מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלתיעל05/04/2011
שלום,
בת 27 ואם לשני ילדים. מנסה להינכס להריון מזה כמעט 6 חודשים. וסתות לא סדירות 6-8 שבועות, פרופיל הורמונלי ביום השני לווסת: פרולקטין- 157, LH 6.8, FSH 5.8, E2< 200, פרוגסטורון 3.8, טסטוסטרון 2.3, הידרופרוג 2.3, DHEA-S 10.2
לדברי הרופא תקין. נשלחתי למעקב ביוץ במהלכו נראו זקיקים כשהגדול הבם הגיע ל14 מ"מ וביום שישי לפני עשרה ימים התחיל דמם שהפך לווסתי מבלי שנצפה ביוץ. נעשתה בדיקת דם חוזרת: LH 16.2, FSH 6.6 והרופא המליץ על איקקלומין למשך 5 ימים מהיום החמישי של הווסת במינון של כדור אחד. היום סיימתי ליטול את האחרון.בבדיקת מקלון ביוץ היום נראה קו ביקורת ובתחילה קו נוסף חלש, לאחר כעשר דקות הקו התחזק אך היה מעט חלש מקו הביקורת.... עשיתי מעקב זקיקים היום... שחלה ימין 3 זקיקים מובילים: 10-11 מ"מ ובשחלה שמאל זקיקים קטנים מרובים ועד ממצא ציסטי צלול 11*13 מ"מ ... הטכנאית לא היתה בטוחה לפישרו. מה זה יכול להיות? האם יתכן ביוץ בשלב של 7 ימים מהווסת ולאחר שנטלתי מינון נמוך של איקקלומין? מה עושים... תודה רבה על כל העזרה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011הי למבולבלת גם אני מבולבל ולא ברור לי מה עשית.
בדיקת דם של FSH ו LH לא אומרות לי כלום רק ש רמת ה LH גבוהה ומה שהיה צריך לעשות זה אסטרוגן ופרוגסטרון בדם שנבין מה קרה.
על סמך מה התחלת את הכדורים אני לא יודע.
כל מעקב העניינים לאחר לקיחת הכדורים לא ברור לי והיה צורך במקביל לזקיקים לבצע מעקב אחרי רמות הורמונים בדם ואז להבין טוב איך הכדורים עובדים.
כעת את צריכה לבצע E2 ופרוגסטרון ואז נחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי פרוטוקולקרן05/04/2011
שלום
בת 32
שני ילדים - בת 3 ובן שנה וחצי
צילום רחם הראה שצד אחד סתום
אחרי 2 IVF כושלים - קיבלתי גונל 300 + לובריס 75 + צטרוטייד + דקסמטזון
היו לי בממוצע 5 ביציות מתוכם הופרו 3 בסבב ראשון ו- 2 בסבב שני
הרופא שינה לי פרוטוקול - החליף את הגונל ל- מונוגן במטרה להגדיל את מספר הביציות
1. האם יש סיכוי שמונוגן ישפיע חזק יותר מגונל?
2. הוסף לי גם DHEA - האם אין בעיה לקחת את זה במקביל לכל יתר התרופות (מונוגן וצטרוטייד)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי פרוטוקול - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/20111. יש סיכוי שישפיע חזק יותר, כפי שיש סיכוי שישפיע חלש יותר...ראי, זה לא סוג התרופה, הכל תלוי בשחלות שלך.
2.אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהיולה05/04/2011
שלום רב,
אני כ-11 יום לאחר החזרה
התחלתי ליטול חומצה פולית
אני מטופלת באופן קבוע באלטרוקסין
השאלה היא האם ניתן לקחת בבוקר אלטרוקסין+חומצה פולית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת החזרת עובריםסיגל05/04/2011
שלום
אני לוקחת 1 כדור אסטרופאם 3 פעמים ביום לקראת החזרת מוקפאים בפעם הראשונה.
במהלך לקיחת הכדור הנ"ל עברתי ביום ה 11 - ביום ראשון הנוכחי, בדיקת אולטראסאנד (רירית 8 מ"מ) ובדיקת דם ...ומכאן נתנו לי הוראות להמשך:
קבעו לי לבוא להחזרה ביום ראשון הבא 10.4.11, ולהמשיך לקחת כרגיל את כדורי האסטרופאם וממחר- יום רביעי, לקחת בנוסף קרינון פעמיים ביום עד ליום ההחזרה.
