מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מותר לקחת שני כדורי לקסעדין?פרופ` דוד בידר11/04/2011
שלום לכולם
האם מותר לקחת 2 כדורי לקסעדין (משלשלים) עקב עצירות כרונית במהלך טיפולי פוריות?
(אלה הכדורים היחידים שעוזרים לי, טיפול טבעי לא עוזר).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםקרן11/04/2011
שלום
בת 32 ואחרי 2 IVF כושלים ובכל טיפול מספר קטן של זקיקים (עד 5)
נמצאת במהלך טיפול IVF שלישי - מקבלת 4 אמפולות של מנוגון (החל מיום 5 למחזור) והתחלתי צטרוטייד
יום 11 למחזור (6 ימים עם מנוגון ו-3 ימים עם צטרוטייד) - נצפו 3 זקיקי בצד שמאל: 15, 15, 16 ובצד ימין: 16 ועוד שלושה בגודל 13 -----סכ"ה 7 זקיקים
שאלתי:
1. מה הסיכוי שהזקיקים בגודל 13 יגדלו ויגיעו לגודל 17 + המתאים לביוץ?
2. האם הוספת 75 יח' גונל בנוסף למנוגון יסייע בפיתוח הזקיקים הקטנים?
3. האם ייתכן והשאיבה תעשה ביום ה- 17 למחזור? אם כן, האם זה יפגע בזקיקים הגדולים?
מקוה לבשורות טובות ב"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/20111. סיכוי טוב. יש לזכור כי גם זקיק של 13 ממ יכול להניב ביצית תקינה ובשלה!!
2. חסר משמעות
3. יום המחזור לא קובע. רק קוטר הזקיקים ובדיקות הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןאמא11/04/2011
*** האם רמה של 44.5 פרוגסטרון, 14 יום לאחר החזרת עוברים [ בטא מעל 300 ],
מ ס פ י ק ה - כדי לשמור על ההריון ??
למה הדיעה של הרופאים לא אחידה ואיזה רופא צודק,
זה הדוחף גסטון, או זה האומר שהגסטון מיותר !?
נניח ולא אזריק גסטון ........
הכל יהא טוב ווהריון ימשיך תקין !?
מבולבלת ומפחדת .... כתבו לי בבקשה מהי הרמה התקינה של פרוגסטרון ואסטרדיול, בתחילת ההריון וגם בהמשך !!!
תרגיעו אותי בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011הרמה מעל הנורמה וגסטון מיותר ועם הזמן יעלם מהשוק.
גם בלי תמיכה ההריון שלך ימשיך בסדר ולכן התמיכה המספקת צריכה להיות נרות או כדורים בהחדרה לנרתיק. לא צריך לבדוק רמות פרוגסטרון בדם.
את יכולה להיות רגועה כי אם ההריון תקין או יתפתח ללא קשר לתמיכות השונות ולפי הבטא זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגסטון אינו מיותר
yael11/04/2011נכון שרוב השנים אינן זקוקות לו, אבל יש נשים שבשבילן הוא הכרחי.
אני מקבלת מחזור 8 ימים אחרי הביוץ ללא גסטון, ורק לאחר שהתחלתי להשתמש בגסטון המחזור לא הקדים ולאחר 2 נסיונות איתו הצלחתי להרות.
זו ממש חוצפה שקופות החולים מוציאות אותו משימוש משיקולים כלכליים בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגסטון אינו מיותר - תגובה
פרופ' שחר קול11/04/2011היצרן באנגליה הפסיק היצור.
לקופות השונות אין שליטה על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגסטון אינו מיותר - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011המחזור לא יקדים גם אם תקחי את הפרוגסטרון וגינלי, הספיגה יותר טובה והיעילות יותר גבוהה.
זה שהרית תחת גסטון לא אומרת שלא היית מצליחה גם בלעדיו.
הגסטון לא נספג טוב כמו הפרוגסטרון הנרתיקי.
זה שמשתמשים גם בגסטון וגם וגינלי זה בכלל מיותר לחלוטין.
לכל מזריקות הגסטון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים
אמא11/04/2011יעל שכתבה את דעתה - זו אינה אני.
אני - מ ס כ י מ ה - עימכם לחלוטין !!!!
