מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלונתימית17/02/2011
זקיק אחד גודל 17 מ"מ.
רמת הורמונים:
אסטרדיול 1050
פרוגסטרון 2
1 האם רמת ההורמונים הנ"ל מחשבת נמוכה?
(אני בת 43)ואז אין סיכוי שביצית בשלה דייה?
2 מה רמת אסטרדיול לזקיק אחד?כדי שנדע שביצית בשלה דייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלונת - תגובה
ד''ר דוד ישי19/02/2011שלום
רמת האסטרוגן מצויינת לזקיק אחד , בודאי בגודל 17 מ"מ. זה זקיק בשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשחלה עם הזקיקימית17/02/2011
מחר אמורה להתבצע שאיבה של זקיק אחד.גודל 18 מ"מ.
מדוע מאז האוביטרל יש לי כאבים בשחלה בו נמצא הזקיק?(צד ימין)
מעולם לא היו לי כאבים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשחלה עם הזקיק - תגובה
אני משער שזה קשור לביוץ. זה קורה מפעם לפעם גם אצל כאלה שאין להם כאב ביוץ קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק חלמון מוגדל- דחוףחסוי17/02/2011
שלום רב
אני לאחר הפרייה
באולטרסונד הראשון נאמר לי שיש עובר, דופק אך שק ההריון קצת גדול. האם יש סיבה לחשוש? מה הסיכוי שעובר לא תקין? מה הסיכוים להפלה טבעית???
אנא אשמח לתשובה בהקדם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק חלמון מוגדל- דחוף - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011שק חלמון גדול (כמה?) מעלה הסיכון להפלה טבעי.
שק הריון "קצת גדול" - ללא חשיבות.
לא ברור מה בדיוק אמרו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
ליאור17/02/2011אמרו לי ששק החלמון גדול ביחס לעובר
אולי זה בעיה טכנית??
האם זה מעיד על הריון לא תקין? מה הסבירות להפלה טבעית?
ראו שק הריון וגם דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי17/02/2011אמרו לי שהשק גדול ביחס לעובר
לא אמרו לי ערכים
ושהם לא יודעים אולי זה בעיה טכנית
איזו בעיה טכנית יכולה להיות?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסויה17/02/2011
יש לי מעט הפרשה ורודה ולכן הרופא שלך אותי לבטא כמותית. אציין כי המחזור האחרון היה ב 08.01 כנראה שאני בשבוע 5.5 ימים.הבטא יצאה 5753 האם אפשר להסתמך על הערך הזה, או שצריך לעשות בטא חוזרת בעוד יומיים? והאם הבטא לא גבוה מדי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2011הערך מתאים לגיל הריון ויש לעשות אולטרה-סאונד בעוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידר-שאלהשיר17/02/2011
שבוע 5 פלוס 4 ימים.
ו.א. 9.1.
הזרעה 23.1
בטא מ 6.2 - 54 והמשיכה להכפיל את עצמה עד פעם אחרונה שעשיתי לפני יומיים 2310 (ב 15.2)
היום, 17.2, עשיתי US:
נצפה שק הריון תוך רחמי ושק חלמון המתאים ל4 שבועות. עדיין לא נצפה הד עוברי.
האם זה תקין לשלב הזה?
הוזמנתי לרופא לעוד 10 ימים.
בינתיים לחוצה ומודאגת שאין דופק, וששק החלמון מתאים ל 4 שבועות ואני בשבוע 5 פלוס4
האם ייתכן שעדיין לא ראו עובר ודופק? ואולי אני סתם מודאגת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר-שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2011זה עוד הריון צעיר ולכן קשה להגיד אך עוד 10 ימים בטוח צריך לראות דופק.
אין לך תחושות של הריון? זה חשוה לפעמים יותר מאולטרה-סאונד.
לפעמים הבדיקה לא מתאימה לגיל הריון כי כאן מדובר בהחזרה ולא החזרת עוברים כך שלא יודעים בודאות ממשית גודל עובר וותמיד צריך שתי בדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר17/02/2011אין לי בחילות בינתיים.
יש כאבים בחזה, מרגישה רעבה כל הזמן - אבל לא בא לי לאכול, כי מרגישה מלאה.
עייפות - אם כי לא בטוחה, כי אני בחורה עייפה מתמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2011אז בינתיים זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמודאגת מאוד17/02/2011
שלום רב,
ביום מחזור 12:
E2 663
פרגסטרון 0.98
LH 9.6
באותו היום הזרקתי אוביטרל והזרעה הייתה יום אחרי.
7 ימים אחרי ביוץ
היה E2 628
פרגסטרון 37.69
היום אני 9 ימים אחרי ביוץ
תוצאות: פרגסטרון 38
E2 659
LH 6.3
בבדיקה זו גם נלקחה בטא למרות שידעתי שזנ מוקדם
יצא קטן מ-2
1. זהו אין סיכוי? אם היה הריון היו רואים בטא?
2. הE2 עלה זה מרמז אולי על בשורות טובות??
