מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- dheaשושנה09/06/2011
בת 43 אחרי 3 הפלות ,קראתי על התוסף dhea רצתי לדעת האם למרות שאין המלצות
ללקחת ההרמון אפשר לנסות לקחת האם לא יגרום נזק לטיפול.
שאלה נוספת נותנים לי בטיפול סטרואדים האם הכוונה לתחליף לdhea
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dhea - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011אפשר לנסות.
סטרואידים אינם תחליף (אם כי מאותה משפחה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ובדיקה ביתיתmami09/06/2011
שלום,
ב- 25.5 הזרקתי בבוקר אוביטרל, יום חמישי וששי יחסים,
קיבלתי אוביטרל לתמיכה ביום ראשון 29.5 ושוב אוביטרל ב- 1.6 . עשיתי בדיקה ביתית ביום רביעי בלילה 8.6 שהראתה פס חלש . האם יתכן וזה שאריות של אוביטרל? אני אמורה לעשות בדיקת בטא ביום ראשון 12.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל ובדיקה ביתית - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011כן.
הבדיקה ביום ראשון תכריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה אסור לעשן או לשתות?אלמונית09/06/2011
או רק לאחר השרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה אסור לעשן או לשתות? - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011לעשן אסור בכל מקרה.
לשתות: כוסית יין פעם בשבוע - סביר.
בקבוק וודקה כל יום - מוגזם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להזריק צטרוטייד בזקיק 17שני09/06/2011
הי,
אני 5 ימים מזריקה גונאל ונאמר לי שכאשר הזקיק יגיע ל -14 להזריק צטרוטייד
היום גיליתי שהזקיק המוביל כבר בגודל 17 והיתר מעל 10
האם מאוחר מדי למנוע ביוץ או שאפשר להציל את הטיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להזריק צטרוטייד בזקיק 17 - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011אפשר להציל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מולאריאניטה09/06/2011
1. האם יתכן כי במסגרת טיפולי פוריות ומיקרומניפולציה יווצר הריון מולארי?
2. האם קצב עליית הבטא אמור להדאיג או לשמח אותי?
3.6 - 89
5.6 - 158
7.6 - 362
9.6 - 954
E-2 - הגיע מ - 2100 ל - 3600
ופרוגרסטרון מעל 190 ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מולארי - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011יתכן הריון מולארי ב - IVF.
בשבוע הבא אפשר להדגים שק הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב היריון עוברים בני יומיים ו-5שני09/06/2011
הי,
כאשר מחזירים 2 עוברים בני יומיים ואח"כ עובר בן 5 ימים איך מחשבים מתי לעשות בדיקת היריון ?ולפי מה סופרים שבועות היריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב היריון עוברים בני יומיים ו-5 - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011תמיד לפי יום השאיבה.
בדיקת הריון - שבועיים לאחר השאיבה.
ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה לאחר החזרת מוקפאיםטושקה09/06/2011
שלום, כמה זמן לאחר החזרת מוקפאים יש להמשיך לקחת פרוגינובה לעיבוי הרירית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011עד בדיקת ההריון. אם חיובי - להמשיך הלאה עד שב' 9 להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטאלי קצראור09/06/2011
שלום רב ,
יש לי שלב לוטאלי קצר מאוד . מחזורים סדירים של 30-31 יום אני מבייצת ביום 22-23 כלומר שלב הלוטאלי בסה"כ כ-8 ימים .
עד כמה זה חמור ? איך מטפלים בזה ?
יש סיכוי שנגיע לטיפולי IVF בגלל בעיית זרע האם יש לזה השפעה על הטיפולים ?
תודה רבה .
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב לוטאלי קצר - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011אפשר לקבל תוספת פרוגסטרון. לא מצב חמור.
זה ניתן כרוטינה ב - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ בהנקהמיכל09/06/2011
שלום!
אני מניקה כחמישה חודשים ועדיין לא קיבלתי מחזור מאז הלידה. לפני למעלה משבועיים היו לי הפרשות ביוץ, כאלה שאני רגילה אליהן לפני ההריון. לא נזהרנו. בינתיים עברו כבר למעלה משבועיים. האם ייתכן שאני בהריון? או שבהנקה יכולים להיות ביוצים ללא מחזור בסופם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ בהנקה - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011בהנקה יכולים להיות ביוצים.
אם יש ביוץ יגיע הריון או מחזור.