השאלה שלי, האם לא כדאי לעבור בהמשך, עוד בדיקת דם ואולטאסאונד לקראת סופשבוע, כדי לבדוק שאין ביוץ או לראות את מצב הרירית שמתעבה לקראת ההחזרה?
האם מיותר?
אודה להסבר, הכל עדיין חדש לי בנושא הנ"ל
סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2011הרירית בעובי תקין.
אם עד היום לא היה ביוץ -אין צורך במעקב ביוץ נוסף, שכן כבר ממחר את עומדת ליטול פרוגסטרון כתרופה.
מידע נוסף - "שאלות נפוצות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ועודפועה05/04/2011
שלום רב!
תודה על המענה!
לקחתי החל מהיום החמישי למחזור איקקלומין- כדור לחמישה ימים.
לפי ערכת ביוץ בייצתי בין היום ה18 ל-19.
ביום ה- 37 למחזור עשיתי בדיקת הריון ביתית-שלילית.
יום למוחרת- כנ"ל.
היום ה- 39 עשיתי בדיקת דם- להלן התוצאות:
חBETA-HCG <10 IU/L <10 הערות והסבר
גרף
ESTRADIOL (E-2) 420 pmol/L 420 הערות והסבר
גרף
PROGESTERONE 3.2 nmol/L
ביום ה- 41 התחלתי ליטול פרימולוט נור על מנת לגרום למחזור (הבנתי שלא היה כלל ביוץ) - 2 כדורים למשך חמישה ימים.
כיום, 5 ימים לאחר הפסקת הכדורים- ועדיין לא קיבלתי מחזור.
האם יתכן הריון למרות רמות ההורמונים בבדיקת הדם?
אני לא מבינה מה קורה...
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מהבוקר, מקפיצה...
פועה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חושבת שאני משתגעת - עזרתכם!!דורית05/04/2011
שלום - מקווה שתוכלו לעזור...
לאחר 3 הפלות טבעיות (2 הריון ספונטני ואחת לאחר IVF) - זה יכול להסביר אולי את המצוקה הנוראית וחוסר השקט (בלשון המעטה).
לאחר החזרת 3 מוקפאים.
יומיים לפני בדיקת הבטא הופיעו הפרשות חומות צהובות ויום לאחר מכן גם דימום בניגוב (פעם אחת). מאז, קיימות הפרשות חומות (דם ישן) מעטות אך כל הזמן (ניתן לומר כי לפחות פעם ביום בניגוב).
בדיקת בטא ראשונה נערכה ביום ה 15 להחזרה ונתקבל ערך של - 517 (פרוג' 63, אסט' 995).
ביום 17 להחזרה - בטא 1206, פרוג' 73, אסט' 995.
ביום 21 להחזרה נצפה שק הריון ותוצאות בדיקת הדם - בטא 4,200, פרוג' 63, אסט' סביב 900.
ביום א' האחרון (שבוע 6+2) נצפה דופק עוברי באולטרסאונד.
בהריונות שנפלו חשתי גודש בחזה כבר בתחילת ההריון והרופא שלי שואל אותי אם אני חשה עייפות, גודש בחזה, בחילות... - התשובה היא "לא" גורף (ואם היו הייתי מזהה אותן מיד ... ממש אין שום תחושה!!) אין לי אף אחת מהתופעות האלה וכיוון שחשתי אותן בעבר זה מלחיץ אותי ששוב ההריון לא בסדר. זאת, בנוסף להפרשות החומות שלא פוסקות מביא אותי לחשוב כי גם עכשיו אין סיוכי להריון.
מבקשת לדעת מה יכול להיות פשר ההפרשות והאם זה דבר שכיח בתחילת הריון? אגב, ביררתי עם הרופא לגבי תמיכה פרוגסטרונית (שלא קיבלתי בכלל כי ההחזרה הייתה על בסיס מחזור טבעי) והוא אמר כי אם אין ממש דימום, זה מיותר. האם כך?
עוד מבקשת לדעת האם חוסר "תחושות הריון" בשלב זה עדיין הגיוני?
האם בדיקת דם לבטא, פרוג', אסט, יכולה לתת תמונה בנוגע לתקינות ההריון בשלב זה (אולי אם אין עליה בבטא... יש ירידה בפרוג' וכו')?
אנא עזרתכם!!
סליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושבת שאני משתגעת - עזרתכם!! - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2011ההורמונים טובים מאוד.
יש דופק עוברי.
