מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנוגע לעובי רירית לפני החזרהרונית19/05/2011
שלום רב,
אני לפני החזרת מוקפאים. מקבלת 3 כדורי פרוגינובה ביום לעיבוי הרירית.
י"מ 14- עובי רירית 7.5
היום בדקתי שוב(לאחר יומיים) והעובי ירד ל 7.3.
על מה זה יכול להעיד??
היו לי חודשים שהרירית היתה 10 ומעלה-בלי שלקחתי שום דבר-איך זה יכול להיות שעכשיו על 3 כדורים ליום היא רק 7.3??
יש לציין שאני אחרי חודש של גלולות כדי שנוכל לשלוט בוסת ולהוריד את הציסטות שהיו(אני פוליציסטית)
הרופאה המליצה להגדיל את כמות הכדורים ל 4. ולבדוק שוב בראשון
מה זה אומר שהיא לר גדלה ואף ירדה?
מה עובי הרירית האופטימלי פני החזרת מוקפאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה-מדוע לא עונים?
רונית20/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לעובי רירית לפני החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול20/05/2011מעל 7 ממ זה בסדר.
הירידה , לכאורה, מ- 7.5 ל - 7.3 אינה משמעותית.
רירית היא לא שני קווים מקבילים.
התוצאה תלויה שמיקום המדויק של הבדיקה.
אם תבקשי מ - 10 רופאים למדוד אותה הרירית תקבלי 10 תוצאות שונות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תוצאות בדיקות דםשרון19/05/2011
שם הבדיקה A,B2 GLYCOPROTEI IGG תוצאה 0.83 שלילי יחידות U/ML ערכי ייחוס 0.0-5.0
שם הבדיקה GLYCOPROTEI IGM תוצאה 1.81 שלילי
זה בדיקות לאחר הפלה אני בת 26 עברתי הפלה של תאומים בשבוע 15
תודה האם התוצאות תקינות???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תוצאות בדיקות דם - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה עם אינדומטרין ......באטרפליי19/05/2011
בהריון תאומים עד איזה שבוע נהוג להשאר עם תמיכה של אינדומטרין????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה עם אינדומטרין ...... - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011שאלה טובה.
אחרי IVF יש הממשיכים עד שבוע 9, עד שבוע 7, עד שרואים דופק, באנגליה עד בדיקת הריון חיובית, את מוזמנת לבחור.
מציעה לבדוק עם הרופא שלך מה נהוג ביחידה שלכם.
העובדה שמדובר בהריון תאומים לא משנה לגבי משך נטילת התמיכה ההורמונלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה....
באטרפליי22/05/2011אני כבר מתחילה שבוע 11 ועדיין לוקחת במחלקה אמרו לי שהם נוהגים לתת עד שבוע 10 הרופאת נשים לא אמרה לי מתי להפסיק.......בנתיים ממשיכה זה יכול להיות לא בסדר??????? חלילה לגרום למשו??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון ביום ההחזרהשני19/05/2011
הי,
האם ביום ההחזרה צריך לשים בבוקר קרינון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון ביום ההחזרה - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011עדיף לשים אחרי ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות בבקשהשירי19/05/2011
שלום, מטרידות אותי שתי שאלות:
1. האם צריך הפרש זמן בין נטילת אסטרופם לבין נטילת חומצה פולית מחשש שהן יכולות להשפיע אחת על השנייה ואם כן אז כמה זמן הפרש?
2. האם צריך ליטול אסטרופם לאחר אוכל? (בעלון לצרכן לא כתוב כלום על אופן הנטילה, אך הרוקח אמר לי שצריך ליטול את התרופה לאחר אוכל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי
שירי21/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
שירי22/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה להסברקרן19/05/2011
לרופאים שלום,
24 שעות לאחר שאיבה של 10 ביציות.
נמסר לי שלא זוהו במעבדה הפריות.
הוסבר לי כי הבדיקה נעשתה מעט מאוחר, יתכן שחלון הזמן שבו רואים את ההפריה פוספס, ועל כן, יש להמתין עד מחר כדי לדעת אם עלי להגיע לביה״ח להחזרה.
אם תוכלו ״לפרש״ עבורי מעט את המצב - אשמח. מה זה אומר ? האם יש עוד סיכוי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה להסבר - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011לעיתים לא נראית הפריה בהסתכלות לאחר 24 שע' וזה איננו סימן טוב לצערי. נהוג להמתין עוד 24 שע ולבדוק שוב את הביציות לעיתים נראה הפריות ש"פוספסו" בהסתכלות הראשונה במיקרוסקופ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפריהמודאגת19/05/2011
אני אחרי הפריה ראשונה שנכשלה.
