מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמון E2דניאלה15/02/2011
אני מנסה להבין איך יש להתייחס להורמון E2 בבדיקות הדם.
אני ביום 10 לוסת, אחרי 5 ימי מנגון.
שני זקיקים לא גדולים - 10,14
E2 - 604
PROGRESTERON - 1.10
1. מתי יש לצפות לביוץ?
2. מצד אחד הרופא שלי אמר שלמרות הזקיקים הקטנים, הוא מרוצה מה- E2 שהוא גבוה יחסית (??) בחודשים אחרים הוא היה מעל 2000
מצד שני כתוב על כל ההורמונים שה- E2 עשוי להשתנות כתוצאה מנטילת הורמונים.
אז כאמור, כיצד יש לפרש את בדיקות הדם בשעת נטילת הורמונים? מה באמת ניתן ללמוד מהנתונים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011במחזור טבעי הE2 עולה יחד עם גדילת הזקיק וכאשר באמצע החודש הזקיק הוא סביב 20 מ"מ רמת ההורמון מגיע מערך נמוך של 200 בוסת ל 1000 או סביב.
כאשר גורמים לגירוי שחלתי ויש יותר זקיקים ה E2 עולה הרבה יותר ואם יש 2 זקיקים זה יהיה יותר וכך הלאה.
לפי הנתונים שלך יש שני זקיקים שמפרישים את ההורמון וכשהזקיקים יהיו סביב ה20 מ"מ הדם יעלה , נאמר, ל2000 ואז נותנים אוביטרל לביוץ.
באופן טבעי ה LH שלך שהוא האוביטרל מבייץ במחזור טבעי וכאן זה גירוי שאנו עושים על מנת להגדיל מספר זקיקים ולהעלות סיכויי הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חדשלולי15/02/2011
שלום, אני בת 34, בהריון צעיר
לאחר הזרעה ללא הורמונים
שבועיים אחרי ההזרעה הבטא היתה 78 והפרוגסטרון- 69
היום, יומיים אחרי- בטא-249, פרוג'-92.8
כמה ימים לפני תוצאת הבטא הפסקתי עם האנדומטרין
אולם, אחרי שיידעתי את בי"ח כרמל על הבא החיובית
נתבקשתי לחזור לאנדומטרין פעמיים ביום
אני קצת מודאגת מהרמה הגבוהה של הפרוג'
קראתי מחקרים מפחידים על השפעת עודף פרוג'
מה אתם ממליצים לעשות?
מהי רמת פרוג' תקינה בתחילת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חדש - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011הרמה גבוהה בגלל שלקחת אנדומטרין.
זה לא גורם לכלום.
האנדומטרין שאת לוקחת מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בקשה סקטוסלפינקסהילה15/02/2011
צילום רחם ממצאים : חצוצרה ימנית מתמלאת אך נראה פיזור, חצוצרה שמאלית מסתיימת בסקטוסלפינקס.
עשיתי טיפול הפריה 1 לא נקלטו עוברים.בעברי 2 2 הריונות מהירים וטבעים , הריון שני הפלה יזומה ומפה הבלגן.....
האם יש צורך להוציא את החצוצרה השמאלית עפ" הממצאים הללו אני ממש דואגת
!!
תודה רבה
הרירית 9 וגם הרחם בסדר כך הבנתי מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בקשה סקטוסלפינקס - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011אם את לא מצליחה להרות ובהפריה חוץ גופית לא תהרי אחרי 2-3 מחזורים הייתי מוציא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאדנית15/02/2011
שלום,
בתאריך ה3/2 החזרת שני עוברים יפים , וב6/2 נאמר לי לקחת חצי אוביטרל לתמיכה ובנוסף אני לוקחת פעמיים ביום אנדומטרין..
היום ה15/2 בדיקת בטא ערך:21 , נאמר לי להגיע ב17/2 לבטא חוזרת..
האם יכול להיות שזה שאריות של אוביטרל?
