מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה הסיכויים להריון תקין ?יעל06/04/2011
18 יום אחרי שאיבה (הוחזרו 4 עוברים ):
בטא: 483
אסטדריול - 5121
פרוגסטרון 127<
בטא 15 יום אחרי שאיבה - 124* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים להריון תקין ? - תגובה
פרופ' שחר קול07/04/2011סיכוי מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהליאת06/04/2011
בסד
יש לי עצירות וכנראה המחר החזרה אחרי pgd האם אפשר לקחת נר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול07/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהימית06/04/2011
לפני 13 יום עברתי הזרעה.
היום קיבלתי מחזור.
1היש טעם לבדיקת בטא או מיותר?
2 מדוע מחזור מגיע אחרי 13 יום ולא 14?הרי הביוץ היה ביום ה14.(אוביטרל לא עבד?צטוטראייד לא עבד?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011אם זה וסת רגיל אז לא חייבים בדיקה ואם זה לא כמו תמיד אז כדאי לבדוק.
הוסת לא מגיע אחרי הביוץ בדיוק של שעון שוויצרי אלא בין 11 ל14 יום לאחר אוביטרל וזה תלוי בגורמים שונים.
תמיד אוביטרל עובד ואם לא היה ביוץ לא היה וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקהגלי06/04/2011
שלום רב ד"ר קול
עברתי שני מחזורים של IVF שכשלו ( הראשון נקלט ואחרי חודש נפל ובשני בכלל לא היתה קליטה)
רציתי לדעת אם אפשר לקחת הפסקה של חודשיים שלושה בין מחזורי טיפול ?
והאם ניתן לשלב את הטיפול ביחד עם שיטות טיפול של הרפואה הסינית ?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה - תגובה
פרופ' שחר קול07/04/2011כן, פעמיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- help, כתבתי ב-1.40 וענו לאלה שאחרייחני FSH06/04/2011
שלום. זקוקה לעזרתכם. וזה נראה שדילגו עלי בטעות וענו לאלה שכתבו אחריי....
אני בת 37 , מנסה כבר הרבה זמן להרות, יש לי FSH גבוה יחסית, 11.4
ו-SHBG גבוה.
אני אשמח לכל אינפורמציה לגבי מה הסיכוי להרות כך ומה הטיפול המומלץ במקרה כזה? (כששאלתי את הרופא הוא השיב "אין מה לעשות, תיכנסי למכונת זמן ותחזרי לגיל 20"...)
והכי חשוב - האם הורמונים יכולים לעזור במקרה זה או שאין קשר?
לאחרונה רופא פריון בקופ"ח נתן לי איקקלומין וזריקה אחת של הורמון . קודם המחזור והביוץ היו קבועים. אבל עכשיו , אחרי הטיפול ההורמונאלי, המחזור איחר ביותר מעשרה ימים וכשהוא הופיע זה היה ליום אחד. אני לא בהריון, למרות האיחור, ואני חוששת שההורמונים שיבשו את המחזור והשאלה מה אתם ממליצים לעשות עכשיו?
שאלתי היא: האם איקקלומין ואוביטרל עלולים לגרום לשיבוש או איחור במחזור?
האם זה חלק מהתופעות הצפויות?
האם בגלל הערכים הגבוהים שציינתי מומלץ על טיפול בהורמונים או טיפול אחר?
תודה רבה , חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר help, כתבתי ב-1.40 וענו לאלה שאחריי - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/20111. קודם כל תשאלי את הרופא לגבי מכונת הזמן היכן היא נמצאת והאם הקופה משתתפת במימון או זה פרטי.
2. הטיפול באיקכלומין היה מיותר ושיבש לך את המחזור.
3.יש לחזור על בדיקת ה FSH וגם להשוותו ל E2 בוסת.
4.אם ה FSH מוגבר כדאי לבצע טיפולי הפריה חוץ גופית ולראות איך זה הולך ואיך התוצאות לפני שנגיד לך איך להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. למה הכוונה ב-E2?
חני FSH06/04/2011המון תודה.
רק שאלה קטנה אחרונה:
עשיתי בדיקה שוב ל-FSH . אך מה זה אמר להשוותו לE2 בוסת?
שנית, נאמר לי שהערך של FSH -11.4-12 הוא גבולי, לא מאוד גבוה, האם לדעתך זה גבולי לכניסה להריון, או שעדיף להתייאש מנסיונות טבעיים ולעבור מיד להפרייה חוץ גופית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. למה הכוונה ב-E2? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011הערך חייב להיות בהשוואה לרמת הורמון האסטרוגן בוסת.
אם רמת האסטרוגן=E2 נמוכה אז התוצאה היא גבולית ואפשר לנסות גם בזריקות והזרעה ל 2 עד 3 טיפולים ואם לא הולך אז להפריה.
אנחנו מגבילים טיפול ולא מטפלים ב FSH גבוה מ 20 .
אם מספר טיפולי הפריה ,נומר כ 4 אין הריון ורמות FSH מעל הנורמה עוברים לתרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ואם רמת הE2 היא 280? זה גבוה?
חני FSH06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מומלץ לקחת כרגע primolutnor?
חני FSH06/04/2011שלום, ועוד שאלה אחרונה בהחלט.
עכשיו כשהמחזור ממאן לבוא,הרופא ממכונת הזמן המליץ לי לקחת PRIMOLUT NOR כדי להחזיר ולהסדיר את המחזור. האם לדעתך, לאור זה שהאיקקלומין שיבש אותו, כדאי ליטול את הכדור או לחכות שהוא יתאזן באופן טבעי?