תודה על התיחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2011כל הבדיקות שעשית ביום 9 אין להן משמעות ויש לחזור על בטא בעוד 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יקר, אז למה בודקים בכלל E2
מודאגת מאוד17/02/2011אחרי הביוץ?
בכל הטבלאות באינטרנט יורד אחרי ביוץ
אצלי רק עולה
זה מעיד על בעיה אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יקר, אז למה בודקים בכלל E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2011לא עושים בדיקת E2 אחרי הביוץ ואין לזה משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים לי דר' ?מיטל17/02/2011
אני הייתי בהריון שבוע שישי הגעתי לביח עם דימומים אחרי שבוע אישפוז גילו את ההריון מחוץ לרחם בחצוצרה והוחלט על לפרוסקופיה להוציא את החצוצרה וההריון שבתוכה + גרידה כי היה הריון לא תקין ברחם שנפל קיבלתי ציטוטק 800 ובטא כל הזמן שיחקה לי ב13/2 עשיתי את הניתוח מתי הדימום מהנרתיק אמור להפסיק ? ומתי אוכל להמשיך בטיפול יש לי מוקפאים ? ומתי מותר לקיים יחסים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי דר' ? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2011קודם כל יחסים אפשר לקיים ברגע שזה נוח לך.
הדימום יפסק כשהבטא תיהיה שלילית.
את יכולה להחזיר מוקפאים במחזור של הוסת הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי דר' ? - תגובה
את יכולה להחזיר מוקפאים במחזור של הוסת הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי דר' ? - תגובה
את יכולה להחזיר מוקפאים במחזור של הוסת הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבהשי17/02/2011
שלום לרופאים
לא אישרו לי להתחיל את הטיפול כי הרירית שלי
עבה מידי. בכל מחזור אני מתחילה ברירית 6 ומגיעה עד
לביוץ ל15 פלוס מינוס ואף פעם זה לא הפריע לרופאים.
באולטרסאונד אתמול יום2 למחזור
רירית 7 היום 7.7 . התקשרו אלי עכשיו מהיחידה
שלא אתחיל ואבוא שוב להבדק ביום ראשון ואז יחליטו.
אם זה ימשיך להיות עבה יעשו "ברור" -יקחו דגימה מהרירית
לבדיקה- מה זה הבדיקה הזאת? אני אמורה להיות בלחץ?
האם זה מפריע לעוברים להיקלט?
חשבתי שרירית עבה זה טוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אשמח לתשובה
שי17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שי18/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית עבה - תגובה
גם לי לא ברור. יתכן שהמידע שקבלת חלקי או המידע שמסרת חלקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסתבר...מיקה17/02/2011
לפני כחודש התחלתי לקחת כדורים בשם DHEA לטובת הורדת FSH/
במקביל מאז.. DHEA-S התחיל לעלות ל - 15.1 ולפני שבוע ל 16.5.
בקיצור הפסקתי עם הכדורים מסתבר שהם מונעים ממני את הביוץ ומעלים את DHEA-S.
אעשה בדיקות דם ביום שני ונראה..
תודה
והמשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסתבר... - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011זו טעות נפוצה!
שימי לב: FSH הוא הראי המשקף פעילות השחלה!
אם הרזרבה השחלתית נמוכה הורדה מלאכותית של FSH (למשל ע"י נטילת חומרים המכילים אסטרוגן) לא תשפר את תפקוד השחלה! לכן - אין שום צורך וטעם להוריד את רמת ה FSH!
DHEA אמור לשפר התגובה של השחלה לגנדוטרופינים.
זה לא תמיד עובד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ?דניאלה17/02/2011
מטופלת במנגון לקראת הזרעה.
יום 11 לווסת, זקיקים בגודל 18, 14, 11
E2 - 783
progresteron - 1.10
מתי צפוי הביוץ?
בגלל שהסופ"ש מתקרב ואין בדיקות דם בקופ"ח,
אני חוששת שיגידו לי להזריק אוביטרל בשבת והזרעה בראשון,
ואז אני אפספס את המועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי ביוץ? - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011בהיעדר LH -לא ניתן לקבע.
בכל מקרה -הזרעה ביום א - מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר קול
דניאלה17/02/2011שלום ותודה על תגובתך.
מדוע לדעתך הרופא שלי לא בדק LH?
חשבתי שהימצאות ההורמון במנגון משבשת את הבדיקה...
אני לגמרי מתוסכלת ולא מבינה מדוע כל אחד אומר משהו אחר...
אני מזריקה את ההורמונים ובסוף מגלה שהיו אמורים לבדוק גם LH ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר קול - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011רוב הרופאים לא בודקים LH.
סבורים כי מיותר.
באופן כללי - רפואת הפריון אינה מדע מדויק. לכל אחד גישות שונות.