ואם לא אז יכול להתפתח משהו תקין?
לתשובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם תוכלו בבקשה לענות לי...
דנית16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011זה לא מהאוביטרל .
הבטא נמוך ובדרך כלל יש פחות סיכויים להריון תקין בכל אופן נראה מה יוצא בבדיקה הבאה ולפעמים זה יכול ללכת טוב אך הסיכויים לא גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא חוזרת..
דנית17/02/2011היי היום בבדיקת הבטא יצא 72..
מה עכשיו זה אומר?<
מחכה לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא חוזרת.. - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2011הבטא עלתה יפה אך עדיין זה לא מבטיח כלום.
קודם כל את בהריון ותעשי עוד בטא ביום א ונוכל להעריך איך זה הולך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קולגלית15/02/2011
ערב טוב
יום שישי הודיעו לי מאלישע להתחיל לקחת את התמיכה לפני החזרת עוברים מתרומת ביצית מקייב, הגעתי ביום שני להחזרת עוברים.
1. רציתי ראשית לדעת, האם העוברים שהחזירו לי הם בני היום השלישי מיום השאיבה או יום רביעי?
2. עפ"י תשובתך לאיזה חלוקה של תאים אמורה לצפות ביום החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשבותך ד"ר שחר קול
גלית17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תהליך צילום רחםמישהי15/02/2011
יש לי תור לצילום רחם שבוע הבא אצל ד"ר דניאל טוגנדרייך.
אני לא יודעת איך הבדיקה מתבצעת ואשמח לקצת הסבר בכדי לא להיות בשוק בזמן הבדיקה.
האם מכניסים רק קטטר צר כמו בהזרעות שדרכו מזרימים את החומר? או שגם תופסים את צוואר הרחם במכשיר כלשהו?
קראתי איפה שהוא שתופסים גם את צוואר הרחם ומותחים אותו.... וגם הרופא שלי אמר משהו לגבי זה.
אשמח לדעת מהי השיטה שמשתמשים בה כיום? (אני עוברת את הצילום בסניף ר"ג).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ממישהי שחוותה, לא רופאה
דניאלה15/02/2011מבחינה טכנית מכניסים מעין מצבט קטן לקיבוע הרחם, אבל פיזית אני לא חושבת שתרגישי מתיחה. אישית לא הרגשתי.
חוסר הנוחות בבדיקה נובע מהחדרת נוזל התנגדות, זה מרגיש לוחץ ולא נעים, כמו כאבי מחזור אבל מאוד מאוד חזקים.
ממליצה לך לקחת לפני הבדיקה 2 אדוויל או אקמול ואם את ממש בלחץ אז אולי לבקש מהרופא חצי כדור הרגעה או לקנות לך טיפות רסקיו. ומומלץ שלא תבואי לבד, כי אולי יכאב לך אח"כ לנהוג / לנסוע לבד.
אני ממש פחדתי לפני הבדיקה, בעיקר בגלל תיאורי זוועה ששמעתי, ולבסוף זה באמת לא היה נורא.
שמעתי שטוגנרייך אשף בצילומי רחם אז נשמע שאת בידיים טובות.
אגב, את התוצאות תקבלי במקום, זו היתה נקודה חיובית להתרכז בה מבחינתי.
שיהיה בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי תהליך צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011קודם הרופא דר. טוגנריין הוא מעולה בצילומי רחם ואני חושב שהוא יסביר לך וירגיע אותך וגם קיבלת תיאור בערך ממישהיא שעברה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר IVFליאת15/02/2011
אני לאחר החזרת עוברים מוקפאים ואני נמצאת כל הזמן בלחץ, לחץ שאני כל כך רוצה שהטיפול יצליח ולחץ מהעבודה עד כאבי בטן.
האם לחץ זה יכול לפגוע בהצלחת הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011לדעתי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים מוקפאים
ליאת15/02/2011לא ציינתי זאת אבל בעקבות הלחץ אני סובלת מכאבי בטן תחתונה אשר מלווים בדימום.
