מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תודה פרופ' בידר.חסויה05/04/2011
עדכונים בקרוב, מקווה שהטיפול יצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
דורון06/04/2011אנחנו ויתרנו על p.g.d אפילו שהרופאים מאוד כעסו עלינו ואשתי נקלטה עם תאומים אנחנו עושים סיסי שליה לבדוק שהכל בסדר עם העוברים אז אני ממליץ לך לעשות כמונו בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דורון
חסויה06/04/2011לצערי אנחנו עדיין זקוקים ל IVF עקב בעיית זרע.
כמה טיפולים של PGD עברתם סה"כ? היכן ביצעתם?
אנחנו באיכילוס, סה"כ טיפול אחד עד כה ועכשיו בסבב השני.
בהצלחה עם התשובות של הסיסי שיליה, בשורות טובות אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעלפותטלי05/04/2011
שלום,
אני 6 ימים אחרי החזרת עוברים טריים. פעם ראשונה עם קלקסן מיום ההחזרה בשל 4 הפלות חוזרות.
היום עשיתי בדיקת דם שמיד אחריה צנחתי ולפני כן היה קצת קשה להוציא לי דם. נראה שהדם דווקא היה סמיך, איך ייתכן שאחרי 6 הזרקות של קלקסן הוא לא דליל?
חוץ מזה מה יכול להיות פשר ההתעלפות (לא ממש נפלתי אלא הרגשתי כמו הרגע שלפני, בלאק ורק אחרי שנשכבתי כמה דקות חזרתי לעצמי). יכולה להיות ירידה בלחץ דם בתחילתו של הריון אולי??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעלפות - תגובה
פרופ' שחר קול05/04/2011להתעלפות אין קשר להריון אפשרי.
קלקסן נקרא "מדלל" דם, אך למעשה הוא לא מדלל דבר, אלא רק מונע קרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותסינדרלה05/04/2011
שלום !
אני פונדקאית מיועדת ורציתי לשאול מס' שאלות :
בחודש שעבר הייתי אמורה לעשות החזרה - לקחתי פרוגינובה ונרות אוטרגסטון 300 מ"ג 3 פעמים ביום , עקב הפרשה דמית יום לפני המחזור ביטלו את ההחזרה . בהנחיית האחיות הפסקתי את הכדורים והנרות וקיבלתי מחזור - לאחר 3 ימים מקבלת המחזור עשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם - באולטרסאונד נמצאה רירית בעובי 10 מ"מ חזרתי על הדיקה ביום ה7 למחזור - ואלה תוצאותיה - עובי רירית 8 מ"מ ברירית נצפה אזור היפואקוגני נוזלי בגודל 6*3 מ"מ לא נראה הד קו האמצע .
שחלות: ימנית - נצפו זקיקים קטנים + זקיק בקוטר 9.5 מ"מ שמאלית : נצפו זקיקים קטנים + זקיק בקוטר 9 מ"מ .
יש לציין כי אין לי בן זוג ומאז שהתחלנו את כל התהליך לא קיימתי יחסים ...
יש לי ילדה בת 7 ומאז לא נכנסתי להריון , המחזור שלי סדיר ונמשך בד"כ 3-4 ימים .
בבדיקות שלפני הוועדה (לפני בערך 8 ח') עובי רירית היה 18 מ"מ באמצע המחזור ולא נצפה שום נוזלים או אזורים נוזליים למינהם (עובדה שעבר בוועדה ....)
קבעתי את ההיסטרוסקופיה אבחנתית לשבוע הבא אבל אני ממש בלחץ ...
מה זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מק פיצה את ההודעה ....
סינדרלה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שעונים לי?
סינדרלה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011הבנתי מה קרה ולדעתי ההיסטרוסקופיה מיותרת.
הדימום היה עקב הפרוגינובה והייתי עושה פרוטקול אחר לאחר לקיחת גלולות.
ציינת רק את האולטרה-סאונד בלי תוצאות בדיקות הדם שיש לזה חשיבות.
לגבי היחסים לא הבנתי כי ציינת שאין בן זוג ושלא קיימת יחסים. אז אם אין בן זוג איך את רוצה שיהיה אפשר לקיים יחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
סינדרלה05/04/2011הבדיקות דם:
30.3 - אסטרדיול - 151 PMOL/L
פרוגסטרון - 1.5 NMOL/L
03/04 - אסטרדיול - 160 PMOL/L
פרוגסטרון - 1.3 NMOL/L
הסיבה שבגללה הפנו אותי להיסטרוסקופיה היא הנוזל ההיפוגלוקני שיש ברחם , שלא נראה הד קו האמצע ושביום ה7 למחוזר הררית היתה עבה מידי ...