יש סיכוי להמשך תקין, למרות חוסר התחושות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בקשר להפרשות ???????
דורית05/04/2011לא נעניתי לגבי נושא זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בקשר להפרשות ??????? - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2011ההפרשת לא מעידות על ההמשך, לכן יש להמשיך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ...
דורית05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה פרופ' בידר.חסויה05/04/2011
עדכונים בקרוב, מקווה שהטיפול יצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
דורון06/04/2011אנחנו ויתרנו על p.g.d אפילו שהרופאים מאוד כעסו עלינו ואשתי נקלטה עם תאומים אנחנו עושים סיסי שליה לבדוק שהכל בסדר עם העוברים אז אני ממליץ לך לעשות כמונו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דורון
חסויה06/04/2011לצערי אנחנו עדיין זקוקים ל IVF עקב בעיית זרע.
כמה טיפולים של PGD עברתם סה"כ? היכן ביצעתם?
אנחנו באיכילוס, סה"כ טיפול אחד עד כה ועכשיו בסבב השני.
בהצלחה עם התשובות של הסיסי שיליה, בשורות טובות אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעלפותטלי05/04/2011
שלום,
אני 6 ימים אחרי החזרת עוברים טריים. פעם ראשונה עם קלקסן מיום ההחזרה בשל 4 הפלות חוזרות.
היום עשיתי בדיקת דם שמיד אחריה צנחתי ולפני כן היה קצת קשה להוציא לי דם. נראה שהדם דווקא היה סמיך, איך ייתכן שאחרי 6 הזרקות של קלקסן הוא לא דליל?
חוץ מזה מה יכול להיות פשר ההתעלפות (לא ממש נפלתי אלא הרגשתי כמו הרגע שלפני, בלאק ורק אחרי שנשכבתי כמה דקות חזרתי לעצמי). יכולה להיות ירידה בלחץ דם בתחילתו של הריון אולי??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלפות - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2011להתעלפות אין קשר להריון אפשרי.
קלקסן נקרא "מדלל" דם, אך למעשה הוא לא מדלל דבר, אלא רק מונע קרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותסינדרלה05/04/2011
שלום !
אני פונדקאית מיועדת ורציתי לשאול מס' שאלות :
בחודש שעבר הייתי אמורה לעשות החזרה - לקחתי פרוגינובה ונרות אוטרגסטון 300 מ"ג 3 פעמים ביום , עקב הפרשה דמית יום לפני המחזור ביטלו את ההחזרה . בהנחיית האחיות הפסקתי את הכדורים והנרות וקיבלתי מחזור - לאחר 3 ימים מקבלת המחזור עשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם - באולטרסאונד נמצאה רירית בעובי 10 מ"מ חזרתי על הדיקה ביום ה7 למחזור - ואלה תוצאותיה - עובי רירית 8 מ"מ ברירית נצפה אזור היפואקוגני נוזלי בגודל 6*3 מ"מ לא נראה הד קו האמצע .
שחלות: ימנית - נצפו זקיקים קטנים + זקיק בקוטר 9.5 מ"מ שמאלית : נצפו זקיקים קטנים + זקיק בקוטר 9 מ"מ .
יש לציין כי אין לי בן זוג ומאז שהתחלנו את כל התהליך לא קיימתי יחסים ...
יש לי ילדה בת 7 ומאז לא נכנסתי להריון , המחזור שלי סדיר ונמשך בד"כ 3-4 ימים .
בבדיקות שלפני הוועדה (לפני בערך 8 ח') עובי רירית היה 18 מ"מ באמצע המחזור ולא נצפה שום נוזלים או אזורים נוזליים למינהם (עובדה שעבר בוועדה ....)
קבעתי את ההיסטרוסקופיה אבחנתית לשבוע הבא אבל אני ממש בלחץ ...
מה זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מק פיצה את ההודעה ....
סינדרלה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שעונים לי?
סינדרלה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011הבנתי מה קרה ולדעתי ההיסטרוסקופיה מיותרת.
הדימום היה עקב הפרוגינובה והייתי עושה פרוטקול אחר לאחר לקיחת גלולות.
ציינת רק את האולטרה-סאונד בלי תוצאות בדיקות הדם שיש לזה חשיבות.