המחזור שלי סדיר מאוד כל 28 יום
בדר"כ יום מחזור 9 יש לי זקיק 11/12 מ"מ
ואסטרדיול כ-300/400 ומבייצת ביום 14
החודש לאחר שחודש שעבר נטלתי 375 גונל 9 ימים ויומים צטרוטייד
החודש הזה יום מחזור 9 עדיין האסטרדיול קטן מ-200,
פרגסטרון קטן מ-0.8
LH 6.4
האם ההורמונים של חודש קודם דיכאו את המערכת הורמונלית שלי?
האם החודש אבייץ מאוחר יותר??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שלי20/05/2011מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףקרן19/05/2011
שלום
בעבר 3 IVF כושלים
הרופא אמר שמעביר אותי לפרוטוקול ארוך שמתחיל ביום ה- 21
היום אני ביום ה- 21
מאחר הרופא יעשה לי בדיקת פיפל ואמר שאין בעיה שאתחיל את הפרוטוקול ביום ה- 22 או ה- 24 (תלוי מתי אספיק לקנות את התרופות)
שאלתי היא:
1. האם זה בסדר להתחיל טיפול לאחר היום ה- 21?
2. האם בדיקת פיפל אכן עושים ביום ה- 21 למחזור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011פרוטוקול ארוך ניתן להתחיל גם אחרי יום 21 ובתנאי שרמות פרוגסטרון עדיין גבוהות.
ביופסיה של הרירית (פיפל) ניתן לעשות ביום 21.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים וממצא אקוגניהדס19/05/2011
היי
במעקב זקיקים שעשיתי היום ה 19.5
עובי רירית : 7.8 מ"מ
זקיק 18 מ"מ
תאריך קבלת מחזור :12.5
הערה: בדופן קדמית ממצא אקוגני עם נוזל בגודל 14 מ"מ
1. מתי יהיה הביוץ ?
2. מה אומרת ההערה (הממצא האקגוני) והאם זה עלול להפריע לכניסה להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים וממצא אקוגני - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011מה היו רמות ההורמונים שלך, קשה לנבא ביוץ רק על סמך תמונה בבדיקת על קול. אם רמת האסטרוגן מעל 600 הביוץ צפוי כשהזקיקי בקוטר 18-22ממ.
לגבי הממצא האקוגני ברחם, עלול להיות פוליפ ומחייב הערכת רופא לגבי משמעותו לגבייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטאסיוון19/05/2011
ביום שלישי עשיתי בדיקת בטא ויצאה שאני בהריון והבטא היתה 110 היום יום שלישי הבטא היא 197 האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לשאלה
סיוון19/05/2011התכוונתי שעשיתי ביום שלישי והבטא היתה 110 והיום יום חמישי הבטא 197 אם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
סיוון19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא...
סיוון19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנטלי19/05/2011
שלום אני בת 19 רווקה,
רציתי לשאול האם יש קשר בין הסרת שיער במפשעה באמצעות דרמו פלאש
לבין בעיות פריון לעתיד?
תשובתכם תעזור לי מאוד תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011שום קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא?מורן19/05/2011
שלום אני לוקחת גלולות בחפיסה האחרונה פיספסתי 2 גלולות....סיימתי את החפיסה לפני שבועיים ועדיין לא קיבלתי....בשבוע ההפסקה לאחר סיום החפיסה עשיתי בדיקת בטא ויצא שלילי....האם יכול להיות שאני בכל זאת בהריון? את בדיקת הבטא עשיתי לפני שבוע וחצי....ולאחר 3 ימים מיום שקיימתי יחסי מין....האם יכול להיות שעשיתי אותה מוקדם מידי? תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא? - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011נראה שהבדיקה בוצעה מוקדם מדי. אם לא יופיע דימום בין החפיסות או 14 יום לאחר קיום היחסים חיזרי על בדיקת ההריון. בפעם הבאה את יכולה להמנע מהריון עם פוסטינור תוך 72 שע מקיום היחסים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציס' והריון מרובה עובריםאתי19/05/2011
לי יש שחלות פוליציסטיות,האם הסיכוי שלי להריון מרובה עוברים
הוא נמוך יותר בגלל זה או גבוה יותר או שאין קשר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה בבקשה דחוף
אתי19/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עם שחלות פוליציסטיות .....
באטרפליי19/05/2011אם את בטיפולים אז הסיכוי שלך הוא בדיוק כמו של כל אחת אחרת..... מכירה רבות שזכו ל-2 עוברים בהפריה זה שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה הבעיה?
אתי19/05/2011אז מה הבעיה עם שחלות פוליציסטיות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה הבעיה.....
