מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך תמיכה וריריתמישהי15/02/2011
שלום רב,
אני בהריון ראשון אחרי IVF ראשון. לוקחת שלושה אנדומטרין ביום.
רציתי לשאול האם העובדה שהרירית שלי דקה באופן טבעי אמורה להשפיע על ההחלטה עד מתי להמשיך עם האנדומטרין? עם כל ההורמונים היא הגיעה בטיפול הזה רק ל-6.5 בבדיקה האחרונה, שהיתה יומיים לפני השאיבה, ובכל מחזורי ההזרעה היא לא עברה את ה-6. האם זה אומר שהרירית שלי "חלשה" גם עכשיו, אחרי קליטת ההריון, וחשוב להמשיך לתמוך בה כמה שיותר?
איך בעצם מחליטים עד מתי להמשיך בתמיכה? אני יודעת שכל אשה מקבלת הוראות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תמיכה ורירית - תגובה
פרופ' שחר קול15/02/2011ההחלטה היא אינדיווידואלית, ונסמכת על בדיקת דם של E2 ו - P ביום בדיקת ההריון (14 יום לאחר השאיבה).
כמו-כן יש לקחת בחשבון הפרוטוקול שבוצע.
עובי הרירית אינו משמעותי מבחינה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
מישהי15/02/20111. תוצאות ההורמונים בבדיקה שנעשתה 14 יום אחרי השאיבה? אני כרגע חמישה שבועות אחר כך. האם ההחלטה אם להפסיק בשבוע 8 או 10 או 12 נעשית לפי הבדיקה ההיא? והרי גם אז הייתי כבר שבועיים על תמיכת אנדומטרין ולכן רמת הפרוגרסטרון היתה כבר "מלאכותית".
אשמח להבין כי אני באמת לחוצה מכך שייגרם נזק מהפסקה מוקדמת מדי.
2. כאשר אפסיק את התמיכה, האם צפויים איזשהם שינויים בהפרשות? בכמות או בצבע? לדוגמה, האם צפויות אז קצת הכתמות חומות (לא דימום ממש כמובן), שכרגע אין לי? אני פשוט רוצה להימנע מחרדות מיותרות וריצות ליליות למוקדים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfטלי15/02/2011
שלום רב,
אני גרה בארה"ב עם בעלי (אני ישראלית בת 28 שירדה מהארץ לפני כ 5 שנים והוא יהודי בן 28 אבל ללא אזרחות ישראלית) ומטופלת אצל מומחה לפיריוןבארה"ב, לאחר בדיקות מרובות בעקבות ניסיון להכנס להריון בשנה וחצי האחרונים גילינו שלבעלי יש ספירת זרע נמוכה מאוד (וריקוצלה- היינו אצל 2 אורולוגים והם קבעו שאין טעם לעשות את הניתוח כי זה לא ממש יעזור) והרופאה המומחית לפריון והאורולוג קבעו שהפרייה חוץ גופית היא האפשרות הטובה ביותר בשבילנו.
הפרייה עולה פה אלפי דולרים ולפני שאני מתחילה את התהליך רציתי לדעת האם כדי לחדש את זכויותי בארץ כתושבת ולעשות בארץ (הבנתי שהרוב מכוסה על ידי הביטוח...)
או זה בסופו של דבר יעלה אותו הדבר
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011בארץ זה מסובסד ואת יכולה לעשות בין 4 ל6 טיפולים בשנה.
יש לברר מה הביטוח בקופת החולים שצריך לעשות כדי לקבל טיפולי פיריון כי יש שוני בין הקופות וזמן ההמתנה לטיפולים אך בגדול אצלנו זה כמעט חינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מעבדהיולי14/02/2011
שלום,
קיבלתי את תוצאות בדיקות המעבדה ורציתי לדעת אם התוצאות מראות על בעיית פוריות.ראוי לציין שבבדיקת אולטרסאונד ראו שיש לי שחלות פוליציסטיות ואני מנסה להביא ילדים לעולם.