אני קצת במתח לגבי הגוש נוזל הזה מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פר' בידר בתגובה הקודמת כתבתי
סינדרלה06/04/2011שאלה אם תוכל להתייחס אליה ....
תודה רבה על הקדשת הזמן !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... - תגובה
פרופ` דוד בידר06/04/2011הבדיקות מראות שלא היו תהליכי ביוץ.
הנוזל יעלם מעצמו ולא צריך היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישיותאיריס04/04/2011
שלום
האם לפני בדיקות קרישיות צריך להיות בצום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה ומפוחדת...yam yam04/04/2011
היי,
אחרי טיפול הפריה,החזרת עוברים לפני 9 ימים.לא עמדתי בפיתוי ועשיתי בדיקת הריון ביתית(מקלון הזהב)יצא שלילי.
מישהי יודעת ויכולה לשמח אותי שעדיין יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשה ומפוחדת... - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011זה עדיין לא אומר אך אם תעשי עוד יומיים תדעי בודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
yam yam05/04/2011בדיקת דם?או שאפשר גם בדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011אפשר גם ביתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור תוצאת HCGריטה04/04/2011
שלום,
ביצעתי בדיקת דם להריון לאחר הזרעה וזו התוצאה שקיבלתי:
HCG QUANT.(S)= 0.36 IU/L
האם זה אומר שאני לא בהריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור תוצאת HCG - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011את לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ביום ה -15יעל04/04/2011
בטא ביום ה - 15 לשאיבה - 124 (הוחזרו 4 עוברים).
תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ביום ה -15 - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011יכול להיות וצריך לראות איך ממשיכה העליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור ואגיסטןורד04/04/2011
שלום רב. אני בטיפול לפני IVF כבעוד שבוע ומקבלת כרגע 6 מנופור .ביום.
לפני יומיים סיימתי לקחת אנטיביוטיקה ויש לי דלקת בנרתיק.
האם מותר לשים נרות אגיסטן למשך 3 הימים הבאים במקביל לטיפול במנופור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור ואגיסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאאא04/04/2011
שלום,
נמצאת בטיפול ivf כמעט שלושה שבועות מזריקה דקפפטיל, ומיום רביעי שעבר התחלתי גונאל אף 150 וחצי דקפפטיל. היום עשיתי א.ס שהראה שיש הרבה זקיקים קטנים והרירית 7.8 . אסטרודיול קטן מ200 והפרוגסטרון 0.9 האם זה הגיוני? ומדוע אין תגובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011או שהכמות של הגונל פ לא מספיקה או שהשחלה לא מגיבה כי אין ביציות.
אם הפרופיל תקין ואת צעירה זה קרוב לודאי בגלל המינון.
אם את בגיל מבוגר והפרופיל לא תקין אז זה בגלל השחלות.
דבר אחר, אם רואים הרבה זקיקים ואת צעירה וההורמונים שלך תקינים יכול להיות בעיה בזריקות ואז תחליפי הזריקות בחדשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אאא04/04/2011ראשית תודה על המענה המהיר,
אני בת 28. יש לי שחלות פוליציסטיות . הפרופיל ההורמונלי תקין וגם צילום רחם. יש לי ילדה בת שלוש וחצי מהריון טבעי.
בעיקרון, כמה זמן יכול לקחת מתחילת ההזרקות של גונאל עד השאיבה. מהיום אזריק 175.5, רק לא מבינה למה אני צריכה להזריק גם דקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011קודם כל לפני שמתחילים טיפול היית צריכה להבין היטב מהרופא המטפל מהו הטיפול ומדוע את מזריקה את מה שאת מזריקה.
תפקיד הדקפפטיל הוא לדכא את הפרשת ההורמונים שלך על מנת שלא יהיה ביוץ פתאומי ובמקביל שולטים בשחלה על ידי הזרקת הורמונים מבחוץ.
השאיבה תתבצע כאשר השחלה תגיב ויגדלו זקיקים לגודל 18-20 מ"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותשלי04/04/2011
ד"ר שלום רב
לפני כחודש FSH 10.6
LH 8.3
ESTRADIOL 42
לפני שבוע בדיקות חוזרות FSH 7.2
LH 3.3
ESTRADIOL 33
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות הורמונליות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011אם זה נעשה בוסת זה בסדר.