הידד לשחרור מהגסטון ושחרור מהפחד שמא חס ושלום ...
הכל טוב ברוך ה'.
המון תודה לפרופ' בידר היקר, ולד'ר קול היקר.
גם פרופ' זיידמן ענה לי :
המחקרים מורים שרמות הפרוגסטרון ברחם, כאשר משתמשים בתמיכה וגינלית,
גבוהים פי 10 מאשר בדם. אין משמעות רבה לרמות בדם.
ת ו ד ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011זה לא נכון לענות בפורום ולהדגיש מאמרים.
רופאים העובדים בשטח הפיריון שנים צריכים לדעת מה לענות ולא
להגיד שיש X מאמרים.
זה יוצר אצלי אסוציאציה של חוכמולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כל כך לא קשור
yael13/04/2011את מי מעניין רמות הפרוגסטרון ברחם אצל הנשים שבמחקר כאשר נרות וגינליים לא מצליחים להחזיק אצלי את רירית הרחם?
כל הרעיון של התמיכה הוגינלית הוא לשמור על רירית הרחם שלא תתפרק לפני הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה פשוט לא נכון
yael13/04/2011נרות וגינליים דוחים לי את תחילת המחזור ליום תשיעי לאחר הביוץ (או השאיבה) במקום ביום השמיני, וזה ממש לא מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תמיכת גסטון - שאלה לרופא
ללא שם13/04/2011אני שבועיים וחצי אחרי תשובת בטא חיובית לאחר החזרת עוברים. (ז"א שבוע 4+3)
אני מזריקה גסטון + אסטרופם פעמיים ביו.
האם לדעתך אין צורך בתמיכה זו? האם מספיק נרות? אין ספק שיותר קל ופחות כואב...
ואני גם מעדיפה "לשמור" את הגסטון לאחר כך אם יהיה לי צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
ללא שם13/04/2011אני מבולבלת... אצלי (בטיפולי IVF) הנרות לא הספיקו, רק הגסטון החזיק תמיכה..
עכשיו אני אחרי בטא חיובית.. מחכה ל US ומזריקה גסטון. אתה אומר שאפשר בשלב זה לעבור לנרות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת להיות אמאנחמה11/04/2011
רציתי לדעת עד איזה גיל המדינה מאפשרת לי לקבל תרומת ביצית להריון ראשון. אני בת 50, מאוד רוצה להיות אמא בכל מחיר. מוכנה לעבור את כל התהליך בידיעה ברורה.
תודה לכל אלה שיעזרו לי לקבל את כל האנפורמציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת להיות אמא - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011המדינה עד גיל 54.
קופת החולים עוזרת במימון עד גיל 51.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות בזמן הנקהנעה תמיר10/04/2011
שלום רב,
אני מניקה כשנה וחצי, כרגע הנקה חלקית ביותר (פעם- פעמיים ביום)
מקבלת מחזור סדיר החל מ 7 חודשים לאחר הלידה
(ההריון היה ספונטני - הצלחה מיידית)
מעוניינת בהריון נוסף. מנסה כ 4 חודשים ללא הצלחה.
האם הפסקת הנקה תסייע בתהליך?
אם כן, תוך כמה זמן מרגע הפסקת ההנקה אהיה פוריה שוב ?
תודה,
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות בזמן הנקה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011אם יש לך וסת סדיר סימן שיש ביוץ ואת חשופה להריון.
קשה להגיד שיש בעיה כי הסיכויים להרות הוא כ 40% ולכן יש להמשיך לנסות וגם ממליץ להפסיק הנקה אולי זה יעזור.
בדרך כלל הנקה גורמת לאי ביוץ ולכן אין הריונות ברוב המיקרים כשמניקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותמרב10/04/2011
ערב טוב!
תודה רבה על המענה ועל ההשקעה!
לפני כ-60 יום וסת אחרונה לאחר נטילת דופסטון.
לקחתי איקקלומין ביום ה-5 למחזור.
ביום ה- 38 עשיתי בדיקת דם עם התוצאות הבאות:
בטא - קטן מ10
E-2 - 430
פרוגסטרון- 3.4
הובהר לי כי לא היה ביוץ , ולאחר 4 ימים נוספים נטלתי פרימולוט נור על מנת להביא את הוסת (2 כדורים ביום, לחמישה ימים).