האם זה יכול להוות סיבה לאי הצלחת הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר IVF- ממתינה לתשובה
ליאת16/02/2011לא ציינתי זאת אבל בעקבות הלחץ אני סובלת מכאבי בטן תחתונה אשר מלווים בדימום.
האם זה יכול להוות סיבה לאי הצלחת הטיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר IVF- ממתינה לתשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011דימום זה לא טוב ואם באמת את חושבת שזה מהלחץ אז או שתקחי משהוא כמו ואבן או תנסי שיחות עם פסיכולוגית לעזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמישהי15/02/2011
שלום,
האם צילום רחם נחשבת לפעולה חודרנית?
אתם תמיד מציינים לגבי עובי רירית רחם ובהקדר כל מיני דברים שאם בוצע פעולה חודרנית אזי אולי זאת הסיבה למשל לעובי רירית דקה וכו'.
אני אמורה לעבור צילום רחם , השאלה שלי היא, האם צילום רחם יכולה לפגוע ברחם עצמו? או ברירית? האם זה עלול באיזו שהיא צורה להפחית את הסיכויים להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011זה פעולה חודרנית אך הסיכוי לפגיעה ברירית נדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני15/02/2011
שלום,
בטיפול IVF מספר 3, נקלט ההריון בחצוצרה שמאל, ניתנה לי זריקת מטוטרקס, לאחר שבועיים מהזריקה הבטא התאפסה.
נאמר לי כי אין צורך לבצע אולטראסאונד. בעוד כשבועיים אתחיל טיפול רביעי ואני מאוד חוששת מהריון חוץ רחמי נוסף, עד כדי כך שחוששת להתחיל טיפול חדש נוסף.
מה הסיכוי לכך? לציין שהבעיה היא בעית זרע ולפני כשנה ביצעתי צילום רחם והכל אצלי תקין. (בת 34).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011את צריכה לחכות לפחות 3 חודשים לאחר המטוטרקסט לפני טיפול נוסף.
הסיכוי להריון חוץ רחמי הוא לא גדול. אם באוכלוסיה הרגילה זה 1 ל 100 הריונות אז אצלך זה 6 ל 100 הריונות.
הסיבה להריון חוץ רחמי הוא חצוצרתי ולא קשור לזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת בטאמאיה15/02/2011
שלום, היום שבועיים אחרי האוביטרל, יצאה בטא 17, E2 367, פרוגסטרון 41.6. האם יש מצב שיתפתח הריון או שזה בטח הריון כימי?
עברנו הזרעה אחת בשל בעיית זרע קשה, האם זה מעיד שאכן היתה הפריה וזה אופטימי להמשך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת בטא - תגובה
פרופ' שחר קול15/02/2011יש לעקוב ולוודא שלא קיבלת תכשיר מכיל HCG לתמיכה.
בשלב זה - לא ניתן לקבע האם יתפתח הריון תקין.
מבחינת הזרע -נקודה אופטימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין נחשב?
מאיה15/02/2011קיבלתי אוביטרל לפני 15 יום (אם הבנתי נכון זה כבר אמור להתפוגג), ומזה שבוע אני לוקחת אנדומטרין פעמיים ביום. זה נחשב תכשיר HCG?
תודה על המענה המהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת HCG QUANTשרון15/02/2011
שלום,
ביצעתי היום בדיקת הריון ואלה התוצאות:
Hcg Quant (S) 12.27 IU/L
כשערכים הם:
HCG<3 IU/l=Negative
HCG> 25 IU/l= positive.
מה התוצאה אומרת?...
יודגש שאני בערך 13 ימים אחרי הביוץ כנראה.. (נטלתי איקוקלומין וביצעתימעק זקיקים)
אני מאוד במתח כי לא הצלחתי להבין אם התוצאה שלי שלילית או חיובית.