אם לא היה וסת מהבדיקה הראשונה לשניה אז אין ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור הפלות חוזרותדניאלה04/04/2011
אני לאחר שני הפלות תוך שנה אחת,הפלה אחרונה לפני 3 שבועות,BLIGHTED OVUM ד של שני שקי הריון-מהחזרת מוקפאים
הפלה שניה מהריון עצמוני בעקבות הפסקת דופק
יש לי ילד בן שנתיים + מהפרייה.
קבלתי מרופא המשפחה הפניה לברור קרישיות יתר,רופא נשים לא מצא לנכון להתחיל ברור
האם אפשר לפנות בכל זאת למררפאה המטולוגית?האם כדאי?(רופא הנשים אמר שזה מטרד לא קטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור הפלות חוזרות - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011בשלב זה לא צריך המטולוגיה .
תעשי קרישיות ונגיד לך מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
דניאלה04/04/2011קרישיות -אתה מתכוון לבדיקות הפשוטות של ptt?
או לכל הפקטורים?
רופא המשפחה לא כל כך יודע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011יש סט של בדיקות שנקראות בדיקת טרומבופיליה ואם רופא המשפחה לא יודע אז יש לפנות להמטולוג או גינקולוג שכן יודע.זה לא הבדיקות שכתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר
דניאלה08/04/2011יש לי תור להמטולוג למאי,
בנתיים נתן לי הגניקולוג את הבדיקוות הבסיסיות של תפקודי קרישה,
האם זה יתן איזושהי אינדיקציה?
האם אוכל לחזור לטיפולים בקרוב?
(יש לי עוד 7 מוקפאים,ואני רוצה מאוד כבר בהריון חדש כמובן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/04/2011הבדיקות הבסיסיות לא מספיקות ואני לא מבין ,אלא אם את בקופת חולים כללית, שיש בעיה לעשות זאת דחוף.
בכל אופן אם את רוצה להחזיר מוקפאים הייתי מוסיף קלקסן לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר-תשובה ושאלות
דניאלה08/04/2011כן אני בקופ"ח חולים כללית,כל אחד מפנה אותי לגורם אחר...
הייתי מעוניינת אם כן לקבל מרשם לקלקסן,
האןלאור העובדה שאני מתוזזת כך לאן אתה ממליץ לי לפנות?
האם הסיכוי שמדובר בבעיה בקרישיות הוא גבוה?יש לי גם שנץ לאורך צוואר הרחם שיש שסוברים שהוא גם הסיבה להפלות,אך אין שום הוכחה לכך והומלץ לי לעשות תפר מקדונלד בהריון בשבוע 12 ,בכל זאת יש סיכוי שההפלות הן בגלל הקרע?(קרע ארוך בשעה 3 המגיע עד לגוף הרחם)
תודה על העזרה והמענה המהיר והכנה תמיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר- בנוסף
דניאלה08/04/2011האם ביחידה יוכלו לעזור לי בכך?
הם יכולים לתת לי הפניות לבדיקת קרשיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר- בנוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר09/04/2011אין קשר בין הצואר להפלות.
אם את ביחידת הפריה את צריכה לבקש את סט הבדיקות ומרשם לקלקסן 40מ"ג ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר -עדכון
דניאלה12/04/2011לאחר דיונים הוחלט לבצע הסטורסקופיה נתוחית ולתפור את צוואר הרחם(או מקדונלד או שירודקר)עדיין לא הסיבירו לי מדוע,אבל כנראה שמצאו קשר בין ההפלות לצוואר
השאלה היא,אם כך אם תפר בצואר מתי אוכל לחזור לטיפולים?
בקשר לטרומבופיליה עשיתי בנתיים את הבידקות הבסיסיות,שבטעות הערכים בה היו כאלה למשתמשי התרופה קומדין הערך יצא 1 ,בכל מקרה הסכימו איתי לתת לי קלקסן מניעתי 40 מ"ג כפי שאמרת,האם להתעקש על בדיקות טרומבופיליה מלאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר -עדכון - תגובה
פרופ` דוד בידר12/04/2011אחרי תפירה די מהר אפשר לחזור לפעילות ואם תקבלי קלקסן אז אין דחיפות לקבלת תשובות הטרומבופיליה אך בהמשך כדאי שיהיו תוצאות הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכתב תודה לרופאים בפורוםמנסה04/04/2011
בשעה טובה התחלתי את השבוע השביעי להריון והכל בנתיים תקין, ונקווה שהכל ימשיך להיות תקין וגם שכולן בפורום הזה תצלחנה להרות כבר בטיפול הקרוב.