אם יש ספק - ממליץ לבצע בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבר09/06/2011
אני בת 29 ובעלי בן 30. אנחנו מנסים להרות ללא הצלחה במשך חצי שנה. יש לציין כי עברתי הפלות בעבר (הפלה טבעית +מלאכותית). אני אחרי צילום רחם והיסטרוסקופיה תקינים למעט מחיצה קטנה שלא אמורה להפריע לכניסה להיריון ולהתפתחותו עפ"י הרופא שבחן את ההיסטרוסקופיה. שלחתי את בעלי ל-2 בדיקות זרע ושתיהן יצאו תקינות (5 אחוז תאים תקינים וריכוז 115 תנועתיות טובה וכל השאר גם עומד עפ"י הטווח התקין). עשיתי פרופיל הורמונלי שיצא תקין והמחזור שלי סדיר בן 29-30 יום ויש ביוץ (עפ"י הרופא המטפל). אני לא רואה סיבה לאי הכניסה להיריון בייחוד מהסיבה שחוותי הירינות בעברי.
רציתי לשאול אם גם החודש אני לא אכנס להיריון איזה טיפול אני צריכה לקחת?? הרופא הציע לי אוביטרול, אבל אינני מבינה מדוע אם אני מבייצת ואף נעזרת בבדיקות ביוץ. אשמח אם תוכל לתת לי עצה להמשך טיפול / בדיקות שצריך לעשות וכדומה.
תודה מראש שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2011הפלות הן סיבה די משמעותית לאי הצלחה להרות למרות הבדיקות התקינות.
אחרי גרידות מופיעים זיהומים,ולו קלים,שבהמשך גורמים לפגיעות בריריות החצוצרה ויוצרות הדבקויות באגן.
לכן יש להתחיל בטיפול בזריקות הורמונליות ל3 מחזורים ואם אין הריון לעבור להפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן ובדיקת הריוןאורית08/06/2011
ערב טוב, האם לקיחת אוטרוגסטן משפיעה על תוצאות בדיקת הריון ביתית? במילים אחרות, האם אפשר לבצע בדיקת הריון ביתית למרות לקיחת אוטרוגסטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן ובדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2011לא משפיע על תוצאות הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת נטילת גלולותדנה08/06/2011
סיימתי את חבילת הגלולות לפני כיומיים(מחזור אחרון לפני כחודש) והיום קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם החבר שלי. קיים חשש שאכנס להריון ? האם צריך לקחת פוסטינור ומה ההשפעות שיכולות להיגרם מכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת נטילת גלולות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2011אין חשש מהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלמיכל08/06/2011
שלום רב, רציתי בבקשה לברר, חזרתי עכשיו מהזרעה לאחר שהזרקתי אוביטרל אתמול בבוקר....הרופאה הציעה לי "אם אני רוצה להזריק שוב אוביטרל בעוד 4 ימים" רציתי בבקשה להבין לשם מה מציעים כזו אפשרות? האם מומלץ? האם לוותר? אני רק אציין שאני בת 36 הכל הכל הכל תקין כולל זרע וצילום רחם, ויש לי בת ספונטנית בת 3.....משום מה אני לא מצליחה להרות שנה....אשמח להבין לשם מה ניתנת תמיכה של אוביטרל ביום הרביעי שלאחר ההזרעה והאם אכן מומלץ לקחת אותה...היא פשוט אמרה לי שאם אני רוצה אפשר לקחת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2011לאחר הזרעה אין צורך באוביטרל נוסף, אם כי זה לא יזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהשירי08/06/2011
שלום רב,
אני יומיים לפני שאיבה הזרקתי את האוביטרל רבע שיה לפני במקום בעשר בלילה הזרקתי ברבע לעשר האם זה משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול08/06/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהמיכל08/06/2011
אתמול ב 10 בבוקר הזרקתי אוביטרל על זקיק שהיה בשל וגדול (על פי דברי הרופאה) היום בערב אני עולה אליה לבצע הזרעה....רציתי בבקשה לשאול משהו שמטריד אותי...כל חודש יש לי הפרשות ביוץ ברורות שלפיהן אני יודעת שהביוץ קרב מאד....ההפרשות האלה לא מתקיימות היום לאחר שהזרקתי אוביטרל....האם זה אומר שאני לא מבייצת או שמשהו השתבש? הזרקתי את האוביטרל אתמול עוד לפני שההפרשות החזקות החלו, ואני מחכה להן והן לא מגיעות והיום בערב כבר זה 36 שעות....האם זה מצביע על תקלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד''ר דוד ישי08/06/2011שלום
ההפרשות אינן מחוייבות המציאות והעדרן אינו מעיד על חוסר ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)