הימצאות ההורמון במנוגון - חסרת משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת קפואים חשוב!!עדי17/02/2011
אחרי שלושה שבועות בערך אחרי החזרת קפואים עם טיפול בפרוגינובה ואוטרוגוסטן היה לי בטא 970 אמרו לי לבוא אחרי 4 ימים שוב לבדיקת דם ואמרו לי שיש 3500 ואין מה לעשות עד עוד 3 שבועות לראות לאן זה הולך.. מה זאת אומרת? זה כן הריון או לא?
עכשו יש לי קצת כאבים בבטן התיתונה וקצת דימום חום כזה ואני רוצה לדעת מה זה אולי מגיע המחזור?למרות שהבטא עלתה?? אשמח לתשובה מהירה!!!! תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת קפואים חשוב!! - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011מתחיל הריון.
יש להמשיך בטיפול.
כיוון שיש דימום רצוי לבצע א.ס. בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר עוד שאלה
עדי17/02/2011מה הסיכוי להריון תקין במצב הזה? ואם אין סיכוי רב לכך, כשיפסיקו אותו, אני אוכל להמשיך לעוד טיפול בלי בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר עוד שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול18/02/2011סיכוי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםרננה17/02/2011
בת 41 מנסה הריון
בבדיקת הורמונים יצא: אסטרדיול 223
fsh 34.70
פרולקטין 289.9
פרוגסטרון 3.0
tsh 1.81
עשיתי את הבדיקה ביום ה3 למחזור
יכולה להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011רמה כה גבוהה של FSH משקפת חוסר פעילות שחלתית מבחינת ביוץ, לכן הסכוי להריון הוא קטן מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת PAP וטיפולי פוריותמאיה17/02/2011
שלום לכם
אני בת 26.
לצערי הרב היום קיבלתי תוצאה של בדיקת PAP שעברתי בסוף דצמבר ובה רשום:
S.I.L LOW GRADE 5
9 דרגה 1 CIN
מומלצת בדיקה קולפוסקופית 15
ממצא קודם ממאי 2009 היה מצב דלקתי ללא ממצאים חשודים ולמרות כך אני לא קבלתי אז טיפול למצב הדלקתי שהיה.
אני עוברת טיפולי פוריות IVF: האם ממצא זה יכול להשפיע על כניסתי להריון?
אני הופניתי לבדיקת קולפוסקופית .
האם התוצאה מעידה על סרטן או שמוקדם כבר לקבוע את זה בוודאות?
לפי הבדיקה הקודמת היה מצב דלקתי שרופאת הנשים לא נתנה לי כלום לטיפול.אז יכול להיות שזה גרם להיות המצב הקיים עכשיו בבדיקה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת PAP וטיפולי פוריות - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011מציע לסיים הברור ועד אז להימנע מטיפוליIVF .
התוצאה אינה מעידה על סרטן.
מצב דלקתי בפאפ = תשובה שיגרתית שאינה דורשת טיפול כלשהו. אין קשר לממצאים הנוכחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור והריוןליאן17/02/2011
שלום,
מחזור אחרון 16.12.10 היה לי מגע לא מוגן ב 5.1.11 (ללא חדירה). לאחר מכן ב 16.1.11 קיבלתי כביכיול ווסת (לא ברור לי האם זה ווסת שכן הדימום היה די חלש ונמשך 3 ימים במקום 5-7 ימים בד"כ). חששתי שמדובר בדימומי השרשה להריון ולכן עשיתי בדיקת דם להריון ב 19.1.11 במעבדה פרטית ויצא בטא קטן מ 2 . שאלתי היא האם ניתן לסמוך על בדית הדם שנעשתה כשבועיים לאחר המגע? שאלה נוספת מה פשר התוצאה בטא קטן מ2 ? כמה בטא צריך להיות אצל בחורה שאינה חושדת כלל בהריון? האם לחזור על הבדיקה שוב? אציין רק שמאז היו לי דימום פעם נוספת ב 12.2.11 שגם כן נמשך 3-4 ימים (גם כאן הדימום היה חלש יחסית וביומיים האחרונים צבע הדימום היה חום כהה). האם זה נורמלי? האם אוכל להסיק מהדימומים הללו שאיני בהריון , שכן הם הגיעו בהפרשים של חודש כמו הווסת , או שיכול להיות מצב להריון למרות קבלת הדימומים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור והריון - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011אם בטא קטן מ - 2 -אין הריון.
אם יש ספק - לחזור עלהבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בטאמאיה17/02/2011
רופאים יקרים,
עשיתי בדיקת בטא ביום ג', 15 יום אחרי אוביטרל (מחזור הזרעה ראשון) ולקיחת אנדומטרין פעמיים ביום: יצא 17, E2 367 ופרוג' 41.6, היום, יומיים אחרי בטא 62.9, E2 489, פרוג' 54.9.
האם ניתן לשער שזה הריון תקין? מה הסיכוי שזה עדיין כימי או מחוץ לרחם?
אני עדיין מאוד בלחץ, מתקשה לשמוח, אודה לכם מאוד על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על בטא - תגובה
פרופ' שחר קול17/02/2011עליה יפה של בטא
סיכוי טוב להריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)