רציתי להודות מקרב לב לרופאים המקדישים את זמנם לענות על שאלות בפורום.
יש כל כך הרבה רגעי מתח וחרדה בתהליך הזה, שיש רצון להבין כל פרט הכי קטן בנסיון להרגיש שיש לנו איזושהי שליטה מדומה במצב.
אני לא יכולה לספור את הפעמים שפניתי מודאגת בשאלה וקיבלתי תשובה (לרעה או לטובה) באמת במהרה.
אז רציתי באמת להוקיר את העבודה החשובה שלכם כאן. אין מילים לתאר כמה זה חשוב.
המון הצלחה לכל המנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכימה
דניאלה04/04/2011אם כל הבעיות שלי ,זה המקום היחיד ברשת בו אני מקבלת תמיד מענה אמין,וכנה(גם אם התשובות הן לא טובות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץנועה04/04/2011
אתמול:
E2 466
PROG 2.9
LH 14.4
היום:
E2 312
PROG 7
LH 4.2
מתי ביוץ? אני לפני החזרת מוקפאים?
מתי הביוץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011הביוץ היה בין אתמול להיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןרבקה04/04/2011
בס"ד
שלום
אם מצפה באולטרא סאונד שק הריון אחד, אז בוודאות זה מצביע על עובר אחד? או שיכול להיות תאומים גם אם רואים שק הריון אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיון אישי שלי ראו רק בבדיקת דופק
מודאגת04/04/2011שזה תאומים זהים
כשראו שק הרין לא ידעו עדיין מה יש שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסיון אישי שלי ראו רק בבדיקת דופק - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011יש לך מושג מה זה תאומים זהים?
האם יכול להיות תאומים זהים בשני שקים?
איך יודעים מידית בלידה שלא מדובר בתאומים זהים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל תלוי ביום הפיצול של
אני04/04/2011הבייצית המופרית
ולכו יש גם תאומים זהים בשני שקים
אצלי הם היו זהים בשליה אחת שק אחד
עם מחציה באמצע
אם לא הייתה לי מחציה היו עושים לי הפלה
ההוכחה היא רק למעשה בלידה שבודקים שאכן הייתה שלייה אחת או שתיים
לי הייתה אחת עם מחיצה
ישנם גם אנשים שבודקים אח"כ DNA אם הם לא בטוחים בזה
לי מספיק העובדה שיש לי שני ילדים בריאים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011בודאות הריון של עובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב בוודאות?
אני04/04/2011איך זה שהם בשק אחד עם הדופק לא רואים כלום??
אולי מכשיר חד יותר היה רואה שני קטבי עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה חושב בוודאות? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/04/2011אין דבר כזה מכשיר חד.
באופן נדיר יותר רואים שני עוברים בשק אחד אך זה לא הריון תקין.
תמיד צריך להיות הפרדה של תאומים.
כמעט במאת האחוזים כשרואים שק אחד זה עובר אחד.
בדרך כלל שאני עושה אולטרה-סאונד בהתחלה בזמן הנכון אני צריך לראות קוטב של עובר. לראות שני קטבים בשק אחד זה דבר נדיר ביותר ואם לא ראו שני קטבים אז זה עובר אחד.
אם לא ראו קוטב עוברי אז או שההריון לא תקין או עשו בדיקה מאוד מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון חלמון אחד ושני קוטבי עוברי
מודאגת04/08/2015היי, האם ייתכן מצב בו שק הריון עם חלמון וקוטב עוברי ודוםק ועוד קוטב עוברי לחא דוםק שבוע 5.4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק הריון חלמון אחד ושני קוטבי עוברי - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר06/08/2015כן אך מדובר בשלב מוקדם מאוד לאבחנה ויש לחזור על הבדיקה בשבוע 7.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים אחוזי הצלחהנועה04/04/2011
שלום רב,
בת 31 לפני שנה ותשעה חודשים ניכנסתי להריון בהפריה הראשונה (בעית זרע אצל בעלי), עכשיו לפני החזרת מוקפאים, מה האחוזים שההחזרה של המוקפאים תצליח? האם כדאי להחזיר שלושה עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים אחוזי הצלחה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/04/2011אפשר להחזיר 3 והסיכויים נעים סביב ה20%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)