לגבי היחסים לא הבנתי כי ציינת שאין בן זוג ושלא קיימת יחסים. אז אם אין בן זוג איך את רוצה שיהיה אפשר לקיים יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
סינדרלה05/04/2011הבדיקות דם:
30.3 - אסטרדיול - 151 PMOL/L
פרוגסטרון - 1.5 NMOL/L
03/04 - אסטרדיול - 160 PMOL/L
פרוגסטרון - 1.3 NMOL/L
הסיבה שבגללה הפנו אותי להיסטרוסקופיה היא הנוזל ההיפוגלוקני שיש ברחם , שלא נראה הד קו האמצע ושביום ה7 למחוזר הררית היתה עבה מידי ...
אני קצת במתח לגבי הגוש נוזל הזה מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פר' בידר בתגובה הקודמת כתבתי
סינדרלה06/04/2011שאלה אם תוכל להתייחס אליה ....
תודה רבה על הקדשת הזמן !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011הבדיקות מראות שלא היו תהליכי ביוץ.
הנוזל יעלם מעצמו ולא צריך היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיותאיריס04/04/2011
שלום
האם לפני בדיקות קרישיות צריך להיות בצום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה ומפוחדת...yam yam04/04/2011
היי,
אחרי טיפול הפריה,החזרת עוברים לפני 9 ימים.לא עמדתי בפיתוי ועשיתי בדיקת הריון ביתית(מקלון הזהב)יצא שלילי.
מישהי יודעת ויכולה לשמח אותי שעדיין יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשה ומפוחדת... - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011זה עדיין לא אומר אך אם תעשי עוד יומיים תדעי בודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
yam yam05/04/2011בדיקת דם?או שאפשר גם בדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011אפשר גם ביתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור תוצאת HCGריטה04/04/2011
שלום,
ביצעתי בדיקת דם להריון לאחר הזרעה וזו התוצאה שקיבלתי:
HCG QUANT.(S)= 0.36 IU/L
האם זה אומר שאני לא בהריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור תוצאת HCG - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011את לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ביום ה -15יעל04/04/2011
בטא ביום ה - 15 לשאיבה - 124 (הוחזרו 4 עוברים).
תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ביום ה -15 - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011יכול להיות וצריך לראות איך ממשיכה העליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור ואגיסטןורד04/04/2011
שלום רב. אני בטיפול לפני IVF כבעוד שבוע ומקבלת כרגע 6 מנופור .ביום.
לפני יומיים סיימתי לקחת אנטיביוטיקה ויש לי דלקת בנרתיק.
האם מותר לשים נרות אגיסטן למשך 3 הימים הבאים במקביל לטיפול במנופור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור ואגיסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאאא04/04/2011
שלום,
נמצאת בטיפול ivf כמעט שלושה שבועות מזריקה דקפפטיל, ומיום רביעי שעבר התחלתי גונאל אף 150 וחצי דקפפטיל. היום עשיתי א.ס שהראה שיש הרבה זקיקים קטנים והרירית 7.8 . אסטרודיול קטן מ200 והפרוגסטרון 0.9 האם זה הגיוני? ומדוע אין תגובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011או שהכמות של הגונל פ לא מספיקה או שהשחלה לא מגיבה כי אין ביציות.
אם הפרופיל תקין ואת צעירה זה קרוב לודאי בגלל המינון.
אם את בגיל מבוגר והפרופיל לא תקין אז זה בגלל השחלות.
דבר אחר, אם רואים הרבה זקיקים ואת צעירה וההורמונים שלך תקינים יכול להיות בעיה בזריקות ואז תחליפי הזריקות בחדשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אאא04/04/2011ראשית תודה על המענה המהיר,
אני בת 28. יש לי שחלות פוליציסטיות . הפרופיל ההורמונלי תקין וגם צילום רחם. יש לי ילדה בת שלוש וחצי מהריון טבעי.
בעיקרון, כמה זמן יכול לקחת מתחילת ההזרקות של גונאל עד השאיבה. מהיום אזריק 175.5, רק לא מבינה למה אני צריכה להזריק גם דקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011קודם כל לפני שמתחילים טיפול היית צריכה להבין היטב מהרופא המטפל מהו הטיפול ומדוע את מזריקה את מה שאת מזריקה.
תפקיד הדקפפטיל הוא לדכא את הפרשת ההורמונים שלך על מנת שלא יהיה ביוץ פתאומי ובמקביל שולטים בשחלה על ידי הזרקת הורמונים מבחוץ.
השאיבה תתבצע כאשר השחלה תגיב ויגדלו זקיקים לגודל 18-20 מ"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)