לאחר כשבוע מסיום הנטילה (לפני כ- 4 ימים) לא הופיעה הוסת, ועשיתי שוב בדיקת דם:
בטא- נמוכה מ10
E2 - 1400
פרוגסטרון - 38
LH - 10.1
FSH - 1.1
1. האם היה ביוץ או שהפרוגס' גבוה בשל נטילת הכדורים?
2. אם לא היה ביוץ- האם הוא עתידי , ואם היה- יש סיכוי לדעת מתי היה (מס' ימים / שבוע /שבוע +)?
המון תודה רבה!
ערב נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון FSH 1.7 תודה
מרב10/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011בדרך כלל צריך גם מעקבי אולטרסאונד ואם היה זקיק או זקיקים שגדלו וכעת אין סימן שהיה ביוץ.
היות ולקחת גם פרוגסטרון אז קשה לדעת אך לדעתי היה ביוץ או שאת היית לפני ביוץ ןזאת היה אפשר לדעת לפי האולטרסאונד.
מעקב אולטרסאונד חיוני בטיפולי איקכלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםשרון10/04/2011
שלום רב,
בי"מ 3 היה לי E2 498
ב"מ 5 היה E2 508
בUS נצפתה ציסטה
נאמר לי לקחת גלולות ל-21 יום
ביום הרביעי או חמישי לגלוה (שזה היה י"מ 9)
הרגשתי כאבי מחזור והיה לי דימום חום כחצי יום
מאז הכל היה נקי.
1. האם הדימום מהציסטה?
2. האם אפשר לקצר את הגלולות ב-3 ימים ע"מ לתאם מעקב ראשון ליום חמישי/שישי? בכדי לא לפספס את החודש בחג?
אני לפני IVF ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011הדימום לא מהציסטה אך היות ולא עשית בדיקות דם באותו זמן קשה לדעת האם זה בגלל הגלולות או ירידה בהורמונים שלך. זה גם לא משנה כי הכל יסתדר בגמר נטילת הגלולות.
אפשר לקצר ב 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת פרופ' ברשותך
שרון11/04/2011תוך כמה ימים תגיע הוסת?
אני צריכה להגיע ליחדה בי"מ 2 לUS ובדיקת דם על מנת שיאשרו לי להתחיל להזריק
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת פרופ' ברשותך - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011הוסת תגיעה בין יום 3 ל7 אחרי כדור הגלולה האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםשרון10/04/2011
שלום רב,
בי"מ 3 היה לי E2 498
ב"מ 5 היה E2 508
בUS נצפתה ציסטה
נאמר לי לקחת גלולות ל-21 יום
ביום הרביעי או חמישי לגלוה (שזה היה י"מ 9)
הרגשתי כאבי מחזור והיה לי דימום חום כחצי יום
מאז הכל היה נקי.
1. האם הדימום מהציסטה?
2. האם אפשר לקצר את הגלולות ב-3 ימים ע"מ לתאם מעקב ראשון ליום חמישי/שישי? בכדי לא לפספס את החודש בחג?
אני לפני IVF ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/04/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להרות אחרי 2 לידות ו 2 הפלותמאי10/04/2011
שלום רב,
יש לי שני ילדים מהריונות טבעיים. היו לי 2 הפלות טבעיות בשבוע 8, לפני ההריון הראשון בגיל 33 ואחרי ההריון הראשון בגיל 35.
אני בת 38 ומנסה קרוב לשנה להרות ללא הצלחה.
המחזור החודשי שלי לא מסודר נע בין 28-33 יום.
ההריון השני נקלט אחרי שנה (אך היתה הפלה טבעית חצי שנה קודם)
אני מעוניינת לבצע הזרעה.
מהם השלבים לביצוע הזרעה ואיזה הורמונים מקבלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון להרות אחרי 2 לידות ו 2 הפלות - תגובה
ד''ר דוד ישי10/04/2011שלום
כדאי שתעשו בירור בסיסי לפני שתתחילי טיפול איזה שהוא . בהתאם לממצאים יוחלט איזה טיפול מתאים לך ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב בטאיעל10/04/2011
בטא 124 - 15 יום אחרי שאיבה (הוחזרו 4 עוברים)
בטא 483 - 18 יום אחרי שאיבה
בטא 1923 - 22 יום אחרי שאיבה
האם תקין ?