אודה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HCG QUANT - תגובה
פרופ' שחר קול15/02/2011לא ברור.
אם לאיגע מזור - לבצע שוב עוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר קול- צילום רחםדפנה15/02/2011
ד"ר קול, שלום רב!
האם במרכז לבריאות האשה בציק פוסט מבצעים צילום רחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר קול- צילום רחם - תגובה
פרופ' שחר קול15/02/2011לא, בסניף מכבי בהדר,רח' הרצל 73, חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תמיכה וריריתמישהי15/02/2011
שלום רב,
אני בהריון ראשון אחרי IVF ראשון. לוקחת שלושה אנדומטרין ביום.
רציתי לשאול האם העובדה שהרירית שלי דקה באופן טבעי אמורה להשפיע על ההחלטה עד מתי להמשיך עם האנדומטרין? עם כל ההורמונים היא הגיעה בטיפול הזה רק ל-6.5 בבדיקה האחרונה, שהיתה יומיים לפני השאיבה, ובכל מחזורי ההזרעה היא לא עברה את ה-6. האם זה אומר שהרירית שלי "חלשה" גם עכשיו, אחרי קליטת ההריון, וחשוב להמשיך לתמוך בה כמה שיותר?
איך בעצם מחליטים עד מתי להמשיך בתמיכה? אני יודעת שכל אשה מקבלת הוראות אחרות. אבל קראתי בכמה מקומות שהשליה מייצרת פרוגרסטרון באופן מלא רק מסוף השליש הראשון (סוף שבוע 12?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תמיכה ורירית - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011רירית מעל 6 זה בסדר גמור.
אין קשר בין תמיכה לבדיקת הרירית.
ברגע שרואים דופק עוברי אפשר להפסיק תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר
מישהי15/02/20111. תודה רבה
2. מדוע אם כן רופאים רבים (הרוב?) ממשיכים בתמיכה עד שבועות 10 או אפילו 12? כך הבנתי גם מתשובתו של פרופ' שחר קול לפניך.
3. אשמח גם להתייחסות לשאלתי האחרונה, היות שאני מכירה את רמת החרדות שלי... האם אני צפויה לראות בימים שאחרי הפסקת התמיכה שינוי כלשהו בהפרשות, למעט היעלמות הפרשות האנדומטרין עצמו? מה אמור לעורר אצלי, חו"ח, סימני אזהרה, ומה ייחשב לתקין?
אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011זה בחיפה ,אנחנו בשפלה מסתפקים בתמיכה עד להופעת דופק ותאמיני לי אין הבדל.
אין לך מה לדאוג יש מקומות גם שלא נותנים תמיכה וזה גם הולך בסדר ,כל עניין התמיכה הוא בויכוח. אני עושה הפריות שנים רבות ואין פחות הצלחות לפי התמיכה שאנחנו על יד הים בתל אביב נותנים.
ההפרשות יעלמו או לא זה לא משנה כי יש הפרשות בהריון.
את גם לא צריכה לחפש סימני הזהרה ההריון ילך בסדר בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אין כמוך.
מישהי15/02/2011אבל אני מניחה שאתה מבין את החרדות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלילי15/02/2011
האם ניתן לבצע פרופיל הורמונלי החודש במידה ונטלתי חודש שעבר טיפול במנוגון+אוביטרל? האם תהיה השפעה על הבדיקה? מומלץ לחכות חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011ניתן לבצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי ריריתמנסה15/02/2011
שלום רב,
האם יש דרך לגרום לרירית הרחם לא להיות דקה על מנת שייקלט הריון? מטופלת בזריקות פיוריגון.
הכוונה לתרופות קונבנציונאליות, כמובן, שנבדקו במחקרים.
כנראה שזו הסיבה שלא נקלטתי עד עכשו (עובי רק 6.8 במחזור הקודם)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011תלוי מה הסיבה לרירית דקה יותר.
אם לא עברת פעולות חודרניות לרחם אז רירית מעל 6 זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)