פשוט עכשיו אחרי הנזק של האיקקלומין, אני קצת חוששת להכניס עוד חומרים לגוף שאינם נחוצים , מחשש שגם הם ישבשו את המעט שעוד תקין שם.
אינספור תודות על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מומלץ לקחת כרגע primolutnor? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011כדאי להתחיל גלולות ל 12 עד 14 יום ואז לקבל וסת ולהתחיל בזריקות הורמונליות והזרעה ולראות איך זה הולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות ששכחו לענות ודילגו עלי?חני FSH06/04/2011
וענו לשאלות שהופיעו אחריי. מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות ששכחו לענות ודילגו עלי? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםקורל8206/04/2011
שלום לכולם,
ביום א' ב-3/4/2011 שאבו לי 10 ביציות.
ביום ג' ב-5/04/2011 החזירו לי לחלל הרחם 4 עוברים תקינים בני יומיים..
3 מהם בעלי 2 תאים.
1 עם 4 תאים..
והכמות זרע של בעלי היא 200 אלף למילילטר.
לאחר ההחזרה ואני נוטלת 3 פעמים ביום אנדומטרין,
ברצוני לדעת מה הסיכויים להיריון? והאם החלוקה של התאים של העוברים תקינה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011החלוקה של העוברים תקינה וההצלחה תלויה בגיל.
בגיל צעיר נעה סביב ה35%.לפעמים אף יותר וזה תלוי בהרבה גורמים.
בגיל מבוגר פחות. בגיל 40 10%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטון - דר קולנועה06/04/2011
שלום רב
אני אמורה לעבור שבוע הבא תרומת ביציות בחו"ל .
אחרי פיפל הרופא המטפל בי החליט שאני צריכה גסטון כי אין ספיגה של הפרוגסטרון בנרות (אוטראגסטן)
אני הבנתי שאין להשיג יותר גסטון בארץ !!!
מה אמורות בנות מכבי לעשות במקרה שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון - דר קול - תגובה
פרופ' שחר קול06/04/2011אין גסטון בארץ, ללא קשר לקופה.
פיפל לא קובע רמת ספיגה של פרוגסטרון.
אפשר לנסות אנדומטרין.
אפשר להשתמש בפרוגסטרון רטרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכויאור06/04/2011
שלום רב ,
רציתי לדעת לכמה זמן סינרל מדכא את המערכת ? האם גם ל-3 חודשים כמו דקא ?
אם עושים הרבה פרוטוקולים ארכים עם מדכאים כמו דקא וסינרל האם בטווח הארוך זה יכול לעשות דיכוי כל כך עמוק שהגוף לא יגיב טבעי -בלי הורמונים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכוי - תגובה
פרופ' שחר קול06/04/2011סינרל הוא קצר טווח. פעילותו פגה בתוך כשבועיים.
שימוש חוזר בו לא יקלע המערכת לדיכוי קבוע לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריון IVFרבקה06/04/2011
בס"ד
שלום
תאריך וסת אחרון: 4/2/11
תאריך שאיבה: 24/2/11
תאריך החזרה 27/2/11
לפי הנתונים האלה באיזה שבוע הריון אנו נמצאים כרגע? ומתי מומלץ לבצע שקיפות עורפית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע הריון IVF - תגובה
ד''ר דוד ישי06/04/2011שלום
מתחילים לחשב את גיל ההריון מ 14 יום לפני השאיבה.
את השקיפות עדיף לעשות בשבוע 12-13* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי זקיקים במהלך טיפולרונית06/04/2011
שלום
אני בטיפול ראשון IVF, התחלתי דקפפטיל לפני 3 שבועות, 6 ימים של גונל F ולפני יומיים הוחלף למנוגון 1.5 קפסולה.
בבדיקת U.S הבוקר נצפו כ-15 זקיקים בכל שחלה, רובם בקוטר של 12,13 מ"מ.
שאלותי: האם אין סיכון להמשך טיפול עם כ"כ הרבה זקיקים?
והאם עלולים לבטל שאיבה או החזרה עקב ריבוי הזקיקים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי זקיקים במהלך טיפול - תגובה
בשלב זה עדיין לא , אבל זו בהחלט אפשרות. חשוב להמשיך לעקוב בקפדנות אחרי גדילת הזקיקים ורמת ההורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר שאיבת ביציותפאי06/04/2011
באם אני עושה שאיבת ביציות וללא החזרה. כמה זמן אחרי השאיבה אני אמורה לקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר שאיבת ביציות - תגובה
10-14 יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםלאה06/04/2011
שלום רב רציתי לדעת אייך מחשבים בידיוק את גיל ההריון לאחר החזרת עוברים מוקפאים ההחזרה היית ב 17/03/11 באיזה שבוע אני נימצאת???
תודה רבה ויום ניפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
אם העוברים בני יומיים , מתחילים לספור מ 16 יום לפני ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקיםאאא06/04/2011
בורקר טוב,
תוך כמה זמן מתחילת הזרקת גונאל בכמות שך 187.5 צריכים להתפתח זקיקים?
אני יודעת שזה תלוי אישה וכו'.... אך אולי למרות זה ניתן לדעת בערך.... אני כבר חסרת סבלנות......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים - תגובה
לא ניתן לחזות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון אחרי החזרהמירי06/04/2011
רציתי לדעת אם העישון פוגע בהפריה אני אחרי החזרה של2 עוברים ואני מעשנת רציתי לשעת אם זה פוגע למרות שהתחלתי להפחית בסיגריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון אחרי החזרה - תגובה
יש לעישון פוטנציאל לפגיעה בסיכוי להרות ובעובר בהריון. עדיף להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)