נאמר לי לבוא לאולטרהסאונד בעוד שבועיים.
האם לא צריך לבדוק לפני כן (למשל לוודא שההריון לא מחוץ לרחם) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב בטא - תגובה
עלית הבטא טובה. בד"כ , אם אין סיכון מוגבר להריון מחוץ לרחם , עדיף לעשות אולטרסאונד ראשון כאשר העובר כבר ניתן למדידה ורואים דופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהטלי10/04/2011
שלום, כחלק מבירור הפלות חוזרות (4) קיבלתי את התוצאות הבאות, אשמח לדעת האם תקינות:
antinuclear ab - neg
0.01 > - cardiolipin igG (ערך עליון 10)
cardiolipin igM - 1.1 (ערך עליון 7)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/04/2011הבדיקות האלה תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםליאת10/04/2011
שלום לרופאים הנכבדים
האם ייתכן שלאחר החזרה יהיו כאבי בטן בבטן התחתונה
תודה
סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים - תגובה
כן. בד"כ כאבים חלשים . אבל אם יש כאבים חזקים רצוי מאוד שתבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהליאת10/04/2011
ביום שישי החזירו לי 2 עוברים מוקפאים.
בהחזרות הקודמות הפרוטוכול שלי היה 3 אסטרופם ו-3 אנדומטרין.
מה יכולה להיות הסיבה שעכשיו אני צריכה 3 אסטרופם ו-4 אנדומטרין?
האם עליה באנדומטרין היא בשביל ליצור תמיכה חזקה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה - תגובה
כן. כנראה שבטיפול הקודם רמת הפרוגסטרון היתה נמוכה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת10/04/2011רמת פרוגרסטורון לפני החזרה היתה 2.9 האם זה נחשב נמוך?
ואם כן , האם באמת 4 אנדומטרין ביום יספקו תמיכה טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם רמת ההורמונים תקינה ?? דחוף.אמא10/04/2011
ביום 12 להחזרת עוברים : בטא 109 , וביום 14 = 326 ברוך ה'.
הורמונים :
פרוגסטרון ביום 12 = 44.41 , וביום 14 = 41.5
E2 ביום 12 = 757 , וביום 14 = 791
מדוע הפרוגסטרון בירידה ??? האם תקין ???
אני מקבלת אסטרופם 6 מ'ג ליום + אוטרגסטן 800 מ'ג ליום.
ההריון יקררררררררררר תרומת בצית.
מה עושים ???????? יש צורך בגסטון ???????????
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם רמת ההורמונים תקינה ?? דחוף. - תגובה
פרופ' שחר קול10/04/2011תקין.
ה"ירידה" חסרת משמעות.
להמשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף, דחוף, דחוף היום אוביטרל!!!גליה10/04/2011
שלום לכל הרופאים
בת 39, תגובה שחלתית ירודה FSH מעל 20 מטופלת בפרוטוקול קצר 450 מנופור(6 אמפולות) וצטרוטייד.
השאיבה מתוכננת ליום שלישי 12/4/11
להלן תוצאות בדיקת הדם מהיום:
אסטרדיול:925
פרוגסטרון 09
ממצאי אולטרסאונד:
עובי רירית 9 מ"מ
שחלה שמאלית זקיקים 24,20,12
ימנית 16 וקטנים.
לקחתי לפני שעה צטרוטייד ואמרו לי היום ב20:00 לקחת אוביטרל
והשאלה שלי היא האם לא היו צריכים להגיד לי לקחת היום גם מנופור?
כיוון שבפרוטוקול הקודם(ארוך) לקחתי דקפפטיל בצהריים ומנוגון ואוביטרל 36 שעות לפני השאיבה. מה דעתכם אני צריכה לקחת היום מנופור לאור תוצאות הבדיקות?
תודה רבה רבה ויום טוב...
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף, דחוף, דחוף היום אוביטרל!!! - תגובה
פרופ' שחר קול10/04/2011התכנית טובה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
גליה10/04/2011הבנתי נכון, אז אין צורך היום במנופור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)