב-45 הדקות שחלפו עד ההקאה רוב החומר הפעיל מכדור האסטרופם נספג. אי לכך אינני רואה צורך לקחת כדור נוסף.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)