מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות של בדיקות דחוףרונית20/02/2011
שלום,
ביום שישי 12 יום לאחר החזרת עוברים שהוחזרו ביום השני
בטא 99
פרוגסטרון 28.16
אסטרדיול 1328
היום
בטא 256
פרוגסטרון 26.04
אסטרדיול 1279
תמיכה של 3 אסטרופם ביום ו 900 מ"ג אוטרוגסטן וגינלי.
אני יודעת שערכי הבטא תקינים אבל האם ההורמונים תקינים? זה נורמלי שזה קצת בירידה? יש לציים שאני עושה את בדיקת הדם תמיד ב 7 בבוקר ותמיד לפני הבדיקה לוקחת את הכדורים...
האם הכל תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתגובה
רונית21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל גם תשובה בבקשה?
רונית21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות של בדיקות דחוף - תגובה
ד''ר דוד ישי21/02/2011שלום
עליית הבטא טובה. הפרוגסטרון מעט נמוך. קשה לדעת איך יתפתחו הדברים. בהחלט אפשר שהכל יהיה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הריון?עדי20/02/2011
אחרי החזרת קפואים אחרי 3 שבועות היה בטא 3500 היה לי דימום חום קטן אבל לאחריו כבר לא הופיע דבר. אמרו לי לחכות עוד שלושה שבועות ולבוא לבדיקה לראות מה קורה
היה קשה לי לחכות לדעת וקניתי בדיקת הריון ביתית והתוצאה שלילית. מה זה אומר?
זה מאוד מבלבל אשמח לתשובה.אני מטופלת בפרוגינובה ואוטרוגוסטן יכול להיות שזה משנה את התוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מוזר
מרב20/02/2011אולי תקני עוד בדיקה ביתית מסוג אחר....אני הייתי מציעה לך גם לעשות בדיקת דם של בטא נוספת בהצלחה ותעדכני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדרשי בדיקה
מורן20/02/2011פשוט תגידי להם שאת בלחץ רציני ותדרשי אולטרסאונד לבדוק האם יש שק הריו ועובר זו זכותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש הריון? - תגובה
לא ניתן לקבוע מה קורה על סמך בדיקת שתן. אם אין לך סבלנות לחכות לתאריך שנקבע , עשי בדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי20/02/2011
בשבוע שעבר עברתי הפלה עם ציטוטק בעקבות עובר ללא דופק בשבוע 9 אתמול עשי אולטראסאונד ואמרו לי שהכל נקי
ולחזור למעקב אחרי המחזור הבא ,רציתי לדעת מתי אפשר לחזור לקיים יחסי מין?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
חסוי21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
חסוי22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה
חסוי23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' שחר קול24/02/2011מתי שבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתחסוי20/02/2011
לפני 6 שנים נכנסתי להריון טבעי ובשבוע 10 העובר נמצא ללא דופק והייתי צריכה לעבור הפלה בשש שנים האחרונות אנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה כולל 2 הפריות בשנה האחרונה (זרע חלש ושחלות פוליציסטיות)ולפני כחודשיים הצלחנו להיכנס להריון טבעי אבל לצערנו שוב העובר הפסיק להתפתח בשבוע 9 ועברתי הפלה רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה ואיזה בדיקות עליי לעבור?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
חסוי21/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה
חסוי22/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב מקפיצה
חסוי23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סושי בהריון-דחומירב20/02/2011
שלום רב,
במידה ואכלתי סושי ולאחר מכן גילתי שאני בהריון מה עושים? האם יש סיכון?
אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סושי בהריון-דחו - תגובה
את יכולה להרגע. אין הוכחה שיש לסושי השפעה רעה על הריון. אני בטוח שנשים יפניות אוכלות סושי במהלך ההריון ללא כל בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצרה מאודימית20/02/2011
מה זה DHEA?
ומתי מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצרה מאוד - תגובה
זה הורמון אדרנלי שנמכר כתוסף מזון. לא ברור אם יש תועלת בשימוש בו אם כי יש מחקרים שמרראים שהוא משפר תגובה של נשים עם רזרבה שחלתית נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF ועבודה מאומצתסיגל20/02/2011
האם זה בסדר לעבוד תוך כדי טיפולי IVF עבודה מאומצת כמו ניקיון משרדים, בתי ספר או משהו בסגנון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVF ועבודה מאומצת - תגובה
אם אין כאבים ומרגישים טוב , אפשר. ב 3-4 ימים שלאחר ההחזרה עדיף לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' זקיקים וביציות IVFסיוון20/02/2011
בטיפול IVF יומיים לפני השאיבה באולטראסונד נראו 6 זקיקים. וכששאבו לי היו 2 ביציות. איך זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מס' זקיקים וביציות IVF - תגובה
מסתבר שלא בכל הזקיקים מתפתחת ביצית תקינה. יש לזה קשר עם הרזרבה השחלתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםמ.ב20/02/2011
אני לאחר החזרת 3 עוברים מתאריך 16.2.11.