להלן תוצאות-
ESTRADIOL (E-2) 233 pmol/L
17-OH-PROGESTERONE בעבודה nmol/L
TSH 2.03 mIU/L
T4- FREE 13.9 pmol/L
LH 13.80 IU/L
FSH 7.40 IU/L
PROLACTIN 213.6 mIU/L
PROGESTERONE 1.2 nmol/L
BETA-HCG <5 IU/L
TESTOSTERONE- TOTAL <0.9 nmol/L
DHEA SULPHATE 3.99 µmol/L
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת מעבדה - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011התוצאות סך הכל בסדר והערך המוגבר של LH מופיע בנשים עם שחלות פוליציסטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי צטרוטיידנעם14/02/2011
האם יש עדיפות להזרקה בשעות מסוימות, בוקר או ערב?
האם ידוע לכם על מקרים בהם הצטרוטייד עיכב את גדילת הזקיקים ואת עליית האסטרדיול?
ב-11.02.11 אסטריול 841 ופרוגסטרון קטן מ-0.8, זקיקים בצד ימין 12,10,10,14, זקיקים בצד שמאל 13, 14,12
ב-14.02.11 אסטרדיול 660 ופרוגסטרון 1.4, זקיקים צד ימין 11,10,13,10,11,10, זקיקים צד שמאל 12,10,10
מה יכולה להיות הסיבה לתוצאות אלו?
הפרוטוקול כולל 4 אמפולות של מנופור וצטרוטייד (3 ימים ראשונים עם דקא).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי צטרוטייד - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011זה לא בגגל הצטרוטיד אלא בסוג זה של פרוטוקול ירידה ברמות הE2 והעליה בפרוגסטרון מראים תופעה דמויית ביוץ וזה לא כל כך טוב.
יכול להיות גם טעות בבדיקות והייתי מזריק עוד יומיים ומחליט בהמשך מה לעשות.
באופן כללי אני רואה שיש לך זקיקים בסדר ולא הבנתי מדוע בחרו בפרוטוקול שאת מציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין VDRL לבין בדיקת TPHAאמא14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה ההבדל בין VDRL לבין בדיקת TPHA - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011אילו הן בדיקות למחלת העגבת]סיפיליס] שהיא מחלה זיהומית קשה.
VDRL בודק נוגדנים לא ספציפיים למחלה והוא לא תמיד חיובי בעגבת ומופיע חיובי בעוד מצבי זיהום אחרים כמו הרפס ,פפילומה ועוד.
ה TPHA בודק נוגדנים ספציפיים לעגבת ויהיה תמיד חיובי אם יש נוגדנים.
שתי הבדיקות מבוצעות בהריון לשלול את כל מגוון הזיהומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר' ווליוביץ יששכר ופרופ' שולמןהילה14/02/2011
בבשקה המלצה על אחד הרופאים לטיפולי הפריה
תודה והצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר' ווליוביץ יששכר ופרופ' שולמן - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011שניהם טובים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שלישית לא הצליחהריבקי14/02/2011
שלום,עשיתי שלוש הזרעות.(באחד מבתי החולים).עכשיו שלושתן היו עם אוביטרל (בלי הורמונים) הרופאים טוענים להמשיך עוד פעמיים לפחות ככה .ללא הורמונים...האם מבזבזים לי את הזמן??למה הם לא רוצים לתת הורמונים?ולהגדיל לי סיכויים ולא לבזבז זמן...אציין שאני בת 39 ...אני אשמח לשמוע חוות דעתכם??(לא עשיתי צילום רחם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה שלישית לא הצליחה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011אם לא הרית בעבר הייתי עושה עוד כ 2 הזרעות לפני טיפולים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לטפל בפרטי
לי15/02/2011לדעתי כן נותנים הורמונים לאחר הזרעות לא מוצלחות בטבעי.
אבל זו רק דעתי, תבדקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לטפל בפרטי - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011דעתך לא נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים.ליאת14/02/2011
שלום,
האם מישהו יכול להסביר לי מה המספרים הבאים הבאים אומרים על איכות העוברים.
1 3 4 העוברים שהוחזרו היו מוקפאים לאחר הפריה של 48 שעות.
מטופלת באלישע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים. - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011העוברים מוקפאים אחרי 48 שעות בין 2 ל 4 תאים וכאשר מפשירים אותם הם יכולים לאבד תאים או לעבור תהליך של הרס התאים.
אם הקפיאו ב 2 תאים ויצא תא אחד זה פחות טוב ואם הוקפא ב4 תאים ויצא 4 זה טוב.