באטרפליי19/05/2011לקליט טבעית אני יודעת שזה מקשה .....אבל בטיפולי פוריות עוקפים את זה אלא אם כן זה משהו מסובך שדורש חלילה ניתוח או משהו כזה.
אני בטיפולים מעל ל-6 זה לא הפריע לטיפול עד שמצאנו איזון מבחינת רמת ההורמונים לקבל. כי השחלות בגירוי מגיבות לרמת הורמונים והיו מס' נסיונות עד שהגיעו לרמת מינון שמתאימה ועם מעט תופעות לוואי.
לא להתייאש....את יכולה גם לקרוא באינרנט על שחלות פוליציסטיות.....
יש דיאטה מיוחדת למי שסובלות שטוענים שמאכלים מסויימים עוזרים לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
אתי19/05/2011אני עברתי הזרעה ראשונה עם איקאקלומין פעמיים ביום ואוביטרל ונתפסתי בראשונה אך איבדתי את העובר בשבוע 8+.....
טוב תודה בכל אופן אני אקרא על הדיאטה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםאני19/05/2011
אני אחרי הפריה ראשונה שנכשלה.
המחזור שלי סדיר מאוד כל 28 יום
בדר"כ יום מחזור 9 יש לי זקיק 11/12 מ"מ
ואסטרדיול כ-300/400 ומבייצת ביום 14
החודש לאחר שחודש שעבר נטלתי 375 גונל 9 ימים ויומים צטרוטייד
החודש הזה יום מחזור 9 עדיין האסטרדיול קטן מ-200,
פרגסטרון קטן מ-0.8
LH 6.4
האם ההורמונים של חודש קודם דיכאו את המערכת הורמונלית שלי?
האם החודש אבייץ מאוחר יותר??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר אפשר בבקשה תשובה?
שלי20/05/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר20/05/2011לא כתבת מה רמות הFSH שלך.
מה היה בהפריה הראשונה ?
הטיפול הקודם לא היה צריך לשנות לגבי החודש.
בדיקת E2 של קטן מ 200 מראה שעוד לא התחילו תהליכי הביוץ שלך בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרפ' בידר
שלי20/05/2011אני בת 35 אמא לשניים
לפני כ-חצי שנה היה לי FSH 18
לפני שהתחלתי הפריה היה לי 8.8
הזרקתי 375 גול 9 ימים
היו 4 זקיקים
נשאבה ביצית אחת
הופרתה והתחלקה ל-2 תאים
כהגדרת המעבדה עובר יפה מאוד
החודש אני בחודש הפסקה
מבייצת כל 14 יום קבוע ומחזורים סדירים מאוד של 28 יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרפ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר21/05/2011אם יש וסת סדיר צריך לנסות לשאוב ביצית במחזור טבעי ולראות מה קורה.
באופן כללי FSH 18 זה לא טוב ואת גם יכולה לבדוק AMH ולראות את הרזרבה השחלתית.
בכל אופן אם 3 טיםולים לא יתנח שום תוצאה את צריכה לעבור לתרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעיתשלי19/05/2011
ד"ר שלום רב
צעירה ,פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין כולל צילום רחם תקין בדיקת תקינה
הצלחתי להרות פעמיים ודי מהר אך 2 הריונות לא תקינים שהסתיימו די בהתחלה
הרופא חושב שזה פשוט ביש מזל והסביר לי שכנראה בעית כרומוזומים
בהריון הריון חשבתי כנראה זה נכון אך בהריון השני בדיקת בטא שניה היתה מעל 2000 ואז משהו השתבש חשתי כמו סכין בבטן תחתונה ותוך מס' שעות הפלה טבעית
אציין כי מזהה את ההריון יומיים לאחר הביוץ לפי תגובת הגוף כאבים עזים ברגלים ושבועיים אחריי כאביםם עזים מאזור השחלות ודקירות כמו סכין עדי כדי שלא הצלחתי לשבת
מרגישה שמשהו לא בסדר בתגובה של הגוף לא יכול להיות שמה שחשת פיסית בשבוע הינו נורמלי בתחילת הריון פשוט הרגשתי בשתי ההריונות שהגוף דוחה את ההריון.
ד"ר האם תוכל להסביר מה עליי לעשות ? בוודעות משהו לא בסדר בתגובה של הגוף
האם יתכן מצב שמערכת החיסון קשורה לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טבעית - תגובה
ד''ר רונית חיימוב-קוכמן21/05/2011הפלות חוזרות הן סיבה לברור נרחב כולל בדיקות של קרישת יתר, בדיקות גנטיות ובדיקות של מערכת החיסון.
ייתכן שיש מקום להתחיל בברור זה אצלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)