תמיד לאחר הליכה ממושכת והתכופפות יש לי לחצים וכאבים באזור הנרתיק.
האים זה קשור לעוברים או השרשה..תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
לא נראה לי שיש קשר בין הכאבים בנרתיק ובין העוברים וההשרשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שרירן הנמצא בתוך דופן הרחם.אמא20/02/2011
יש לי שרירן בגודל 17x21 בתוך { אינטראמוראלי } דופן הרחם.
מכיוון שהטיפול שלי יקר מאוד, הרופא שלי מתעקש להוציאו בהיסטרוסקופיה נתוחית.
עלי לציין שלא עברתי הפלה.
מה לעשות ?
מה העדיפות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת שרירן הנמצא בתוך דופן הרחם. - תגובה
לדעתי , אם השרירן קטן והוא אינטרמורלי ואינו דוחק את החלל , עדיף לא להתעסק איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאמא20/02/2011
עברתי לפני כמה שנים היסטרוסקופיה אבחנתית
והרופא אמר לי שותוך כדי גם היסטרוסקופיה ניתוחית.
הדבר נעשה ללא אישפוז יום וללא הרדמה כללית.
היתכן ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
בד"כ , פעולות ניתוחיות כואבות ודורשות הרדמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירן 17x21 מ'מ, כמה זה בסנטימטר ?אמא20/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרירן 17x21 מ'מ, כמה זה בסנטימטר ? - תגובה
פרופ' שחר קול20/02/20111.7 על 2.1 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה.
אמא20/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם אחורימלני20/02/2011
שלום לרופאים
יש לי רחם אחורי , אני מטופלת באיכילוב ושם ההחזרה נעשית ללא אולטרסאונד,
האם יכול להיות שבגלל זה לא נקלטים העוברים , אני אחרי 8 מחזורי טיפול PGD, בעבר נכנסתי פעמיים להריון ספונטני ללא שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם אחורי - תגובה
לא נראה לי שזו הסיבה. יש מחקרים שמראים שלהחזרה עם אולטרסאונד אין משמעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה- דחוףי20/02/2011
שלום רב
אני שלושה חודשים אחרי לידה (הריון הפרייה) וטרם קיבלתי מחזור (אינני מניקה) עשיתי אולט ועובי הרירית היה תשע. יש לציין כי אני אחרי הריון IVF ובמהלך הטיפולים מעולם לא הגעתי לרירית כה עבה. הרופא רשם לי כדורי פרוברה- כדור אחד כל יום במשך 5 ימים חמישה לקבלת ווסת. למיטב הבנתי את הכדור יש לקחת שני כדורים ביום במשך חמישה ימים, האם נכון והאם עלי להוסיף כדור נוסף ?
האם ייתכן ובגלל שהרירית "מוכנה" ועבה מספיק כדור אחד? אם אני מעוניינת "לזרז" את קבלת הווסת רצוי לקחת שני כדורים כאמור?
אני מאוד לחוצה ולצערי הרופאה שלי לא בארץ.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת תשובה בדחיפות
י20/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוברה- דחוף - תגובה
קחי שני כדורים ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושאלה נוספת
י22/02/2011אני ביום הרביעי ללקיחת הכדורים והיום לקחתי שלושה וכך אני מתכוונת גם מחר.
מתי אני עתידה לקבל ווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מס' שאלות לגבי צילום רחםבת שבע20/02/2011
שבוע טוב,
אני בת 38.5, הוצאתי התקן לפני כ- 9 חודשים ומאז איני מצליחה להרות, אני צריכה לקבוע תור לצילום רחם (אני מאד חוששת), וברצוני לשאול מס' שאלות -
1. כיצד מתבצע הצילום? והאם הכאבים ניתנים לסבול או שקשה?
2. האם הצילום משנה את זמן הביוץ או את תקופת המחזור באותו חודש?
2. האם ישנו דימום לאחר הבדיקה?
3. האם בצילום רחם ניתן לראות האם יש הידבקויות כתוצאה מההתקן או שרק בהידרוסקופיה אבחנתית.
4. האם צילום רחם יכול להחזיר את מצב המחזור לקדמותו, והאם משפר את הסיכויים להרות?
5. האם ישנם סיכונים בצילום רחם?
קבעו לי גם תור להידרוסקופיה אבחנתית ל- 2/3, בתקווה שהתוצאות יצאו טובות.
האם כדאי לבצע בדיקות אלו או שכדאי להמתין עוד קצת למרות הגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בשם של הבדיקה השניה
בת שבע20/02/2011השם של הבדקה השניה הוא היסטרוסקופיה עם ביופסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס' שאלות לגבי צילום רחם - תגובה
1. מזריקים , דרך צואר הרחם , חומר שנראה לבן בצילום , מה שמאפשר להדגים את חלל הרחם והחצוצרות. כואב אבל נסבל
2. לא
3. יש. בד"כ לא רב .
4. יכול מעט להעלות את הסיכוי להריון
5. יש אבל לא שכיחים . זיהום , ניקוב של דופן הצואר או הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)