אם יש איבוד גדול של תאים הסיכויים להריון נמוכים מאוד.כך שאת צריכה לשאול במעבדה איך יצאו העוברים . למשל הוקפא ב4 תאים ובהפשרה יצאו 4 תאים זה בסדרץ
הוקפא ב 4 ויצא 3 זה פחות בסדר וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים
ליאת15/02/2011כאשר הפשירו את העוברים וראו את איכותם החליטו שאין צורך להפשיר עוד העוברים טובים.
האם איכות העוברים יכולה להדרדר עד ההחזרה ?
ואם איכותם לא טובה ויש סיכוי קטן מאוד להריון למה לא אומרים זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011עובר שאת כתבת 1 הוא לא טוב.
עובר 3 לדעתי היה 4 תאים וירד ל 3 ואחד היה בסדר 4 תאים כך שהחזירו ממש אחד ואחד פחות וזה נהוג כך והסיכויים במוקפאים בכלל הוא פחות אך יש סיכוי להריון ונקווה שיהיה לך המזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
ליאת15/02/2011מה הסיכויים לדעתך להריון עם עובי רירית 9 והתוצאות של הבדיקות ההורמונליות היו:
LH-5.8
E2-1374
PROG-1.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2011סביב ה15 %.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףענת14/02/2011
שלום,
אני בעלת שחלות פוליציסטיות, לוקחתי 150 יח' גונאל אף מיום ראשון שעבר.
היום בבדיקות נמצא שהאסטרדיול שלי הוא מעל 18000
הרופא אמר לי שיש לי נוזל חופשי באגן.
בהמלצת הרופא עלי לקחת גונאל אף היום עוד 150 יח'
מחר אני צריכה להזריק דקא-פפטיל 0.1 * 2
ביום חמישי השאיבה
האם באמת כדאי לקחת גונאל אף - אני מפחדת מגרוי יתר...
תודה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011מעל 18000?
זה מסוכן ביותר אני לא מאמין שקיבלת הוראה להזריק עוד ולעבור שאיבה.
אסור לקבל אוביטרל מעל 13000 כך שאני ממש נדהם.
לא מכיר רופא מהחברים שלי שיעזו לסכן באופן כזה מטופלת.
הטיפול שאת מקבלת הוא בניגוד להוראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשרה ביוץ הינו Decapeptyl
ענת14/02/2011האם אתה ממליץ לקחת היום גונאל F?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשרה ביוץ הינו Decapeptyl - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011חס וחלילה הייתי לא עושה יומיים כלום וחוזר על הדיקות ואז להחליט. ערכי E2 מעל 18000 זה גם יכול להיות למשל 24000 וזה מסוכן ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערך המדויק הינו 18300...
ענת14/02/2011תודה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערך המדויק הינו 18300... - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011רמה מסוכנת מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011תפני ליתר רופאי הפורום לקבל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהיוסי14/02/2011
לאחר 6 טיפולים כושלים ואצל אישתי הכל תקין הבעייה אצלי הנובעת מזרעים בודדים רציתי לדעת ממה זה יכול להיות שהיא לא ניקלטת ועוד שהיא בחורה צעירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011זה תלוי בעוברים שנוצרו ויש לבדוק במעבדה מה היו התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודמאיה14/02/2011
שלום לכם
אני עברתי שאיבה החודש אך לא מצאו ביציות.
לפי בדיקות ההורמונים שלי יום לפני אוביטריל (אחרי 3 ימים פיוריגון 200 ו-9 ימים פיוריגון 300) אסטרוגן 900 פרוגסטרון 1.5
עניתם לי שזה לפני ביוץ וגם תלוי בגודל הזקיקים.
אז איך זה יכול להיות שזקיקים הגיעו לגודל מספיק של 19,17,16 ואין בהן ביציות למרות שהזרקתי אוביטריל לפי ההוראות?
מה הטעות שהייתה בו בפרוטוקול שהביאה למצב זה או שאני סובלת מבעיה ברמות ההורמונים שלא עולים כמו שצריך?
אני האמת לא מקבלת הסבר טוב במרפאה ואשמח שתסבירו לי וגם מה צריכים להיות הערכים לפני השאיבה.
שבועיים לפני התחלת הטיפול הזרקתי ביום רביעי לוסת דקפפטיל 3.75 חצי מנה.יכול להיות שזריקות אלה לא מתאימות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011כבר עניתי לך בעבר שאין התאמה בין הזקיקים לרמות הנמוכות של הורמונים ולכן כנראה לא היו ביציות ובכלל לא היה צריך לשאוב אותך אלא לשנות טיפול כך שתגיעי לשאיבה במצב נכון.
כנרה הזקיקים שבדקו היו קודם או התרופות פחות השפיעו אך כל זה לא משנה צריך לעשות שוב פרטוקול טוב ואין לי ספק שימצאו ביציות.
למשל בזקיקים גדולים בשתי השחלות צריך להיות E2 של 5000 ולא 900.
כך שלא צריך להסביר לך מה קרה אלא להתחיל להכין שוב ויותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלילי14/02/2011
כל כמה זמן כדאי לחזור על פרופיל הורמונלי ובדיקת זרע?
אנו בני 35 ומנסים מעל לשנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011למה צריך לחזור?
אם לאחרונה הפרופיל היה בסדר והזרע בסדר לא צריך לחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאיה14/02/2011שלום לך
אני בת 26 אני עוברת טיפולי פוריות ועוד לא ידועה לנו הסיבה לאי פוריות.
פרופיל הורמונלי תקין מחודש 4 2009.
לא צריך לחזור שוב על הבדיקה? מה עם הפרולקטין, יכול להיות שעכשיו יהיה ברמה לא תקינה בתקופה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011אם הוסת סדיר הפרופיל הוא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרופיל לא תקין לגמרי
לי15/02/2011לי היה FSH 12 ובדיקת הזרע בינונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרופיל לא תקין לגמרי - תגובה
פרופ` דוד בידר15/02/2011לפי מה שאני מבין זאת היתה בדיקה מזמן ואם זה היה מעט מעל הנורמה היה צריך בזמנו לבדוק שוב כדי לראות מה קורה.הFSH צריך לבוא יחד עם בדיקת ה E2 כך שתחזרי על הבדיקות כדי שנראה מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאיםאינגה14/02/2011
מה אחוזי הצלחה בהחזרת עוברים מוקפאים ביחס לעוברים טריים, יש לי עוברים מוקפאים מלפני 7 שנים, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011זמן ההקפאה לא משפיע על הצלחה.
עוברים מוקפאים מצליחים פחות מטריים וכמובן זה תלוי בגילך בזמן ההקפאה ואם זה היה בגיל צעיר הסיכויים סביב 20%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםדניאלה14/02/2011
אני לפני החזרת עוברים מוקפאים בעברי הריון ולידה תקינים,היו לי בעיות ברירית עקב עודף אסטרוגן ולכן לא הצלחתי בטיפולים האחרונים שעשיתי,עכשיו הכל בסדר,
לפי מדיניות היחידה מחזירים עובר 1 בכל החזרה,ברצוני להחזיר יותר מזה,איני מסוגלת נפשית ופיזית לקחת עוד הורמונים,(העוברים באכות טובה מאןד ויש 9 מתוכם 3 בלסטוציסטים)האם אני יכולה לדרוש להחזיר לי יותר כשאני לוקחת על עצמי את הסיכון להריון מרובה עוברים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011לא מחזירים במוקפאים עובר אחד ואת יכולה להחזיר יותר והסיכויים למרובי עוברים קטנים ביותר לעומת הטריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעירמירי14/02/2011
שלום רב,
בשבוע 6+5 נצפה עובר עם דופק בגודל 4 מ"מ.
בשבוע 7+5 העובר בגודל 9 מ"מ.
1) האם הגדילה תקינה?
2) מה הגודל הממוצע לעובר בגיל זה (בהנחה ש-9 מ"מ זה קטן יחסית)?
3) איך ניתן להסביר מדוע יש עוברים קטנים יותר, כאשר יודעים בדיוק את יום השאיבה וההחזרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר - תגובה
פרופ` דוד בידר14/02/2011נראה שזה בסדר ויש סטיות בבדיקות כאשר בזמן הזה יש סטיה של 3 ימים ובהריון מתקדם הסטיה של החישובים הם בין שבועיים לשלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)